PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És hogy volt-e értelme? A világon semmi. Pár bossfightot élveztem, a nagyrésze viszont egykaptafa, újrahasznosított, alibi izé. Ráadásul ha ennyi időt farmolással töltöttem volna, már rég előrébb lennék, mert még mindig nem vagyok 50-es szinten. Mondjuk az sokkal unalmasabb lett volna, ez tény. Mindegy, mostmár nyugodtan mehetek tovább.
Adversus solem ne loquitor
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Melina vagy kinél próbálkoztam, de,...valahogy nem éreztem, hogy akarok ezzel pár órát kínlódni és folytassam a nagy semmit. Kicsit unfair -ek már a boss -ok nem? (persze melee -ben, garázslók easy peasy)
Ez van, sok sikert a többieknek.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2022.03.17. 14:48:43
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A kezdőhelyen meg a "kígyó" az bőven erős az elején..jobb nem is foglalkozni vele csak később.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Friede az a best ever From boss, ahogy van.
A bilis faterja zseniális.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2022.03.17. 09:33:50
PS5 II PSVR
Magyarul, guide nélkül a játék jelentős részét kihagyod.
PS5 II PSVR
Na, aztán villantott...
PS5 II PSVR
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Annyi hogy ezen még nincs rajta minden boss.
Akkor ha ez télleg én jelölhetek akkor köszönöm. 😉
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.03.16. 23:59:55
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Olyan helyek vannak..amiket az ember magától nem hiszem, hogy megtalál. Max szerencsével.
..És nem kis baszom dungeonokról beszélek.
Levágtam. Fogalmam sincs mit vettem ezzel is a hátamra 😄D Gondolom majd jön valahol kísérteni, mert nagyon örült a halálnak a beteg állatja 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.03.16. 18:53:05
Hülyékezek...
Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.03.16. 18:48:21
Megnéztem a 40 boss videót, legalább 10-12 kimaradt...<#wilting>#wilting>
Próbáltam Coop-ba de csak rosszabb volt😄D
Azért meglátszik nem vagyok gyakorlott Souls játékos.
Bár egyre jobban megy az is igaz..
Szóval teljesen jól csináltad az utad.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.03.16. 18:17:12
Itt pedig videón az első nagy terület összes bossa.
Ha valaki unatkoznak.
Elder Ring interactive map
Tipikus kezdő souls-os betegség, hogy remeg az ember a soulért (rúnáért), később le se fogod tojni. Simán eldobok 100k-t már, és nem megyek érte vissza, mert 2 perc alatt lesz megint 100k.
PS5 II PSVR
Persze nem garantált, hogy elsőre összejön, lehet csak 15-re.
PS5 II PSVR
A 100k rúna fáj, de én is szórtam el annyit már, van ez így. Ez egy ilyen játék 😊
Így, hogy sok rúna kell már a szintlépéshez sajnos teljesen megváltozott a stratégiám. Amikor érzem, hogy közel a vég, akkor menekülök egy olyan pontra ahonnan könnyen fel tudom majd venni a hullám után maradt rúnákat. 😄 Jártam egyszer úgy, hogy olyan idegbe jöttem, hogy nem vettem fel 100k-t és meghaltam. Nem kívánom senkinek.
Olvastam, hogy van quest log is a játékhoz IOS-re, de 3 dollárt kér érte a fejlesztő. 😄
Az a baj, hogy a Black Flame buildhez közel endgame tartalom kell ahogy néztem, pedig vannak jó varázslatok. Amint átliftezek én megyek is oda ahova a guide mutatja, teljesen véletlenül pont megtalálom majd ami kell.
Közben elkezdtem a Returnalt is. A két játékot egybe nem ajánlom senkinek. 😄 Nem is értem magam miért kellett ez nekem.
Returnalban honnan tudom, hogy jutottam valamennyit előre? Itt is erősödik a karakterem? Több életem lesz, nagyobb sebzés stb?
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2022.03.16. 14:06:07