PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Elméletileg nem szabadna tönkremennie szerintem, én megpróbálnám pár órát rajta hagyni 3-4 órát, mert lehet annyira lemerült, hogy azonnal nem tud visszajelezni a ledbar, ha erre gondolsz...ha viszont több órát hagytad és nem megy, akkor az szervíz, de semmi képpen nem kuka.

VAGY rendelsz netről aksit és szépen kicseréled magad.
Annyira nem vészes, mert van youtube-on videó, mit, hogyan kell egészen pontosan.
Én is cseréltem analog kart, youtube alapján, pedig nem vagyok nagy ezer mester.

Szóval semiképpen nem kuka.
Sőtt egy durvább aksival még tartósabb is lesz a kontrollered, PS3-nél is mikor ezt megtudtam, azonnal cseréltem...

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Régóta, tavasz óta.... most vettem ismét kézbe a PS4-emet. A kontrollerek csutkára lemerültek és nem akarják venni a töltést. Van valami sokkolási technika, ami beizgatná őket?...vagy kuka?
darkSectorxxx
Pont ezért vagyok tudatos.

Mi a bonyolult a vásárlasi szokásomon?

Origins:
- imádtam, fasza rendszer, fasza itemek, jó dlc-k, stb
Egy szép kerek egész....
Került nekem 80 dollárba...millió kontentet
De szép volt jó volt...

- RDR2:
Megvettem 2x mert attól még, hogy szar a lövöldözés, mellette a maradék dolog meg nagyon kellett már, manapság hiánypótló...
Szeretem a Western-t

Most eddig szerintem oké mindenkinek.

Oddysse:
Nem dlc árazás, hanem teljes áru játék.
A jó harcrendszert leegyszerűsítették.
Új játékként adják el megint ugyanazt, textúrák, kivégzések, menü, hud, sorolhatnám, mi minden ugyanaz....
Ezt én max talán dlc-nek bírtam volna el.

Lehet valakinek ez fura, vagy nem érthető, ezt elfogadom.
Én ilyen vagyok. Pont kijátszottam magam az Origins-el. Pont tökéletes volt a 2. Dlc, pont elég volt....
Még 1x ugyanezt, megint 415 órát nem kérem, köszönöm.

Amúgy 415 órát játszottam vele.
De az egy egész volt. Elég volt.
Mást akarok, nem görög meg rómát... Hanem mást, és nem egy lándzsaheggye parryzni.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Sőt, azt nézve, h mennyit költöttél az Originsre (DLC-k, mikrotranzakció), vagy h kétszer megvetted a RDR2-t, két különböző konzolra, kicsit vicces, h itt az Odyssey-jel kapcsolatban játszod a tudatos vásárlót.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.11.08. 00:03:47
Te azt írtad le, h lebutították az Originshez képest. Persze azt a hozzászólást, amiben anno leírtam, h ez miért nem igaz, szépen ignoráltad.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.11.07. 23:59:29
darkSectorxxx
Akkor ez inkáb egy negatív moment....😄

Tikal
igen darky, úgy van 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TDC Geronimo
nekem 60 órám van benne és a 3 storyszálból 1 van letolva + most jönnek hozzá havonta ingyen questek és még ott lesz nekem a season passos 2 nagy story is

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kandurex
Akkor legyen 3.

Bár ezzel a tempóval lesz ez 4 is, mivel ma esélyem sincs játszani 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
1-2 hét alatt a játék felét se fogod látni

darkSectorxxx
Nem a te igénytelenséged, de ja ha 2 lövős játékkal nyomtál összvissz ps4en akkor értem, miért nem zavar ennyire.

Hát a barangolast adom, az élvezet, de azért én magam részéről a story is érdekel meg minden más.

Viszont, nagyon nem érzem oly jónak mint az elsőt.
Nagyon nem volt még olyan küldetés... 😊

darkSectorxxx
Igen? 😄

Akkor nagy fekete pont, mert ezt kivéve meg full copy volt.... 😄

Tikal
Ezek nem allternativ valóságok voltak darky, ez ugyanaz a küldetés volt, a story 2 volt a folytatása a story 1-nek 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Nézd Darky, szerintem én ha BB.-t nem számítom akkor kb. a resi 5-ben lőttem utoljára videójátékban,biztos az én igénytelenségem de én elvagyok benne,szarok a sztorira meg az egész világra,barangolok aztán ha belebotlok valamibe akkor megcsinálom.A sekiro-ig elleszek vele,és akkor meg is van az évi 1 videójáték vásárlásom.
darkSectorxxx
Kiemeltem azt is, hogy az Oddysse jó játék, nekem csak az Origins kimaxolása után nem kell.

A pajzs elhagyása, hogy egy lándzsaheggyee védesz ki minden ütést, támadást, arra vonatkozóan viszont merem vállalni azt, hogy egy gagyi megoldás, vagy ostobaság....

Ennyi.

darkSectorxxx
Elmondtam, hogy nem veszek egy csonkolt standalone dlc-t.

Ha ez fika, akkor az.

darkSectorxxx
Aha, de hogy jót is mondjak:

Volt olyan mellékküldetés, amit elvégeztem.
Amikor meg visszatöltöttem a mentést, UGYANAZT a küldit még qx megcsináltam, de teljesen mát kellett csinálnom!!!!!

Durva, vagyis vannak olyan küldetések, amik változnak.
De ne úgy értsd, hogy ilyen útmenti küldetés, hogy egyszer ez, egyszer az.
Hanem fehér szinű karikás mellékküldetés, ugyanazon helyen, ugyanazokkal a karakterekkel, de alternatív volt a cselekmény. 😊

Le is írom röviden:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2 pali versengett egy nőért

Story 1: a fejükre tett üvegeket kellett lelőnöm, több körben.
Story 2: a 2 faszit felváltva kellett ütlegelni, meg tökönrugni

Kis aprósag, de megmenti attól, hogy végleg elpattanjon egy ér a fejemben és feladjam 😊

Tikal
Ja tényleg, más volt a díszlet <#whatever>

Originsre gondolsz. Odyssey-t már az első bejelentés videó óta fikázza.
Tikal
Az nem az AC Odyssey? Abba 300+ órát tolt bele és még lópáncélt is vett hozzá 😊

Ne már az "év játékát"a fiókba?
darkSectorxxx
Nem fogok belemenni ebbe újra, de nem megy. Akkor is random változik....

Mindegy én mar feladom. Mert már elegem van a hülyeségekből. Valahogy végigszenvedem a küldetéseket, azt elteszem mélyen a fiókba a játékot...

Kandurex
Nálam nagyobb kecskepásztort nem látott a világ!

Tikal
Egyébként néztem egy hajózós videot, a vitorla csak úgy feszült, még akkor is amikor állt , a lapáttal fékezte gondolom <#whatever>
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2018.11.07. 12:00:33

Tikal
Kecsketerelgetés?
Szintfejlődés ahol az ellenség nem fejlődik veled??
Pusztítsd el az athéniak fegyverkészleteit 0/4??
Egy lábbal a szakadékba rúgás közben ordítás, hogy This is Sparta!!!

Jó döntés. Elvégre ez tele van olyan fajta küldetésekkel, amit leírtál példának, h mit szeretnél látni a RDR2-ben. Jah, várj. Nincs. <#banplz>
lwb
Erre írtam lejjebb, hogy el tudsz egy fegyverkonfigurációt menteni a gunsmithnél a városban. Azután, ha leszállsz a lóról, ezeket automatikusan magával viszi majd Arthur. Szóval, ha nem variálsz, akkor nem leszel soha úgy, hogy leszállsz a lóról és csak a pisztolyod van nálad.

Kandurex
Megjöttek az urak a fa lóban. <#vigyor1>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Természetesen ~1-2 hét múlva eladó lesz. Lehet stipi - stopizni. (jó ár-TM)
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.11.07. 10:35:36

Ja nekem a kör alakú fegyverválasztóval nincs semmi bajom, csak annyi, hogy mindig le kell szedni a lóról a fegyvereket, mert eltűnik a hátamról egy idő után(halál után vagy nem tudom miért). Ezt a bugot kijavíthatnák! Bár nem olvastam teljesen át a fórumot, hogy erre gondoltok-e.
Nekem az a gondom az inventory rendszerrel, hogy ki kell a satchel-ből szedni a cuccokat, és hosszan kell hozzá nyomni a gombot... már amelyik item nem a rózsából elérhető. Ennyi a gondom vele.
Tikal
Nem az a baj az említett rendszerrel, hogy nem játszható, hanem az hogy nem működik 😄 Mert amúgy az ötlet jó, csak szarul csinálták meg.

Semmi sem fontosabb a játszhatóságnál. Ha a realizmus be akar kavarni ebbe, akkor azt dobni kell.
lwb
A videojáték attól még videojáték marad. Nyilván törekednek egyes mechanizmusokban a realitásra, az immersion miatt, de pl. pont a harcrendszer az, ahol ezt nem lehet. Mert a valóságban a lövöldözés eléggé szerencsejáték és senki nem akar lépten-nyomon meghalni egy kósza golyó miatt.

Tikal
Nyilván vannak részei egy játéknak ahol nem lehet tolni a realizmust és vannak ahol igen. Ettől függetlenül a fegyver inventory nem a legérthetőbben működik.

Amiga
A lényeg a realitás... Igen, én is bekaptam hat golyót a legutóbbi lövöldözésben, de néhány csokiszelet rendbehozott.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Kandurex
Az UBI már bevételeinek több, mint 30% -át dlc-k és mikro tranzakciókból szerzi....

Szégyeljétek magatokat!

Tatyla
nagyon kíváncsi vagyok az onlinra hogy mivel fogják megtölteni hogy tényleg hosszú távon ott tartsa majd a játékosokat és ne eresszen

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TDC Geronimo
5. chapternél vagyok és még mindig azt írja 40% story hátra van <#wilting>

Imádom minden percét bár az iránítás miatt már többször kaptam wantedet és ez már kezd idegesítővé válni. Alig várom hogy az online részével mit kezdenek, mert nem vagyok kész itt hagyni ezt a világot

Tatyla
Véget ért a nagy western kaland, bele toltam vagy 100 órát platina egy nagy szopás úgyhogy az nem lesz, viszont a játékot magát imádtam mert ennek ilyennek kellett lenni hiába köpködi darky meg akárki minden féle önvigasztaló faszsággal keresve a kákán a csomót...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

darkSectorxxx
Ovoda.

lwb
Elmész gunsmith-hez és átállítod.

darkSectorxxx
Battle Royal Zelda stílusban... 😄

darkSectorxxx
Ha odafigyeltek volna, tudnák, hogy ez így szar. Tudnák, hogy játékban nem minden jó ami valósághű akar lenni...lehet így is, de szar marad mint élmény.
Bár nem értem magam, sorra csalódok a nagy címekben kisebb-nagyobb mértékben, miért lenne pont ez kivátel? jó is lett volna egy közel tökéletes játék.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.04. 18:11:04

Rage47
a fejlesztők odafigyeltek, mert western szimulátort akartak készíteni.
darkSectorxxx
Jó. Mondtam, hogy kösz az infot.

És ha másik fegyvert akarok defaultnak?

darkSectorxxx
Ezt nem írta nekem le senki még így.

darkSectorxxx
Szerintem meg a fejlesztőknek csak oda kellett volna figyelni kicsit. 😉
Mondom, az első részben ezt sikerült valahogy megoldani. Most nem. 😄

darkSectorxxx
Nem az a bajom hogy mekkora részét teszi ki bamrg, hanem az hogy az a harc része szar.
Szerintem nem értetted mit írok a hozzászolásban. 😄

lwb
Ha nem mented el, akkor manuálisan kell kiválasztani minden alkalommal, hogy milyen fegyvert vigyél magaddal azok közül, amiket a lovon tárolsz. A dolog lényege a realitás: senki nem a hátán a puskával lovagolt, hanem a lován tartotta a hosszabb, nagyobb fegyvereket. Ha nem mented el, hogy miket vigyen magával a főhős automatikusan, akkor manuálisan kell kiválasztanod vagy mész csak pisztolyokkal, puska nélkül minden alkalommal, amikor leszállsz a lóról.

Rage47
ez mire jó ... elég bonyi

én behúztam tegnap a dishonored 2-t és nem csalódtam. egyedül az állandó szivdobogas volt idegesítő a harmadik pályán eddig. Fallout 76 béta meghozta. a kedvem a 4-hez de az elég bugos és konzolon nem fut jól állítólag, így lett dishonored 2 😄
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2018.11.04. 14:48:17
lwb
Arról beszélek, hogy amint leszállsz a lóról, milyen fegyvereket vigyen magával Arthur automatikusan. Maygarul milyen puskát, pisztolyt, másik nagy fegyvert, közelharc-fegyvert stb. Tehát ahogy leszállsz, rögtön azokkal a hátadon szállsz le. Ezt tudod a gunsmithnél beállítani, de csak egy set-et tudsz elmenteni.

A lovon elvileg minden fegyverhez hozzáférsz, válogatni kell a menüben, de hozzáférsz. Gyalog csak ahhoz, amit magaddal viszel. Ezt tudod elmenteni.