121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#118958 Azért a 100 dolláros éves díj a középső csomagra vicc kategória. A mostani plus 60 dollár, fizess évi még negyvenet, hogy megkapd a PS Now library-t, olyan játékokkal játszhass, amivel egyébként soha nem játszanál, mert ha akartad volna, már toltad volna őket.
A plusz 20 dodó meg a PS1/2 játékokért vicc, ki a franc akar 2022-ben ratyadék szarokkal játszani, de komolyan?! -
#118957 Egy rakás exkluzívot gyártanak. Kb minden az innentől, ami Bethesda vagy Obsidian vagy a többi stúdió műve. Az más kérdés, hogy pc-t is egy platformként kezelik az xbox-szal, ettől még az óriási konzolpiacon minden, amit kiadnak exkluzív.
Meg ugye az a lényeg, hogy 0 day kint lesz. Mint a Halo volt vagy a Starfield is idén. -
#118956 Ja, vágom.
Közben helyzetjelentés: Tiche +10 simán leveri egymaga Margitot NG+-on. -
#118955 POSPlus április
Hood: Outlaws & Legends (PS4 & PS5)
Slay the Spire (PS4)
SpongeBob: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated (PS4) -
#118954 és így is lett vala :D
felkészül: Starfield -
-
#118952 mindeközben:
Nintendo has delayed the sequel to The Legend of Zelda: Breath of the Wild to Spring 2023. https://bit.ly/3wHPGDT
hát télleg nem lesz Zelda, úgyhogy GOTY marad az ER :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.03.29. 16:24:15 -
#118951 Ez így volt a DaS1-ben is (csak ott mentem neki NGplusz-nak) az eleje nagyon könnyű, mert egyrészt még benned van a bugi az előző végjátékból, másrészt meg annyival ott még nem erősebbek az ellenfelek. A DaS1 kb a harmadától-felétől kezdett el érezhetően mocsok nehéz lenni NG+on -
#118950 A Microsoft-nak sem éri meg, ezért nem is gyárt nagyon exclusive-okat már. A GP minden csak nem nyereséges.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.03.29. 15:49:36 -
#118949 Olyannyira létezik, hogy ha elolvasod a leírást oda van írva, hogy ez a PS Plus és PS now összeolvasztása , illetve az a néhány friss retro cím pluszban. :) -
#118948 A 0 day ps exkluzív gyanítom sosem fog megvalósulni. Értem én, hogy Phil azt mondja, hogy ez nekik megéri, de el nem hiszem neki. A Sony pedig ezt nem engedheti meg magának. De mondom ez az én privát véleményem. -
#118947 PS-nek most is létezik hasonló szolgáltatása PS Now néven, csak itthon nem elérhető.
https://www.playstation.com/en-us/ps-now/ps-now-games/#all-ps-now-games
Szerintem az új PS Plus-ban is ilyesmire kell majd számítani. -
#118946 A 400 db játékot olyan ingyenes havi psn kaliberű játékokként tudom elképzelni, csak most hozzánk vágják egyszerre, nem pedig havonta csorgatva. Gondolom azért az újabb címekért fizetnünk kell majd. -
#118945 Igen. Lesz több csomag, az alap az kb a mostnai ps plus, a második tier az egy nagyon felvizezett xbox game pass valami, a csúcs meg ad ehhez - cloud-ról streamelve - még ps3 meg ps2 klasszikusokat is. Utóbbinak sok értelmét mondjuk nem látom, de biztos valakinek jó lesz.
Szerintem a kettes csomag lehet nyerő, de ehhez látni kéne azt a 400 ps4 és ps5 játékot, amiről beszélnek. És ami kimaradt: 0 day ps exkluzív release-ek. Ezek nem hiszem, hogy részei lesznek a szolgáltatásnak és itt már mindjárt el is bukott akkor az egész, mert az xbox game pass nagy előnye pont ez, nem is annyira a régebbi játékok, hanem a 1st party exkl játékok 0 day megjelenése. -
#118944 Igen, és amíg érvényes az előfizetés játszhatsz vele. Ez az úgynevezett project spartacus ami az Xbox Gold kihívójának szánnak. Érdemes lesz figyelni rá. -
#118943 Ez mit jelent majd? Ha előfizetünk akkor kapunk játékokat is amiket letölthetünk?
https://blog.playstation.com/2022/03/29/all-new-playstation-plus-launches-in-june-with-700-games-and-more-value-than-ever/ -
#118942 Szerintem csak annál az egy bossnál. Bementem én is NG+-ba, de ilyen felköpök a levegőbe egy csulát, és mindenki meghal a mapon. Ennek így semmi értelme. Abba is hagytam. -
#118941 Elden Ringben elkezdtem egy NG+-ot, de iszonyú könnyű. Egyszer haltam meg teljes Limgrave-ben, akkor sem bosstól, hanem tök véletlenül nem figyeltem és kevés hp-mra rácsaptak egy picit. Nagyon könnyűek a boss fightok, amikkel NG-ben szoptam, azok most két suhintás Adula's moonblade-del. Vagy max 3. De a legtöbb bosst Tiche maga leveri simán.
Margitnál is kipróbálom, hogy Tiche egyedül elbír-e vele.
Viszont Moby. Kipróbáltam direkt a rock sling ködkapu glitchet a Waypoint ruinsnál, Sellen előtt, a tökfejű bossnál és nekem simán ment a régi glitch, a ködfalon átment a lövedék. PS5-ön. Lehet csak boxon oldották ezt meg vagy csak annál az egy bossnál. -
#118940 Ez nagyon nagy :D A végén a medúza, ahogy mosolyogva ütlegeli :D:D -
#118939 Jön a mentő és dobják a szakadékba…sírtam -
#118938 Már láttam tegnap ezt a részt, de nem lehet megnézni elégszer. A kedvencem, amikor lenyeli a halom rune-t és kipattintja magát :D -
#118937 -
#118936 "Nem kell nekem minden from játékot kiplatinázni, sőt, végigjátszani sem. Az legyen a játék érdeme, ne az enyém. Tartott ameddig tartania kellett, volt benne élbvezhető rész is, de eddig, és nem tovább."
"Előtte is élveztem," - "Ezen a ponton viszont kellően gyűlölöm már a játékot"
Mondhatni tipikus...
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2022.03.27. 07:54:35 -
#118935 Gratula!
Nem gond ha Xbox, én úgy érzem simán elfér a 2 dolog egymás topikjába, úgysincs annyi komment hogy mondjuk zavarnák egymást pláne ilyen teljesítmény mellett, ha valaki platinát szerez!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.03.27. 07:50:55 -
#118934 A végével inkább csak az a baj, hogy olyan boss rush jellegű, egyik bosstól mész a másikig. Előtte meg azért a megnyíló új terület egy rakás dolgot engedett felfedezni, karakterek, mellékküldetések, dungeonök, ehhézt képest:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Már a mountaintop of giants is nagyon üres, de pl. a consecrated snowfieldshez képest egy pezső metropolisz. Egy kezeden meg tudod számolni mennyi location van a consecrated snowfieldsen. A CFA pedig lényegében csak egy dungeon 3-4 boss-szal.
Leyndell capital of ash meg konkrétan tök üres, leszámítva a boss fightokat.
De a Haligtree és Elphael is csak egy-egy dungeon, semmi más.
Ezt összevetve Limgrave-vel, Caelid-del, Liurniával vagy az Altus plateu-val, esetleg a Leyndellel vagy akár Mt. Gelmirrel is, vagy a földalatti birodalommal, ezért látszott, mi a baj vele.
-
#118933 Gratula -
#118932 Visszamentem még aznap, és bár kegyetlen küzdelemben, de lenyomtam. És nagyon megérte. Absz nem osztom az általános véleményt, hogy az utolsó harmad nem jó. A játék legjobb része. Tömény, változatos, gyönyörű, látványos, sok bossal, stb. Előtte is élveztem, de onnan jött a legjobb rész. Végül 96 óra lett, lvl143-on fejeztem be. TUTI hogy lenyomom valami pure meele karakterrel, meg sok felfedezni való is maradt, meg sok minden érdekel még benne, meg az elcseszett questlineokat szeretném megcsonálni, meg...megmegmeg. Én nagyon nem sokaltam be tőle, csak attól az egy bossfightól. Malenia k. nehéz volt, de élvezetes, fire giant méginkább, de azok nem voltak szarok, csak nehezek. Nagyon nehezen hagyom abba, de sok minden áll sorba most, majd visszatérek hozzá. Nem volt jobb, mint a BB vagy DaS1 vagy a sekiro, de ott van a legjobb From játékok között. Bár abból mindig az a legjobb éppen, ami pont kijött :D
bocs a képért, nem PS :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.03.26. 21:18:45 -
#118931 Lepörgött nemrég a DMC4 sokadjára, ezúttal PS5-ön, Dualsenssel. Ekkora fostömlő D-pad sose volt még PS kontrolleren, te jó ég!
A nyomáspont sem az igazi, de egyszerűen az irányt sem veszi pontosan. Olyan Forest Gumpos, bonbonos doboz minden egyes Style switch ezáltal. -
#118930 Akkor nekem szerencsém volt. el is kellett, szoptam eleget a játékban. :)
-
#118929 Hát én is próbáltam a trükköt, de
Első 3-4 alkalommal mindig rámugrott, amikor leugrott az első fázisban. Aztán meg amikor nem, akkor is 50%-ban enm jött be, nem ment le az egészsége egyáltalán. Ez ismert "hibája" volt a glitchnek.
Végül adula's moonblade, erős idézés és stars of ruin-nal simán levertem. -
#118928 Ezt amúgy maximálisan megértem. Én is csomószor éreztem így a játék közben. Aztán bekattant a platina, és már csakazértisből csináltam, az élvezet meg már valahol az asztal alatt volt, de csak azért is toltam. A vége felé azért nem utáltam annyira, de ha valaki azt mondja, hogy ebből elég, azzal nem tudok vitatkozni.
Ráadásul, Morgott után még bőven van ám... -
#118927 Na jó, de katanával, közelharcosan pont jó egy ilyen boss. Közelmész, ütsz, bukfenc, ütsz ismétled. Varázslóval nem, mert eleve idő a varázslás is, ha bukfencelgetsz, akkor nem tudsz varázsolni, magyarán nem sebzed, csak várod, hogy elfogyjon a stamina aztán meg meghalsz.
Mások a nehézségek varázslónál és közelharcosnál.
Szerintem még egy olyan próbát azért megérne az a boss, hogy valami tankoló idézés (pl. chrystallian) és 15 mp ingyen varázslós lötyi be, aztán comet azure az arcba, amíg az idézés elvonja az aggrot. Elég nagy és nem túl mozgékony célpont, kis mákkal sokadikra sikerülhet vele levernie. -
#118926 Ne viccelj már, hogy nehéz volt. Megnéztem videón mit kell csinálni, és elsőre megcsináltam. Egy nagy meglepetés volt benne csak SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az egész kb. 2 perc volt onnan, hogy a ködön átmentem.azt hittem, hogy egy fázisa van a bossnak, csak odáig néztem a guide-ban, és szívrohamot kaptam, amikor felállt. De a második fázisát pont ugyanúgy kellett és ugyanott.
Az viszont biztos, hogy előtte kb. 3szor próbáltam normál módon, és akkor azt mondtam magamban, hogy megtoljátok anyátokat, én ezzel így biztos nem fogok szenvedni. -
#118925 Én nem gliccseltem ki, katanával vérrel levágtam. Nem mondom, hogy elsőre sikerült, de 5 próbából nem volt több benne. Annyira nem gyötört meg ez a harc, hogy nem is emlékszem rá szinte. Ennél sokkal rosszabbak lesznek még benne. Vagy lettek volna. -
#118924 Na, az kellett volna nekem, amikor ott voltam nála. :-D Sajnos nem volt. Megkímélt volna négy óra szopástól. -
#118923 A leesős az a
fire giant volt. De azt a trükköt megcsinálni legalább olyan nehéz volt, mint simán leverni. Tegnap distortion2 carian retaliationös speedrunját néztem és kb 2 perc alatt summon nélkül leverte a bosst azzal. A CR, amíg nincs peccselve még a végboss ellen is elég erős.
De az tény, hogy a vége eléggé boss rush jellegű lett. Az a leggyengébb része a játéknak. Az eleje-közepe jó volt, a felfedezősdi stb. -
#118922 A játékosok egyöntetű véleménye szerint (itt is ez volt a vélemény) a játék utolsó egyharmada az igazi cigányság. Kb valahol ott lehetek, hogy ez jönne (Morgott ment le tegnap). Ezen a ponton viszont kellően gyűlölöm már a játékot ahhoz, hogy a további hasonlókra ne legyek már kíváncsi. És már itt olvasom, hogy a nemtudomén milyen boss, az is csak leeséssel ment le, de már azt is javították, szóval nézzek én újabb és újabb csalások után, hogy túljussak az agybeteg japán fasz dolgain. Neeeeenemnemnem. Nem kell nekem minden from játékot kiplatinázni, sőt, végigjátszani sem. Az legyen a játék érdeme, ne az enyém. Tartott ameddig tartania kellett, volt benne élbvezhető rész is, de eddig, és nem tovább.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.03.24. 14:27:21 -
#118921 Vagy sz.rd le a platinát, én is azt teszem. Egyébként ezt a bosst egy max leveles Tiche Black Knife idézés maga leveri szerintem. 140-es szinten visszanézel vele pár rúnáért. -
#118920 Áh, ennyi ebből untig elég is volt. -
#118919 Várjál, ha varázslód van, akkor simán gyere vissza később ha addig nem peccselik a carian retaliation izét. Én 90-es int-nél +25-ös pajzzsal 4000-eket sebzek vele. Semmi nem ér a közelébe sem.