PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy nincs már.... kb 1 percig vannak ilyen akciók, aztán körbelinkelik és szevasz van. 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PS5 II PSVR
fura banda az tuti, dehát amíg odaadják ennyiért, addig nekünk jó... 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.11.29. 17:32:53
Fogalmam, sőt elképzelésem sincs honnan szedték ezeket az árakat erre a cuccra, de ez még áfacsalva is drámaian olcsó.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.11.29. 17:02:41
Gyorsak ^^
Megathx még1x <#worship>#worship>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
további fasza dolog: ha beírod rendeléskor a kuponhoz, hogy "ONLINEFIZETEK", akkor free a kiszállítás 12.500 HUF felett 😛 (csapj a move mellé vmi kis szart - én HDMI-kábelt tettem mellé még).
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Mennyiséggel egyetértek, a sokszázból az a kb 30 játék tetszett amit lent írtam a két hozzászólásban. Rush of blood az egyik leggyengébb volt közülük nekem (mittomén, ilyeneket mint a Rigs, Raw Data, Megaton, Everest VR stb. direkt nem ajánlottam, mert nem jöttek be).
Végigtoltam a Rush for Blood-ot, de csak ilyen 30 perces etapokban ment és nem azért mert rosszul lettem benne, hanem mert iszonyat leamortizálta a szemem... attól a mosottas, pixeles graftól hamar elfárad, míg itt a PC előtt 5-6 órát is úgy végigbámulom, hogy meg se mozdulok kb.
És pont ezért tudnál engem megölni a Skyrim-el... tök poén persze, de ilyen küllemmel kínzás.
"kontent van dögivel"
Nem a mennyiség számít véletlenül sem...
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2018.11.29. 14:29:47
ha valakit érdekel, csapjon le rá😊 ennyiért "fasza", mert minden máshol 22-25-ért dobálják.. 😞
A lentieket csak hasból írtam, azkon kívül ezekkel is jókat szórakoztam így ránézve a wiki listára (van pár új tulaj, hátha): Betmen, Rez, Until Dawn, Gran Turismo, Playroom, Wayward sky, Psychonauts (ez zseniális volt), Dirt Rally (ez mehetett volna a teljesértékűekhez), Rec Room, Rick & Morty, Monsters of the Deep, Moss (ez is mehetett volna a teljesértékűbe, de én csak demóval toltam egyenlőre), Apollo 11 (nem játék, de First Man mozi után zseniális élmény volt), Accounting+, Bound (szintén teljesértékű), Floor Plan.
Baszki, most hogy belegondolok, kurva sok VR cucc pörgött itt az elmúlt másfél évben 😊
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2018.11.29. 13:00:25
Amit még nagyon élveztem, de rövidebbek: Static, Job Simulator, I expect you to die, Superhot, Fantastic Contraption.
Kontent van dögivel, csak az nem talál fogára valót aki nem keres. Csak kifogásokat.
Szerk: ó-ó, Playroom VR, a legfaszább ingyenes cucc a világon.
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2018.11.29. 13:01:10
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Most tolom az epilógust, és már nagyon várom, hogy vége legyen.
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
"közben kész tény, hogy leáldozott". Mondja a kisember a kis ország valamelyik településéről, akinek se rálátása, se első kézből tapasztalata, se konkrét információja nincs sem eladásokról, sem folyamatban lévő fejlesztésekről, tervekről, se semmiről.
De azért leáldozott, ja. :-D
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nyilván, ha még életedben nem volt VR cucc a fejeden elteszi az agyad az új élmények közé és ráharapsz... még vagy 2 hónapig, hogy aztán ujjnyi vastag por lepje be és a pókok petézőhelyévé avanzsáljon át. Persze, ha sok a haver, nagy a család, akkor mire mindenki végigpróbálja az nem kevés idő lesz.
Viszont ha képes leszel benne végigtolni egy Skyrim VR-t akkor meghajolok az idegrendszered/szemed előtt az biztos.
Amúgy rohadt élvezetes az Online, semmi bajom sincs vele.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.29. 01:03:25
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.29. 00:35:06
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Talán a Spyro.
Resident Evil II Remake-től megint előre félek.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.28. 21:51:41
Ha rossz a Honor-od, tudsz venni jót 😄 Hát ez mi a f*asz? 😄
mert ha multi akkor vállatvon kategória