PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A termék webshopon keresztül nem vásárolható meg, de sem Budapesten, sem pedig egyetlen Budapest környéki üzletben sem elérhető, továbbá jelenleg egyik vidéki üzletünkben sem elérhető."
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Doom VFR mondjuk 3k-ért adja.
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.12.21. 13:22:36
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Tippelj, na vajon mi hiányozhatott nekem a végéről? Ha már eddig elmentek a story-ban? Na vajon melyik része? 😊
És nem vagyok igényesebb, csak más, nem nagyobb vagy jobb, csak más, neked elég volt gondolom, az a kis közjáték, amit befejezésnek nevezünk a játék végén.
Én is úgy voltam már mint Seth, hogy untam. És tök másra hangolódtam rá, mást vártam... bár ilyen téren, beszélhetünk meglepetésről is, mert meglepődtem, a végén, csak nem jó értelemben.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.12.20. 22:01:38
Na, de meséld már el mit vártál, mi lett volna a tökéletes befejezés?
Abban igazad van, hogy rá lett fűzve az első részre, télleg jó volt ezt-azt látni az ucsó küldikben, karakterek, stb, viszont csak közvetve vezették rá, van a 2 rész közt még egy lyuk, amit ki kellett volna, vagy LEHETETT volna tölteni 2-3 küldetéssel, vagy teendővel.
Amit úgy mondanék szépen, hogy kihagyott ziccer.
Még a Credits altt látottak sem segítettek részemről az érzéseimet illetően. Persze kiheverem ezt is, de lehetett volna ezerszer jobb is ettől, ez a pár jelenet, vagy küldetés azért fájó, mert elfért volna ez a meglévő 100 másik mellett.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.12.20. 21:35:01
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sajnos.
A te igényednek ez elég volt, nekem kevés.
Én meg azon nem csodálkozom, hogy nem értesz egyet velem, mert ha így gondolnád se értenél egyet.... ez nem vita tárgya, kevés volt, hiányzott PONT az a rész a végén, ami mIATT értelmet nyert volna ez a tészta, amit már a szűzhártya vékonyságig nyújtottak, de nem jött el a várva várt jelenet.
... jajj elnézést, helyesbítek:
az ÁLTALAM várva várt jelenet.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.12.20. 21:24:07
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2018.12.20. 21:19:08
Konkrétan azt is kijelentem, hogy mindenidők egyik legszarabb befejezése ennek a játénak van.
És nem várok el gigászi csatákat vagy harcokat, de az vicc ahogy véget ér a játék.
Mond hogy nem, és nem lett volna stílusossabb mondjuk 10-15 küldetéssel előtte elvágni a story-t....
Nem mondok pontos részeket a spoiler miatt. De szerintem mindenki tudja ezt a 2 pontt amikre gondolok.
Ja és ha már nem, akkor igazán lezárhatákk volna ezt hozzáillőbben. PL vártam, hiányoltam is konkrétan egy jelenetet.
Nekem csalódás volt.
És akkor még közel sem az első részhez mérten, hanem úgy álltalánossan.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.12.20. 21:18:21
PSN ID.: Beegabor
Egy játékban, amiben 80 óra csak lovaglás. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.12.20. 20:39:19
Kicsit el is fáradtam a végére, attól független, hogy brutáljó ötlet volt a játék utolsó kb 15-20%-a.....
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.12.20. 16:07:08
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
És valamiért nem engedi az Epic profilt párosítani egy német régiós ps4 accounttal, ezért a magyarba hiába isrnám be az euro-s kodot, szerintem ott nem tudja kezelni, mert a Fortnite-ban is FT-ért írja a Vbucks-okat
És e célból kellett volna nekik a kártya, csak ők nem tudták, hogy nem olyan egyszerű ez a dolog.
nem lett volna baj ha leválasztom a PS4 profilt az Epic profilról és egy másik német régióssal párosítanám, de valamiért nem engedi az elsőt leváltani.
Pc-n lehetne euro-val vásárolni, mert ott euro-t ír, de ott a ps wallet nem jó ugye, illetve ez a buznyák endszer úgy kezeli a játékpénzeket, vagyis Vbucks-okat, hogy ha pc-n veszel akkor csak ott tudod elkölteni, ha ps-en akkor csak ott....
Buzi egy megoldás....
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2018.12.19. 23:07:16
Szóval ha valakit érdekel és addigra még meglesz 5000-ért elviheti...
Tegnap game party haver új 65ös B8-án, móka volt hogy 4en osztott képernyőn mindenkinek jutott 32 col, csak lestünk hogy neeem lehet hogy régen ez számított nagy tévének. Ja, aki couch mókázni akar, a Duck Game mindent visz, gurgulázva hahotáztunk 2 órán át. Ami még meglepett hogy Cod multi mekkora poén így osztott képernyőn.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
PS5 II PSVR
Nem ismerem a sorozatot, nem tudom mi ez az egész, nem szeretem a japó cuccokat, és valamiért mégis. 😊
Felejtsem el? :-D
PS5 II PSVR
Bébiőrt én se tartanék rajta, az biztos halál.
Nekem pl. a tálca iszonyú sokat van kint a képernyőn, sőt mióta trónörökösöm is van, azóta egy cam képe is (kvázi bébiőr), amit persze néha manuálisan helyezgetek, de idén lett 2 db. dead pixelem a W8-as Sony-n.
Ettől függetlenül én is nagyon köszönöm a véleményed és meglátásaid, szerintem mindannyiunk hasznára válik, hiszen a konzolunkhoz/PC-hez előbb-utóbb úgyis mindenkinek kell display <#worship>#worship>
On: ez az ehavi plusos Iconoclast mekkora állat. Beleröppent 9 óra, fasza puzzle platforming, a sztori király scifi zúzás bár néha túl sokat beszélnek meg elmegy ilyen filozofálgatásba. Akit a pixelgraf eddig visszatartott érdemes kipróbálni, nem n+1 retro platformer.
Ha valaki hardcore gamer és 2 évnél tovább tervez vagy számol a 2-3 évvel későbbi eladhatóságával, akkor OLED szeirntem nem játszik.
Sajnos, különben én is annál maradtam volna a tesztem után, mert a pixel szintű kontraszt és a sötét színek odavernek rendesen sötétben.
De másik oldalnak meg van más előnye. Mindegyik technek meg van a maga mumusa és felhasználói szokás alapján kell dönteni.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Bár nem tudom hogyan csinálták, hogy még max dimminggel és fényerővel is csak ennyi a blooming tök sötétben egy LCD-nél...
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Kandur: nem elbagatellizálni akarom, de az itteniek tipikus felhasználásával semmi baja nem lenne. Nyilván be lehet égetni, beleraksz 3000 óra League-et, az biztosan meglátszik. 400 óra Darkszosztól kutya baja.
Q9 nem rossz, de én megőrülnék a szélesvásznú filmeknél a kép aljába/tetejébe belepiszkító sötét dimming folttól meg a nevetséges vertikális betekintési szögtől. Meg 1.5x annyiért adják.