PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Ezért ne csesszük le pls azt, aki támogatja jó és arra érdemes játékok vételezését a store-ból.

Én azt vallom, hogy az arra érdemes címeket igen is vegye meg mindenki, mert az egy db. szavazat, azzal tudatod, hogy jó az irány. Ellenben a lemezes elképesztő mennyiségű emberhez juthat el, miközben csak egyetlen egy vette meg az elején. Nálam volt olyan játék, amiről kiderítettem, hogy én vagyok a 7. tulajdonosa.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nem mindenki szokta eladni a játékait. Például én sem. A jobbakat többször is végig szoktam játszani.

Szerk: Tinman felettem levő hozzászólására reagálva, ráadásul ha store-ban vagy újan veszed dobozosan, akkor abból profitál a fejlesztőcsapat is. Ha mindig csak használtan veszel játékokat viszonteladóktól, akkor nem vagy nagyobb hasznára a fejlesztőknek, mint a PC-n a warezosok.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.11.15. 17:26:00
Ezt a dobozos bohóckodást én a ps4el felejtettem el, minden digitbe megy. Nyilván ha a zsömle elől veszi el a pénzt akkor lehet használt cuccokkal üzérkedni.

Van vagy 100 dobozos gammám X360/ps3 érából, csak a helyet foglalják a tárolóban.

@Dantes: ha a HUN sztórról veszed van felirat igen. És ja, kb olyan mint a steam.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Ha magyar store-ban veszed meg, akkor tuti van azoknál, amiknél a dobozos is magyar. Ha nem magyar store-ban, akkor játékonként változó a helyzet. Ha arra gondolsz az "úgy működik, mint Steam" alatt, h megveszed és letöltöd és játszod, akkor természetesen igen. :D
Kandurex
Mi ez a hülyeség a store -al? Ez valami dekadens PC szokás, hogy a saját pénzed ellensége vagy? Megveszed használtan, játszod, eladod és puszi. Nem verjük a pénzt feleslegesen.

jatekaim...

Szívesen.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Úgy döntöttem veszek egy PS4-et. Nem volt még sose konzolom.

Amire kíváncsi vagyok, a ps store, az úgy működik mint a steam?

És, például a God of War,Detroit become human, Spiderman , magyar feliratos. Magyar felirattal jelentek meg, akkor is magyar feliratos ha store-ből veszem meg, vagy ha csak dobozosan?
Mert a psstore honlapján néztem, és ott nem szerepel ,hogy lenne magyar felirat.
Kongy
Hú, 5 éve ilyenkor de rá voltam izgulva a PS4-re :D De nyilván mindenki.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

darkSectorxxx
2020 ja :D

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
2 év múlva ilyenkor toporgunk megint :D

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
Én a követjező Hardvert tervezem 0day venni. Végre életembe először :)

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

n000rbi
Inkább dec. 13-án kellene örülni, nálunk akkortól volt elérhető, ha jól emlékszem. (ott toporogtam nyitás előtt a boltnál :D)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

mucsácsó
Boldog 5. évfordulót PS4! <#worship> <#worship> <#worship>
warass
<#hehe>

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya

Rossz példa, mert a GT-ben be tudod állítani, hogy ha kontrollerrel játszol, akkor ellened is csak kontrollereseket tegyen be. Viszont semelyik fps-ben nem lehet beállítani, hogy a kontrollerest ne rakja össze a csaló adapterrel összekötött billegeresekkel. Játsszon pc-n, aki billegérrel akar játszani. Persze nem ott játszanak, mert csak a kontrolleresek ellen megy nekik. Bannolnám őket gépestül mindenestül.
darkSectorxxx
Privát vélemény.... :D

Rage47
Fortnite nem érdekel... <#wilting> még a Blackout is jobb sztem
darkSectorxxx
Jó akkor használj kontrollert, és pl Fortnite-ban akkor nem kever össze a gép bill+egeret használókkal, gondolom csak akkor, ha meginvitálod mint társ.

Rage47
Nem, OW-ban is van kompetitív mód, de jó lenne, ha legalább ott tiltva lenne az adapteres egerezés IS.

@Dark, nem azért van konzolom, hogy ugyanúgy asztal előtt görnyedjek, mint egész nap melóban.
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2018.11.14. 13:19:35
darkSectorxxx
Csakhogy a gép különszedi azokat akik bill+egeret használnak, ha netán nem, akkor ezt jelzi a rendszer a játékosoknak, vagyis látod, ha játszik veled vagy ellened egy bill+egeres csávó....
De marha egyszerű játszatok ti is buill+egérrel.

mucsácsó
Én meg még mellé a kezét is eltördelném, aki ilyet használ... :D
Singlében nyugodtan, de multiban iszonyat nagy előny és cheat...
Vagy akkor legalább rankedon legyen tiltva... Overwatchnál tiltva van? Ezt nem is tudtam :O
Overwatch tudtommal natívan nem támogatja az egeret, ott max átalakítókkal megoldható, az meg megint más kérdés. Elvileg Fortnite külön pakolja az egeres és a kontrolleres játékosokat (vagy fogja?), bár az adapteres egeresekkel nem fog tudni mit kezdeni, azok mennek a kontroller ellen.
Rage47
Akkor csak tiltsák a kompetitív módokban. Pl. Overwatch-ban van ilyen mód...
CodeRed
Igazán nem kötekedni szeretnék de akkor tiltsunk ki a Gran Turismo Sport online szervereiről mindenkit aki kormány+pedál+váltó kombót használ? Szerintem aki például egér+billenytű kombót használ az többnyire totál béna karral (én legalábbis sok-sok év óta nem bírom megszokni fps-ben) és ugyanez igaz fordítva. Ráadásul szinte minden játéknál ott a célzás rásegítés amit (legalábbis a környezetemben) legfőképpen a karral játszók használnak. Aki bill+egeret használ azok többsége szerintem nem használja. (zavaró is). Ettől függetlenül ha van lehetőség rá, hogy ezt vagy azt a vezérlőt használjuk akkor miért tiltsuk?

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Rage47
én banolnám az összes egeres játékost a konzolokról multiban
darkSectorxxx
Na ezt pl nem tudtam.
Szóval ha hazamegyek a psre átdugom a bill+egeret, akkor menni fog a Fortnite bill+egérrel?

És csak ez a 2 játék megy ps-en, vagy van több is?

Az fasza, akkor jó, na ezt kéne akkor csak kiterjeszteni az összes többi jatékra is.

Modjuk ez bicit buziság, hogy van, de mégsincs mert a fejlesztőkre van bízva a döntés. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.13. 11:27:13

Tudtam én, hogy nem érted. PS4-en már régóta van (lehet kezdetektől, ennek most nem néznék utána), a fejlesztőkre van bízva, hogy ki használja és ki nem. Fortnite, Warthunder játékban rádugod az egeredet meg a billt, és használhatod, nem kell semmiféle adapter hozzá. Warthunderben pl. PC-s játékosokkal közös szerveren játszol. Van pár játék, ahol egeret nem, de bill.-t használhatsz (pl. ESO, Neverwinter Nights). Szóval ez nem az MS nagy dobása, ez Sony-nál már régóta van, az más kérdés, hogy eddig a kutya nem foglalkozott vele.
Tikal
Inkább ne.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

darkSectorxxx
Bill+egér támogatás tudtommal egyik konzolon sem volt eddig.
Amire te gondolsz egy adapter. Az nem ugyanaz.

Vagy azt mondod az említett 2 játéknál a pc-s bill+egeret bedugom az usb slotokba és normálisan megy minden mint pc-n?

Ami most van X-en az más, az egy újabb lépcsőfok a konzoloknál, natív támogatas, ez más.

De ha volt javítsatok majd ki.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.13. 09:33:33

Az bill+egér támogatás van PS4-en, aki akarja használja (Fortnite, Warthunder), fejlesztőkre van bízva, hogy élnek-e a lehetőséggel. Most ezt a lehetőséget megkapta az Xbox is.
"Á nem, a Sony tudtommal még nem támogatja a játékait. Ezt a Microsoft külön integrálja a sajatjaiba." ezt meg nem értem.. Mit inegrál a sajátjaiba? Itt a lista, ezek lesznek játszhatóak boxon:
Bomber Crew
Children of Morta
DayZ
Deep Rock Galactic
Fortnite
Minion Master
Moonlighter
Strange Brigade
Warhammer Vermintide 2
Vigor
Warface
Warframe
Wargroove
War Thunder
X-Morph Defense
darkSectorxxx
Á nem, a Sony tudtommal még nem támogatja a játékait. Ezt a Microsoft külön integrálja a sajatjaiba.

De úgy hallottam a Sony is később majd egy frissítéssel csatlakozik.
Ebből csak haszna lenne neki is.
Én azt csodálom, hogy miért csak most.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.13. 08:54:57

darkSectorxxx
Milyen glitch? Meg milyen nyomik? :D

Arról, hogy bill+egérrel játszható néhány cím? Azok nagy része PS4-en is játszható egérrel.
Tatyla
kell valami glich a nyomiknak

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

darkSectorxxx
+1

Ja és holnaptól néhány cím már játszható is bill+egérrel.

Na erről vegyen példát a sony ne a buzi fizetős multiról.

n000rbi
Basszus... azt nem gondoltam, hogy a Pókember platinámmal egy napon jelentik be Stan Lee halálát... RIP Mester :/

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
Igen

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Tikal
Végeztem én is a játékkal

RDR2
nagyon komoly kis történetet meséltek el, Arhur karaktere nekem sokkal jobban tetszett mint John-é az első részben, nyilván ebben benne van hogy sokat fejlődött a Rockstar is az elmúlt években, és ez meg is látszik. Remélem neked is a "jó" befejezéssel zárult a sztori. Engem eléggé üresen hagyott a játék, még nem dolgoztam fel, nagyon fura most másik karakterrel folytatni.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Nekem konkrétan befűti a szobát ha játszom.

Tinman
200 Ft-os Hellblade <#banplz>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Seth
Micsoda időpazarlás volt........

PSN ID.: Beegabor

tomi890125
Szobahőmérséklet 24,2 :)

The Only One!

tomi890125
Toltam 3 óra rdr2 és 48 fokos levegőt fújt ki. Holnap készítek a hangjáról felvételt.

The Only One!

Kandurex
Szétbasz az ideg, hogy lássak valamit a: Crackdown 3, a Minecraft, a Sea of Thieves, a State of Decay és a Forza Horizon 4 -ról...

...wait....

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Seth
Tudom nem ide való, de az ilyen konferenciákat mindig meg kell nézni, bármelyik géphez tartozik.<#banplz>
22 órakor indul a menet :)

//www.youtube.com/embed/hdKJ39QDxyc

PSN ID.: Beegabor

Tinman
Jó neked, ha nem zavar a hangja... én megbolondulok az enyémtől, tényleg csak akkor kapcsolom már be, ha nagyon nagy kényszer van rajtam, hogy PS4 only játékot toljak.

A gar ha végre lejár róla, első dolgom lesz pasztázni, addig nem akarom, az ördög nem alszik... meg én se vagyok álmos.

darkSectorxxx
Én bevállaltam. :D

darkSectorxxx
Otthon nekem egy régi PS4 van, meg egy újabb Pro.
Itt sogornál a gyerek most kapott egy RDR2-es új PS4 Pro-t... A vékony csatlakozósat.
Hangra ugyanazt hallom, nem halk egyik se.

darkSectorxxx
Fenét csak 4k-hoz érdemes. Mindenki ezt mondja... :)
Igaz hogy egetverő eltérések nincsenek, de nem ugyanaz.

tomi890125
Nekem a 7200 szériás van az rdr2 kiadásos ps4 pro.
A meleget nem érzékelem mivel nem rajta ülök hanem jópár méterrel arrébb, viszont este tíz után asszony és gyerek mellett játszani az felbecsülhetetlen. :D az egyetlen zavaró az a kontroller ahogy az X-et nyomkodom :D

The Only One!