PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Nem fogsz mostanában ilyen open-world játékkal találkozni, a Cyberpunk-ig biztosan nem.
Ulthanito: Én is kicsit néztem, de nem tűnt fel hogy kimaradt volna olyan lábnyomom, aminek nem volt lenyomata. De elhiszem neked. Az egyik streamben én is láttam hogy volt ami kimaradt. Gondolom meg van határozva, hogy hol maradhat meg a lábnyom, és egy olyan rész belógott ahol meg nem.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2018.10.27. 18:30:15
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Én már a Godzilláért, is, imádkoztam a GTA V.-be, hogy történjen már valami...de nem jött...
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.10.27. 15:14:24
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nem tudom te milyen ködöt láttál eddig, de épp tegnap a hegyekben belefutottam egy olyanba hogy az orromig nem láttam, és rohadt jól nézett ki ahogy át vágott rajta a reggeli fény :)
A vadászat szerintem rohadt jó, végre nem az a oda rohanok aztán puff lelőttem húsz szarvast. Mondjuk simán lehet lóhátról is üldözni a vadat, akkor megspórolod a becserkészést.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
Moby szavaival élve a teknó legmagasabb foka ebben a generációban. Tudom, a TLOU2 ennél nagyobbat fog rakni várhatóan, de az meg nem lesz nyitott világ.
Utoljára szerkesztette: Newfronter, 2018.10.27. 10:04:02
Mert annyit mondok, ne nyomogasd azt az x-et, hanem simán tartsd nyomva, mint a Ni-oH-ban.
Az egy más dolog, hogy a régihez képest ÉG és FÖLD az eltérés... :D
De itt nem csak karakterek vannak, a ps3-as acokkal, hanem mindenféle mozgó növényzet, lópisa, a hó, a víz, minden, ami nem egy textúra, hanem rendes ANYAG, ami reagál is a környezetére!
Ezt máshol nem kapod meg, sokszor még egyenként sem.
én is megyek kockulni. :D
Viszont ez semmit nem jelent, mert alapon még sima masinákon is durva a többi játékhoz viszonyítva.
Aki teheti játsza X-en ha a látványban a maxot szeretné, de összeségében mozgás közben mi9nden gépen a maxot kapod.
Illetve ez egy videó, mindegyik verzió szebb élőben, mert ezen a képen ázoomoltak a jelenetre éppen, szerintem majd lövök nektek a hétvégén képeket. Ne tömöritett videót nézzünk ha valakit ez érdekel, fizetéskor meglesz az Xbox verza is, akkor csinálok mind a 4 masinán majd. :)
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.10.27. 09:02:34
#instantskip
Ez kizárólag a PS4 Pro gyenge hardverének köszönhető, véletlenül sem a fejlesztők hibája. Addig kellett butítaniuk, míg legalább 20-30 frém között el nem botorkál a játék ezen a romon...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Hát ez nem egy egydélutános játék, nem lehet kapkodni, ehhez bele kell mélyülni több 10 órákat, a régiben is ez volt.
Kezdem azzal, hogy a játék kurva vontatott, és nem csak az első chapterben. A karakterek arca konkrétan PS3-as szintű, az NPC-ké szintén. Egyszerűen fel nem fogom, 2018-ban a Rockstar ilyet hogy csinálhat. Az átvezető videók kifejezetten rondák. A játékban a látvány nagyon szép, de nem kiemelkedő. A belső tereken, a füstön és a ködön sokat spóroltak a fejlesztők.
A kibaszott sok gomb nyomkodása az agyamra megy. Egyszerűen túltolták ezt, a kevesebb néha több. Az animációk eléggé döcögősek, az irányítás-futás-megfordulás meg egyszerűen el lett baszva.
Nem működik rendesen az útkövetés, csak a cinematic módban, az X gomb állandó nyomkodásával a faszom tele van már. A radaron az ikonok láthatatlanok, a térkép szerintem megint csak nem felhasználóbarát.
A gunplay elég szar benne szerintem, pedig ennek a játéknak pont az lenne a lényege. A vadászat frusztráló, a táborban való bóklászás borzalmas. Olyan lomha Arthur, hogy az elképesztő, egyáltalán nem realisztikus a mozgása.
A részletek és az odafigyelés látszik, ugyanakkor érthetetlen is bizonyos szempontból. A statisztikák között nincsen total playtime. A csillagos égbolt nagyon gagyi, aki ezt kódolta, az biztos nem látott még ilyet élőben. Napméretű csillagokkal szórták tele az eget. (mielőtt valamelyik nagyokos beleköt igen, a Nap is egy csillag, valóban, de a Földről szabad szemmel egyetlen másik csillag sem akkora, mint egy szilvásgombóc, csak ebben a játékban.)
Nem tudom megfogalmazni, de valami hiányzik ebből a játékból. Talán a "húha" érzés. Az a bizonyos X-faktor. Vélhetően a többi fejlesztő nőtt már fel a Rockstarhoz, és sok minőségi címet kaptunk az utóbbi években, így már nincs meg az a beszarás érzés.
Összességében egy nagy gondossággal összerakott játék, kifejezetten jó játék, de nálam a váarkozásoktól jelentősen elmarad.
7.5
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.10.27. 08:48:53
PS5 II PSVR
Ezen én is meglepődtem.
Szóval nem tudom egészen pontosan milyen textúra van hol miben, de a ps pro az lencsefolt szerűen a képernyő széle felé egyre homályosabban jeleníti meg sokszor a dolgokat, míg x-en meg éles marad.
De érdekességképpen lövök majd képeket, ha meglesz.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.10.27. 08:33:51
...nade, így pár óra után: hát beszarás... nem nagyon tudom kommentálni, egyszerűen gecidurva az egész, meg a részletessége :D és valszeg még semmit se láttam, mert csak most kezdtem szinte a Chapter 2-t...
Mivel az első chapter havas majdnem végig, engem őszintén az annyira nem taglózott le, lévén rühellem a havat a valóságban is, és játékokban is; kibaszott durva persze a hó meg a hónyomok meg minden, de ezt láttuk áprilisban a God of Warban már - persze jó, open worldben más, de na... azért vártam már hogy vége legyen a hóban gázolásnak, meg hiányoztak a színek :D
funfact: ha kikötözöd a lovat, akkor látszik a sárga lóhúgy alatta a hóban :'DD
...NADEVISZONT, amint elolvad a hó és megjelennek a színek a természetben körülötted, ott összevissza szartam magamat konkrétan :| :D
jézusatyaúristen, hát most így már tényleg értem, hogy miért magasztalták ennyire a grafikát... és hozzáteszem, base PS4-en tolom, szóval Pro/XONE X mégbrutálisabb lehet 4K-ban...
FPS módot próbáltam néha-néha, de nekem abszolúte nem adja... pláne ezzel a max 60 fokos FOV-val :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.10.27. 02:48:52
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Fura, de a realisztikuságga miatt nálam eléggé a Kingdom Come: Deliverance hangulatát hozza csak a vadnyugaton.
És persze a Rockstarra jellemző szinten...
A Forza 7re nincsenek szavak. Láttam már csúcs tvn havernál az átlagnál nagyobb tvn... na ott is vertük:D
The Only One!
Próbáltam a Forza Horizon 4-et meg Forza 7-et is, hat basszameg az az igazán hihetetlen dolog...
Régi Xbox One-on.... Beszarás
De az tény, hogy mindkét konzol eszméletlen jó, és hihetetlen miket tudnak. Főként ezért sincs gamer pc-m. A konzolok megvettek kilóra.... :D
The Only One!
Van ott Xboxon több jó jaték is, az mas kérdés, hogy kit, mi érdekel :)
a póló + energiaüccsit + törzsvásárlói kari (1 Ft) adták ajcsiba,én full nem tudtam, hogy ilyenek járnak hozzá majd :D
meglepően fasza a pólón a nyomás és a minősége, szóval poénnak/jáccóspólónak bőven jó lesz ez :))
sima Xboxon már necces
The Only One!