PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Nem elelnérvnek szántam a videót most.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.01.13. 13:02:07
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A demot nézve annak jobban örültem volna, de ettől már nem kell félned.
Összegezzük:
- Ne nézz vele feliratos filmeket mert beég a sub.
- Ne nézz vele olyan csatornákat, amelyeknek statikus logoja van, mert beég.
- Ne nézz vele olyan hírcsatornákat, melyeken középen van a bemondó főleg, mert az is beég.
- Ne játssz vele igazából semmit konzolos FPS-en kívül, term. HUD nélkül.
- Ne használj hozzá PC-t, mert ott a böngésző, tálca, Word/Excel és egyéb progi GUI-ja fog beégni.
- Gyakorlatilag arról fog szólni a kijelző használatod, hogy kényszeresen váltogatod majd rajta a kontentet, nehogy beégjen a fél milla pluszos tv-be... hát csodálatos :-D
Az az LCD ami döglődött a végén, az is az LG szemetje és nem a Samu QLED-je, amire még mindig 10 év burn in gart ad a gyártó.
"Beware red and and oranges! Within a year I had several logos burned into to my OLED. All of which were orange/red. TV was probably on 4-6 hours a day - never more. They were Disney/nickelodeon logos from my kids viewing. My kids were 0 and 2 at the time so no way on Earth it was on more than an hour or so at a time whilst they played as it was under our control. Maybe it was bad luck but either way it sucks."
"No its not a bad luck. I have a LG Oled E65 and 1 year and 3-4 month later i have more than 8-9 burn in, its all over the place. It really suck. and LG doesnt have any insurance for burn in problem, yest because they knew this would happen. They know it!"
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.01.13. 11:14:24
Legjobb az elpusztíthatatlan LCD a végén 😊
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Hat ez nagyon szomoru
PS5 II PSVR
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
gondolkozom a pre-orderen én is, nekem nagyon átjött 😊 az az egy szar volt - de ez csak a demo hibája -, hogy érzi az ember, hogy ketyeg az óra, és nem igazán lehet nézelődni se, meg nagyon puzzlera sincs idő (tudom balfasz vagyok, de a széfet én speciel nem tudtam kinyitni <#idiota>#idiota>).. viszont még nagyon-nagyon játszottam volna tovább... 😞 lehet leszedem az USA accal is és letolom még1x <#idiota>#idiota>
Ha sikerül a játék végéig ezt a nívót tartani legalább, akkor ez egy elég sikeres játék lesz így év elejére 😊
A gore kurvajó benne tényleg, és az arc animációk is eléggé durván oda lettek pakolva - és picit meglepett, hogy base PS4-en is tökre szép és 60 FPS 😊
bár igaz, egy porszívóvá is vált tőle szegényem... 😄
Már elő is rendeltem szóval Day 1 vétel lesz. Remélem konzolvilág kiszállítja időben. Január 25-e péntek lesz, szóval kis szerencsével talán azon a hétvégén már játszhatom is.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2019.01.12. 00:24:07
Bár maga az egész ebben a 8 percben is már valamiért nekem repetitív volt, DE nem mondom, hogy szar 😊
Lesz majd demója, ott ki lehet majd próbálni, és akkor kiderül... lehet nagyon fun a gameplay, csak nem jön át így annyira a videók alapján - persze day1 biztosan nem rohannék érte, és valszeg demo után se fogok (remélem 😊).
na, belenyalok a Resi 2 demoba hamarost...
És egyébként tényleg nem tűnik jónak.
Hmm...ja, várj...
Nem.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.01.11. 20:32:32
Elég különleges alkotás, de ez akkorát fog hasalni eladásokban, mint a huzat. Ez nagyon nem mainstream cucc. DUrva cuccokat csináltak már most emberek. Kisfilmek, animációk, képek, szobrok, zenék, különböző alkotások. Játékok mindenféle stílusban( fps, puzzle, platformer, még volt guitar hero klón is 😄 )
Aki kreatív annak ez maga lesz a mennyország.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2019.01.11. 18:58:24
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ott volt egynek a Resi 7, nem?
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
A gore tech is nagyon jó, meg ahogy a zombik reagálnak a lövésekre. Viszont a HDR itt is el van cseszve... Bármit állítok a fekete szín a sötétben szürke így megöli az atmoszférát teljesen. Nem csak nálam ilyen, ahogy olvasom neten, hanem mindenkinél 😞 Jó lenne, ha ezt javítanák fullra.
Ha jól tudom lesz "4k" 30 fps mód is a teljes játékban. Nekem ez day1, eddig is az volt mondjuk
Szóval megrendelve és jan 25-én ha minden jól megy már hozzák is. 😊