PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Főoldal, már ha HUN profilon játszol
Én leszek az első aki megveszi, ha megszűnik ez az egész mizéria.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.12.17. 19:53:34
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
NU8000 / Q6 lesz a te befutód, arra vigyázz hogy a 49-es csak 60hz mindkét modellnél és freesyc sincs. 55 alatt már nincs nagyon jó tv.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
LOOOL, meg is érdemli baszki 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Te már nyilván eldöntötted hogy ez egy beégős szar, csak azt látod meg ami ezt alátámasztja.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
De nem célom meggyőzni, nekem 3 éve oledem van, mindenre ezt használom, soha nem volt semmi gond. Nem vigyázok rá, nem zúmolgatom, nem futtatgatok kézi pixelfrissítést.
Vagyunk még kb 80an PHn ugyanígy, évek óta semmi baj. Egy srác volt akinek az E6on ottmaradt a EUsport live piros logó-reszlete, övét az LG gariban cserélte.
De ha 0-24 ettől rettegnél akkor LCD, annyit nem ér meg.
"A Média Marktban vásárolt C8 oledhez nagy remenyeket fűztem! Szuper tv volt mindössze 4 hónapig , miután beégést tapasztaltunk rajta. Se a Media M. se az LG nem cserélte garanciában és negyed áron sikerult megszabadulni tőle!"
"Fél éve használjuk a B8 oledet , sokat nézünk rajta filmet jó képe volt
Amit sok helyen írnak az sajnos nem hittük el
A TV2 logó beleégett a tv képernyőjebe
Többször pixel frissítettük a tv-t emiatt , amit javasolt a gyártó, de attól rosszabb lett , ugyanis szinte eltünteti a tv színeit"
"az elején mikor megvettem nekem is beégett a tálca, de a frissítő eltüntette. viszont az nem igaz hogy fakítja a frissítő a színeket. A pixel frissítő lefutása 60perc, eközben tilos a konnektorból kihúzni, különben a beégés végleges marad! A fekete csíkok alul/felül, és a csatorna logók beégésének elkerülése érdekében használandó a "minden irányú nagyítás" ami a részletes menüben teste is szabható hogy mennyit nagyítson. (A tv kikapcsolás után egyébként automatikusan futtat egyfajta kijelző védelmet, és ha úgy ítéli meg a pixel frissítőt is elindítja. ) Amikor a PF már nem oldja meg a beégést, akkor a statikus tartalom már túl sokáig volt megjelenítve a kijelzőn, és figyelem! A statikus tartalom beégésére nem vonatkozik az LG garancia! !! (ez könyvébe is benne van) "
Image retention or burn in?
I didn't know there was a difference until now. It cleared up after watching some Netflix.
So I guess your TV is fine now?
Yup
A beégős rémsztorik 95%a ilyesmivel végződik.
Image retention van persze, másnapra eltünteti a pixel refresh este. Plusz fehéret még torture tesztben sem sikerült beégetni, piros subpixel (meg a zöld de az kevésbé) a szűk keresztmetszet.
Jóval kevesebb is elég ehhez:

COD több mint 1 éve megy B7en napi 20 órát a kínzás teszten, semmi baja.
De szép kálváriám volt a TV-kkel. Első egy LG OLED65C8 volt, amit visszaküldtem, mert nem itthon forgalmazott típus volt és LG nem tudná javítani, mint kiderült. Utána jött a Q9FN és marad is. OLED-nek a képminősége jóval jobb, de a Q9FN-é is kiemelkedő és hát kényelmesebb mindenre egy TV-t használni, mint külön monitort azokra a játékokra, amik beégnének az OLED-en. A kiemelkedő képminőség és a beégéstől esélye miatt marad a Q9. Nagyon jó TV és azt mondom ha van egy kis fény simán oda lehet tenni OLED mellé és még sötétben is bőven megállja a helyét.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.12.16. 21:04:15
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.12.16. 18:01:50
Amit a számok nem mutatnak, hogy az edge dimming milyen látványosan esik szét ha HDRrel eteted. 6 zónával csodát nem lehet tenni.
Gradiensek leheletnyivel jobbak, de az 1100-as din. kontrasztarány difi az nem kevés, főleg, hogy HDR-re vágyunk...
Ja és mondom ezt úgy, hogy az előző 2 tévém SONY :-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.12.16. 14:25:06
Nyilván neked a HDR (meg úgy amblokk a csúcs szórakoztató elektronika) messze van, lehet nem is arra kéne lőni elsőre.
Ha VRR kell akkor nyilván Samu, más egyenlőre nem nyújt ilyet.
XF90 megeszi reggelire mind a kettőt a rendes local dimming miatt (Samsungon nem lehet kikapcsolni, Sonyn meg nem érdemes).
@csgj: 120k sajnos már az (aprópénz), emlékszem mikor 20 éve ennyiért vettük az első síkképernyős CRTnket. Azóta azért változtak egy kicsit a fizetések.
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2018.12.16. 14:08:05
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Utoljára szerkesztette: csgj, 2018.12.16. 13:36:16