PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Amúgy teljesen logikátlan a játék: olyan bossért, akit szó szerint elsőre és három vágással öltem meg (Tear Mimic), trófeát kapok, ahol meg órákat szenvedek, azért nem.
PS5 II PSVR
70 szint 20-30 boss biztos halott már.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Bár lehet, hogy ő is golfozik, ezt nem tudom :)
Kell, hogy megtartsa valami a terminátor fejét. Amúgy ha már játékok, hasonlít Alloy-ra...
PS5 II PSVR
Ghostwire Tokyo-ra majd azért ránézek, még lehet fasza is (bár nem várok túl sokmindent tőle)
én szerintem majd lesz valami PS showcase / event valamikor május-júniusban (ha már E3 nem lesz, meg amúgyse lennének kint), ami hosszabb hangvételű lesz, aztán ott majd puffogtatják a dolgokat, meg GoW Ragnarök rilíz date-et is csak bedobják már ott.. :D
Ez a State of Play hatalmas csalódás volt. Az ember többet remél, meg vannak elvárásaink persze, de azért naaaaaa. Jó lett volna már bejelenteni valami komolyabbat.
Japánok persze lehet örvendeznek, de ez a live nagyon nem rólam szólt.
Talán a Spartacusról majd beszélnek külön...
Returnal coop amúgy érdekel valakit? Én ma szerzem be a játékot, a hétvégén szívesen kipróbálnám. :)
Persze utólag okos az ember..azért haltam ott párszor..sokszor.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
A magyarokból valóban a legtöbben furák, mondjuk úgy.
Engem az szokott néha felbaszni mikor játszom és szegény kedves emberke beír, hogy hát a VR pisti hogy játszotta amit éppen streamelek meg hogy ő hol tart meg milyen itemeket használt.
Mondom ki a faxt érdekel? Kb olyan értékes infó mint hogy a szomszéd hogy játszik egy játékkal.
Mintha ez valami standard információ lenne. Mindezt úgy hogy én nem nézek nagyokat a magyarok közül, csak akiket amúgy is ismerek. :)
értem hogy valaki lelkes rajongó, de amikor én játszom engem full nem érdekel, meg nem is lényeges. Ha benéz valaki engem max az érdekel ilyenkor hogy ő hogy játszik, nem azt hogy egy számomra ismeretlen streamer. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.03.09. 16:56:42
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Adversus solem ne loquitor
Vannak akik nem lesznek hősök csak kurvára megkeresik magukat ezekkel, nézd meg akit linkeltem, Hob-ot, Lobos-t, Seki-t vagy a többieket. :)
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Felkelt, és ott hagyott, mert nem vagyok férfi.
:DDDDD
Kutyát se érdekli ki hogyan játszik. A játék lehetőséget ad rá, azt csinál mindenki amit csak akar. Van aki nem használ pajzsot, csak ugrál. Van aki szeret parryzni, stb stb.. Tökmindegy.
Én most Resetelni akarom a pontjaimat, amit eddig intellectre dobáltam azt felhasználnám inkább másra, és elfelejtem a Sword of Night and Flame-et.
Nekem tuti ha lesznek is akkor végtelen farmolással. :)
Van amúgy crossplay multi pc-ps közt ebben?
Mondjuk érthető ha távolról erős vagy és tudod lövöldözgetni az ellenfelet akkor ballanszolni kell hogy sérülékenyebb legyél. Különben isten módba lennél.
8:22-től nézd pl...
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.03.09. 14:21:08
A glintstone pebble nem sokáig lesz hatásos varázslat a bossok ellen ...
Én már most 60. szinten annyira üvegágyú vagyok, hogy konkrétan lovaglás közben figyelnem kell, mert random vándorló szörnyek 2 ütéssel levernek. És még mindig int-et kell pumpálnom, hogy menjenek a legerősebb varázslatok, hogy a későbbi bossok ellen legyen esélyem.
Szóval nem mintha egy játékba egymással kellene versenyeznünk, ez nem arról szól hogy ki a tökösebb, de coopban egyszerűbb.
Én továbbra is azt gondolom, amit a BB óta: lehet számtalan módon játszani ezeket a játékokat, pajzs mögé bújva, barna alsónacival, varázsolgatva, idézgetve, de igazán tökös az a legény, aki odaáll egy karddal vagy kettővel, és lebassza a bosst. Előbbi módon bárki végigtolja ezeket a játékokat, utóbbi módon kevesebben, csak az ügyesebbek.
És igen, ahogy a nőkből is vannak izmosabbak, ezt is lehet fokozni: van, aki bekötött szemmel tolja le a Sekirot. Ez már az embere feletti teljesítmény, egy másik liga.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2022.03.09. 13:17:56
PS5 II PSVR
Hát nem.
PS5 II PSVR
Viszont ennyi idő után.. én már úgy látom, hogy kell használni azt ami a játékban van. Élvezni kell a játékot..nem saját magunknak megnehezíteni a haladàst.
Szóval felőle co-opban is legyőzheti valaki a bosst..attól még ugyan olyan ügyes.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Warrior 16-os dex-ről indul, a te stílusodnak szerintem az a legmegfelelőbb.
Amúgy szerintem mindegy, asztrológus ne legyél, a férfi karddal harcol, pajzs nélkül.
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: Seth, 2022.03.08. 21:36:18
PSN ID.: Beegabor
Ohhohó!!! Ezt de szeretni fogom! <#szeret>#szeret>
Final Fantasy VII Remake Part 2?
Yoshinori Kitase:
"We just started the 25th anniversary of Final Fantasy 7, so we want to celebrate and get fans excited, so within the next 12 months we want to share some information. Look forward to more information."
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2022.03.08. 20:01:15
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Greatness Awaits
<#hehe>#hehe>
Úgy tűnik, nem a Spartacus lesz a téma.
Remélem az új szolgáltatásról fognak beszélni. Használt játék csereberénél is ráköltök 2000-3000 forintot minimum a postaköltségre meg az amortizációra, szóval PS plusszal együtt ha 4500 forint körül lenne egy jó szolgáltatás azt nagyon élném! Persze csak ha az újabb játékok pár hónapos késéssel bekerülnének.
Most a GOW-on kívül ha jól rémlik nincs más nagy cím megjelenés előtt. (GW Tokyo a múltkor már volt mutatva.)
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2022.03.08. 16:36:08
Catch updates for upcoming PS4 and PS5 games on Wednesday, March 9 starting at 2 PM PT.
Note: There will be no updates on PlayStation VR2 titles or hardware in this broadcast. /hálaégnek/
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.03.08. 16:04:26