121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#118798 Ghost of Tsushima sokatoknál megvan, imádtam azt a játékot, most tervezem megvenni a DLC-t hozzá.
Ennyire könnyű platinázni? :D
Akinek 10nél több van annak nagy grat, komoly meló van abban már.
Seth a tiédhez hozzá se tudok szólni.. Számodra egy játék akkor van végigjátszva, ha platinázva van gondolom. :D
Én a New Game plus-os trophykat utálom, rühellem, fúj..
Bloodborne benne van a PS Collectionsben.. Régen elkezdtem de nem ment.
Végigjátszottam a Demon's Souls-t illetve most Elden Ringezek, lehet érdemes lenne belenéznem újra. PS5-re még mindig 30 fps lock van?
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2022.03.18. 14:33:43 -
#118797 Amúgy az All Legendary Armaments trófea az bugos. Nekem megvan (volt) mind a 9 fegyver, és nem adta a trófeát. Seth mondta, hogy dobáljam le őket, és vegyem fel újra, másnál az segített. Én barom meg az első fegyvernél nem a Leave opciót választottam, hanem a discardot. :-D Így már csak 8 van.
Még szerencse, hogy úgy is adja a trófeát, ha valaki átadja a fegyvert. -
#118796 Mass Effect
Mass Effect 2
Heavy Rain
DeS
Bloodborne (kétszer is, két fiók alatt)
Ghost of Tsushima
Sekiro
AC Odyssey
Horizon Zero Dawn
Life is Strange
11 platina, most készül a 12. -
#118795 0 platina, azt se tudom hol kell megnézni. Teljesen hidegen hagy. -
#118794 Bloodborne + DLC is max.
Until Dawn
-
#118793 Jézusom, nekem jó ha van 1 platinám, valakinek meg 10-20+ ... -
#118792 Na de most akkor ps3-ps4-ps5 összesen, vagy hogy kell nézni? -
#118791 És micsoda időpazarlás :) -
#118790 Az kemény :D -
Evoluti0N #118789 Ghost of Tsushima
Life is Strange True Colors
Ratchet and Clank Rift Apart
Astro's Playroom
Persona 5 Royal
13 Sentinels: Aegis Rim
The Last of Us 2
Assasin's Creed Odissey
Accounting+
Spider-Man
Astro Bot Rescue Mission
Horizon Zero Dawn
Game of Thrones
Nier Automata
15 összesen
Szerk: Open world játékokban kb mindent meg szoktam csinálni, de amúgy nem igazán szoktam egy játékban sem platinára gyúrni, de ha nem tűnik túl sok munkának a platina elérése, akkor rágyúrok egy kicsit.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2022.03.18. 11:40:29 -
#118788 94 :) -
LBandi77 #118787 Das3. -
MrAndree #118786 God of War. -
#118785 Közben a tegnapi HP játék bemutató után jelezték a fejlesztők, hogy nem lesz mikrotranzakció a játékukban. Szóval így még jobban érdekel a játék. -
#118784 Őszintén fogalmam nincs, nem szoktam trophykat meg achievementeket nézni soha, de otthonról ránézek majd.
Black flame buildet nem tudom, de a bleed build még mindig k erős szeirntem. A fagyasztós baltát nerfelték, szóval lehet, hogy itt is lesz valami. -
#118783 20, de igaziból csak 19, mert a GoT-t áthozta PS5-re, és beadta ott is a platinát.
Watch Dogs2
Bloodborne
Lego City Undercover
God of War
Horizon Zero Dawn
Lego Worlds
A Hat in Time
Infamous Second Son
Nioh
Nioh2 (2x, igaziból, PS4+PS5, mindkét platformon több száz órával)
Marvel's Spider-Man
Ghost of Tsushima
Astro's Playroom
Demon's Souls
Shadow of Tomb Raider
Control
Marvel's Spider-Man: Miles Morales
Ratchet & Clank: Rift Apart
Horizon Forbidden West
Mivel három, néha négylakizom, ezért nem minden játék PS5-ön maxolódik ki. Sekiro pl. pécén van "platinázva", és ha mégegszer ki lesz maxolva (ki lesz), az meg XSX-en lesz. Minthogy az Elden Ring is ha kimaxolódik (szerintem nem fog), akkor az XSX-en lesz, mert azon nyomom. Meg eleve, ami nem sony ex, azt főleg XSX-re veszem, mert sokkal olcsóbb, vagy ingyen van, másrészt van VRR. Hogwarts Legacyt is arra fogom venni, mert a videó alapján szükség lesz a VRR-re, a sonyról meg már letettem, hogy valaha megcsinálja. Meg argentínából megveszem $35-ért megjelenéskor.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.03.18. 10:13:06 -
#118782 God of War
Ghost of Tsushima -
#118781 Ha már itt tartunk, kinek miből van platinája?
Elden ringből ritka lesz még az utolsó story progress trophy megszerzése is szerintem, nem hogy az összes. :D
Nekem:
Need for Speed (2015)
Days Gone
és ennyi :D Ezt a kettőt imádtam.Olyan játékot egyébként fixen nem platinázok, amihez kell a New Game +.
Egyébként black flame buildem van, dexterity, faith központú és hát úgy érzem, hogy kb semmiből sem vagyok jó. :(
Oké egy ideig dobálom a fekete tüzeket, de amint elfogy a potim kénytelen vagyok közelharcra váltani. Úgy érzem, hogy nekem is 2 phase-em van, de a 2. az nagyon necces.. :D
Amikor valamivel sokat szívok akkor jön a ló! :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pl volt egy híd ahol volt egy dagi black flame apostol, hát azzal eléggé sokat szívtam mire meglett.. Lóval lett meg végül, azzal jóóóóval könnyebb volt.
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2022.03.18. 09:29:39 -
#118780 Messze nem a varázsló a legerősebb build, csak szólok. Egyes bossok ellen jó (de jó oda bármilyen ranged karakter, nemcsak varázsló), mások ellen meg többet szívsz, mint egy akármilyen str-dex build.
Ez nem DeS. -
#118779 Eszem ágába sincs platinázni, csak akkor platinázok valamit, ha élvezem a platina feladatait.
Nekem ebből nem kell platina semmit nem érek ugye vele és feleslegesen csinálnám azt a részét is a játéknak ami nem kötne le.
Bloodborne-ból van egyedül platinám de az is kis hijján lett csak meg. :) -
#118778 Majd kíváncsi leszek, ha csak 3 boss maradt vissza neked kb a 170-ből az szép azért.
Varázslóval minden könnyebb. -
#118777 Lassan a végjátékhoz érek a játékban, és összességében valahogy az a benyomásom, hogy nem volt jó érzés végigjátszani ezt a játékot. Pláne a végére gurult el a fejlesztők gyógyszere, A játék utolsó három területéhez képest minden, ami előtte volt az sétagalopp.
Az, hogy korábbi főbossokat előbb betesznek duplán bossnak, majd utána már sima mobként vannak jelen, az szerintem a legalja.
Kurvára várom a végét, kipottyan a platina, és többet az életben nem veszem elő. -
#118776 Ha platinázni akarod a játékot, akkor a questek kihagyásával magadat szívatod meg. -
#118775 Onnan tudom, hogy összesen három boss maradt hátra. És mások is mondták, illetve nyílt titok a neten, hogy ő a legnehezebb boss.
Amúgy nekimentem Kb. 10-szer, és üvölt róla, hogy egy tetves szemét csaló geci. Úgyhogy fogtam, és lecoopoltam. Nem volt kedvem 10 órákat szopni vele 100+ óra játék után. Ráadásul melee-vel. A varázslók itt óriási előnyben vannak.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2022.03.18. 07:13:00 -
#118774 Igen, ez nagyon frusztráló. Nem értem mi ez a PS accounton tárolt save game megoldás. Miért jó és a Sony miért engedi. A gépen konkrétan nem tárol mentést, hiába törlöd a progress megmarad, mert mindent PS accounton tárol online. Így ha nincs kapcsolat nem tudsz játszani. Nekem volt, hogy verseny végén nem mentett, mert megszakadt a kapcsolat. Borzalmas. -
#118773 Én nem vagyok óriási HP fan, de ezzel a játékkal, vagy legalábbis a bemutatójával megvettek. Ez nekem kell! -
#118772 Ez a Harry cseszett jó, kár hogy nem a stílusom. :)
-
#118771 Fasza ez a GT7 is, vettem 27ezerér’ egy játékot, amit 15 órája játszani se tudok, mert server maintenance van egy elbaszott patch miatt… -
#118770 Nem vagyok óriási HP rajongó, de ez még nekem is tetszett. -
#118769 Egyedül a fejlesztő Avalanche miatt aggódok kicsit, eddig nem volt semmi jelentősebb játékuk. Amúgy tényleg faszául néz ki és ez se ilyen 10 órás kalandnak ígérkezik. -
TomStorm #118768 Oké.Elővétel! -
#118767 Ez varázs cucc jó lesz. -
TomStorm #118766 Megnézem,érdekel! -
#118765 Na, Limgrave 40 bossából 37-et levágtam. 2-t nem érek még el, mert nem tartok ott a progressben (volcano manor), 1 npc meg nem spawnnol, hiába jött patch ma hozzá :( (Recusant Henricus). Egy csomóan szopnak ugyanezzel a buggal.
És hogy volt-e értelme? A világon semmi. Pár bossfightot élveztem, a nagyrésze viszont egykaptafa, újrahasznosított, alibi izé. Ráadásul ha ennyi időt farmolással töltöttem volna, már rég előrébb lennék, mert még mindig nem vagyok 50-es szinten. Mondjuk az sokkal unalmasabb lett volna, ez tény. Mindegy, mostmár nyugodtan mehetek tovább. -
#118764 Friede a DaS3-ban volt. -
#118763 Szerintem Genichiro Ashina és Isshin. Best in Class -ok. -
#118762 Na, én eladtam a ringet.
Melina vagy kinél próbálkoztam, de,...valahogy nem éreztem, hogy akarok ezzel pár órát kínlódni és folytassam a nagy semmit. Kicsit unfair -ek már a boss -ok nem? (persze melee -ben, garázslók easy peasy)
Ez van, sok sikert a többieknek.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2022.03.17. 14:48:43 -
#118761 Spoiler az isten áldjon meg… -
#118760 Questeket, ha kihagyod akkor sok boss is kimarad. Meg nagyon sok helyszín.
A kezdőhelyen meg a "kígyó" az bőven erős az elején..jobb nem is foglalkozni vele csak később. -
#118759 Ja hogy ti a BB-ről beszélte? :)