PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
Ez nem működik. Vettem új ruhát, zsákot a fejemre, vonatra felpattanok, egy két lövés után már keresnek is, majd leugrom, lovaglás, már messze járok mikor kiirja hogy Arthur Morgan Wanted... Ki ismer fel egy embert zsákkal a fején??? Miért nem lehetett ezt megcsinálni normálisan??

Reddit tele van ugyanezzel a szituval, senkinek se sikerül :)
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2018.11.03. 09:56:35

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

De azért vágod, hogy ezt nem új témaként vetette fel, hanem egy már megkezdett beszélgetésre írta?
... ja és amúgy PS4, mert PS4-es játék IS.
lwb
Ezt gondolom az előző 100 kommentelőnek is szántad. vagy ps4-en offtopic egy ps4-es játék? ami az év legnagyobb megjelenése? wtf?

Tinman
https://sg.hu/forum/tema/1528793349

Igazán nagyon szívesen.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

lwb
Kevesebb marhával és viharral meg város helyett sziklafallal ilyen küldetés pont volt az előző részben. Nyilván nem akartak egy ugyanolyat ide is. Meg a történet adta magát: dutch bandájában bűnözők vannak, nem marhapásztorok. Furi lenne, ha marhát terelgetnénk rablások és betörések helyett.

lwb
Válts ruhát és lovat is. Úgy se lesz százas, de azért eléggé valószínű, hogy nem ismernek fel. Vagy lőjj le minden szemtanút.

Rage47
pont az ilyenek riasztanak el mert én játszani akarok nem 2nd lifeot
Tatyla
egy bírka nyáj terelgetés pont van benne :D

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

darkSectorxxx
Az úgy nektek megvan srácok, hogy Red2-ben a legtöbb fűszál is elhajlik ha nekimentek?????????? <#ijedt>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kandurex
Elmondom mire gondolok. Hasamra fogok csapni a következőkbe, tehát nem lesz következetes a dolog, de arra jó, hogy megmutassam, 5 másodperc alatt is grandiózusabb dolog jut az eszembe, mint ebbe a szarba 100 órán át.

Oké. Szóval. Vadnyugat. Korlátozott a repertoár. Hm. Jó. Meg van.

Tegyük fel, hogy marha pásztorkodásra fogadnak fel minket, mehetnek azok az általános dolgok, mint a mostani játékba, terelés, etetés, befogás. Estére indulunk vissza a farmra, viszont a völgyön át összefutunk egy másik bandával akik egy hatalmas nyájat terelgetnek kb. 1000 marha, ahogy elhaladunk, nehezen, mivel a csordához akar csatlakozni a mi állataink, szóval ahogy haladunk hiénák jelennek meg, zavar támad és az állatok egyre nyugtalanabbak, itt is mehetnek a mini játék terelgetések, de aztén egyre jobban megindul a csorda, minden csupa por és üvöltés, a marhák átgázolnak mindenen és mindenkin. Nagy nehezen kijutunk, és akkor vesszük észre, hogy ezek lerobogva a völgyön, pont egy kisvároson fognak átgázolni. Csak 1 óránk van, hogy lejussunk a városba és valamit kitaláljunk, felkészítsük őket a rohamra! Szóval vágtába indulunk a település felé, amin 1000 megvadult féltonnás őrület fog átrobbani olyan látvánnyal, hogy magad alá vizelsz...egy órád lesz, hogy felkészítsd és segíts a városon.

Ée végre történik valami.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Történéseket. Izgalmas dolgokat. Mérhető fejlődést. Látványt ami nem csak azt szolgálja ki, hogy a ló szarik.

Te mit szeretnél egy ilyen témájú játékban látni? Mitől lenne szerinted jó játék?
Kandurex
Szerintem ez egy rossz játék, de ahogy az prezentálva vanik, na az viszont top. Csak játszani ne kelljen vele.

Azért meg kell szokni, h nem lehet szinte bárhonnan őrült módjára leugrani a lóval a RDR2-ben, ahogy a Witcher 3-ban vagy a két ACO-ban. Már nem egyszer orra buktattam a lovat, meg nagy esés lett belőle. :D
yesname
Szerintem senki nem szarozta le a küllemét, de az a fontosság szempontjából nem az elején van a listának, hogy mitől igazán jó egy játék. Mást már igen és amiket hátránynak írnak az többnyire jogos. (Most tekintsünk el a troll PC-sektől és hasonlóktól.)
Utoljára szerkesztette: yesname, 2018.11.02. 17:56:03

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

darkSectorxxx
Nem, de olyan tuti nem lesz mint a régiben.....de elmondhatod, 3 befejezés van. :D

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
De nekem pl nem lő vagy nem dobja el a lasszót. :D

Tikal
Te már ismered a sztorit, végig vitted?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Nem tudom mit bénázol az L2-vel de nincs ilyen gondom :) Ha L2-t nyomsz akkor célzol, az hogy behoz még egy menut mit számít? HA már célzol, és lőni akarsz akkor nyomd az R2-t és lőj :D

darkSectorxxx
gyakorlatban is az...de próbálok nem figyelni ezekre a hibákra és élvezni, de pont a fgyveres, lövöldözös része amit szerettem és azt elkurni így...kicsit fáj a szívem azért.
És ez miatt van hogy nem tudom azt mondani hogy egy kiváló folytatás, meg ugye a story se lesz olyan ütps már mint régen.

Rage47
hát ez elég idegesítően hangzik, mármint látszik
darkSectorxxx
De nagy lenne egy Undead 2. :D

darkSectorxxx
Hát ezaz a unalmas gameplay.

mucsácsó
mucsácsó
faszán néz ki, látványos is nagyon - de már most unom ezt a dzsungeles settinget... :D
erős Destiny-utóérzésem van, de ne legyen igazam..... :(
darkSectorxxx
Itt sajna nem erről van szó, olyan hibák vannak benne, amik ésszerűtlenek és simán tervezési hiba, nem játszottak eleget a sját játékukkal amikor tesztelték vagy nem tudom.

Mint amikor lovagolok nyomom azt a szájbatekert L2-őt és nem céloz a fegyverrel hanem áll mint a bumburnyák, vagy behoz egy menüt amivel trekkelni tudsz állatokat, kuva idegesítő ám.

Mindez pusztán az miatt meg az L2-re van téve mind2 opció
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.02. 12:45:54

darkSectorxxx
Hát kalap kaki sajnos.
Volt hogy odamentem a kocsishoz hogy utaznék egy másik városba, valamiért rossz gombot nyomtam véletlen felmásztam a kocsijára és elfutott szolni a seriff-nek hogy el akarom lopni.
Durr megadni magam, bemenni a börtönbe, 5-10 dollár negatív...azt mehetsz újra. Apró dolgok de simán elkerülhetőek lettek volna.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.02. 12:43:28

Kongy
Ízlések és pofonok, nem tudsz olyan játékot csinálni, ami egyöntetűen tetszik majd mindenkinek. Nem csak játékoknál amúgy, ez mindennel így van.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Tikal
Nem értem, hogy a Rockstar miért nem bír egy normális inventory rendszert csinálni, GTA-ban is ugyanez a szar rendszer volt, miért kell magammal cipelnem minden fegyvert amit a játék során megszereztem? A játék legidegesítőbb pontja ez.

A másik pedig a Wanted rendszer. Nem értem még mindig, hogy hogyan működik. Azt hittem sikerült végre ezt is megcsinálni a szar GTAV után, de nem. 7 év erre se volt elég, csak a lóherére. Hiába húzol maszkot, zsákot a fejedre, felismernek. Mert csak.

n000rbi
Mondjuk, ha valaha szarozta valaki, az se a graf miatt tette, de mindegy :)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

mucsácsó
Embertelen.... ez simán Nótidog szint, csak egy open world cucc formájában... és valakik képesek ezt leszarozni :'DDD kabaré ahol ma tart a gaming community már...

De ha ez már ennyire rohadt durván néz ki, akkor milyen lesz majd next-genen a GTA IV egy 3-5 év múlva, bele se merek gondolni komolyan... :| :D
darkSectorxxx
Nagyon durva, de vigyázz mert mostanság sűrűn törölgetnek. :D

TDC Geronimo
Eszméletlen ahogy a város is kinéz, főleg éjjel. Legszebb lighting engine ever

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.11.02. 01:31:35

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
hát akkor nálunk lehet a hiba, nagyon nehézkes ám, meg a futás, fedezék stb....már felálla szőr a hátamon mikor a campbe kell menni és nem futhatsz, gyalogolni kell és irritálo mikor 20x-ra mászkálsz a campben már, vagy egy hotelben. :D

Előfordulhat hogy a hiba nem általános, de azért mertem mondani, mert más ismerősök is megerősítették, hogy ez náluk is sokszor probléma....:S
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.01. 22:45:12

Tikal
Szerintem ez nem a játék hibája, nekem mindig reagál. Egyébként nem tudom mit csinálsz, de alap hogy puska mindig a kézben :D

darkSectorxxx
Dehogyis, most vettem. :D

Mert már szétküldted a kontrollert.
darkSectorxxx
Neked jo ha előveszi haverjaimnak meg nekem nem mindig reagál.... sjna, ha igen akkor is mire előveszi és célozni enged 10 golyot kapok a fejembe.

Tikal
Egy gombnyomás és előveszi a pisztolyt.

Nem céloz? Neked kell célozni :)
Random töltögeti? Ez mit jelent?

darkSectorxxx
Hát haverom, amiket írtam lentebb. :)
Instant halál sokszor. ha 2-3 ember rádmegy, akkor ha nem vagy szikla vagy bármilyen tárgy mögött éppen akkor annyi.

darkSectorxxx
Hát más nem zavar egyelőre. :)
De ez nagyon

darkSectorxxx
Leírok az agyrákot:

- elővenni a fegyvert, elrakni a fegyvert, nem céloz, random töltögeti a fegyvert stb.....
- lassú mozgás, fedezék sok helyen sehol sincs, stbstbstb

Brutálisan ostoba ahogy meg van oldva, még vadászaton is mikor hajtok egy lovat nem tudom becélozni és eldobni a nyakába a lasszót mert az L2-vel kiad egy menüt ugye amikor megnyomod, mert olyan közel vagy és azt hiszi a gép a lovat szeretnéd track-elni..... <#banplz>

Rage47
értelmetlen harcolni? what?! akkor mit csinálsz? :D
Kandurex
Ja, csak a menüjével van baj.

Ja az inventory kezelés az tényleg gáz. Remélem idővel ezt javítani fogják, mert gondolom ez marad az online-ban is!
darkSectorxxx
Na amit szerintem elbasztak az RDR2-ben az a menü és itemkezelés, de nagyon..... és ez sok embernél rányomja a béllyeget majd a játékélményre.<#nemtudom>
harcolni szerintem kb értelmetlen a játékban.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.01. 17:12:53

darkSectorxxx
Valaki szerint mégsem. :)

Tinman
Ide tag mögé tette és az szerintem tök oké, aki akarja lenyitja, megnézni, de nem rontja el vele senkinek a felfedezés élményét.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Na, most megpróbáltam valamit: megint visszamentem a kampány módba, átváltottam nappalra, aztán megint éjszakára, visszamentem a dlc módba, és voilá, teljes az átvezető! :D Feltűnt az is, hogy a fekete töltőképernyő jobb alsó sarkában nincs már ott a kis ikon, ami napszakváltáskor megjelenik. Szóval ebben van a bug kulcsa. Én redditen olvastam többektől, hogy nekik is jelentkezett ez a bug a napszakok miatt. Akkor jelentkezhet, ha a kampányt nappal vagy alkonyatkor hagyod ott, és úgy váltasz a dlc-re, ami ugyebár végig éjjel játszódik. Ettől valamiért hajlamos egyeseknél bebugozódni. Elég ciki, pláne úgy, hogy az alapjáték nagyon simán futott.
TDC Geronimo
//www.youtube.com/embed/nLR5DXRqtis

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx