PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Na, Limgrave 40 bossából 37-et levágtam. 2-t nem érek még el, mert nem tartok ott a progressben (volcano manor), 1 npc meg nem spawnnol, hiába jött patch ma hozzá 😞 (Recusant Henricus). Egy csomóan szopnak ugyanezzel a buggal.
És hogy volt-e értelme? A világon semmi. Pár bossfightot élveztem, a nagyrésze viszont egykaptafa, újrahasznosított, alibi izé. Ráadásul ha ennyi időt farmolással töltöttem volna, már rég előrébb lennék, mert még mindig nem vagyok 50-es szinten. Mondjuk az sokkal unalmasabb lett volna, ez tény. Mindegy, mostmár nyugodtan mehetek tovább.

Adversus solem ne loquitor

n000rbi
Friede a DaS3-ban volt.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Kandurex
Szerintem Genichiro Ashina és Isshin. Best in Class -ok.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Na, én eladtam a ringet.

Melina vagy kinél próbálkoztam, de,...valahogy nem éreztem, hogy akarok ezzel pár órát kínlódni és folytassam a nagy semmit. Kicsit unfair -ek már a boss -ok nem? (persze melee -ben, garázslók easy peasy)

Ez van, sok sikert a többieknek.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2022.03.17. 14:48:43

n000rbi
Spoiler az isten áldjon meg…

AntiHero
Questeket, ha kihagyod akkor sok boss is kimarad. Meg nagyon sok helyszín.
A kezdőhelyen meg a "kígyó" az bőven erős az elején..jobb nem is foglalkozni vele csak később.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

darkSectorxxx
Ja hogy ti a BB-ről beszélte? 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Honnan tudod hogy a legnehezebb? Megoltél mindenkit? Harcoltál már a kezdőhelyen lent a mélyben a nagy kígyóval?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Köszi a pecs miatt igen, de én questeket szerintem nem fogok csinálni, mert nekem túl bonyolultak meg mikor kivel mit csinálni, az eddigi részekben is nagy zavar volt, csak boss-okra megyek meg egyébb loot-okra inkáb. 😊

darkSectorxxx
igen 😊

darkSectorxxx
Ez jó, nem gond, a másik térképen ami plusz van max manuálisan javítom.

Kandurex
<#eljen>

Rage47
Ulthanito
Én nem vagyok érte odáig kicsit sem.

Friede az a best ever From boss, ahogy van.

A bilis faterja zseniális.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2022.03.17. 09:33:50

PS5 II PSVR

Mindenki odáig van ezért a boss- ért,én még nem láttam de azt soha nem felejtem el amikor Friede harmadszor is felállt.
lwb
Na, 1.03 sorcery rebalance kicsit tesztelve. Lejjebb vitték az FP árát a great glimstone-nak és a shadow izéknek. Seggükön ülő ártatlan sasokon tesztelve még mindig 0 értelmét látom a szimpla pebble és a swift pebble mellett akármelyik használatát. Egyszerűen alacsonyabb FP mellett sem elég jók még. A gs pebble gyorsabb és sokkal-sokkal távolabb hat, mint a great. Semmit nem ér a több sebzés, ha nem találsz el vele semmit.

Ulthanito
Nem baj, ezt majd később tudod korrigálni.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Szerencsével senki nem találja meg ezeket. Komplett tárkép részletek válnak elérhetővé NPC questek, valamint olyan random action-ök kombinációja után, amire magadtól a büdös életben nem jössz rá.

Magyarul, guide nélkül a játék jelentős részét kihagyod.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Kerek 100 óránál járok, lvl 135, és most értem Kos mesteréhez, azaz a legnehezebb bosshoz a játékban. Első próbára levettem a HP-ja felét úgy, hogy meg se ütött, azt hittem már, hogy ez valami bug lesz.

Na, aztán villantott...

PS5 II PSVR

n000rbi
Darky, npc-ket már nem kell jelölgetned, mert akivel találkoztál, az már megjelenik a térképen. 😊

n000rbi
Jött 1.03-as patch és millió dolgot javítottak, balance-oltak (sajnos performanceról szó sincs)

yesname
Én is csak használtam, de ott nem lehet saját dolgokat megadni stb. Viszont az egy tényleges guide is egyben.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

yesname
Amit talàltak azok vannak a térképen és tudod az ikonokon jelölni, hogy megtaláltad már. Sajna ingyenesen 100-at tudsz jelölni, de szerintem az egy éves 5 dolcsis (vagy 10 ha mindegyik játék térképét használnád) nem sok a korlátlanságért. Plusz saját megjegyzéseket is irhatsz ahova akarsz.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

darkSectorxxx

darkSectorxxx
Na várj de mik azok a jelek amik alapon ott vannak?
Annyi hogy ezen még nincs rajta minden boss.

Akkor ha ez télleg én jelölhetek akkor köszönöm. 😉
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.03.16. 23:59:55

yesname
Tudom. Mit gondolsz miért linkeltem? 😄 Interaktív térkép amin tudod jelölni mivel végeztél stb. Vagy meg sem nézted vagy nem érted mi is ez. 😉

darkSectorxxx
Köszi, van térkép, tudtam a térképről, nekem nem a netes térképpel van bajom, hanem hogy én nem tudom számon tartani, hogy kikkel végeztem és kikkel nem, és utána ellenőrizni lesz gond... 😄

Örülök.
n000rbi
Na jó, most értem oda,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amikor egyet ugrik méretben a térkép. Hát baszki hányszáz órát fogok én ebben eltölteni?? Jézusom, ez tényleg embertelen és olyan helyszínek vannak, hogy befosok.

n000rbi
Van belőle több is, egy itemmel láthatóvá teheted.

Ja azt tudom,elsőre otthagytam, később mentem vissza revansot venni.
Mephike
Pont ma voltam, érdemes nézni a vizet, látni merre sétál.

AntiHero
Yep. Nagy fun volt harcolni vele.

Valaki volt már a láthatatlan assasin- nál?
n000rbi
Hát csak azoknak egy mai példa, akik tölteléknek gondolják a dungeon/bánya/barlangokat: ma bementem egy barlangba, ahol egy sokadik secret wall után találtam egy màsik bosst is benne a meglévőn kívül 😄 Nem normálisak.

AntiHero
Mennyi ilyen lesz még. 😄

Olyan helyek vannak..amiket az ember magától nem hiszem, hogy megtalál. Max szerencsével.

..És nem kis baszom dungeonokról beszélek.

Moby
De már feladtam azt is, hogy guideot olvasgassak. Gyakorlatilag ezzel el lehetne tölteni vagy 50 órát, hogy minden npc-nek, questline-nak, satöbbinek utánanézzek. Elengedtem, nem lesz ebből maxolás úgy sem. Tegnap is az lett, hogy miután lement godrick,
az a nyomorult a kaputól ott vegzálta a hulláját a sárban
jólvan, mondom, te sem leszel már hülyébb, hátha elmegy hubba, és valami hasznát veszem, de nem, ott maradt és csak tolta betegséget. Gondoltam ha haszontalan, akkor akár le is vághatom.
Levágtam. Fogalmam sincs mit vettem ezzel is a hátamra 😄D Gondolom majd jön valahol kísérteni, mert nagyon örült a halálnak a beteg állatja 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.03.16. 18:53:05

Moby
Tegnap megnéztem videót a stormveil castle-ről, úgy jöttem ki onnan, hoogy na itt aztán MINDEN kő alá benéztem, hát konkrétan bossok maradtak ki 😄D
Hülyékezek...
Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.03.16. 18:48:21

Az a baj,hogy a pontelosztást is elbénáztam:-)
Moby
Én még nem vagyok 40-es szinten, nem farmoltam semmit. Biztos el lehet nehezíteni a játékot szándékosan, de kurvára el is lehet könnyíteni, én utóbbit választottam, nem szopatom magam feleslegesen sehol az elején, lesz még rá bőven alkalom. Godrick, margit, lementek elsőre, de most beséltáltam a
rókához
, na ez megbaszott már párszor, ide nem csak szintben vagyok kevés, de egyelőre tudásban is. Még tanulgatom a ritmusát.
Megnéztem a 40 boss videót, legalább 10-12 kimaradt...<#wilting>

AntiHero
Summonok sokat segítenek egy "kezdőnek". Lehet bátran használni.

Godricknál megakadtam lvl50-en(sokat farmoltam).
Próbáltam Coop-ba de csak rosszabb volt😄D
Azért meglátszik nem vagyok gyakorlott Souls játékos.
Bár egyre jobban megy az is igaz..
AntiHero
Hozzátartozik végülis, viszont erősen ajánlott csak nagyobb szinten oda menni. Ott azért bőven erősebbek az ellenfelek.

Szóval teljesen jól csináltad az utad.

Moby
A második víideón lévő terülert is az elsőhöz tartozik? Én arra nem is mentem el...lenyomtam margitot meg godrickot, aztán mentem tovább észak felé. Gondoltam az ott keltre valami piros izé, biztos megcsinálgatnak keményen bepipázott niggerek itt early gameben, szóval hagytam későbbre. Nem kellett volna?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.03.16. 18:17:12

AntiHero

Itt pedig videón az első nagy terület összes bossa.
Ha valaki unatkoznak.

yesname
@Darksector: "Csak" neked, mert problémáid vannak a mappel és jelölésekkel.
Elder Ring interactive map

Ulthanito
A 100k témához

Tipikus kezdő souls-os betegség, hogy remeg az ember a soulért (rúnáért), később le se fogod tojni. Simán eldobok 100k-t már, és nem megyek érte vissza, mert 2 perc alatt lesz megint 100k.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Igen, le lehet úgy is nyomni, hogy lóval körberohangálsz, és mindig megidézed, aki elérhető. És ők lenyomják.

Persze nem garantált, hogy elsőre összejön, lehet csak 15-re.

PS5 II PSVR

lwb
Returnalt nem tudom, én azt kihagytam.

A 100k rúna fáj, de én is szórtam el annyit már, van ez így. Ez egy ilyen játék 😊

blackfire001
Köszi, nagyon kedves vagy, de Elden Ring Wiki-vel megtaláltam ami kellett.. Az az oldal hatalmas nagy segítség.
Sárkányt leverem majd, azóta azért erősödtem már.. Remélem.. 😄
Így, hogy sok rúna kell már a szintlépéshez sajnos teljesen megváltozott a stratégiám. Amikor érzem, hogy közel a vég, akkor menekülök egy olyan pontra ahonnan könnyen fel tudom majd venni a hullám után maradt rúnákat. 😄 Jártam egyszer úgy, hogy olyan idegbe jöttem, hogy nem vettem fel 100k-t és meghaltam. Nem kívánom senkinek.

Olvastam, hogy van quest log is a játékhoz IOS-re, de 3 dollárt kér érte a fejlesztő. 😄
Az a baj, hogy a Black Flame buildhez közel endgame tartalom kell ahogy néztem, pedig vannak jó varázslatok. Amint átliftezek én megyek is oda ahova a guide mutatja, teljesen véletlenül pont megtalálom majd ami kell.

Közben elkezdtem a Returnalt is. A két játékot egybe nem ajánlom senkinek. 😄 Nem is értem magam miért kellett ez nekem.
Returnalban honnan tudom, hogy jutottam valamennyit előre? Itt is erősödik a karakterem? Több életem lesz, nagyobb sebzés stb?
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2022.03.16. 14:06:07