121476

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ulthanito
    A fizikai kontaktus sem jelent semmit, Ellie ugyanúgy képzelheti azt is.

A nagy meglepetés az lenne, ha tényleg csak a csaj víziója lenne az egész.
  • j0nNyKa
    az lesz a te bajod (meg az enyem btw), hogy manapsag erre iszonyat elenyeszo szamu jatekos... igenyes, es szep lassan a keszitok is merlegelik, hogy a te "fajtadnak" kedvezzenek azzal, hogy meglepnek a jatekkal (pl egyaltalan a szereplokkel), vagy inkabb legyen minel erosebb a hype-vonat, es en azt latom, hogy az utobbi nyer ~mindig
    szomoru ez, de nem nagyon latom, hogy ez a folyamat visszafordulna
  • Moby
    Pl abból, hogy egyetlen videóban sem szerepel, amikor akció van. Eddig összesen kétszer jelent meg, és akkor sem csinált semmit. Szóval még mindig erősen benne van a pakliban, hogy csak Ellienek van ott. Bár most hogy már fizikai kontaktus volt köztük, ez így már kérdőjeles.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.09.25. 09:40:32
  • Moby
    Értem. tehát az egyértelmű volt, hogy a másodikra nem hal meg senki, de harmadikra igen! :D

Én sajnos nem ültem ott az írókkal, így nekem még új lesz, hogy mi történt az első rész vége, és a második rész eleje között eltelt időben.
  • Seth
    Már a legeslegelső teaserben is benne volt, mikor Ellie gitározott
  • Ulthanito
    Számomra egyértelmű volt, nem hal meg itt senki. Még húznak le róluk minimum egy rókabőrt. A harmadik részben már csak puncifaló Ellie marad majd. :)
  • Moby
    Dark te vagy az?
  • Myselor
    sosem értettem akik azt mondták meghalt.meg akik ezt gondolták...mi a faszomból?annyira szarul lett vége az elsőnek hogy semmit nemtudtunk mi lesz.de hogy nem haltak meg az biztos .lám így van huha nagy meglepi
  • Moby
    Láttuk őt. De az egész szituáció olyanra volt rendzve, hogy nem kerül fizikai kapcsolatba sem a környezettel, sem Ellie-vel. Még a szemkontatktus sem veszik fel, miközben beszélnek. Csak a végén, de az is olyan, hogy nem tudni, vajon Ellie Joel-re néz-e. Zseniális húzás volt. Hát most így paff, beletenyerelnek a közepébe.

Ismétlésképp:

Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.09.25. 09:28:12
  • Ulthanito
    Azt nézd inkább rajta, hogy a vágás meg is jelenik az arcán, és a vér pontosan abba az irányba fröccsen a falra, ahogy az életben fröccsenne egy ilyen vágástól. Nem csak spriccel szanaszét.
  • Ulthanito
    Abban igazad van, hogy ha még nem láttuk őt fizikailag - nem követtem annyira a trailereket - akkor nem itt kellett volna felbukkannia, hanem a játékban. Nagyobbat ütött volna.

De én amiket olvastam, ott már kész tényként kezelték, hogy él. Mondjuk én is készpénznek vettem, hogy a viharba ne élne, kulcsfigurája volt az első résznek, értelemszerűen a másodikban is benne lesz.
  • Moby
    Némi kendőzetlen, mosdatlan brutalitás.
  • Moby
    Nem tudtuk. Azt sem, hogy él-e még. Az első trailer szándékosan lebegteti, hogy Joel valóban ott van-e fizikailag.
  • TBTPumpa
    Hazai boltokban még nem tudnak róla.
  • Ulthanito
    Azt eddig is tudtuk, hogy benne lesz Joel. A Red Dead II után azt is sejtettük, hogy pár jelenet onnan is lesz.

A nagy spoiler az lett volna, ha feltűnik benne Arthur Morgan, a kedvenced! :-D
  • Moby
    $230
  • Moby
    Boltokban? :) De lesz ettől jobb is:
  • TBTPumpa
    Ok. Hol lehet ezt előrendelni?
  • Moby
    Én inkább csak haragudtam a tegnapiért. Durván spoileres trailert hoztak, és nem nagyon értem az okát. Ettől kevesebb is elég lett volna a dátum beharangozásához. Én meg ennyit nem akartam tudni előre.
  • darkSectorxxx #96999
    Azért remélem annyira nem, az első részben amikor harc volt, nem volt script...
    Mert arra gondolok, amikor te lövöldözöl, akkor nem voltak fix jelenetek.
    Max a bossfight-oknál.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.09.25. 08:20:11
  • darkSectorxxx #96998
    Amikor lövöldözöl a pályán bebaszna ha nem tudnám forgatni a kamerát, nem fix átvezetőkre gondolok.
    Oké hogy egy irányba nézel egyidőben, de azt a nagy mapot akkor is valamilyen szinten be kell hogy töltse, mert nem szupergyors ssd van a gépben hogy gyors mozgásnál a képernyő szélén elkezdjen tölteni hirtelen.
  • Ulthanito
    Valószínű, hogy agyon is van.
  • Moby
    Dark, most ezt a videót láttuk? Erről beszéltünk itt?
    Nem kéne aludnod egyet?

De komolyan. Ezt valami hivatásnak érzed, hogy hülyét csinálj magadból a fórumon állandóan?
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.09.25. 08:18:00
  • darkSectorxxx #96995
    Nekem sem kedvenceim.
  • Moby
    >Azt mondod ingame nem tudod forgatni a kamerát?

Igen dark, szóról szóra ezt írtam. Jól érted!
    Dobtam a témát.
  • Ulthanito
    Az első gondolatom nekem is az volt, hogy ez a demó PC-n futott. :-D

Szerintem se fog ez így kinézni, le lesz butítva.
  • Ulthanito
    Csak én vagyok egyedül az, akinek ezek a cilckerek rettentően borzasztóan gagyik? Még nem tudom, hogy megveszem-e a játékot, és pont ezek miatt a nevetséges szarok miatt filózok. Tettek volna bele veszett kutyákat, sokkal jobb lenne még az is..
  • darkSectorxxx #96991
    Itt nézd meg a növényzetet, ha ez így fog menni Pro-n akkor kár nextgen.

• darkSectorxxx #96990
    Megjelenéskor lesz összehasonlítás tuti, majd akkor kiderül. :)
  • darkSectorxxx #96989
    Azt mondod ingame nem tudod forgatni a kamerát?
    Nem az átvezetőkre mondom. :)

Bár megérteném, ha agyon lenne scriptelve minden akciójelenet.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.09.25. 08:09:25
  • Moby
    Azok átvezetők, amik legalább ilyen minőségben futottak az uncharted-ban is. Szépen be vannak tökéletesre rendezve pont annyi, amennyit a kamera lát. Elforgatni nem lehet, szabad kamera mód nincs. Ki van találva, meg is volt már csinálva, láttuk is már. Én abban bízom, hogy így, hogy egy tökéletes eszköz a kezükben volt már, nagyon sokat tudtak a játékkal foglalkozni.
  • darkSectorxxx #96987
    Majd meglátjuk, Uncharted 4-nél is mindenki ezt hitte.
    RDR2 szép volt, amíg messziről néztél mindent, de a karakterek....

Uncharted-ben is a karakterek-et folyamat lecserélte a gép alacsonyabb felbontásúakra, észre lehetett azért venni, hogy nem ugyanazt irányítottad mint aki az átvezetőkben, itt meg a nyíl kihúzásánál pl látszik hogy azért nem gyenge, és az szerintem nem átvezető volt, vagy amikor lő az erdőben és elcsúszik.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.09.25. 08:08:21
  • Moby
    Nincs ebben a videóban semmi olyan, amit ne láttunk volna az uncharted4-ben, vagy egy RDR2-ben. Ami multiplatform.
  • darkSectorxxx #96985
    Amikor pl kitépi a nyilvesszőt magából meg befogják a száját meg amikor ott mutogatják az erdőben, az durva lenne azért ha nem derülne ki erről hogy butitani kellene....
    Szerintem azért ez kicsit sok lenne.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.09.25. 08:04:30
  • darkSectorxxx #96984
    Ha ez így ebben a formában lesz PS4-re akkor minek a PS5?
    Ez ingame messze szebb volt mint a Uncharted 4.

Ha ez a videó igaz, akkor igaz a régi gameplay is amit mutogattak, a PS4 pro azt a növényzetet meg hogy?

Vagy akkor a többi multiplatformban van a hiba, mert akkor valami nagyon nem kóser így.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.09.25. 08:01:15
  • Moby
    Nem volt ebben semmi olyan, ami indokolná, hogy ez nem retail gépen futott. Szándékosan nem is olyan trtailert hoztak, amiben a techno mambo-jumbo-n lett volna a hangsúly, hanem olyat, amiből pár nagyon fontos dolog kiderül a sztorit illetően.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.09.25. 07:56:43
  • mucsácsó
    Szerintem is, nem annyira nagyon durva ez azért, pláne nem Pron elképzelhetetlen :) meg Nótiról van szó, mindent ki fognak sajtolni a PS4-ből, ahogy anno a PS3ból is tették azt :)
    UC4 mai napig rohadt durván néz ki, szóval nekik én elhiszem.. nem Ubisoftékról beszélünk :D
  • TDC Geronimo
    5 hónap és itt a játék. Már majdnem készen vannak vele csak az utolsó finomítások mennek meg polish. Ez így fog kinézni. Semmi olyan extrém dolog nem volt benne, ami lehetetlen lenne. Láttunk már brutál grafikát 1st partytól nem is egyszer

Ami igazán kiemelkedő azok az animációk
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.09.24. 23:51:40
  • darkSectorxxx #96980
    Ha ennek a FELE igaz lesz már jó.

Te se gondolhatod, hogy az Uncharted 4 downgrade után ez ps4pro-n majd így nézzen ki :)
  • TDC Geronimo
    Ah basszus legszívesebben elsírtam volna magam trailer alatt :D

1 hét szabi tuti megjelenéskor és éjfélkor kezdés + internet off az tuti. Spoilereket nem akarok még véletlen se