121472

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Seth
    Még korai így 2 óra után :)
    De eddig tetszik, csak elszöszölök az olvasgatni és nézni valókkal, azok nagyot adnak a hangulatához :)
    Ha valaki képben van az SCP Foundation-nel, az képben van mik fognak történni , tuti a készítők is onnan loptak csomó dolgot :)
    Grafikával van kis gondom, egyrészt alap PS4-en mikor harc van,törmelék meg mifene száll össze vissza, akkor 15 fps körülire esik, remélem ezt optimalizálják még. Textúrákat is elég lustán váltja jó minőségűre
    A másik, hogy van valami filter az egészen, vagy talán a tükröződésekhez kellett valami eljárás és az miatt van, de ocsmány. szöszös,aliasing-ol.
    Csináltam egy videót róla(nem túl jó minőség,de talán a lényeg látszik):

• Kandurex
    Mesélj majd róla!
  • Seth
    Yupp, most érkezett :)
    24,46 GB install + 2,43 GB Day1 pecsenye
  • TDC Geronimo
    Most már értem mikor mondtátok, hogy szar a PSN letöltési sebesség. Régi netemmel nem volt gond, de itt közel se használja ki. Mondjuk így is jóval gyorsabb minden :D
  • j0nNyKa
    lehet nektek már nem új, mindenesetre: Modern Warfare supports mouse and keyboard on consoles
  • Rage47
    gondolom most már erre lehet majd számítani minden játéknál :D
  • TDC Geronimo
    Új cod alatt mondjuk olyan hangja van a pronak szinte végig hogy mindjárt elrepül
  • darkSectorxxx #96083
    Ja meg nem vezsem mert Remnant mellett annyi időm sme lesz majd idén hogy aludjak. :)

De belenézek majd. ;)
  • Tatyla
    Ja átraktam 1080p-re így már nem fagy ki
  • TDC Geronimo
    Hát ez a cod olyan day 1 lesz mint a huzat :D
  • TDC Geronimo
    Érdemes. Szerintem a legjobb gunplay, amit valaha tapasztaltam. Nem gondoltam volna, hogy egyszer codról mondok ilyet
  • darkSectorxxx #96079
    Amúgy elég addiktív.
    Nekem is mindig hiányzik.

A peccsel kapcsolatban még csak annyit hogy feltűnő buggal én sem találkoztam eddig xbox meg pc-n.
    (ps-el nem játszottam még)

Csak annyi, hogy újra kellett telepíteni a játékot.
    De utána még 5 ora játék volt éjjel és az felhőtlen volt.

MerlinW durva karit hozott össze, csak lestem coopba hogy darált. :)
  • darkSectorxxx #96078
    Ma próbálom én is.
  • darkSectorxxx #96077
    Akkor 3an coopoztunk mind3unknak dissconnectelt. Elkezdte tölteni a peccset.
    Azt írta 500-as nettel 10 perc volt a 299MB peccs.

Aztán kiléptem. Frissítettem, addig 2 havernak a gépe úgy behalt hogy újara kellett indítani.

Nekem frissités felment 100-ra de a steam nem állt alapra, a játék neve mellett beragadt hogy 100 letöltés és kész a játék nem indult el.

Letöröltem a játékot majd megint ment.

2 havernak mikor ujrainditották a gépet ugyanez volt.

Lehet az miatt ragadt be, mert épen coopba voltunk és engem úgy disconnectelt.
    Nem tudom.

Lehet 3 gép volt egyidőben szar, nem tudom.
  • TDC Geronimo
    wow ez az új cod.

Sose voltam codos, de ez odabasz. 2v2 mód nem lesz a kedvencem, de minden más nagyon jó. Jó graf, animok, eszméletlen jó gunplay és hangok. Végre egy CoD ahol látni a fejlődést.
  • j0nNyKa
    - szinten
    - szinten (meg mindig 2. vilagban tartunk, tippre kb a kozepe fele)
    - szinten (valszeg nem jutok oda ma se)
  • Moby
    Akinél voltak pécén fennakadások, annak szar a windowsa és/vagy a gépe. A játékkal tizenhatodika óta nem volt egy darab probléma se.

/azt nem tudom hogy viselkedik ha nem frissíted. Frissítsed, oszt jó :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.08.23. 11:05:07
  • Moby
    Eddig nulla darab problémával találkoztam.
    Illetve a játékkal a legnagyobb problémám az, hogy két napja nem tudtam elé ülni egy kicsit veretni :D
    Remélem ma le tudom tesztelni az új peccset.
  • j0nNyKa
    Moby nalatok se volt semmi baja a pcs verzionak ugye? egyik patchnel se?
  • darkSectorxxx #96071
    Kabaré amit ps-en művelnek.

Pc-n is voltak fennakadások mert a játék ha nem frissítetted, kifagyott, ha frissiteted, nem indult el.

Az egész játékot viszont ha újratelepítetted, legalább utána ment.
  • TDC Geronimo
    Ja holnap javítják
  • j0nNyKa
    ah! ma is megerte felkelni
  • Moby
    Neki 4K tévéje van. Nincs supersampling bekapcsolva nála :)

/a kimenetet viszont le tudja korlátozni 1080p-re.
  • Moby
    Úgy, hogy a ps4 rendszere kék :)
  • AntiHero
    De amúgy ha a supersamplinget kikapcsolod + 1080p-re beàllítod a ps-t akkor megy a jàték. :D
  • Tatyla
    Így is lehet hívni amikor össze ömlik a játék és kilép vissza a ps menübe egy hiba kóddal
  • j0nNyKa
    jajo mert epp gondolkoztam is hogy hogyan kerem meg a steamet hogy ne frissitsen

akkor viszont kerdes: ps4en van olyan hogy kekhalal?
  • Moby
    Téged(minket) nem érint. Csak ps4-en szopósodik ki.
  • j0nNyKa
    thx
  • Tatyla
    Jaja így következő patchig sajnos annyi :( pedig már annyira megszerettem, basszák meg
  • AntiHero
    Konkrétan kék halàl van sokszor töltés utàn.
  • szebag79
    Az RDR2 mostantól madárszimulációként is funkcionál, nem hivatalosan...Birdsim
  • n000rbi
    Jól hangzik, már csak azt várom ki, hogy a QB-hez hasonló fos input lag lesz-e konzolon. Ha nem, akkor veszem.
  • Kandurex
    Az mit jelent, hogy megölte?
  • AntiHero
    Na a remnant patch sikeresen megölte a jàtékot. Aki jàtszani akár az ne töltse le!

Dolgoznak rajta, hogy jó legyen.
  • TDC Geronimo
    Tölthető a CoD alpha. Erre vetek egy pillantást, mert videókon egész ígéretes
  • TDC Geronimo
    Csupa jókat olvasok róla ERAn azoktól akik már tolják. Azt mondják igazi remedy game, jó gunplayel és elég mindfuck a story. Meg durva az atmoszféra

Metrodvania stílusú a map, így minél több képességet szerzel annál több út nyílik meg és amiket láttam nagyon változatosak a helyszínek
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.08.22. 23:32:56
  • n000rbi
    Hoppá, a Potf-t a Max Payne 2 óta hallgatom. (Late goodbye) Egyre jobban érdekel ez a Control.
  • kill3r21
    Igen, sokat kell lőni :D
  • Tatyla
    Dark Soulsoknál könnyebb