121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#96485 Ja hogy ez már játszható és van user tapasztalat, az más. -
#96484 A videó nálam nem tartalmazott gameplay-t, hát meglátjuk. Én ezt pre-order tuti nem merném megelőlegezni. Várnék pár napot míg tesztelik a userek. -
#96483 Nem 20 fps. "4k" HDR pron és jól fut, viszonylag gyors töltéssel. Páran már tolják -
#96482 A videó nem CG és gameplay is van egy rakat már -
#96481 Az is lehet, hogy bugos fos lesz, 20fps-el... -
#96480 Hát amit linkeltél egy videó. A gameplay az kitudja milyen lesz. -
#96479 milyen CG? -
#96478 Cg múvít nem vennék azért :) -
Ez még mindig vételnek néz ki -
#96476 :) -
#96475 egyelőre még nem tudok nyilatkozni, de videókról az is bejött nagyon :P :D aztán majd elválik... de már nagyon kíváncsi vagyok! :D
@Tatyla:
melyik videókra gondolsz? :O :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.09.06. 12:34:53 -
#96474 Ja jövőhét péntek Borderlands 3, most is kijöttek olyan videók hogy beszarás -
#96473 Ez annyiban más mint a Control, hogy itt vannak eltérő pályák is a játékban :) -
#96472 Jajj sorry, ha a Controll leköt, akkor ez is le fog. :D -
#96471 Pláne a befejezése. -
#96470 hmm, na mondjuk ez így annyira nem túl bíztató :D nemtudom, a 4 - amennyit láttam anno belőle, meg játszottam - nekem valami borzasztóan sivár és lelketlen cucc volt... de majd meglássuk.
Én most Controlba vagyok beleszerelmesedve teljesen a videók alapján, de majd arra is biztos ráunok.. :D
jájjj és jön a Borderlands 3 is jövő héten ... az se 1-2 órás játék, ha annyira beszoppant majd, mint az első 2 rész... :D
Remnantot is elkéne kezdjem, meg most pörög a Darksiders 3 is PS4-en (bár picit az olyan mehh egyelőre nekem, de el lehet csapkorászni vele..)
@Moby:
igen, átérzem teljesen már így is - jó lenne, ha lehetne idő+energia DLC-ket is venni a játékok mellé -
#96469 Ja, a 4 egy fos volt.
/kb én is így vagyok. Belepróbáltam, nagyon zsivány, de most vissza astral chain. És a nintendo feszt pumpálja az év hátralévő részében a címeket. Meg a remnanthoz is jön majd kontent.
nem lehet ezt bírni szabadidővel :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.09.05. 23:19:35 -
#96468 Ne láss bele sokat ezt se fogod jobban bírni mint a 4-et, ha untad a monoton harcot.
Ez is annyival más, hogy a pályák kicsit jobbak, de ugyanaz az arénaharc megy itt is. Vannak itt is robotok, amit a 4ben is utáltam, mert inkább monster párti vagyok.
Itt se lesz más, nem lesznek a pàlyán feladatom, vagy valami platform dolog.
Eddig még csak megvédeni se kellett senkit, csak menni és teremről teremre kiírtani az ellenfeleket.
A kis robot szarjai meg annyira szokatlanok 3és kb sokszor értelmetlenek, hogy nem is jut eszembe használni, mert a szokásos fedezékes harc bőven elég.
Vagyis normál szinten nem vagy ráutalva a képességekre hanem csak egy plusz. -
#96467 nabaszki :D néztem minap én is gameplayeket, és végre azt éreztem, amit az első vagy második résznél...
akkor valszeg nem csak a levegőbe beszéltek ezek a felszopások, és amúgy a rivjú pontok is elég jók - bár olvasni egyet se olvastam egyelőre..
amúgy a 4. résszel szerintem nagyon max egy órát bírtam, az valami förtelem lett szvsz, kibaszottul budget érzés volt, üvöltött róla, hogy semmi köze semilyen szinten az origi trilógiához, meg hogy más bandánál van... de úgy látszik összekaparták akkor magukat :D
...úgyhogy ha meg lesz a PC-m végre, akkor azt se tudom majd mit toljak már a bőség zavarában.. :D - nem mintha így nem fulladnék bele kb. amúgyis a játékokba...
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.09.05. 23:05:57 -
#96466 Jaaaa vágom. Oks. Leesett. :)
Csak nekem azért nem kellett mert ugye az csak PC, azt én azt annyira nem használom ki :)
De így már megvan, tuti lesz még ilyen, meg 300-600ft-os akció, azt regelek egy új profilt ha kell :) -
#96465 Simán. Szvsz 1440p-ben is. -
#96464 Szerintem írtam róla ide is. Az alienware-es akció volt. -
#96463 Az fasza. Jól jártál vele... Gondolom valami trükközés :D -
#96462 Ki fogy szerintem.
Nekem 2 darab 460-as ment a 4 alatt 60-at.
És ez sem azért annyival gépigényesebb szerintem. A 1060 meg jóval erősebb mint az én 2 kis vga-m. -
#96461 Hát én ugye 600ft-ért béreltem ki 3 évre :D (jó, ez mondjuk tényleg egyszeri akció volt) -
#96460 Azokat a mapokat mindig utáltam a Gears-ekben amikor a bázison mész meg sima épületekben, de itt hálisten az az egy ami volt az is nagyon változatosan lett megcsinálva látványt illetően.
Kíváncsi leszek a többi helyszínre. -
#96459 Lehet PCn ránézek. 1060asom talán kihajt abból 60 fpst 1080pbe -
#96458 Egyetértek. Mondjuk én Xbox-on játszom de ugyanezt mondhatom el, az első pályán azt hittem az uncharted pályáin mászkálok, olyan szép volt az a sok növényes helyszín...
Most karaktert váltott a játék, majd folytatom vasárnap, ma csak 2-3 órám volt belenézni.
Így 475ftos 2 hónapnyi gamepass-al brutálisaan megéri a játék.... :) -
#96457 Ha már több évnyi gamepass ultimate-em van, ránéztem a GeoW5-re. Amit annyira felszoptak a review-k.
És bizony azt kell mondjam: ez kikúrt jó lett! Olyan igényes az egész, hogy nemigaz. A 4 sivárságához képest gyönyörű helyszínek. Van rendes HDR. Dolby Atmos. Olyan impact van a gunplayben, ami még sosem volt a szériában, de sok lövölde megirigyelné. Csodásan néz ki, rettentő igényes minden része. Elképesztően jól fut egy hulladék vga-n is. Szórakoztató a gunplay. Én nem tudok róla rosszat mondani, pedig az előző részt utáltam, mint a szart :)
-
#96456 cell-shaded. :) -
#96455 "az eddigi legszebb cell játék"
Az mi? :) -
#96454 Szerintem semmi problém, az eddigi legszebb cell játék szerintem, a dizájn is jó... max annyi, hogy nehézkes megszokni az itemrendszert. -
#96453 A Code Vein tényleg szar? :( Annyira kinéztem pedig PC-re... -
#96452 Valaki tudna adni hozzá béta kulcsot? :( -
#96451 Basszus ez az új ghost recon meglepően jó :o
Csak sajna technóba ez is botladozik. Screen tearing van amit gyűlölök.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.09.05. 14:21:35 -
#96450 A migrációs szivornya szempontjából...(abból a régió hótmindegy) -
#96449 Nem volt választásom, amikor indult a psn még nem volt hu régió a sony térképén :) -
#96448 Én is UK fiókkal kezdtem, de meg is bántam, értelme 0 volt. Csináltam is egy újat, viszont így most nem sok trófeám van. Days Gone platina csak egyedül.
Japán profilom is van, na az pl jó volt arra hogy a csak japánban megjelent demókat kipróbáljam. Volt pl egy Bleach-es játék, azzal csak úgy tudtam játszani. :D -
#96447 Ha más régió, akkor értelme van, ha ugyanaz a régió, akkor valóban lehetne 1 is. :) -
#96446 Ööö...az elmúlt 10 év ex és aaa+ játék termése pihen a fiókomon. Picit költséges lenne nem emlékezni rá :D
/Ami nem igaz, UK fiókkal kezdtem a psn-t. A mostani mainon csak olyan 250 játék lehet. Viszont az összes fiókom fent van a ps4-en, szal ilyen szempontból lehetne egy is.