PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én azt vallom, hogy az arra érdemes címeket igen is vegye meg mindenki, mert az egy db. szavazat, azzal tudatod, hogy jó az irány. Ellenben a lemezes elképesztő mennyiségű emberhez juthat el, miközben csak egyetlen egy vette meg az elején. Nálam volt olyan játék, amiről kiderítettem, hogy én vagyok a 7. tulajdonosa.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szerk: Tinman felettem levő hozzászólására reagálva, ráadásul ha store-ban vagy újan veszed dobozosan, akkor abból profitál a fejlesztőcsapat is. Ha mindig csak használtan veszel játékokat viszonteladóktól, akkor nem vagy nagyobb hasznára a fejlesztőknek, mint a PC-n a warezosok.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.11.15. 17:26:00
Van vagy 100 dobozos gammám X360/ps3 érából, csak a helyet foglalják a tárolóban.
@Dantes: ha a HUN sztórról veszed van felirat igen. És ja, kb olyan mint a steam.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
jatekaim...
Szívesen.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Amire kíváncsi vagyok, a ps store, az úgy működik mint a steam?
És, például a God of War,Detroit become human, Spiderman , magyar feliratos. Magyar felirattal jelentek meg, akkor is magyar feliratos ha store-ből veszem meg, vagy ha csak dobozosan?
Mert a psstore honlapján néztem, és ott nem szerepel ,hogy lenne magyar felirat.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
@Dark, nem azért van konzolom, hogy ugyanúgy asztal előtt görnyedjek, mint egész nap melóban.
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2018.11.14. 13:19:35
De marha egyszerű játszatok ti is buill+egérrel.
Singlében nyugodtan, de multiban iszonyat nagy előny és cheat...
Vagy akkor legalább rankedon legyen tiltva... Overwatchnál tiltva van? Ezt nem is tudtam :O
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
Szóval ha hazamegyek a psre átdugom a bill+egeret, akkor menni fog a Fortnite bill+egérrel?
És csak ez a 2 játék megy ps-en, vagy van több is?
Az fasza, akkor jó, na ezt kéne akkor csak kiterjeszteni az összes többi jatékra is.
Modjuk ez bicit buziság, hogy van, de mégsincs mert a fejlesztőkre van bízva a döntés. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.13. 11:27:13
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Amire te gondolsz egy adapter. Az nem ugyanaz.
Vagy azt mondod az említett 2 játéknál a pc-s bill+egeret bedugom az usb slotokba és normálisan megy minden mint pc-n?
Ami most van X-en az más, az egy újabb lépcsőfok a konzoloknál, natív támogatas, ez más.
De ha volt javítsatok majd ki.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.13. 09:33:33
"Á nem, a Sony tudtommal még nem támogatja a játékait. Ezt a Microsoft külön integrálja a sajatjaiba." ezt meg nem értem.. Mit inegrál a sajátjaiba? Itt a lista, ezek lesznek játszhatóak boxon:
Bomber Crew
Children of Morta
DayZ
Deep Rock Galactic
Fortnite
Minion Master
Moonlighter
Strange Brigade
Warhammer Vermintide 2
Vigor
Warface
Warframe
Wargroove
War Thunder
X-Morph Defense
De úgy hallottam a Sony is később majd egy frissítéssel csatlakozik.
Ebből csak haszna lenne neki is.
Én azt csodálom, hogy miért csak most.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.13. 08:54:57
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ja és holnaptól néhány cím már játszható is bill+egérrel.
Na erről vegyen példát a sony ne a buzi fizetős multiról.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
RDR2
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
The Only One!
...wait....
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
22 órakor indul a menet :)
PSN ID.: Beegabor
A gar ha végre lejár róla, első dolgom lesz pasztázni, addig nem akarom, az ördög nem alszik... meg én se vagyok álmos.
Itt sogornál a gyerek most kapott egy RDR2-es új PS4 Pro-t... A vékony csatlakozósat.
Hangra ugyanazt hallom, nem halk egyik se.
Igaz hogy egetverő eltérések nincsenek, de nem ugyanaz.
A meleget nem érzékelem mivel nem rajta ülök hanem jópár méterrel arrébb, viszont este tíz után asszony és gyerek mellett játszani az felbecsülhetetlen. :D az egyetlen zavaró az a kontroller ahogy az X-et nyomkodom :D
The Only One!