121476

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ulthanito
    Nahh, egy kis vérfrissítés a mindennapokra.

Szombaton megvettem fóliásan a Diablo III Ultimate verzát, életem első felülnézetes társasjátéka. Nagyjából 10 percre lőttem be azt, hogy ennyi után fogom törölni, hisz 2019-ben vannak rendes, 3D játékok is a piacon már vagy 25 éve, csak nem fogok ilyennel bohóckodni...

...ezzel szemben tegnap 7 órát toltam bele, és ez a játék fantasztikusan jó! Csodálatos látvány, pöpec hangulat, remek kezelhetőség, érdekes sztori. Milliónyi loot, fegyver, ruha, cucc, fejlesztés, skill, rúnák, abszolút tartalmas, bugmentes játék!

Még ennyi idősen is képes vagyok saját magam is meglepni. :-D
  • mucsácsó
    gyühetne! már jó lenne valami Batman gáma.
    olvastam ilyen pletykát, hogy egy Resetera insider szerint a State of Playben lesz trailer...hátttttöö..meglátjuk :D

viszont arra továbbra is kíváncsi lennék, hogy rocksteady-ék vajon mit kalapálnak momentán...
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.09.22. 21:58:09
  • Moby
    +1
  • TDC Geronimo
    WB montreal teasel új batman játékot. Ők csinálták az arkham originst. Én örülnék még egy olyannak :)
  • n000rbi
    A legésszerűbb párosítás, semmi meglepő.
  • mucsácsó
    random szavazás a gamefaqsról - nyilván nem túl jelentős, mert csak 7800+ ember, de mégis mutathat egy kis érdekességet:

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.09.22. 10:52:38
  • mucsácsó
    igaz, bár én bízom benne, hogy nem ilyen hoki címekkel kezdik majd azért most a PS5-öt, hanem azért lesz valami húzócím is, ami miatt érdemes day1 venni - de aztán lehet tényleg további 1-2 év múlva jön csak ilyesmi elsőként...

Infamous SS meg Driveclub nem voltak rosszak - az előbbi igaz egy percre se kötne már le ebben az életben :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.09.22. 10:37:40
  • Tikal #96891
    Realism mode nem rossz...
  • TomStorm
    Fociba nem tudok dönteni idén,melyiket vegyem.Pes2020 vagy Fifa20.
    Kár hogy nincs kommentár Pes demo-hoz:/
  • TomStorm
    Mondjuk egyik se érdekelt soha:D
    Utána jöttek a komolyabb dolgok!
  • TomStorm
    Ps4-nél se volt szinte semmi húzó launch cím ha jól emlékszem.Killzone bundle folyt a csapból is meg talán Knack.Aztán TLOU RM és Infamous.Ez ment 2 évig
  • mucsácsó
    szerintem kell, hogy legyenek azért (PS5 ex) launch címek is - nyilván nem az lesz a fő indok a többségnek a vételre (gondolom innen a topicból is kb. mindenki veszi ígyis-úgyis), de azért kis "csábítás" kell így is, mert anélkül szvsz elég kevés lesz a PS5 upgrade-patch meg direktben downgradelt PS4 címek látványa.. :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.09.21. 23:17:17
  • TDC Geronimo
    Szerintem így hogy lesz backward compatibility totál mindegy a launch felhozatal. Úgyis lesz új BF, új AC meg egy rakat 3rd party, ami day 1 PS5 patchel jön.
  • mucsácsó
    Sztem is, "kisöpörnek" mindent mielőbb...

egyedül talán a Csucsima necces szerintem, én ott elképzelhetőnek tartom, hogy az tényleg crossgen (már ha lesz ilyen fogalom egyáltalán) cím lesz.

bár elképzelni nem tudom, hogy milyen nyitócímek lesznek - gyanítom szokásos módon jópár új IP... esetleg 1-2 ilyen Killzone-szerű visszanyúlás régiekhez..

...ja, meg Bloodborne 2, HZD 2, God of War 2
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.09.21. 22:55:23
  • Moby
    Ellövik mindenüket. A ps5 launch lineup meg ilyen kötelezőkörös izé lesz megint.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.09.21. 22:37:37
  • TDC Geronimo
    Kíváncsi leszek last of us 2 hogy néz ki most. Jó rég láttuk

• mucsácsó
    jhah a 32v32 az tényleg elég kaotikus, pláne a respawnolás benne:D volt hogy szerintem fél perc alatt 5x meghaltam, szóval van még mit javítani...
    2v2 az kuka, igazából TDM-et meg 32v32-t toltam főleg eddig.
    de jah, gunplay az brutál jó, iszonyat durván érződik a fegyverek ereje - pláne az .50 GS, azzal lőni olyan élvezetes, mint anno CS 1.6-ban a deserttel fejest adni :D
  • TDC Geronimo
    Nekem alpha tetszett. Beta teljesen elvette kedvem. Gunplay nagyon jó lett, de a többi... Cod az cod marad csinálhatnak bármit. 5 secenként respawn, 32v32 mód meg egy vicc. Még hogy ez a cod lassabb meg taktikusabb LOL
  • mucsácsó
    najah... :D valszeg egy jódarabig nem lesz szerintem.
    én biztos veszem, updatek meg eventek nélkül offline cigánykodni amúgy is szar lenne ebben a játékban...

btw, próbáljátok a COD MW open bétát most hétvégén, engem megvettek kilóra... :D
  • Tikal #96879
    Odacsaptak a Steam-nek az EU-ban

Én meg még orszagot se tudok váltani ps store-ban, de remélhetőleg ez a döntés majd kihat a tobbi szolgaltatasra is
  • Moby
    Az hát. Megy a nyifogás, hogy nincs hozzá törés. Meg ha lesz/lenne, kíváncsi lennék a törés vajon kinek telefonálgatna haza, és mit
  • mucsácsó
    a 2MB/s-et én se hiszem el, max 2Mbit, az még reális lehet..
  • TDC Geronimo
    Bullshit ez is szerintem
  • mucsácsó
    állítólag még valami keylogger is van benne :DDD bár ha ez tényleg igaz, akkor abból cirkusz lenne... 700 megás az .exe :D

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.09.21. 12:42:26
  • Kandurex
    Brutál erős lenne 20 eleje. Lasszó, Ciberpánk, Fantáziánusz...
  • TDC Geronimo
    egyik oldalon leakelődött last of us collectors edition február 28i dátummal. Ez lehetséges, mert pénteki nap és volt szó februári megjelenésről már korábban
  • Moby
    Mit csinál a DRM-je?
  • TDC Geronimo
    Akkor látom neked is bejön :)
  • Tatyla
    Szerintem első akcióban behúzom a season passt,kicsit már bánom hogy nem a szuper deluxot vettem...
  • Moby
    We’ve been silent for too long. It’s time to put an end to that.
  • TDC Geronimo
    Hát sima PSen 30 fps, de lockolt. Sima konzolokon jobb a 30 fps mód, mint a pron mert ott a res mód 25 átlag fpsel fut, de a performance ott sokkal jobb.
  • mucsácsó
    lehet az lesz.. bár ott meg a performance szar base ps4-en, nem? :\
  • TDC Geronimo
    vedd psre.
  • mucsácsó
    ajjjjj, ezt is meg kell venni.... :D bár PC-s verzió nagyon gáz, brutál tré és erőszakos rajta a DRM :\
  • TDC Geronimo
    Itt a hivatalos leírás

Jól hangzik
  • TDC Geronimo
    jaja
  • AntiHero

Gondolom ez megvan, hogy ezek jönnek eddig.
  • TDC Geronimo
    :O

király

Shift kódokat én nem használok. Nekem nem kell ingyen loot :D
  • AntiHero
    Limitált ideig kapunk helloweenes térképet, bossal, új ellenfelekel. + fegyverek,kozmetika.

Meg kaptunk új SHiFT kódot. :
    CHKB3-FJT9J-SK3K5-T33JJ-95J56
  • TDC Geronimo
    mi lesz az event? miniboss cosmetic loottal?