PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
jaja, sejtettem. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

mucsácsó
én is kizártnak tartom... hivatalosan nem fognak semmi külsős forrásból érkező tartalmat engedélyezni soha, ez fix... 😄
alapból már egy patchhez vért kell izzadniuk a fejlesztőknek, mire átrugdossák a SONY biztonsági processein - ami pedig azért kell (teljesen jogosan), hogy biztosan nem módosít/tesz kárt az OS-ben illetve akár a hardware-ben se semmit az új patch... ugyebár erre is volt már példa, R6 Siege-nek volt egy olyan patche rövid ideig, ami pár gépet brickelt, szóval nem véletlen ez a nagy szigor.. 😊
ezért van az, hogy PC-re előbb jön egy patch, és PS4-re csak napokkal/hetekkel később.
darkSectorxxx
nekem is ez volt a legelső reakcióm...
hogy ez baromság
😄

Eleve hivatalos viszhangja lenne már. Mondjuk nem lenne baromság.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.08. 23:22:58

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Seth
Buherált PS4-re biztos van már ilyen megoldás. Hivatalosan ilyen tuti nem lesz

PSN ID.: Beegabor

darkSectorxxx
Srácok, ma hallom, hogy januártól lehet magyar feliratokat pl csinálni és feltelepíteni, mint egy alkalmazást ps4-re....

Ez igaz? vagy továbbra is egy trükközés árán lehet csak? <#nemtudom>

Állítólag van Uncharted Collection magyarítás.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.08. 23:12:57

TDC Geronimo
Januári update most jön

- New Free Quests
- Second episode of the first DLC chapter.
- New in game vendor that allows you to buy engravings and upgrade the tier of them
- New Cyclops to fight
- Aya as an Ubisoft Club reward
- Enemy scaling option, you can choose to have all enemies being at your same level, or at lower levels
- 2 more character packs

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
Én monstam. 😄

Ja csinálok én profilt ha kell. 😄

darkSectorxxx
Én is ezt mondtam nekik, ők azt hiszik ettől stabil lesz majd az FPS.
Mert állítólag ez miatt akkor nem lesz lassulás, hiába is mondtam, hogy ez alapon a játék ilyen.

Csak ők állítólag másnál stream-ben látták hogy ment ez a bossfight normálisan.

Seth
Van 5 accountom, majd mindegyikkel jól kihasználom 😄

mucsácsó

viszont az a 30 perces cucc az tényleg real 😄
Takarítás ezen biztos nem segit, akkor már inkább kapcsoldd be a boss-nál a boss-módot..
darkSectorxxx
Srácok, valaki tudna segíteni?
Van a BB DLC-ben Laurence. és állítólag van akinek az a bossfight lassulások nélkül megy le stabilan, amikor játszottak vele, PS4 pro-n.

Nekem ez nem ment soha.
És most egy ismerős is játszott és lassult a játék a bossfight-nél.
Azt mondja ennek márpedig mennie kell, mert biztos a gépet kell kitakarítani hozzé, ez Igaz?
vagy az se számít és ha netán valakinél nem akadt a játék, az max azért lehetett mert bekapcsolta a boss-t modot vagy ssd-t használ?

Tapasztalat?

darkSectorxxx
Gratula!

Tatyla
nem kevés idő volt

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

mucsácsó
jhah, így már legalább fix.

The Resident Evil 2 “1-Shot” Demo Hits PS4 January 11

hurrá! 😄 na most legalább ki tudod majd próbálni dark, aztán nyomhatod is a pre-ordert 😛
darkSectorxxx
Na így már oké.
Bár nekem aztán mindegy lett volna csak hát másoknak meg nem.

TDC Geronimo
Get your first taste of Resident Evil 2 with a free demo, coming to PS Store on 11th January

Ennyit a pletykáról.

mucsácsó
jhah vágom, jobban belegondolva igaz.... (persze szomorú is egyben 😛 - de ez csak az én véleményem)

Amúgy Resi 2 demóhoz annyit, hogy pénteken jön, Xbone only, és 30 perces időlimittel. 😛 szal nekünk skip 😞 😄

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.01.08. 14:44:18
darkSectorxxx
Jobb játék is lett. 😊

darkSectorxxx
Az fasza, de nem gamestar forditotta le, valahol máshol linkelték ezt...vagy itt valamelyik topikban vagy dc-n ismerősök, ezt nem gamestar-on olvastam. 😊

Rage47
sokan ezért vettek ps4-et, a marvel szó többet jelent azért, mint a gow
mucsácsó
ez azért beteg.... több ment el belőle, mint a God of War-ból?! nemá... 😄 azért ennyire nem vót jó... 😄
TDC Geronimo
PLAYSTATION 4 SALES SURPASS 91.6 MILLION UNITS WORLDWIDE AFTER THE STRONG HOLIDAY SEASON

~ Marvel’s Spider-Man Sells more than 9 Million Copies Worldwide ~​

TDC Geronimo
sose mondták hogy egyszer játszható. Gémszar szarul fordította le 😛

Rage47
Mass Effectből meg Dragon Age-ből használtak fel konkrét effekteket és hangokat, jó lesz 😄
darkSectorxxx
Én úgy tudom, mindenre lesz demo, de lehet az hogy a Microsoft vásárolgat ilyen jogokat, ahogy a DMC-nél is.
És mivel Január 31.-én lesz törölve a RE2 demo, simán előferdülhet hogy csak simán 1 héttel később lesz a többi platformra.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.08. 08:46:26

darkSectorxxx
Nebazzfel hogy az is első körben Xbox exclusive lesz. 😄
Erről nem beszélt eddig senki, hogy az nem lesz PS4 meg PC-re, ezt hol olvastad?

darkSectorxxx
Hát ez furcsa, amit írsz, mert azt írták, hogy 1x játszható csak a demo. Az már más dolog hogy csinálhatsz te több profilt is. 😄

darkSectorxxx
Persze hogy jó VR-ban.
Resinek, abban resi, hogy itt-ott van utalás.

Hogy nekem miért nem jön be. Az más kérdés:

- FPS nézet. Ezzel együtt ez a bujkálós részek.
- Számomra gyenge gameplay.
- Kevés és ötlettelen ellenfelek.
- Számomra jelentéktelen karakterek és stoy. Ja és a hangulata se jön át.

Vagyis, elhiszem hogy sokan elvannak vele, én tuti nem fogok többet játszani vele, mert nekem ez így unalmas.

Kandurex
Mond velünk együtt: Destiny klón

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
coop looter shooter storyval. Ez nem single.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.01.08. 00:29:38

Akkor ez valami team play mmo féle lesz? Máris 50%-ot csökkent az érdeklődésem. Singlet akarok!

Eddig ez egy csilivilibb külsőnézetes Destiny-nek tűnik.
Kandurex
Erre futja. Neked ilyen GOW, Last Of Us, Spiderman stb. stb. ex-ek jutnak, nekik fél óra...én már kicsit sajnálom őket, ennyi legyen nekik 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Konkrétan a DMC 4 demója is időlimites volt annak idején, vagy opcióként korlát nélkül lehetett játszani a Belial-harcot.
TDC Geronimo

TDC Geronimo
Amúgy ez az ex demo baromság. RE2 marketing sonynál van szóval tuti nem lesz ex.

30 perc az arra vonatkozik, hogy a demot kell annyi idő alatt végigvinni különben resetel. Nem összesen 30 percet játszhatsz

mucsácsó
The demo - which, as far as we can tell, will be exclusive to Xbox One (similarly to other Capcom project Devil May Cry V) - will be timed to 30 minutes. You can die as much as you want, but you have a 30-minute timer counting you down.

lolmá... 30 perc <#idiota> Postal 2 demot juttatja eszembe, ott asszem 10 perced volt - de ha visszaállítottad az órát közben, akkor lehetett tovább is játszani <#idiota> <#idiota>

exkluzív demok bazdmeg.... ide jutottunk 😄DD mondjuk ha már más nincs XONE-on, akkor legalább ennyi örömük legyen... 😊
TDC Geronimo
exkluzív demok. lál.

Ha más nem jut boxosoknak legalább ezen élvezkedjenek <#banplz>

Seth
Pénteken meg Resi 2 demó, kár, hogy az is One exklúzív. Persze biztos vagyok benne, hogy Dark kolléga streamelni fogja 😊
Mondjuk lehet megpróbálom kibírni, hiszen már csak 2 hét meg egy kicsi 😊

mucsácsó
Devil May Cry 5 demo feburár 7-én
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.01.07. 17:23:04
n000rbi
Én is félve kezdtem bele VR-ban a Resi 7-be és azt hiszem jogos volt az aggodalmam 😄 A legkellemetlenebb, amikor szinte az arcodba mászik egy-egy Baker családtag 😄 Az viszont tény, hogy az egyik legjobb cucc psvr-ra.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Voltan
Mondjuk jumpscare az nem sok van benne, főleg nem indokolatlan. De igencsak feszült hangulata van. Pécén is ugrottam párszor, amikor befordulva valahol ott volt szemben velem a tolókocsis öregasszony 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

mucsácsó
megértem, én az UD Rush of Blood-tól is síkottam rengetegszer, pedig nem vagyok fosós, de iszonyat para és indokolatlan jumpscare-ek vannak benne... 😄 Resi7-be bele se merek gondolni, hogy mik lehetnek, meg mennyire lehet feszkós az egész... 😄
Voltan
Dettó, vágom én is, de a VR-el nagyon csínnyán bánok, mert párszor már összexrtam rajta magam 😄

mucsácsó
VR-ban még mindig nem mertem kipróbálni, pedig már végigjátszottam 1 éve, és nagyjából tudom, hogy hol mire kellene majd számítani, de....... 😄
Voltan
Azért ne már, a Resi 7 valóban kegyetlen jó. Azon lehet vitázni, hogy mennyire Resi, aláírom, de ha csak magában nézed, mint játékot, akkor nagyon is királyság. A VR meg rádob még egy lapáttal.

darkSectorxxx
Hát sötétedik az a név. 😄

mucsácsó
felkerültem a feketelistára? 😄DD
darkSectorxxx
Atyaég. 😄

mucsácsó
szerintem is amúgy, vagy a Resi4 😄 nekem mindkettő rohadtul bejött - mondjuk Resi7 végefele az szerintem eléggé langyi lett, és kb egy az egyben ki lehetett volna hagyni (hajós rész), de amúgy imádtam 😊