121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#118838 Attól lesznek biztosak benne, hogy így hagyják -
#118837 Szerintem amíg biztosak nem lesznek benne, hogy nem lehet a mentett adatokat pc-n mókolni, hogy valami exploitot gyártsanak a ps5 feltörésére, nem fogják engedélyezni -
#118836 Mentés visszatöltés, amit basszanak meg a sony-nál hogy nem tudok pendrive-ra menteni, nem az miatt hogy platinázni akarok csak ps4-en tök jó hogy magam birtoklom a mentéseimet pc-n elraktároztam pl őket... de ps5 szar. Fizetni meg nem fogok a tárolásért
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.03.20. 12:31:22 -
#118835 Igen, save feltöltése cloudba a végső választásnál, aztán visszatöltés a másik végekért -
#118834 De mi, egy végigjátszással ki lehet platinázni? :O -
#118833 Csatlakozom.
148-as szint, 94 óra.
Lenne bőven még felfedezni való a térképen, de most elég volt belőle ennyi :)
-
#118832 Ez nagyon jó basszus -
#118831 -
LBandi77 #118830 Ennyi.
https://fb.watch/bSAzHtzfQc/
Utoljára szerkesztette: LBandi77, 2022.03.20. 08:34:34 -
LBandi77 #118829 Grat. -
#118828 Na, végére értem, révbe ért az ER, platina kiugrott.
Tegnap az endbossal 4 órát szívtam este, és nem ment le, prőbáltam coopban is, úgy sem ment. Ma reggel meg negyedik próbára levágtam, mimic-kel.
Elképesztő vegyes érzéseim vannak a játékról, a mélységesen frusztrálótól a csodálatig minden volt benne, sajnos előbbiből nem csak szórványosan.
Hagyom is leülepedni kicsit, mert még nagyon kavarog bennem.
116 óra, lvl 151. -
#118827 Lvl 226 vagy? Na, az nem semmi! -
#118826 Onnan már nem sok van hátra, még vagy 4 storyboss, aztán jön az endgame. -
#118825 Javították.
Before Update 1.03, Rivers of Blood was a semi-decent physical/fire-damage weapon that was quick and reliably built up the bleed debuff. And Rivers of Blood’s Ash of War, Corpse Piler, delivered a flurry of hits that built up even more blood loss. However, the Arcane scaling bug meant the weapon’s raw damage output was broken, but that’s been fixed.
Now, Rivers of Blood is arguably the strongest katana in Elden Ring. The fixed scaling adds a ton of damage to each swing, and Arcane piles on even more damage to Corpse Piler — not even shields can stop that Ash of War’s destructive advance. -
TomStorm #118824 Az már úgy szép szint:)
Látom neked is bejött a game:D -
#118823 A 226-os sorcimmal mimic-el elég pusztító vagyok -
#118822 nem tudom, hogy Godskin Duo után mennyi van még (gyanítom már annyira nem sok), viszont KIBASZOTTUL felbasz, egyszerűen még player summonnal se bírtunk többször se velük... :D
undorító bossok külön-külön is, de együtt ez túlzás... :(
én imádtam eddig a játékot, de itt én is most meginogtam eléggé...
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.03.19. 14:58:58 -
LBandi77 #118821 Szerintem elég jó az én statommal kb 350 fizikai+ hasonló tűz+ ugye a blood loss -
#118820 Az a kard nem bugos? Vagy már javították?
Rivers of the blood vagy mi a neve. -
LBandi77 #118819 Én szamuráj vagyok,dex.és most arcane lesz,elkértem 1 gépi szamuráj invadertől 1 piros pengés katanát a havas részen elég op.- nak néz ki,csak kéne még 1 kő hogy 10- es legyen és B statok legyenek rajta mert 9- nél csak C- s. -
#118818 1-2 boss miatt volt pár respec a játék közepe fele. De egy ideje már megoldom az alap varàzsló karimmal is a dolgokat.
-
#118817 Akkor a streamerek is valószínű ott hagyják majd abba. :D :D
Nagyon felcseszett, hogy végre megvan egy tök jó twinblade, black flame-es de nem faith-es.
Ahogy néztem a játék végefelé kapom majd meg azt az ashes of wart amivel tudnám faith irányba vinni a fegyvert..
Meh..
Váltok lighningra ideiglenesen. :D
Ti mennyire gyakran váltottatok kasztot azért, mert valami nem jött össze úgy ahogy elképzeltétek?
Az olyan buildek ahol kell vagy 3-4 statra gyúrni hát nem is értem hogy működhetnek.. Pl ha faith és intellect is kell.. Vagy ha intellect és arcane kell.. Ezek mellé nyilván kell vagy Str vagy Dex is, a Vigorról és az Enduranceról nem is beszélve.
Mindezekkel együtt pedig még mana is kellene ugye, meg nem ártana ha a felfedezésen is lenne valami máskülönben nem nagyon dobnak az ellenfelek tárgyakat. :D
Beteg az egész, akinek minden kell annak igazából semmilye se lesz.
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2022.03.19. 12:27:45 -
#118816 (ER)
Utolsó helyszín-nél sajnos én is azt mondom, hogy kicsit túl tolták a dolgokat. Mezei enemy is olyan erős.
Olyan mintha már DLC terület lenne az egész.
Kicsit pihentetem én is. -
#118815 GTA V PS5 verza egyébként nem lett rossz. Most az akciós árát megéri szvsz. Tudom, hogy PC-n modokkal sokkal szebb de ahhoz gép is kell.
Háborognék ha 15 ezres áron nyitott volna de ilyen 3500 Ft körül nem rossz. -
#118814 Nekem PS4-re volt meg az alap Ghost of Tsushima.
Vártam sokáig de ez a 10 ezres directors cut frissítés nem volt vonzó. (7 ezer+3 ezer kb a PS5-ös verza)
Youtube-on megláttam, hogy max 2-3 óra alatt le lehet nyomni a DLC-t. Inkább eladtam az alapjátékot is. Nem ér annyit. Max ha évek múlva jön PS+-ba akkor adok egy esélyt neki. -
#118813 Jó nagyon a sekiro, de kicsi és rövid, és nem csak ER-es mércével, hanem átlag from mércével is. -
#118812 A tökfőzelék pocsék, ez köztudott :D -
#118811 Sok értelme nincs azon vitázni, hogy melyik játék a jó, melyik nem. Ízléseken semmi értelme. Ez kb. olyan, minthogy finom-e a tökfőzelék.
Én például az új Horizon-t nem piszkálnám meg semmi pénzért, kalácsképű alloyt meg az idióta robotdínókat a hátam közepére kívánom.
Az Elden Ring a végére meg teljesen lealjasodik, olcsó húzásokkal és csaló bossokkal, ebben Kandurnak igaza van. Ettől függetlenül szerintem egy egész tűrhető játék, bár 112 óra után már ezt is a hátam közepére kívánom. :) -
#118810 és mellé még lastgen cucc is :D és még így is durván néz ki.
egyébként én picit Mobyt támogatom; tényleg odabasz és szép és jó, DE azért eléggé fel van szopkodva, nem tartom sokkal többre egy bármilyen utóbbi AC-től - ami nem jelenti azt, hogy rossz, de.... azért közel sem ad annyit, mint amekkora híre ment :D nekem chapter 3-ra kifújt az érdeklődésem a havas fos tájjal karöltve és a story se mozgatott meg egyáltalán..
Days Gone-ról ugyanez a véleményem pepitában, csak az még bőven rosszabb a Cusitól (főleg a megjelenéskori állapota, bár nyilván mára ez már nem releváns állítás) - az én olvasatomban egyik se SONY gigaex cím :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.03.19. 02:48:12 -
#118809 Nyomtam egy kicsit a csucsit. Döbbenet amit összeraktak még mindig. Pofám szakad, egy full más világ minőségben, élményben. -
Evoluti0N #118808 -
#118807 Szerintem az egyik legjobb. -
#118806 A ghost kieget meg maximum olcsón vegyétek. Rövid is, meg nem is nagy szám. Mondjuk az egész játék nem egy nagy eresztés a sony felhozatalban. -
#118805 Ha utolsó trófeának hagyod,amikor már jól fel vagy fejlődve, jó páncélod van, esetleg még nehézséget is lerakod a legkönnyebre, akkor nem okozhat különösebben nagy gondot -
#118804 Tényleg?
Akkor javaslom meglátogatni a GoW-ban a queen valkyrie-t
:D -
Evoluti0N #118803 Igen. Elég könnyű. Úgy vettem észre, hogy egy pár éve a PS first party játékokat nem kimondottan nehéz platinázni. Még az open world játékokat sem. -
#118802 Mire végére érsz, te is így fogod gondolni. -
#118801 -
#118800 Ghost Csucsi. A kieget én se toltam, de itt az idő. Ilyen ring szarok a nyomában nincsennek. -
#118799 Mi lett a nyereményjátékkal? Mik voltak a válaszok?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.03.18. 15:38:59