121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#118918 Erre mondtam, hogy ez itt nem megy. A bekészítése tetű lassú, ráadásul ha kicsit elfordulsz, amíg parryzel, akkor nem szedi össze, ergo nem lehet belockolva semmi, különben nem működik. A gyakorlat meg annyi itt, hogy egy 4x4-es szobában vergődik ez a féreg körülötted, te meg leállsz ott a szoba közepén szenvedni ennek az izénak az előkészítésével. Biztos módszer az intahalálhoz. Ettől többre mentem vele sima harcban is, de azt is képtelenség végigvinni. -
#118917 Banyek. :(
Én azt hiszem Adula's Moonblade-del és egy jó erős summonnal intéztem el annak idején. Esetleg gyere vissza később. +10-es Tiche szerintem kb magától elintézi neked. -
#118916 Rock slinggel megyek végig a játékba az elejétől, de ez a trükk már nem működik, ezt javították az 1.03-ban. Már nem jelenik meg, amíg nem mész be. -
#118915 OK. Akkor egy másik trükk pont ehhez a bosshoz:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Meteorit staff és rock sling spell felvesz swamp of aeoniában street of sages ruins vagy hol, harc nélkül. 18-as int kell csak. Ezt a bosst tudod úgy is ütni, hogy beállsz a ködkapu elé és nyomod a rock slingeket. A sziklákat már a ködfal mögé idézi és vakon el tudod találni. Innentől csak flaska kérdése és meg tudod ölni simán, ütés nélkül.
-
#118914 A Carian Retaliationt szerintem még nem javították. Csináld meg azzal, nem kell respec hozzá. Leírom gyors spoilerbe, mielőtt valaki szívrohamot kap, hogyan kell összerakni:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Small vagy medium shield kell.
Carian Retaliation ash of wart megveszed a Carian Manorban. Hátulról, Ranni tornya felől kell leugrálni egy sziklaoldalon. Youtube-on fent a video, ha nagyon nem találnád.
Pajzsot told fel amilyen magasra csak tudod és ha optimalizálni akarsz, akkor magas int sem árt, de ez csak a hatékonyságon növel.
Ahhoz, hogy működjön vagy veszel egy rakás glintstone scrapet (300 darabja a roundtable holdnál, 999-e van,10 lehet nálad egyszerre) vagy - és ez jobb,mert sose fogy el - megszerzed a Wraith Calling Bell-t. Ez a Laskyar Ruinsnál van Liurniában, a romoknál egy lépcső vezet a föld alá, ott egy boxban.
Glitch működése: elnyomod vagy a glintstone izét magad elé vagy a wraith calling bellt és a pajzzsal azonnal parry-zed is. Erre megjelenik körülötted a három kard izé, ezek összesen 1500-4000-et sebeznek / kör az ellenfelen.
-
#118913 Kipróbáltam, ide az én szintemen egy kalap szar, sebez ilyen 2K-t, de olyan lassú használni, hogy simán 1hitel közben. A feléig nem tudom vele levinni az életét. Ez lehet hogy lvl 5milliónál ügyes dolog, mert fel lehet fejleszteni oda, ahol ilyen 5K felett sebez, de nem itt, ahol én tartok. Ez csak oda jó, ahol van hely, meg idő, na itt egyik sincs. -
#118912 Visszamész a játék vége fele, amikor már 3-4 ütés lesz -
#118911 Valóban nem az, már hívtam be segítőket tucatszám, megbaszta mindet fél perc alatt se, velem együtt. Biztos van olyan build, amit nem 1hitel instant, de én nem fogok a játék háromnegyedénél egy bossért újraépíteni mindent. Szopjanak lovat. A vicc, hogy szerintem ez platinások nagyrésze kigliccselte a faszba, amit én is szíves örömest megtenném, mert a tököm kíváncsi a from agyhalott fasságaira ilyen katakomba szinten, de már javították, szóval ennyi.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.03.24. 12:04:56 -
#118910 Opcionális, de a platinához kellett volna, amit dob, így meg nem érdekel az egész. -
#118909 Pedig nem tűnik nehéznek
-
#118908 Optional boss pedig. Ha gondolod,próbáld ki a carian retaliation glitch-csel. Egy pajzs kell csak hozzá meg az ash of war. -
#118907 Putrid Tree Spiritnél elköszöntem az elden ringtől. Soselássamtöbbet. -
#118906 Vagy hogy van ending :D Egyébként a Ranni endingnek ugye nem is ez a neve a játéban, de mindegy. Van akiknek már az is spoiler, hogy van pl kard meg pajzs a játékban.
Nézted a Carian Retaliation ash of war gliccset? Valamit nagyon elszúrtak ezzel a mostani patchel, mert kb 3-4 lövés belőle egy end game boss, a legtöbb ellenfél meg egy lövés. A jégbalta ahhoz képest lószar volt. Ráadásul azt hallottam, hogy ezek a lövedékek PvP-ben még láthatatlanok is ráadásul. :D 4000 dmg / korlátlanul ismételhető és láthatatlan. :D -
#118905 Hát hogy van egy ending, amit Ranniról neveztek el.
Én is úgy voltam vele, hogy NG+ tuti nem lesz, kíváncsiságból mégis elindítottam. Tree Sentinel és Margit úgy hasalt el elsőre. hogy innom is csak egyszer kellett... -
#118904 Mi a fene spoiler van ebben a kommentben áruld már el? -
TomStorm #118903 Házigazdának már rég illett volna rendezni ezt a részét.. -
TomStorm #118902 Spoiler de már mindegy.
Jó lenne erre figyelnétek! -
#118901 Na, ER vége, Ranni ending. Maleniáért is visszamentem, elég magas vigorral sikerült is levernem. Lehet visszanézek még egy-két elhagyott boss miatt, de ng+ -hoz nincs kedvem nagyon. -
#118900 köszi az infót norbi!
-
#118899 Ja bocs, úgy kb. minden beszart sonyéknál -
#118898 Ne tegyétek fel a mai system update-et, ha online akartok játszani. Én megtettem helyettetek, Elden Ring csak offline hajlandó menni, nem tudja csekkolni a ps plus tagságom. A reddit tele van ezzel, más játék is érintett. -
#118897 Én ezzel pont ugyanígy vagyok -
#118896 Hát, elnézve a videokat, nekem az se baj, ha nem jön ez sosem. -
#118895 jah, 1 év múlva GP ugyanitt ugyanekkor :D
Deathloop úgyszintén, csak az már idén szeptemberben - ha valakinek kimaradt volna, és türelmes még egy félévet :D (meramúgy szerintem kurvajó lett)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.03.23. 12:34:43 -
#118894 Ráadásul már MS szoftver, szóval ha lejár az idő, day1 jön ganépasszba.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.03.23. 12:31:59 -
#118893 Ja tényleg, timed-ex :D -
#118892 Jó lesz az majd gamepassben :D -
#118891 Engem abszolút nem hozott lázba ez az ujjbegyből püttyögtetés, pedig eddig eléggé kajáltam a Tango Gameworks agymenéseit. Talán majd ha ilyen 5ezres kategóriába esik. -
#118890 Én is várok amíg olcsóbb nem lesz. 50% kedvezménnyel már repülne is a kosárba. -
#118889 pár hónap, és ciccen rá a -50% valszeg, főleg relatíve gyenge értékelésekkel egy time SONY-exhez képest
nem is volt kb semmi marketingje se, volt egy State of Play és kb letudták az egészet vele :D sőt, lehet már valami húsvéti dealre be is akciózzák szerintem egy -20%-al..
én lehet majd ránézek ócsójé / PC-n, mert hangulata nem lehet rossz (storyt azért szidják, hogy gyenge), és jól is néz ki eléggé - de távolról is látom, hogy egy repetitív szabvány ow cucc, amitől már rosszul vagyok 120. alkalommal :(
szerintem már az Evil Within 2-nek se állt jól ez az open-world erőlködés
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.03.23. 10:34:05 -
#118888 Nyáron meg majd 14, annyiért pedig máris szebb a leányzó fekvése. :D -
#118887 milyen 27 ezer? 19-be kerül a Ghostwire: Tokyo
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2022.03.23. 08:20:57 -
#118886 A végén vagyok Radagon/EB kombó, szerintem ma meglesz ez.
Kicsit csalódás a sorcery végigjátszás. Szinte minden boss dob egy fsza incantationt vagy fegyvert, lehet vérteket venni tőlük, de varázslónak kb az összes új spell és cucc a játék felénél megáll. Divatból Mohg köpenyét hordom, hogy ne ugyanabba legyek 160. szinten, mint 60. szinten voltam ... A staffok is 100 szint óta ugyanazok, csak közben kimaxolva, de az is már vagy 30 szinttel ezelőtt megvolt. Még a mimic tear is gyengébb egy varázslónál BKT +10-et használom inkább miatta, jobban tankol és vonja el az aggrot.
Ha mégegyszer nekimegyek, akkor str/dex vagy str/faith karakter lesz az. -
#118885 Ez már tök felesleges az első végigjátszáshoz szerintem. Sőt, tudom, hogy az. :-D
150 körül be lehet fejezni a játékot még a kevésbé ügyeseknek is.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2022.03.23. 08:02:17 -
#118884 Az a baj, hogy mivel a gameplay is unalmas így nagy eséllyel újrajátszási faktor sincs benne. Kizártnak tartom, hogy pénzügyileg sikeres lesz a játék. 1 hónapon belül kapja majd a 35% leárazást az tuti. -
#118883 Ez már kb 100 szinttel több, mint amivel simán végig lehet vinni :) -
#118882 Már 245 :) -
#118881 Szerintem meg egyáltalán nem jó 27 ezerért 5-6 óra. Én annyira nem vagyok híve az örökké játsszunk valamivelnek, így a 100 órás játékoknak se (igen, ER-nek se), de egy 20-25 óra játékidő azért ennyi pénzért, amit érte kérnek, dukál. -
#118880 Akkor még odébb van. Azután még lesz legalább három teljesen új terület, meg az opcionális területek, szóval még van bőven. -
#118879 Én a játék kétharmadában bleed katanával toltam, és azért annyira nem feküdtek...Igaz, eszembe nem jutott felgyújtani magam. :-D