PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Aha..

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
Non game? fingod sincs miről beszélsz.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kandurex
Kapcsold ki, csak tényleg az ilyen Pro előtti játékoknál érdemes.

Kandurex
Biztos megnézem, minden cuccnak adtam esélyt, de Cyberpunk -al ne hasonlítsuk össze ezt a non-game valamit.

Köszi! Csak akkor a kérdés az, honnan fogom tudni, mikor okozza a bugokat a boost mode, és mikor a játék? :D Nem kapcsolgathatom minden alkalommal. Az Evil Withinnél mindenesetre sokkal jobb bekapcsolva, és biztos van más ilyen régebbi játék, aminél korábban nem is használtam.
darkSectorxxx
Egy dolgot nem értek, a játékban miért van az hogy néhány dolog, illetve textúrák körvonala, esetenként a fények hatására ilyen pixeles? mintha zizegne? :D Nektek is iylen az RDR2-ben a grafika? :D

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Dehogy képezik. Kihagyható a játékban ha nem szeretnéd csinálni. Nem is értem nálad ezt a nagy Rockstar ellenességet. A RDR2 igenis nagyon fasza lett! Csak engedd el magad, éld meg a játékot és be fog szippantani!
Nem fogsz mostanában ilyen open-world játékkal találkozni, a Cyberpunk-ig biztosan nem.

Ulthanito: Én is kicsit néztem, de nem tűnt fel hogy kimaradt volna olyan lábnyomom, aminek nem volt lenyomata. De elhiszem neked. Az egyik streamben én is láttam hogy volt ami kimaradt. Gondolom meg van határozva, hogy hol maradhat meg a lábnyom, és egy olyan rész belógott ahol meg nem.
yesname
Nyugi. Semmi baja nem lesz tőle a PS4-nek. Játékban (régebbiekben inkább) lehetséges, hogy okoz apró gondot, de akkor maximum kikapcsolod, ha olyan nagy a probléma.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2018.10.27. 18:30:15

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Sziasztok! Okozhat problémákat a boost mode ps4 prón? Nemrég kapcsoltam csak be, korábban nem is tudtam, hol van. Most viszont fontos lett hirtelen, mert az Evil Within csak boost mode-ban fut elfogadható frame rate-tel. Aztán közben kijött a Spider-man dlc, amit el is kezdtem, és akadt benne valami fura textúra bug. (Elmúlt, csak korábban nem volt ilyen.) Ugye ilyesmit a boost mode nem okoz? Úgy tudom, csak a régebbi játékokra van hatással, amik még sima ps4-es években jöttek ki, és nem patchelték őket próra. De elgondolkodtam, vajon nem bántja-e az újabb játékokat...
darkSectorxxx
Nincs akivel közösen meg tudnám venni, listaáron meg csak fizetéskor. :D

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
De nem egyfolytában. :D

Kandurex
Nem. Abszolult. De tényleg. Általában szociális szarságok képzik az R* alkotások játék gerincét.

Én már a Godzilláért, is, imádkoztam a GTA V.-be, hogy történjen már valami...de nem jött...
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.10.27. 15:14:24

Kandurex
Természetes folyamat a daráló, bár igaz, hogy ellenesen hosszú már ez a generáció :/

Tinman
Az X1X-en kívül be lehet darálni már mind a 3 másikat nyugodtan. Már a GoW alatt (Pro-val) és csúnyán arcon vágott a hw korlát... ez egyre csak mélyül és PS5 bejelentésről még szó sincs.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Az normális, hogy én szinte csak pókerezek a játékban? :D
Dark, te miért PS4-en játszod a RDR2-t? :D
Tikal
Az csak cinematic-ban működik.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Nem egy sietős játék, minden elég komótosan történik, nem tudom hogy ezzel csak azt akarták erősíteni, hogy ez egy ilyen világ volt, mindenki nyugodjon le a 'csába, vagy valami technikai oka van, mindenesetre, szerintem elég jól ellát a játék alapanyag, ha nem loot-olsz gyakran akkor is van mindened kb, vadászni is csak azokat kell amiknek 'perfect' a bőre, szóval kikerülhető a sok animáció.

Nem tudom te milyen ködöt láttál eddig, de épp tegnap a hegyekben belefutottam egy olyanba hogy az orromig nem láttam, és rohadt jól nézett ki ahogy át vágott rajta a reggeli fény :)

A vadászat szerintem rohadt jó, végre nem az a oda rohanok aztán puff lelőttem húsz szarvast. Mondjuk simán lehet lóhátról is üldözni a vadat, akkor megspórolod a becserkészést.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ulthanito
Ha nyomva tartod, akkor leáll a ló idővel. Ahhoz, hogy állandóan haladjon, nyomkodni kell közben.

PS5 II PSVR

Ulthanito
A sár tényleg nagyon jól néz ki, de ha megnézed jobban, akkor érdekes. Ugyanis nem minden lépésed után keletkezik nyom. Tegnap öt percig ezzel baszakodtam, hogy jól megnézzem. Fura volt, hogy lépek, és nem keletkezik nyom, vagy nem ott, ahova léptem.

PS5 II PSVR

Kandurex
Nem érdekes. Tényleg.

A hó, a sár ebben a játékban a legjobb, szinte azt lehet mondani hogy majdnem teljesen egyezik a valósággal. Pedig anno hogy tolták ezt is a tesszalációval, amikor elsőnek megjelent a játékokban. :D
Moby szavaival élve a teknó legmagasabb foka ebben a generációban. Tudom, a TLOU2 ennél nagyobbat fog rakni várhatóan, de az meg nem lesz nyitott világ.
Utoljára szerkesztette: Newfronter, 2018.10.27. 10:04:02
darkSectorxxx
nézem a hóba végig megmarad a nyom amiket hagysz. :D nem tűnik el

darkSectorxxx
? nem értem mire gondolsz.

Kandurex
Nem, ez a játék nem Pro-ra fejlesztve, se nem X-re.

darkSectorxxx
Hallod, játszottál az első résszel?
Mert annyit mondok, ne nyomogasd azt az x-et, hanem simán tartsd nyomva, mint a Ni-oH-ban.

darkSectorxxx
Igen, nem Detroit szintű karakterek, de ez egy élő világ, minden karakter egyformán "részletes"....az RDR-túl nem a grafikát vártam én sem, hanem az RDR feelinget. :D
Az egy más dolog, hogy a régihez képest ÉG és FÖLD az eltérés... :D
De itt nem csak karakterek vannak, a ps3-as acokkal, hanem mindenféle mozgó növényzet, lópisa, a hó, a víz, minden, ami nem egy textúra, hanem rendes ANYAG, ami reagál is a környezetére!

Ezt máshol nem kapod meg, sokszor még egyenként sem.
én is megyek kockulni. :D

Nem fogsz csalódni, túl vannak ezek a dolgok reagálva. Simán filmes érzésem van a játékkal kapcsolatban, ami nem mellesleg játékmechanikailag is kidolgozott és élvezetes, ahogy a többi Rockstar játék is.
Mr_no_NaMe
Amiket konkrétan leírtál, azok nálam vagy pozitívként csapódnak le, vagy semlegesként mert nem érdekelnek. Lehet ezért üt ekkorát ez a játék, mert annyira részletes, hogy aki ezt hiányolta a mostani játékokból az megkapja, akinek meg tele van a töke a tötyörészéssel, annak meg ez nem tetszik, de nem is fogja letenni mert attól függetlenül még neki is egy középszint lesz...NA MEGYEK OSZT KILOVAGLOK MÁN
darkSectorxxx
Nincs igazítva semmi, mindegyik a saját tudását maxolta ki, arra utal hogy a 1.5x erősebb X-en szebb a játék, de ez nem nagy csoda.
Viszont ez semmit nem jelent, mert alapon még sima masinákon is durva a többi játékhoz viszonyítva.

Aki teheti játsza X-en ha a látványban a maxot szeretné, de összeségében mozgás közben mi9nden gépen a maxot kapod.

Illetve ez egy videó, mindegyik verzió szebb élőben, mert ezen a képen ázoomoltak a jelenetre éppen, szerintem majd lövök nektek a hétvégén képeket. Ne tömöritett videót nézzünk ha valakit ez érdekel, fizetéskor meglesz az Xbox verza is, akkor csinálok mind a 4 masinán majd. :)

Kandurex
Nem a sima masinákra gondolsz? Mert ugye azokhoz van igazítva minden.... Ideje lenne már bedarálni őket.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.10.27. 09:02:34

Kandurex
Ha nálad a közepes felé hajlik, akkor nálam? <#kuss>

#instantskip

Tinman
"A karakterek arca konkrétan PS3-as szintű, az NPC-ké szintén. Egyszerűen fel nem fogom, 2018-ban a Rockstar ilyet hogy csinálhat. Az átvezető videók kifejezetten rondák. A játékban a látvány nagyon szép, de nem kiemelkedő. A belső tereken, a füstön és a ködön sokat spóroltak a fejlesztők."

Ez kizárólag a PS4 Pro gyenge hardverének köszönhető, véletlenül sem a fejlesztők hibája. Addig kellett butítaniuk, míg legalább 20-30 frém között el nem botorkál a játék ezen a romon...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx
Jah jópofa hogy télleg kinyul a cuccokért meg a tatyiba teszi.
Hát ez nem egy egydélutános játék, nem lehet kapkodni, ehhez bele kell mélyülni több 10 órákat, a régiben is ez volt.

Ulthanito
Nahh, nagyjából 10 óra játék után nem lett nedves a bugyim RDR2-től.

Kezdem azzal, hogy a játék kurva vontatott, és nem csak az első chapterben. A karakterek arca konkrétan PS3-as szintű, az NPC-ké szintén. Egyszerűen fel nem fogom, 2018-ban a Rockstar ilyet hogy csinálhat. Az átvezető videók kifejezetten rondák. A játékban a látvány nagyon szép, de nem kiemelkedő. A belső tereken, a füstön és a ködön sokat spóroltak a fejlesztők.

A kibaszott sok gomb nyomkodása az agyamra megy. Egyszerűen túltolták ezt, a kevesebb néha több. Az animációk eléggé döcögősek, az irányítás-futás-megfordulás meg egyszerűen el lett baszva.

Nem működik rendesen az útkövetés, csak a cinematic módban, az X gomb állandó nyomkodásával a faszom tele van már. A radaron az ikonok láthatatlanok, a térkép szerintem megint csak nem felhasználóbarát.

A gunplay elég szar benne szerintem, pedig ennek a játéknak pont az lenne a lényege. A vadászat frusztráló, a táborban való bóklászás borzalmas. Olyan lomha Arthur, hogy az elképesztő, egyáltalán nem realisztikus a mozgása.

A részletek és az odafigyelés látszik, ugyanakkor érthetetlen is bizonyos szempontból. A statisztikák között nincsen total playtime. A csillagos égbolt nagyon gagyi, aki ezt kódolta, az biztos nem látott még ilyet élőben. Napméretű csillagokkal szórták tele az eget. (mielőtt valamelyik nagyokos beleköt igen, a Nap is egy csillag, valóban, de a Földről szabad szemmel egyetlen másik csillag sem akkora, mint egy szilvásgombóc, csak ebben a játékban.)

Nem tudom megfogalmazni, de valami hiányzik ebből a játékból. Talán a "húha" érzés. Az a bizonyos X-faktor. Vélhetően a többi fejlesztő nőtt már fel a Rockstarhoz, és sok minőségi címet kaptunk az utóbbi években, így már nincs meg az a beszarás érzés.

Összességében egy nagy gondossággal összerakott játék, kifejezetten jó játék, de nálam a váarkozásoktól jelentősen elmarad.

7.5
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.10.27. 08:48:53

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
Még annyit, hogy pc-n is teszteltem 2 VGA-t Witcher 3-nál meg pár játéknál, és ugyanúgy full max beállításnál az újabb VGA szebben jelenítette meg a színeket, vagy éppen a fényeket, árnyékokat.

Ezen én is meglepődtem.

Szóval nem tudom egészen pontosan milyen textúra van hol miben, de a ps pro az lencsefolt szerűen a képernyő széle felé egyre homályosabban jeleníti meg sokszor a dolgokat, míg x-en meg éles marad.

De érdekességképpen lövök majd képeket, ha meglesz.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.10.27. 08:33:51

darkSectorxxx
Pontosan. Még xbox one meg ps4-en is durva. Én néztem képeket x-en, mint egy kibaszott festmény. :D

darkSectorxxx
Hát ja eléggé elhúztunk, mostani játékok szebbek kb mint régen azok a csúnya átvezető videók.

mucsácsó
Amúgy a lootolással valamit csinálhatnának, mert már most rohadt uncsi mindig azt az 5 mp-es animációt végignézni:D de úgy en bloc nyugger tempó jellemzi az animációkat.. talán megszokjuk, talán nem :D

...nade, így pár óra után: hát beszarás... nem nagyon tudom kommentálni, egyszerűen gecidurva az egész, meg a részletessége :D és valszeg még semmit se láttam, mert csak most kezdtem szinte a Chapter 2-t...
Mivel az első chapter havas majdnem végig, engem őszintén az annyira nem taglózott le, lévén rühellem a havat a valóságban is, és játékokban is; kibaszott durva persze a hó meg a hónyomok meg minden, de ezt láttuk áprilisban a God of Warban már - persze jó, open worldben más, de na... azért vártam már hogy vége legyen a hóban gázolásnak, meg hiányoztak a színek :D

funfact: ha kikötözöd a lovat, akkor látszik a sárga lóhúgy alatta a hóban :'DD

...NADEVISZONT, amint elolvad a hó és megjelennek a színek a természetben körülötted, ott összevissza szartam magamat konkrétan :| :D
jézusatyaúristen, hát most így már tényleg értem, hogy miért magasztalták ennyire a grafikát... és hozzáteszem, base PS4-en tolom, szóval Pro/XONE X mégbrutálisabb lehet 4K-ban...

FPS módot próbáltam néha-néha, de nekem abszolúte nem adja... pláne ezzel a max 60 fokos FOV-val :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.10.27. 02:48:52
Jópofának tûnik, bár azt elviselném ha nem minden mozdulatot kísérne 20 mp-es animáció. Viszont az elsô cucc ahol végül kikapcsoltam a HDRt, ez vagy bugos, vagy ha komolyan gondolták akkor egy rossz vicc. Nagyon remélem hogy jön rá peccs.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

RDR2 beszarás!!!
Fura, de a realisztikuságga miatt nálam eléggé a Kingdom Come: Deliverance hangulatát hozza csak a vadnyugaton.
És persze a Rockstarra jellemző szinten...
God of war-nál felkínál 2 módot ha 1080p-be tolod.Az első natív 1080p , a másik meg a 4k helyett több élsimítást..stb használ

tomi890125
Én azon fosdosom össze magam, hogy előttem van ahogy gyermekkorunkban a 486oson a prince of persia játékra vertük és most egy ilyenre mint az RDR2. Nagyon megy az ipar :D
A Forza 7re nincsenek szavak. Láttam már csúcs tvn havernál az átlagnál nagyobb tvn... na ott is vertük:D

The Only One!

darkSectorxxx
Én a legjobban a sima Xboxon fosom össze magam, hogy azon is megy a jaték és azért elég pofassan, amit használtan 40-45k ért dobálnak....
Próbáltam a Forza Horizon 4-et meg Forza 7-et is, hat basszameg az az igazán hihetetlen dolog...
Régi Xbox One-on.... Beszarás

tomi890125
Ez igaz. A korábbi hozzászólásom végét természetesen szar poénnak szántam. :D
De az tény, hogy mindkét konzol eszméletlen jó, és hihetetlen miket tudnak. Főként ezért sincs gamer pc-m. A konzolok megvettek kilóra.... :D

The Only One!

darkSectorxxx
Gratula mester! :)

darkSectorxxx
Ez full egyértelmű, mert vannak hardverben eltérések. Aztán nem árt tudni. Egyelőre X-en a legjobb, frame-ben is.
Van ott Xboxon több jó jaték is, az mas kérdés, hogy kit, mi érdekel :)

mucsácsó
köszi srácok! :D mindjárt nekilátok...én szabin voltam ma, bár sok értelme nem volt, mert elbasztam délelőtt az időt, úgyhogy kb. arra jó volt, hogy feltelepedjen :D
a póló + energiaüccsit + törzsvásárlói kari (1 Ft) adták ajcsiba,én full nem tudtam, hogy ilyenek járnak hozzá majd :D
meglepően fasza a pólón a nyomás és a minősége, szóval poénnak/jáccóspólónak bőven jó lesz ez :))
Rage47
hát azért sima PS4-en is tök szép és jól fut. ha nem rakod egymás mellé a verziókat, fel sem tűnik, úgyis magával ragad a game
sima Xboxon már necces
tomi890125
Még jó hogy jött ez a játék. Most mehet a kuki méregetés melyiken szebb. Hónapok óta nem olvastam és láttam ilyen faszságokat amiket írnak néhányan egyes fórumokon. Végre van 1 game a boxosoknak is ami fasza :D

The Only One!