121476
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Hát pl borderbe marhára látni a különbséget, de az fps annyira szar res módba, hogy az esélytelen -
Resolution mód amúgy is baromság, üszkve 1-1,5m kell bambulnod a TV-t, hogy észrevegyél értékelhető különbséget. -
Én azon döbbentem le, hogy ha a base ps4 képes fhd@60-ra, akkor hogyan sikerült kihozni azt, hogy a prón 4k@30 a legjobb? -
Control viszont sokkal jobban fut patch óta. Majd a free dlcre megy a többi dlcre visszanézek -
resolution módba tolod?? Azt felejtsd el szerintem. 25 fpsel meg azalatt megy javarészt. Játszhatatlan. Performance mode sokkal jobb, de az is messze van a tökéletestől -
Sajnos nekem rossz lehet a szemem + idegrendszeri zavarom is lehet, mert valami leírhatatlan belső feszültség épül fel bennem a 30 frémtől. Ez nem hiszti, meg nem gamer sznobizmus, hanem nem mindenki egyforma. A szemésznél is a piros sor alatti cuccokat is ásítva felolvasom, mások vagyunk.
A Bloodborne után most a Dark Souls 3-at (újrázok + DLC-ket még nem toltam) 60 frémmel tolnom olyan, mint hazamenni... simogat, cirógat, jobb tőle a napom ha ránézek, lefolyik a képernyőről.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.09.16. 20:08:48 -
sanya200 #96732 Amúgy kegyetlen jól néz ki ez a BL3 hdr-el még resolution módban. Még az elején vagyok de kegyetlen. Nekem nem tűnik fel ha néha droppol. Én PC-n szoktam javarészt játszani de nem stabil 60 fos-el han jó ha 30-al xd, úgyhogy nekem nem szúrja a szemem, lényeg ne menjen 30 alá. -
PC-n érdemes szvsz, még akkor is, ha #96730.
Amúgy nem értem miért lepődtél meg. Az egy rajzfilm tele iszonyat beteg sok statikus ellemmel, amit nem kő' megmozdítani... odarajzóták' szép, szeretjük, de statikus as duck. -
Ni No Kuni remastered:
Base PS4: fhd@60
Pro: fhd@60+4k@30
És ilyenkor nézel, hogy miaf...van? -
bizony :) -
Ide bizony, köszi, délben hozta a postás. Jelenleg szét van robbantva a ház komplett átvezetékelés miatt, de az introt megnéztem handheld módban. Hogy néz ez ki?! :O Atom lesz, már látni ennyiből is látszik. -
sanya200 #96727 Egy valamit rühellek az ilyen játékokba. Hogy riktig van valami magaslat.. Stb ahova nem lehet csak úgy felugrani hanem 20 meg 25 perceket szívsz vele. Mert fél centit arrébb ugrasz leesel és kwzdheted előlről. És direktbe úgy van megcsinálva az ilyen hogy szopasson ha melléugrasz tuti essél le legalább egy emeletet vagy kettőt, hogy mégegyszer sétálj fel kezd előlről. Pláne kontrollerrel amivel amúgy is fos fpst irányítani. Ilyenkor szívesen beleverném a pályadesigner fejét a billentyűzetbe. Ezek a gané trükkök hogy kitolják a játék időt mert egy ládáért pl 20 perceket szerencsétlenkedsz...jonkrétab a kipucolt épületeknél közbe újratermelődött az ellenfél -
Csomesz odaért? -
Nem tudok betelni BL3nál a HDRel. Most érkeztem második bolygóra és eszméletlen ahogy kinéz -
így van, ez trial... demónak hívják, mindig úgy emlegetik őket - de amúgy jah, ez klasszik formája, Shadow of TR "demó" is ilyen pl..
egyszer csak vége a játéknak, viszont azonnal folytathatod, ha megveszed a teljest... így nagyobb a csábítás.. :) -
Ja igen, valami hülye a gamesradarnál leírta, hogy "demo", de a hivatalos videónak már az indexképében is free trial áll, ahogy az utolsó képkockákon is ezt írják. Nem demó, szerintem le is zárhatjuk a témát. -
Demóként van reklámozva.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.09.16. 13:18:56 -
A free trial lényege, hogy letöltöd az egész játékot és rá tudsz nyomni szépen a buy now gombra, miután azonnal tolhatod tovább, mert már le van töltve a teljes. Ez nem demó. -
Nem.
Be is baszcsizna, ha mondjuk egy 70 gigás játékot le kéne kapnia egy demóhoz!
Hányat mondjak az elmúlt két hétből, aminél nincs így? -
Trialoknál mindig leszedi a full gamet -
Én tegnap toltam végig. A demót. Bár a teljes játékot leszedi hozzá (Ostoba).
Nem rossz, szép látvány, a hangulat jó, a karakterek mozgása béna. Akcióban én behúzom majd. -
Kár, hogy már végig vitem.. nem tudom mi vinne vissza hozzá..
egy asszem februári játéknál jó béna, hogy szeptemberben meg is jön egy ilyen patch. -
sanya200 #96716 Pedig gondolkodok hogy megvegyem, már csak a hdr miatt is. Az PC-n nem igazán müködik. Van rá esély hogy esetleg valami patch formájában javítanak a teljesítményén? -
Amikor a tech oldalát nézikk, csakis Pro-ról van szó, sima gépet kár is elemezni mai játékokkal, multiplatform. -
sanya200 #96714 És mivel toltátok? Sima Ps4 vagy Pro mert azért az se mindegy. A Pro-bán azért van tartalék. -
Unreal 4 motor, új harcrendszer. Jöhetne, akár most is.
-
Jó hát és a HDR marha sokat dob rajta. Egyik legjobb HDR implementáció, amit láttam. Ki-bekapcsolgattam, hogy egymás után megnézzem és SDR tiszta gagyinak tűnt utána :D -
Igyekeztem én is szétnézni rendesen, talán a tábor az, amit nem kutattam át teljesen. Nem emlékszem pontosan mennyi idő volt végigvinni, de biztos nem több egy hétnél. Igaz kicsit rá voltam kattanva, és elég sokat nyomtam. -
Rövid? Nem tudom, nekem meg tök hosszúnak tűnt, mondjuk minden zugba benéztem :) -
Elég rövid játék, de nekem speciel nagyon tetszett, hangulat is jó, nekem a játékmenettel sem volt gondom. -
Evoluti0N #96708 Hú! Ez jól néz ki. Gyönyörű lesz. Imádtam a Berseriát, de már nagyon ideje volt az engine váltásnak. -
Le merjem szedni plague tale trialt? Ígyis 3 játékban vagyok benne, kell nekem egy negyedik? :D -
megmondom neked őszintén kurvára imádom a borderlands játékokat és a 3 valami kibaszott kurva jó lett nálam eddig top-ban benne van a évben de tény vannak gondok vele.mintha nem bírná a ps :D a felbontás pocsék a popup és lassú töltés ...borzasztó.szerencsére a játékélmény és a világ kárpótol imádom :d szerintem beleraktam már 30 órát péntek óta és ma még tolom pár órát tuti :D még nicns vége alaposan játszom felfedezve összes side és farmolok is legendaryt kurva hosszú lesz még érzem ^^ -
performance mode elfogadható, de a resolution mód játszhatatlan. Nem is értem aki készíti a játékokat az nem teszteli? Vagy erre azt mondja oké és ennyire beleszarnak? Checkerboard rendering? dinamikus felbontás? Ezeket miért nem használják? Telibeszarom banda az összes, tisztelet a kivételnek
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.09.15. 17:41:09 -
Egyetlen gépnek mindenképp normált. És az újat(piros dobozos). -
Sajna nincsen Switch-em, pedig a japán címek miatt illene egyet már beszereznem, csak nem tudom melyik legyen, a normál vagy a Lite verzió. -
Nem, nekem kimaradt sajna (aztán bántam is rohadtul). A levegőbe is csaptam, amikor bejelentették a remasteredet. Már csak azt nem tudom, hogy pc vagy ps4. Valszeg pc lesz. Ez nem az 1 hét alatt kipörgetem és eladom játék :) -
Ni No 1 nálad lement? Nekem évek óta itt van valami fullos kiadás, de 1 órát toltam vele... rohadtul tetszett, csak ilyen 100 órás kaland, szóval jegeltem. Most meg itt a remestar, most már azért nem fogom tolni a régit PS3-on :-/ -
Azonnal???
20-án Link's Awakening
20-án Ni No Kuni Remastered
27-én DQXI S
Kell, de tutira nem most, amikor ÖMLIK a játék :D -
Mázli, hogy hidegen hagy a játék, mert ez valami botrányos szar. Egyedül a OneX-es resolution mode mondható stabilnak, ps4 prón minden módon foslé.