121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#118998 miafasz?:DDD
én is mondjuk az elején vagyok még, valóban az üvölt róla, hogy össze lett "lopkodva" innen-onnan (DD/FEZ/Zelda - és egy kicsi Hyper Light Drifter vibe is volt nekem, de hálistennek) -- de miért kalap szar?! :D
eddig az idei év legerősebb indie cucca az OlliOlli World mellett, nekem nem tűnt szarnak :D -
#118997 Túltolod sokszor, ugye tudod? :D -
#118996 Ritka nagy kalap szar, de ez fél óra alatt valóban nem derül ki :D Fél óra alatt csak az derül ki, hogy minden pillanat lopott, az nem, hogy szarul. -
#118995 Múltkor Moby itt fikázta a Tunic-ot (gondolom kb. fél óra játék után). Ez a cucc megeszi reggelire a Death’s Door-t a harcrendszert tekintve is (oké a zenéje jobb a DD-nek), de ez ahogy haladsz és a leírásokból kitalálod mi mire jó, kurva jók a pályák, millió rejtett cucc, puzzle, zseniális. -
#118994 "The mods, which are available on PS4 and Xbox One are accessable through the main menu of the game in the mods category. Once you have downloaded the desired mods, you need to activate them while you start or load a saved game."
Nem hivatalosan szerintem nem tudod moddolni ha nem elérhető a fenti módon. -
zsolti2015 #118993 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni ps4 ügyben.
Kisfiam ps4-en nyomja a FS19-et. Szeretne mtz mod-ot berakni,ill.letölteni, de mindíg az a vége, hogy a ps4 nem támogatja ezt a formátumot.
Nem vagyunk nagy guruk, de gondolom mindig PC-re készített mod-ot próbáltunk letölteni. PS-re valót nem sikerült találni.
Kérdés: létezik-e ps4-en játszott FS19-be berakható mtz mod? Ha igen hol található,honnan tölthető le?
Előre is köszi a segítséget!
-
Mofarguru #118992 Köszönöm a választ így már érthető. -
#118991 Soha nem volt, és soha nem lesz az account elsődleges. Az account csak egy fiók. Az elsődeleges a gép lehet, az account elsődleges gépe. Egy gép meg bármennyi accountnak lehet az elsődleges (vagy otthoni gépe), viszont egy fióknak csak egy gép lehet az elsődleges gépe(nyilván), de nem kötelező, hogy legyen neki ilyen. Ha ezt érted, akkor az is érted, hogy ebből nem származik semmi. Az én fiókom elsődleges gépe a PS5-ünk, illetve a fiaim accountjának is ugyanez az elsődleges gépe. És még 7 másiknak,de ez már egy másik történet :DD
Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.04.04. 18:43:32 -
Mofarguru #118990 Sziasztok!
Az alábbiakban szeretném kérni a segítségeteket.
Adott egy PS4 ahol is a már meglévő account (elsődlegesként aktívált) helyett szeretnék egy másikat elsődlegessé tenni. A kérdésem, hogy ennek mi a menete illetve, hogy mi lesz azon játékokkal amik a másik account alól lettek megvásárolva vagy letöltve? Elveszhet e bármi, vagy származhat e ebből bármi "probléma" az új account számára?
Előre is köszönöm a választ!
Üdv,
Mofa
-
Zóanagyvarázsló #118989 Attól függ. Az AC-kban a platforming objektíven nézve nem ér fel a PoP-hoz, de a Warriro Within harca is izgalmasabb volt számomra a játszott AC-khoz képest. (Az AC-k után játszottam először, mert azok nem elégítettek ki.) Ha persze valaki grafikát keres meg sandboxot, az más. A PoP-oknak kevés riválisuk van ebben máig, a Mirror's Edge-et meg nagyon szerettem, az ugrabugra a folytatásban is jó, de azért azok is mások. A Dying Lightban meg nem a parkouron van a fókusz.
Egyszerűen van, amiből bizonyos aspektusaiban tényszerűen nem vagy alig létezik jobb. Nem azért, mert a mai lehetőségekkel nem lehetne megcsinálni, hanem mert meg se próbálták vagy elszúrták.
Tavaly végigjátszottam a Heroes of Might and Magic II-t. Nosztalgia? Persze, de ez nem is baj. Működik a maga egyszerű nemében? Simán. Szép ma is? Naná! Elavult? Bizonyos dolgok nagyon hiányoznak számomra is a III-IV-V-ből. Más feature-öket viszont egész egyszerűen elhagytak az újabb részekből, és így kaptam meg. -
#118988 Így van, a nosztalgiafaktor viszi csak el ezeket. -
#118987 Embere válogatja. Én pl nemrég toltam végig a Prince of Persia Sands of Time trilógiát, lassan 20 éves játékokról beszélünk, és jobban élveztem mint bármelyik mai Assassin's Creed-et. Nyilván nagyban közrejátszik a nosztalgia is, de nem tehetek róla, én jobban élvezem ezeket a régi címeket. -
#118986 Hát győzd meg őket most, Diablo 2 fel van újítva tudtommal. -
#118985 Return to Castle Wolfenstein, Diablo is jó példa. Psychonauts egyik all-time favoritom. Diablora visszatérve pl. én játszottam a 2-vel, haverjaim csak a 3-al. És nem lehet őket rávenni hogy próbáljuk ki együtt a 2. részét, mert "szarabb a grafika"... pedig mennyivel másabb, butább lett az új része. Szóval ez szeirntem olyan mint a filmek, tök jó hogy ott vannak elérhetők. -
#118984 A Dante's Inferno benne lesz a csomagban? Az még nagy játék volt. :D
Na de egyébként Elden Ring-ben megszívtam.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Írtam, hogy milyen szuper a lightning build.. Ja, de Radagon jobban csinálja és szerintem van neki lightning védelme is. Berektelt. Óriási volt amikor kezdődött a boss fight, hogy: " na megszórlak villámmal öcsi! " mire ő: "na majd én téged" erre én egy pókerarccal reagáltam és leraktam a kontrollert :D -
Zóanagyvarázsló #118983 Én az eredeti Doomot bármikor tudom élvezni, a maga egyszerű módján még mindig igazi nagybetűs JÁTÉK. A Doom 64-et is jobb volt először elővenni, mint bármely CoD-ot, BF-et, Killzone-t vagy Halót. De mondhatnék TPS-eket is: a Gears vagy az UC is inkább látványos filmes bohóckodás hozzájuk képest. És ezzel nem azt mondom, hogy mechanikailag rosszak lennének, de a modernségtől vagy az új iskolától nem feltétlen lesznek jobbak sem. Élveztem elővenni a Return to Castle Wolfensteint is.
Az összetettségtől meg gyakran overblown lehet egy játék. Egy régi Total Warnak vagy X-COM-nak van előnye is az újakkal szemben, a Jagged Alliance 2-t meg nem haladta meg semmi. Sok régi, működő stratégia van, lásd sakk. Húgommal meg Diablo 3 után vettük elő az általa nem ismert első részt, és jobban tetszett neki. Jó móka volt a co-op. (A D3-ban időlimites eventként benne van az első rész, vagy valami hasonló, ami poénnak jó, de valójában nem az igazi.)
Vagy ott a Psychonauts. Kiváló lett a második rész, szebb, folyékonyabb élmény, jobb kamerakezeléssel. Csak ettől még ott a humor, a sztori és néhány igazán emlékezetes pálya az első részben, a játékmenetben pedig gyakorlatilag nincs is óriási eltérés.
A Dragon's Dogma meg tipikusan az a játék, melynek új korában is voltak esetlenségei, de bizonyos dolgokat más azóta sem csinált meg, nemhogy jobban. OK, a Monster Hunter biztos letudja fedni azoknak az igényeknek egy részét, de aki klasszikusabb RPG-ben szeretné kiélvezni a DD egyediségét és jó harcrendszerét (gyakran gyenge pontja az akció-RPG-knek), annak nincs más.
Most még megy nálam az FF XII: The Zodiac Age. Jó ötlet volt a remaster, hiszen nyugatra el sem jutott a bővített PS2-es verzió, és egyébként is szépen felhúzták. Vannak betegségei, de sok sekélyes mai szuperprodukcióhoz képest éppen azért is tudom értékelni, mert klasszikus RPG-s vonásokat is hoz. A gambit system nyilván a maga idejében volt friss, a Dragon Age is átvette, de nem jut eszembe olyan RPG, mely meghaladta volna.
Kell a fejlődés, kellenek az új játékok, de messze nem mind régi játék létjogosultsága szűnt meg. Nem véletlen, hogy a platináim több mint fele PS2-es remasterből van. Jobban élveztem a Sly 2-t, mint az inFamoust, pedig az utóbbival játszottam előbb, és mindkettőt platináztam. És a Tools of Destruction sem ért fel az Up Your Arsenalhoz. -
#118982 Quake 2 és a DOOM remek példa, hiszen az a maga idejében valóban forradalmi volt, finomhangolta a Quake 1 mechanizmusát, fantasztikus grafika, játékmenet ami a korában remek volt. De FPS témában már köröket vert rá azóta szinte minden más játék a zsánerben. Akció játéknál ez teljesen igaz. Vannak mai kínálatban olyan FPS-ek, amik minden tekintetben verik. Mint egy akciófilm, vannak pörgősebbek, jobbbak stb. Én se nézném újra a Rambo 1-et. De mi van abban az esetben, ha a játékélmény összetettebb ennél? A grafikán és a mechanikán túl ott van még a sztori, a hangulat, a történetmesélés, a zene stb. Ha Elder Scrolls, akkor a Morrowind vagy a Skyrim a jobb? A C&C Red Alert 2 a jobb, vagy a C&C Red Alert 3? Grafikában egyértelmű. Szabadságban? Teljesen más aspektusok is lehetnek szempontok. Ruhadarabos példád okés, de mi van ha inkább ez a filmekhez hasonlítjuk? Hogy 1993-es Jurassic Parkot újra lehet nézni, mert a VFX még ma is megállja a helyét? Vagy akkor már a Peter Jacksonos Gyűrű Szövetsége se legyen fent a streaming szolgáltató kínálatában mert 20 éves (csak hogy a 20 éves határnál maradjunk)? Hol a határ? Én mondom örülök hogy a kínálatba felveszik fix havi díj ellenében, és újra elő lehet venni a régi címeket is szabadon. -
#118981 Azok a játékok akkor és ott voltak jók, nem 20 évvel később. Fejlődik közben a világ, a technológia, te magad, ugyanúgy, ahogy a mostani ruhatárad nem valószínű, hogy lecserélnéd a 20 évvel ezelőttidre. Lehet, hogy pár darabot felveszel, és a tükör előtt bohóckodsz benne, hogy de gagyi volt ez...Most mégsem hordod őket.
Igazság szerint már 5-6 év is elég nagy idő ehhez, ha most kéne játszanom az eredeti Mass Effecttel, zokognék, vagy a Dragon's Dogmával, bármivel, ami 8-10 évvel ezelőtti játék. Nem húsz vagy több!
Ha letennék elém a Quake 2-t, amit rongyosra játszottam anno, szerintem két percig nem tolnám vele, a felújított DOOM sem kell, nem hogy az a játék.
És hogy ezért valaki még fizessen...hááát.
-
#118980 Nézd, a mostani AAA játékok kb kerülnek $60-ba... Egy Watchdogs 2 vagy Assasins Creed, amik nekem az ingerküszöbömet '90s gyerekként nem érik el.
Amiket írtam példának PS2 címeket Ebayről összeszedni simán van 120 dolcsi, és csak egy kis szelete a teljes palettának. Nem hoztam példának az Ico-t, Jax and Daxtert, Metal Gear Solid 2-t, stb stb. A régi sony exkluzívok jöhetnek szerintem :) Inkább erre költök mint egy Ubisoftos csodára.
Én örülök hogy berakják őket havi konstrukcióban. Ha 5-10 EUR kategóriában lennének és egyesével megint vegyem meg a könyvtáramba az is szar lenne.
Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2022.03.31. 10:00:46 -
#118979 A lényeg, hogy mikrotranzakciók ne legyenek. Hátamon feláll a szőr az in-game-purchase szó hallatán.
Főleg amikor egy prémium áras AAA játékban is megjelenik, lásd GT7. -
#118978 hát nemtom, én elvótam vele, főleg rankedben :D
de igen, ott inkább az a gáz, hogy alig van (jó) map, meg a battlepass is elég hoki sajna
BF2042-t én is toltam még a 10 órás trial keretein belül, amikor kijött.. hát... :D picit mellément, de amúgy lehettek volna benne jó dolgok benne -- de gyanítom kipofozni már nem fogják tudni faszára, hanem majd inkább tolnak egy rebootot az egész címre -
#118977 Az a Halo multi annyira lett erős, hogy inkább BF2042-t toltam helyette akkoriban. Pedighát... az is egy szint, na Egy tartalommentes, nevetséges basic shit, amire az volt a mondás, hogy azért jó, mert nincs benne hiba :D Szó se róla, hiba az tényleg nem vót, benne. Mondjuk semmi más sem :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.03.30. 22:12:19 -
#118976 Random bossfight NG+-ban:
-
#118975 A Halo multi annyira erős lett, hogy alig játszanak vele most. Nekem már a megjelenéskor is az volt a véleményem, hogy én ezt már láttam régebben is, ott Unreal Tournamentnek és Quakenek hívták.
Egyszerűen az ingyenesség miatt mindenki ráugrott az első pár hétben, az MS és a 343 Industries megveregette a másik vállát, kikiáltották az év játékának, most meg töredéke maradt csak meg a játékosoknak. -
#118974 Hát az a tunic egy istentelen nagy halom szar. Én nem is értem, kiégett az embereknek a szeme meg az agya, meg a füle?
A Death's Door frémenként törli fel vele a padlót, szerintem egyébként nagyrészt azt próbálták másolni, csak geciszar lett.
/az MS-nél meg sajnos semmi nem fog gyümölcsözni, mert nincsenek meg azok az emberek, akik meg tudnák mondani a stúdióknak, hogy mit kellene csinálni, és az hogyan lesz jó, meg hogyan nem. Erre pont az új Halo világított rá nagyon. Az, hogy ezt ennyi késé után kiengedték, ezt a szart. Hagyták, hogy elkészüljön, asszisztáltak hozzá, stb. Nem, nincs ott semmi gyümölcsöző. Azok a kevesek, akik önállóan tudnak jót csinálni, azok majd fognak, de az maximum véletlen. Ilyen hülyefasz fejetlenségek fognak készülni. baromságok főleg, szarul, széthulló projektekben. lásd Crackdown3, lásd Halo, lásd akármi. Nem a gamepass miatt, nem az ingyenessé gmiatt, annyi ott a pénz, hogy minden este azt zabálhatnak a stúdióik. Nincs meg a kompetencia.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.03.30. 21:58:17 -
#118973 A halo nem azért lett ilyen, mert gyártósoron készült (az MS-re ez (sajnos?) nem is igaz, rendszerességről meg aligha lehet beszélni, csilliárd évig készül náluk minden), hanem azért, mert inkompetens banda készítette. Vannak ott ügyes emberek is, csak nincs meg a megfelelő szakmai vezetés az MS-nél. Továbbra sem. -
#118972 van benne valami, habár mondjuk szerintem a Forza Horizon 5 eléggé erős lett (ráadásul mondom ezt úgy, hogy nem is vagyok oda az autós gémekért kifejezetten)
Halo Infinite kampány eléggé közepes, bár a multi (ami ugye free) szintén erős lett szvsz
igazából a többi belsős studió pruduktumára meg még várhatunk bőőőven 2-3 évet, mire egyáltalán tényleg kezdenek rendesen "gyümölcsözni" az MS felvásárlásai.. akkor kiderül, hogy marad-e ez a középszer, de szvsz még ígyis több értelme van, mint ennek a SONY-s modellnek, ami jóval drágább is (pláne ha figyelembe vesszük a Goldos trükközést...) :D
de amúgy meg be-be kerülnek indie gyöngyszemek is day1, pl. Tunic -
#118971 no offense de sztem a netflix is kozepes szintet hozza mar ahogy a MS is a jatekaiban, az uj Halo is gyenge lett sajnos. sztem erre mennek ra, kozepes jatekok de toljak gyartosoron rendszeresen -
#118970 Egyetértünk. Kétségtelen, hogy az MS ebbe az irányba igyekszik. Meglátjuk mi lesz belőle hosszú távon. Felhasználóként jó lenne, csak vannak fenntartásaim. -
#118969 Pont ezért hoztam fel példának a drága netflixes produkciókat, mert azok mozi közelében sem jártak soha. Csak a netflixen lehet őket megnézni. Nem mondom, hogy mindegyik nagyon jó, de azt igen, hogy egy rakás közülük jó drága volt. Pl. Red Notice. Langymeleg izé, ami a popcorn árát nem érte volna meg moziban, de ettől még a netflix legnézettebb filmje volt hetekig és elnézve a sztárparádét, valószínűleg nem Barátok Közt epizódnyi budget-tel ment a dolog.
Zenénél a művész szempontjából igazad van, de más biznisz az előadó maga és más a record company-k, akik ugye csak kiadják a zenét. Ők nem szoktak az élő fellépésekből részesülni, mégsem szoktak nagyon tönkremenni. Csak leszerződtek a google-vel a yt-os tartalomra vagy a spotify-jal. -
#118968 Nekem az egyetlen olyan játék, amivel játszottam érdemben day 1, az a Flight Simulator. Azt se mondom, hogy rongyosra játszottam, de jobb volt, mint 20+ ezret fizetni érte.
Igazság szerint a GP könyvtárát akárhányszor átlapozom, mindig az a vége, hogy semmivel nem játszom. Ez persze nem a GP hibája, kevés játék tud már megfogni, ott a Halo, a multiját kipróbáltam, valamelyik nap gondoltam elindítom a kampány módját. elindítottam, és a főmenüből kis is léptem. Nem volt rá ingerenciám.
Az a baj, hogy egyre inkább olyan játékokkal lesz tele, amik a games as a service modellt nyomják, no azok meg nem azok az "exkluzívok", amik engem érdekelnek. -
#118967 hát vagy még annyiból jó lehet, ha bekerülnek "újabb" gémek, akkor fizetsz egy havit 14EUR-ért, és lepörgeted őket, aztán viszonlátásra :D
de egyébként engem se mozgat meg a cucc, GP-nek még mindig rohadt nagy előnye, hogy day1 kerül be azért az exkluzív - amit SONYék sose fognak meglépni, de nyilván érthető valahol :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.03.30. 10:47:18 -
#118966 Egészségedre.
(120 dollárért)
-
#118965 mondjuk én a god of war 1-2, indiana jones and the emperors tomb, prince of persia, silent hill 2 azért jó lenne. -
#118964 Kérdés, hogy ez a model életképes-e a játékpiacon. Zenénél nem szabad elfelejteni, hogy a nagy bevétel nem e lemezeladásokból volt, hanem a fellépésekből. És az az előfizetéses világban se tűnt el. Filmeknél is ott van a mozibevétel ami jelentős. Játékoknál nincs semmi ilyen. Mint felhasználó örülnék ha előfizetéses modellben benne lenne minden, csak ne menjen a minőség rovására. -
#118963 Szerintem a MS hosszútávra játszik. Úgy agyalnak: a játékpiac ugyanúgy átalakul majd, mint a film- meg a zenepiac. Alig vesz valaki ma már filmeket dvd-n vagy blue-rayn, zenei cd-t meg legfeljebb szakboltokban találsz ... a bakelitek mellett. Mindenki streameli a tartalmakat. A netflix is honnan indult és ma már a legdrágább hollywoodi produkciókra is rá képes licitálni filmgyártás terén és simán meg is éri neki még így is. A legdrágább sztárokkal csinál szirszar limonádé filmeket, amik beleállnának a földbe a moziba simán, de a netflix modell miatt még így is bőven keres rajtuk.
Előbb-utóbb eljutunk oda, hogy a game pass kb netflix lesz a videojátékok terén és a MS ott óriás lesz. Ez a terv szerintem és ez nem is olyan rossz terv. Az egészen a játékosok, az az mi, nyerünk, hogy nem kell 70 dollárért megvenni mindent, hanem elég kiköhögni az előfizetési díjat és jön az magától. -
#118962 Hát én ezt a Maleniát meg Malikethet konkrétan a Thunderbolt ashes of warral tudtam csak leverni.. Ugráltam mindenfelé, de faith + dex build karakteremmel hát nem sebeztem túl sokat szerintem, a mimic pedig amikor meghalt akkor utána én is.
Gáz, nem gáz, ez van, legalább sikerült. :D Egy nap meglett a kettő, jöhet a végső boss (talán az lesz végre mert már játszanék mással is). :D
Teszem hozzá, hogy nem vagyok ügyes ezekben a játékokban, ezt is és a Demon's Souls-t is úgy játszom végig, hogy erősebb vagyok mint az átlag aki a bossokhoz ér. Farmolgatok, összerakok egy buildet (a lightning elég erős szerintem) aztán amikor minden egyben van akkor go.
Így a játék végére viszont már teljesen úgy vagyok, hogy csak legyen vége.. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ég minden, meghalt a maiden, most már kalandozni sincs kedvem.. Belenéztem egy streamer végigjátszásába és azért vicc, hogy mi kell ahhoz, hogy megvédjük a csajszit... Erre rájönni hát jól van már. De talán pont ezért olyan jó a játék, mert ilyen mélységekig el lehet benne veszni annak, akit érdekel. Aki nem guide-okat néz, hanem teljesen elveszik a sztoriban és a lehetőségekben annak a játék talán még teljesebb lehet. Viszont az 200 óra. :D -
#118961 Neeeenenene. Nem. Ez az, amit nem tudunk még. Ez pont olyan, mint a gamepass. Szarom én le a sok bekerülő régi szart, MINDEN megvan, ami valaha a kicsinél jobban érdekelt, most bekerülnek azok is, amik kicsit, vagy kicsit SE érdekeltek. De. Ami a lényeg lehet, hogy mi kerül be az új cuccokból, vagy a már éppen nem új cuccokból. És ebben nagyon jó a gamepass, és emiatt van az, hogy semmit nem szabad xboxon megvenni, mert 6 hónapon belül úgyis bekerül (amivel szerintem lábon is lövi magát az MS, dehát ők tudják). Ez az, ami eldönti, hogy megéri-e vagy sem. Mert a 100 dodó az kettő darab játék ára SE. Tehát ha három olyan belekerül, ami megvennék amúgy is, és bekerül ilyen hat hónapon belül, urambocsá azonnal egy évben, akkor már profit. De ezt nem,fogjuk tudni azonnal, ezt majd a tapasztalat fogja megmutatni. Ahogy gamepassnál is, csak ott már megvan ez a tapasztatalat, és tudjuk, hogy bőven megéri (meg ott lehet kiskapuzni, szal az mégolcsóbb, de még teliáron is bőven megéri).
Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.03.30. 08:43:30 -
#118960 Hát igen, ez legfeljebb annak jó deal, aki most vesz először ps-t és egy rakás játékot akar egyszerre, mert mind kimaradt neki. Aki évek óta megvette az összes nagy 1st party játékot (tehát pl mi itt a fórumon), annak ez nem éri meg. -
#118959 Szerintem minden leveri. Olyan érzésem van, hogy nem skálázódnak a bossok a következő körben. Margit, Godrick, Red Wolf elsőre, Rennala másodikra hasalt, a töltelékbossokról ne is beszéljünk, így abbahagytam.