PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem a bajom egyedül a nyomorék pályadizájnnal van.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Shield akkor kell, ha kevés eladása van, vagy sok a negatívja, vagy pre-order! Pre-order az bizonytalan egy ilyen helyen, oda muszáj.
Na de mi van akkor, ha nem volt shield és mégis gebasz van? Semmi. Írsz az eladónak első körben, az 99%, hogy megoldja a gondod, érdeke, hogy ne legyen büntiben része. Ha mégsem oldja meg, akkor írsz a G2A supportnak, akik 100%-ban mindig a vevő mellé állnak, akkor is, ha nem volt shield!!! Tudom, mert 1x beleszaladtam egy olyanba, hogy csak 1.5 hónappal később tudtam a játékot kipróbálni, az eladó meg a sok pozitív ellenére már nem volt fent az oldalon/kiszállt a bizniszből/elhunyt/nem tudom. Írtam a supportnak vasárnap(!). Kb. 1.5 óra múlva rajta volt a PP számlámon a játék ára, full refundot kaptam.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.12.07. 08:36:27
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PS5 II PSVR
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Na vissza szunya, oszt majd jol megnezem kesobb ;)
PSN ID.: Beegabor
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
teljesen random jött ki így, de én szerintem leszek, hacsak nem alszok be! :) úgyhogy pöröghet a spam éjjel :P :D
Cib. Shield nélkül.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.12.06. 21:17:18
57,99+3,5+3=64,5 EUR. *329,9 HUF
Legkozelebb dollarban fizetem, ugy jobban jon ki.
Shield nelkul nem mertem megvenni.
PS5 II PSVR
Szerencsére pont szabin vagyok, úgyhogy én azt hiszem bevállalom :)
de előtte még próbálkozhatsz olyanokkal , minthogy kikapcsolod a HDCP-t meg a HDMI eszközösszekapcsolás funkciót, mindegyik a system beállításokban van
Utoljára szerkesztette: Seth, 2018.12.06. 20:37:21
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Utoljára szerkesztette: Seth, 2018.12.06. 20:16:22
Szóval a gond csak akkor van, ha egyedül a PS4 van bekapcsolva, és akkor is játék közben (asszem, csak akkor, de ezt még nem teszteltem.) A PS4 új, a monitor is, a csatlakozók hibátlanok, a kábel is, de azt is cseréltem. Természetesen a kapcsolón is átdugogattam mindent. Ja, ha a PS4-et rögtön a monitorra kötöm, akkor minden fasza.
Ez mi lehet? Őszintén szólva azt sem hiszem, hogy a HDMI kapcsolóval van a baj, mert minden rése működik, kipróbáltam.
Tud valaki segíteni?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Most vettem, működik, fel is töltöttem a kódot! Az annyit tesz, hogy a 290 forintos USD árfolyam helyett 218 forintért vettem meg a 100 dolláros feltöltőt. Szumma 21800 forint!
PS5 II PSVR
“However … The Easter egg in itself is not indicative that we are going to launch Bloodborne 2. I’m not in a position to talk about a possible release of Bloodborne 2.
“However, we love Bloodborne; that’s why this Easter egg has aroused so much curiosity. But, I repeat, it’s not a Bloodborne 2 notice. It’s just something that we explored among ourselves, because we love Bloodborne.”
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.12.06. 00:14:19

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.12.05. 16:55:41
Huh én is alig várom, hogy legyen időm játszani vele, majd csatlakozom. :) <#eljen>#eljen>
2 kérdésem lenne spoiler mögé:
1. mennyi pálya van
2. egyszervégigvihetps pályák, vagy van hogy vissza kell menned ujra valamit összeszedni?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.12.05. 16:37:28

Utoljára szerkesztette: Rage47, 2018.12.05. 15:12:02
PS5 II PSVR
Nem fog nekem lemenni ez a Persona 5, úgy érzem. Egy éve vettem meg, akkor belevertem 30 órát. Azóta még szakaszosan 9-e, legutóbb épp tegnap hagytam abba.
baromi jól néz ki, baromi egyedi játék, addig nincs is semmi gond, amíg a "városban vagyok", de palace-ba menni utálok. Baromira bírnám ezt a játékot palace nélkül.
Mindig "Két játék között" veszem elő, és egy-két óra után rájövök, hogy nem, én ebben nem bírok még ki 40 órát. Utálom a perszónákat, nem is látom át ezeket rendesen, pedig hát ennek az a lényege. :(
PS5 II PSVR
A gond inkább annyi, hogy engem nem kötnek le az autós játékok, csak nagyon rövid ideig.
PS5 II PSVR
Pedig énis letoltam egyszer PS4-en non-VR módban, zseniális játék volt...de bele nem merek gondolni, hogy mennyire para lehet ez VR-ban :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.12.05. 00:11:17
de esküszöm legjobban a szintén VR Worlds-ös Danger Ball tetszett...annyira pofonegyszerű játék, de vmi miatt totál beszippantott :D
kövi áldozat Beat Saber lesz, csak jó lenne ha leakcióznák vagy valami, vagy kódot szerválni valahonnan.. :D
btw, Driveclub VR demot is próbáltam...ööö nemtom mivan velem, de attól is kurvahamar hányingerem lett :D amíg ültem a kocsiban egyhelyben addig kurvajó volt, de amikor már menni kell, ott dobja az agyam az errort :DDD
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.12.04. 22:49:35