PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Reggie Fils-Aime szeretné, ha a Switchen is játszható lenne a Rockstar remekműve."
LOL. 😄
Mondjuk amúgy eléggé színvonalas is volt az egész szerintem, mégha nem is bírtam ébren az egészet végig 😄
Game Awards Rises to 26.2 Million Views in 2018
Számok érdekességképpen
2018: 26.2 million
2017: 11.5 million
2016: 3.8 million
2015: 2.3 million
2014: 1.9 million
Nagyon durva növekedés. Gaming egyre nagyobb évről évre. Ezek már oscar számok nézettségben
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Számtalanszor elmondtam, hogy nálam nincs a stream semmire befolyással, leszarom mikor ki mit akar látni én csak akkor és azzal játszom, amikor és amihez kedvem van, ezért nem "streamerkedek".
Mondtam a stream nálam annyi, hogy rögzitem vele a gameplay-t és utána nem kell feltöltenem a videóanyagot youtube-ra, hanem már ott van eleve. Ennyi.
Valóban összevissza játszom, ennek egyszerű az oka, mert ehez volt éppen kedvem, időm.
Így tudtam munka mellett játszani, és azért kezdtem bele több játékba, mert ahoz volt kedvem.
Semmi egyéb oka nincs.
Én mindig ilyen voltam, max nem figyelted, vagy lehet nem streameltem réen, és nem láttad, steam-en van kb 150-200 játék, mert elkezdtem, ráuntam és otthagytam....
Én amióta játszom ilyen voltam mint most, a twitch-nek semmi köze ehhez, csak max annyi, hogy régen míg volt mit csinálni a Dark Souls játékokban addig azt láttad, hogy azzal játszom.
Most nincs, se BB 2 se DS4...semmi, ezért ugrálok a Causal játékok közt.
RDR2 meg nem tudom egyhuzamba lenyomni, mert felbasz az irányitás
PS5 II PSVR
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Csak a Twitch kedvéért kurvultál el ennyire? Amúgy van olyan, hogy csak a játék öröméért játszol, és el sem indítod a Twitch-t?
PS5 II PSVR
- Uncharted Lost Legacy 9.99$, ennyiért még nem volt.
- Until Dawn: Rush for Blood 5.99$, tudtommal ez sem volt még ennyire olcsó és a VR téma egyik legszórakoztatóbb cucca, főleg fagyival.
Még majd nézegetem, de továbbra is egyetértek... nem ezt vártam.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Én meg örültem a g2a-s 100 dodós feltöltőnek, hogy majd jó lesz a karácsonyi akcióban.
Egy centet nem tudok költeni. 😞
PS5 II PSVR
Gyerekek, ez egy rakat szar, ez valami vicc? Csak kacatok vannak, egy kurrens játék sincs leértékelve, semennyivel! Se ACO, se GoW, se BF5, se MW, se Detroit, se semmi (csak példaként hoztam a címeket). Még a Far Cry 5-t is 60 dollárért adják! <#guluszem1>#guluszem1>
<#nemtudom>#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.12.12. 08:44:30
PS5 II PSVR
Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)
...
amúgy jah, erről a BGE2-ről hallani se akarok többet, brutálnagy bukta lesz ez, ha tényleg ez így továbbra is a jelenlegi a formájában marad.. 😄
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Olyan gyorsan, offoltam a beszerzési listámról a játékot, hogy a világ másik végébe megérezték.
mert a sandbox meg a multi a jövő, single playereknek már ugye leáldozott <#idiota>#idiota> édesistenem, idióták....
faszság ilyet mondani, de énis remélem az ilyennek a buktáját... értsék már meg, hogy nem erre van az igény...!
Most a Spyro remake-et játszogatva elképzeltem egy jó kis Prince of Persia remake-et is. Képzeljétek csak el, a Warrior Within ma is ütne, felújított grafikával, a játékmenetbe kb semmit sem kellene belenyúlni, mert iszonyat kiforrott volt 14 éve is. Elkéne már egy PoP remake vagy egy új rész. Ilyen szar Beyondok helyett azzal foglalkoznának.
Anthemhez annyit, hogy igen KOTOR 3 kellett volna, de a jogi hercehurca + az MMO miatt úgysem lesz. Meg lett mondva, hogy az MMO-t tekintsük KOTOR folytatásnak. .
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2018.12.11. 13:53:13
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Tudnatok ajanlani jatekokat amit couch coop-ban lehet jatszani? Egy par jo storyval rendelkezo jatekra, illetve fun jatekokra volnek kivancsi.
Eddig grand turismo sport, cod regebbi reszeit probaltuk, de nem jott at. Az se baj ha regebbi, cex-ben lehet hasznaltan 5-10 fontert jatekokat venni.
tessék megnézni a Psychonauts 2-t: na az egy olyan ízig-vérig tisztességes FOLYTATÁS lesz, amire a fanok vágynak (vágyunk 😊) évek óta..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.12.10. 23:35:14

#91514 Nem tudom, mennyire szerencsés a játékfejlesztés tök elején mutogatni a terméket. 😄 Elég kiábrándító. Ki a fene akarja látni a legkisebb részleteket a fejlesztés közben? És úgy látszik, az első részhez nem sok köze lesz. 😞
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2018.12.10. 22:26:30
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.12.10. 21:59:06
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Azért azt érdemes megemlíteni, hogy andromedat egy összeeszkábált C csapat készítette, amíg az A csapat, akik a dragon age és mass effect sorozatért felelősek ezt hegesztették.
A játék nem váltja meg a világot, nagyon biztosra mentek bionál. Destiny, division keverék ME beütéssel + egy csipetnyi iron man.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.12.10. 21:14:58
...fel ne rakjam a Destiny 2-t 😊))))))
Sajnos rengeteg olyan játékot látok a jövő évben, ami a legkevésbé sem kelti fel a figyelmem és ez szomorú... 😞
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.12.10. 21:08:08
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.12.10. 21:02:34
Mondjuk az is igaz, hogy ebben kb tized annyi párbeszéd lesz vagy még kevesebb
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.12.10. 21:02:21