121271

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • blackfire001
    Ghost of Tsushima sokatoknál megvan, imádtam azt a játékot, most tervezem megvenni a DLC-t hozzá.
    Ennyire könnyű platinázni? :D

Akinek 10nél több van annak nagy grat, komoly meló van abban már.
    Seth a tiédhez hozzá se tudok szólni.. Számodra egy játék akkor van végigjátszva, ha platinázva van gondolom. :D

Én a New Game plus-os trophykat utálom, rühellem, fúj..

Bloodborne benne van a PS Collectionsben.. Régen elkezdtem de nem ment.
    Végigjátszottam a Demon's Souls-t illetve most Elden Ringezek, lehet érdemes lenne belenéznem újra. PS5-re még mindig 30 fps lock van?

Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2022.03.18. 14:33:43
  • Ulthanito
    Amúgy az All Legendary Armaments trófea az bugos. Nekem megvan (volt) mind a 9 fegyver, és nem adta a trófeát. Seth mondta, hogy dobáljam le őket, és vegyem fel újra, másnál az segített. Én barom meg az első fegyvernél nem a Leave opciót választottam, hanem a discardot. :-D Így már csak 8 van.

Még szerencse, hogy úgy is adja a trófeát, ha valaki átadja a fegyvert.
  • Ulthanito
    Mass Effect
    Mass Effect 2
    Heavy Rain
    DeS
    Bloodborne (kétszer is, két fiók alatt)
    Ghost of Tsushima
    Sekiro
    AC Odyssey
    Horizon Zero Dawn
    Life is Strange

11 platina, most készül a 12.
  • NEOreg3
    0 platina, azt se tudom hol kell megnézni. Teljesen hidegen hagy.
  • AntiHero
    Bloodborne + DLC is max.
    Until Dawn

• lwb
    Jézusom, nekem jó ha van 1 platinám, valakinek meg 10-20+ ...
  • n000rbi
    Na de most akkor ps3-ps4-ps5 összesen, vagy hogy kell nézni?
  • Seth
    És micsoda időpazarlás :)
  • Moby
    Az kemény :D
  • Evoluti0N
    Ghost of Tsushima
    Life is Strange True Colors
    Ratchet and Clank Rift Apart
    Astro's Playroom
    Persona 5 Royal
    13 Sentinels: Aegis Rim
    The Last of Us 2
    Assasin's Creed Odissey
    Accounting+
    Spider-Man
    Astro Bot Rescue Mission
    Horizon Zero Dawn
    Game of Thrones
    Nier Automata

15 összesen

Szerk: Open world játékokban kb mindent meg szoktam csinálni, de amúgy nem igazán szoktam egy játékban sem platinára gyúrni, de ha nem tűnik túl sok munkának a platina elérése, akkor rágyúrok egy kicsit.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2022.03.18. 11:40:29
  • Seth
    94 :)
  • LBandi77
    Das3.
  • MrAndree
    God of War.
  • Mephike
    Közben a tegnapi HP játék bemutató után jelezték a fejlesztők, hogy nem lesz mikrotranzakció a játékukban. Szóval így még jobban érdekel a játék.
  • lwb
    Őszintén fogalmam nincs, nem szoktam trophykat meg achievementeket nézni soha, de otthonról ránézek majd.

Black flame buildet nem tudom, de a bleed build még mindig k erős szeirntem. A fagyasztós baltát nerfelték, szóval lehet, hogy itt is lesz valami.
  • Moby
    20, de igaziból csak 19, mert a GoT-t áthozta PS5-re, és beadta ott is a platinát.

Watch Dogs2
    Bloodborne
    Lego City Undercover
    God of War
    Horizon Zero Dawn
    Lego Worlds
    A Hat in Time
    Infamous Second Son
    Nioh
    Nioh2 (2x, igaziból, PS4+PS5, mindkét platformon több száz órával)
    Marvel's Spider-Man
    Ghost of Tsushima
    Astro's Playroom
    Demon's Souls
    Shadow of Tomb Raider
    Control
    Marvel's Spider-Man: Miles Morales
    Ratchet & Clank: Rift Apart
    Horizon Forbidden West

Mivel három, néha négylakizom, ezért nem minden játék PS5-ön maxolódik ki. Sekiro pl. pécén van "platinázva", és ha mégegszer ki lesz maxolva (ki lesz), az meg XSX-en lesz. Minthogy az Elden Ring is ha kimaxolódik (szerintem nem fog), akkor az XSX-en lesz, mert azon nyomom. Meg eleve, ami nem sony ex, azt főleg XSX-re veszem, mert sokkal olcsóbb, vagy ingyen van, másrészt van VRR. Hogwarts Legacyt is arra fogom venni, mert a videó alapján szükség lesz a VRR-re, a sonyról meg már letettem, hogy valaha megcsinálja. Meg argentínából megveszem $35-ért megjelenéskor.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.03.18. 10:13:06
  • Rage47
    God of War
    Ghost of Tsushima
  • blackfire001
    Ha már itt tartunk, kinek miből van platinája?
    Elden ringből ritka lesz még az utolsó story progress trophy megszerzése is szerintem, nem hogy az összes. :D

Nekem:
    Need for Speed (2015)
    Days Gone

és ennyi :D Ezt a kettőt imádtam.Olyan játékot egyébként fixen nem platinázok, amihez kell a New Game +.

Egyébként black flame buildem van, dexterity, faith központú és hát úgy érzem, hogy kb semmiből sem vagyok jó. :(
    Oké egy ideig dobálom a fekete tüzeket, de amint elfogy a potim kénytelen vagyok közelharcra váltani. Úgy érzem, hogy nekem is 2 phase-em van, de a 2. az nagyon necces.. :D
    Amikor valamivel sokat szívok akkor jön a ló! :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Pl volt egy híd ahol volt egy dagi black flame apostol, hát azzal eléggé sokat szívtam mire meglett.. Lóval lett meg végül, azzal jóóóóval könnyebb volt.

Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2022.03.18. 09:29:39
  • lwb
    Messze nem a varázsló a legerősebb build, csak szólok. Egyes bossok ellen jó (de jó oda bármilyen ranged karakter, nemcsak varázsló), mások ellen meg többet szívsz, mint egy akármilyen str-dex build.

Ez nem DeS.
  • darkSectorxxx #118779
    Eszem ágába sincs platinázni, csak akkor platinázok valamit, ha élvezem a platina feladatait.

Nekem ebből nem kell platina semmit nem érek ugye vele és feleslegesen csinálnám azt a részét is a játéknak ami nem kötne le.

Bloodborne-ból van egyedül platinám de az is kis hijján lett csak meg. :)
  • darkSectorxxx #118778
    Majd kíváncsi leszek, ha csak 3 boss maradt vissza neked kb a 170-ből az szép azért.

Varázslóval minden könnyebb.
  • Ulthanito
    Lassan a végjátékhoz érek a játékban, és összességében valahogy az a benyomásom, hogy nem volt jó érzés végigjátszani ezt a játékot. Pláne a végére gurult el a fejlesztők gyógyszere, A játék utolsó három területéhez képest minden, ami előtte volt az sétagalopp.

Az, hogy korábbi főbossokat előbb betesznek duplán bossnak, majd utána már sima mobként vannak jelen, az szerintem a legalja.

Kurvára várom a végét, kipottyan a platina, és többet az életben nem veszem elő.
  • Ulthanito
    Ha platinázni akarod a játékot, akkor a questek kihagyásával magadat szívatod meg.
  • Ulthanito
    Onnan tudom, hogy összesen három boss maradt hátra. És mások is mondták, illetve nyílt titok a neten, hogy ő a legnehezebb boss.

Amúgy nekimentem Kb. 10-szer, és üvölt róla, hogy egy tetves szemét csaló geci. Úgyhogy fogtam, és lecoopoltam. Nem volt kedvem 10 órákat szopni vele 100+ óra játék után. Ráadásul melee-vel. A varázslók itt óriási előnyben vannak.
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2022.03.18. 07:13:00
  • Bercy #118774
    Igen, ez nagyon frusztráló. Nem értem mi ez a PS accounton tárolt save game megoldás. Miért jó és a Sony miért engedi. A gépen konkrétan nem tárol mentést, hiába törlöd a progress megmarad, mert mindent PS accounton tárol online. Így ha nincs kapcsolat nem tudsz játszani. Nekem volt, hogy verseny végén nem mentett, mert megszakadt a kapcsolat. Borzalmas.
  • Moby
    Én nem vagyok óriási HP fan, de ezzel a játékkal, vagy legalábbis a bemutatójával megvettek. Ez nekem kell!
  • darkSectorxxx #118772
    Ez a Harry cseszett jó, kár hogy nem a stílusom. :)
  • n000rbi
    Fasza ez a GT7 is, vettem 27ezerér’ egy játékot, amit 15 órája játszani se tudok, mert server maintenance van egy elbaszott patch miatt…
  • Mephike
    Nem vagyok óriási HP rajongó, de ez még nekem is tetszett.
  • n000rbi
    Egyedül a fejlesztő Avalanche miatt aggódok kicsit, eddig nem volt semmi jelentősebb játékuk. Amúgy tényleg faszául néz ki és ez se ilyen 10 órás kalandnak ígérkezik.
  • TomStorm
    Oké.Elővétel!
  • Kandurex
    Ez varázs cucc jó lesz.
  • TomStorm
    Megnézem,érdekel!
  • Moby
    Na, Limgrave 40 bossából 37-et levágtam. 2-t nem érek még el, mert nem tartok ott a progressben (volcano manor), 1 npc meg nem spawnnol, hiába jött patch ma hozzá :( (Recusant Henricus). Egy csomóan szopnak ugyanezzel a buggal.
    És hogy volt-e értelme? A világon semmi. Pár bossfightot élveztem, a nagyrésze viszont egykaptafa, újrahasznosított, alibi izé. Ráadásul ha ennyi időt farmolással töltöttem volna, már rég előrébb lennék, mert még mindig nem vagyok 50-es szinten. Mondjuk az sokkal unalmasabb lett volna, ez tény. Mindegy, mostmár nyugodtan mehetek tovább.
  • n000rbi
    Friede a DaS3-ban volt.
  • Kandurex
    Szerintem Genichiro Ashina és Isshin. Best in Class -ok.
  • Kandurex
    Na, én eladtam a ringet.

Melina vagy kinél próbálkoztam, de,...valahogy nem éreztem, hogy akarok ezzel pár órát kínlódni és folytassam a nagy semmit. Kicsit unfair -ek már a boss -ok nem? (persze melee -ben, garázslók easy peasy)

Ez van, sok sikert a többieknek.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2022.03.17. 14:48:43
  • n000rbi
    Spoiler az isten áldjon meg…
  • AntiHero
    Questeket, ha kihagyod akkor sok boss is kimarad. Meg nagyon sok helyszín.
    A kezdőhelyen meg a "kígyó" az bőven erős az elején..jobb nem is foglalkozni vele csak később.
  • darkSectorxxx #118759
    Ja hogy ti a BB-ről beszélte? :)