121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Maala
    "Viszont azt is megértem, hogy macera TM az, szerintem is totál paraszt a PS4 migrálása... "

:o
    Anno nem is gondoltam rá, hogy lehet migrálni a cuccokat, így kb. új accot kellett az SSD-re váltás miatt csinálni, mert kiafakkom emlékszik a régi adataira. :-D
  • blackfire001
    Ez a Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint olyan lesz mint a Wildlands volt? Multi only bármi sztori nélkül..?
  • TDC Geronimo
  • darkSectorxxx #96442
    Ja rendben, nm. :) majd legközelebb akkor.
  • TDC Geronimo
    mindegy szereztem már egyet köszi :)
  • darkSectorxxx #96440
    Zsíros, de friendlist-ről kell.
    Elvileg nekem pc-re invitál, oda neked jó lenne? mert akkor ezen a néven vegyél fel: darkSectorHUN
  • TDC Geronimo
    Itt állítólag van vmi invite oldal
  • darkSectorxxx #96438
    PC-re kaptam meghívót, de simán a profilomra volt a beta, kulcsot nem adtak email-ben, de ha lenen vagy meg tudnátok mondani hogy, akkor dobok én.
  • TDC Geronimo
    Valakinek nincs véletlen ghost recon beta kulcsa? Ha jelentkezett valaki és kapott akkor kérhet még 3 kulcsot
  • Moby
    Amikor én ezt játszottam, a használható méretű ssd-k még k. drágák voltak. Most meg már ps5-ig nem fog annyit menni nálam a ps4, amennyit a játékba tettem.
  • Tinman #96435
    Idézek magamtól, korábbról. Elfogadom, hogy valakinek nem gond, hogy egy játék 70-80 órájából simán 1-2 órát a loading screen nézésével bámul. Nekem erre nincs időm, türelmem meg főleg nincs. Nekem a másodpercekkel van gondom, ugyanis a relatív rövid várakozás nem probléma, az emberi természetbe belefér, a fél perc+-os várakozásokat már nagyon nem tolerálom. Viszont azt is megértem, hogy macera TM az, szerintem is totál paraszt a PS4 migrálása... igazi lassú rémálom. 1TB, ha majdnem tele simán elmegy rá fél nap, mire lementi, majd megint fél mire visszaszenvedi. ViTz.

STOCK HDD saját mérés:

- Bloodborne offline főmenüig -> 30 mp
    - Old Yharman -> 30 mp
    - Hunter's Dream -> 13 mp
    - Central Yharman -> 31 mp

SSHD saját mérés:

- Bloodborne offline főmenüig -> 25 mp (5 mp javulás)
    - Old Yharman -> 28 mp (2 mp javulás)
    - Hunter's Dream -> 11 mp (2 mp javulás)
    - Central Yharman -> 26 mp (5 mp javulás)

SSD saját mérés:

- Bloodborne offline főmenüig -> 22 mp (3 mp javulás az SSHD-hez képest és 8 mp javulás a HDD-hez képest!)
    - Old Yharman -> 16 mp (12 mp javulás az SSHD-hez képest és 14 mp javulás a HDD-hez képest!)
    - Hunter's Dream -> 10 mp (1 mp javulás az SSHD-hez képest és 3 mp javulás a HDD-hez képest!)
    - Central Yharman -> 17 mp (9 mp javulás az SSHD-hez képest és 14 mp javulás a HDD-hez képest!)

Ez azért nem kevés! A stock HDD-hez képest a nagyobb pályák betöltése szinte LEFELEZŐDÖTT!
  • TDC Geronimo
    Letoltam man of medant. Jó volt ez. Amit moby berakott képet az eléggé becsapós, mert kb az az egyetlen "fogas" jelenet. Az arcmimika nagyon rendben van a játék többi részében. Graf marhaszép, PCn meg 60 fps volt így nem volt gondom a performancevel se
  • darkSectorxxx #96433
    Jah akkor oks, csak először úgy hangzott, mintha egyeltalán nem találkoztál volna, pc-n, mert mondom ha ennyi előnye van a friss hardvernek eladtam volna a mostani 1366-os gépet. :D

Nintendo-t megértem, de az egy másik világ ugye. :)

Genváltást mindenki várja, de én nem az ssd miatt. :)
  • Moby
    De van, de a sinkanszenről ülök át az ökrös szekérre :)

/és közben switchen sem nagyon létezik már ez az egész dolog, érthető okból. Fel is húztam a szemöldököm, amikor a Astral Chainben láttam pár másodperces töltőképernyőt :)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.09.04. 14:51:02
  • darkSectorxxx #96431
    PC-n ssd-n nincs töltőképernyő a játékoknál?
  • Moby
    Én a bármilyen ssd-t tartom hótfeleslegesnek a ps4-ben. nem másodpercekkel van itt a gond amit nyerhetek evvel, hanem a töltés létezésével. Én ennek már nem adok ssd-t ennek azér, hogy usb-n nyomorogjon az istenadta benne. Majd az 5-ben már lesz normális támogatás. Hiába itt rohadnak a fiókban az ssd-k, én már nem töltikézek le, nem szinkronolok, nem nyúlok én már ehhez semmit. Az a pár cím már lemegy így.
  • Tinman #96429
    Rohadtul kell az SSD a PS4-be. A Bloodborne-nál teljesen elszakadt a cérnám, nem bírtam tovább pár óra után és rögtön tettem bele. 1TB-ost akartam, de rájöttem, hogy hót felesleges, mert bőségesen elvagyok 500-on, még ez is sok. Mindig csak 1 címmel tolom PS4-en.
  • Moby
    Fura volt tegnap ps4-ezni. Nagyon kéne már az 5. Nagyon fájt töltőképernyőt bámulni hosszúsokáig, kicsit elszoktam tőle mostanság.
  • Tatyla
    És akkor még finom voltál,majd ha plusszos lesz egyszer talán...
  • darkSectorxxx #96426
    Nem jobb, de érdemes leszedni.
  • Rage47
    Darksiders 3-at érdemes letölteni? Jobb, mint az előző 2? Kell hozzá vágni az előző részek sztoriját?
  • darkSectorxxx #96424
    Pont azt a profilt nem tettem vissza legutóbb...
  • mucsácsó
    Az hát. Fospermet szerintem is. Ráadásul olyan FPS droppok voltak az alfa/béta alatt, mint az állat - persze ez betudható az akkori státusznak, de valami az súgja, hogy ez nem fog változni :D
    Az elképzelés szerintem nem lenne rossz, mert voltak jó ötletek, de annyira ratyi volt a harc, hogy én nem bírtam végig se...ez mint soulslike, lol... :D
  • AntiHero
    Nekem nagyon animes ez. Skip.
  • Moby
    Ez a code vein eléggé ergya.
  • Kandurex
    Legurult a Control stáb.

Én azt mondom, hogy ez nagyon látványos és közepes játék lett/volt. És hát nem vagyok benne biztos, h értettem mindent
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.09.03. 21:37:14
  • Seth
    UK-n ott van
  • darkSectorxxx #96418
    Fasza nekem nincs ott, de egy linken megtaláltam a url-t.

Us megy hu store-ban a demok közt nálam nincsen még.
    A játék full verziójából se nyilik meg opció.
    Na mind1. :)
  • Seth
    A demók között :)
  • darkSectorxxx #96416
    Hol tölthető a demo? nem látom sehol....
  • Seth
    Elvoltam vele egy órácskát( a demószakasz után még vissza lehet menni egy barlangrendszerbe(Depth) tápolni.. Szerintem van benne fantázia,csak egyelőre elég súlytalannak érzem a harcot. Nem egyszer simán átütöttem az ellenfeleken, azok meg erősen homing-olnak. Ja meg most jöttem Surge végigjátszásból, és még mindig R1-R2-vel akarok ütni, itt meg kocka-háromszög :)
    Grafika nagyon egyszerű, szép éles a képe,nincs a pályadesign túlbonyolítva, ennek ellenére éreztem pár helyen, hogy leesik a frame. Na meg töltöget minden átvezetőnél, és ha leülök fejleszteni (tábortűzes megoldás). Surge után, ami sokkal jobb grafikát hamarabb tölt be, lehangoló volt. Ja ha már fejlesztés,csak simán level uppolsz, nem lehet sehova osztani pontokat, de elég sok mindent lehet csinálni a fegyverekkel, skillekkel, felszerelésekkel, egyelőre kaotikusnak tűnik :D
    Megvárok pár értékelőt vele ,az tuti
  • Moby
    Kipróbáltam...atyavilág :D Totál agyfasz, hogy ez kigurul ebből a cuccbólJó lenne a sony istállóban is egy hasonló tehetségű japó csapat, aki ilyen minőségben tudja hozni a japó artot exkluzívban.
  • Myselor
    valahogy én sem látok benne semmi olyat ami beszippantana...szeretem pedig az animéket egész hangulatos is.soulslike de mégsem...
  • mucsácsó
    En toltam az alfat vagy betat vagy mivolt az, sztem borzalom volt... :D egy percet se tobbet..
  • Seth
    Code Vein demója is tölthető. Kíváncsi leszek, ez lesz vagy a Surge 2 :)
  • mucsácsó
    Bayonetta 1 egész jó volt - bár mondjuk én viszonylag későn játszottam már vele, szvsz akkorát nem ütött... 2. rész kimarad...
    viszont Vanquish minden percét imádtam :D a fél karomat adnám egy folytatásért...

MGS Rising nekem is bejött anno, no meg Nier: Automata is fasza volt, de azért annyira nem, hogy még1x (vagy többször..) végigjátszam... :D végére már nekem eléggé repetitív volt, meg valahogy a képi/színvilága is a könyökömön jött ki 25-30 óra után (de aztán ezzel lehet egyedül vagyok....)

de amúgy jah, Platinum azért érzi fixen, ha a beteg hentről van szó :)
    ha lenne PS4-re Astral Chain, biztos venném..
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.09.03. 16:24:13
  • TDC Geronimo
    astral chain ne csak a listán legyen :)
  • Kongy
    Bayonetta 1-2, Vanquish mind mind remek játékok voltak. A Nier Automatát is végigvittem, de az annyira nem jött be, lehet tenni kéne vele még egy próbát. Astral Chain meg wishlistemen van. Ja meg most nézem, hogy a Metal Gear Rising-ot is ők csinálták, az is egy remek játék volt.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2019.09.03. 15:03:02
  • gregoryan
    Hát lehet , adok egy esélyt a Nier-nek ha az Automata aszt mondod pótolhat valamit.. én sem 2 játékot néztem már meg, és a Darksouls az magasan visz mindent...
  • Moby
    Tölthetőek a psplus szeptemberi címek. Az volt a terv, hogy letolom a darksiders2-t(kimaradt anno) a három előtt, de se erre, se arra nincs most valós esély.