PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

blackfire001
Húha.. Grand Lift of Dectus.
Fél órát nézegettem ott, mert egy árny azt mondta, hogy valahol van egy átjáró. Aztán megnéztem hol mi kell.. :D

Rannihoz is még el szeretnék menni, de kicsit befostam anno a sárkánytól.
Nem szoktam hozzá, hogy lóról is lehet harcolni, amint jött valami ellenfél egyből leugrottam. Na hát ez hiba, a sárkányok ellen pl úgy találtam, hogy érdemesebb a lovon maradni. :D Azok a harcok mint ha úgy lennének kitalálva...
lwb

Bleeding és scarlet rot hatásos ellene. Ha van ilyen fegyvered.

lwb
A Ranni félét? Milyen felszereléssel, a Rennala ruháiban / Calian Regal Spectre-vel?

lwb
Melyik lift? Emlékeim szerint van három ilyen a játékban és ebből csak 1 opcionális.

n000rbi
Vagabonddal nyomom, egyelőre hozzá se érek, a summonolt harcosok lenyomják a hp-ja háromnegyedét, utána viszont szárazon megcsinál :D Itt van Blaidd, meg a köcsöglovag is, mert átengedtem a kapun a bányában, szóval látok rá esélyt, hogy ez úgy is összejöhet, hogy tényleg a közelébe se megyek.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

AntiHero
Ott még nem harcoltam. Szóval nem tudom milyen lesz a sebzésem. Este pont ott léptem ki, hogy már az új területet jött volna..csak mondom nem kezdek már bele..mert meló van reggel.

Amúgy a dark moon spellt használom most nagyobb ellenfeleknél. Az hatásos volt eddig.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

blackfire001
Ó, köszi! Érdemes ezt észben tartanom amikor eljutok addig. :D
Guide nélkül reménytelen lennék ebben a játékban az fix.

Szerintem még mindig nyomoznám, hogy a lift beindításához mi a franc kell... :D
lwb
Nálam vigor 30 jelenleg, 40 nagyon messze van. De a végefelé
a mountaintops of giants
területen egyáltalán nem érzem úgy, hogy olyan jó lenne a sebzésem. Pedig 75-ös intem van és +9-es lusat staffom. Plusz az extra erősséges sorcery amulettem is.

AntiHero
Amúgy a varázsló karira most én is azt mondom kicsit elfogyott. Szintén utolsó terület jön nekem is.

Viszont életre keveset pakoltam eddig..aztán kb egy hitel minden boss. Sebzésemmel amúgy nincs gond. Simán megölök mindent, ha nem tudnak megütni. :D

Szóval vigort fel kell farmolnom kb 40re, aztán jöhet az utolsó helyszín. Mert így kb glasscannon vagyok..az meg nem annyira fun.

lwb
Cerulean Hidden Tear-t kell belekeverni a wondrous physics flaskádba. Itt találod:

Mt. Gelmer minor erdtree. 50-60. szinten simán vihető szerintem.

blackfire001
Mi ez a 15 mp "ingyenes mágia öntet"?
Mage Warrior (Faith, black flame) buildem van, hasznos lehet ez nekem.. :D
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2022.03.16. 10:47:33
lwb
Igen, azt én is néztem, de messze nem volt elég statom hozzá, nem akartam erre elvinni a karakteremet. Egyébként ez a taktika sok más boss ellen is működik, amit leírtál.

AntiHero
Vagy a rotten sárkányos varàzslattal lefujod 1x a közelében. Aztán csak lóval kitérsz minden támadása elől. A rotten meg szépen megeszi. Közben vadul idezgeted a segítőket ha kell. Persze ehhez a varázslatot, kell arcane meg faith pont is.

lwb
Radahn varázslóval tanácsok:

Az elején azt a sugarát lóval nem tudtam kikerülni, ezért lábon, fedezékben meg erős Carian pajzzsal védve magam élesztettem fel a "segítőket", akik amúgy nem sokat érnek, de legalább elvonják a boss figyelmét rólad. Amikor a nyilait lövi, akkor lóra fel és iszkolás viszont.

Aztán a bosst a szokásos taktikával gyalultam le: physics flaska a 15 mp ingyenes mágia öntettel, terra magicus a földre, azure cuccban comet azure. Így is sokadik próbálkozás volt csak és nem is ment le nullára, kellett keringenem körülötte és rock slingelni egy picit még.

blackfire001
Haha, pontosan.. Meg is kaptam az állast.
Az egyikben pl volt egy bossnak hitt ellenfél, meg is kaptam utána a jutalmam. Visszafelé meg láttam, hogy jééé, mint ha egy másik irányba is el lehetett volna menni. Na jó, végül is van nálam 100k rúna, mi baj lehet?
Hát jött az állas.. 3. próbára meglett, de huhh.. Azért volt tétje.

A játék egy bizonyos szint után amikor már több, mint 150k rúnát kell összegyűjteni, hát elmehet a francba! :D
Vadászom a bossokat, hogy tudjak fejlődni, aztán utána meg úgy közlekedek mint aki kp-ban fizeti ki az új lakásának teljes összegét és át kell a pénzzel mennie a legnagyobb gettókon, hajléktalan negyedeken.. :D

Kár, hogy befektetni nem lehet a rúnákat. Mármint, kereskedni... Amit veszel azt tized annyiért tudod visszaadni, amiket találsz azokért meg nem kapsz jó pénzt. Vagy amiért kapnál, hát az pont kell 'bocs. :D
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2022.03.16. 09:22:31
n000rbi
Én jelenleg nyolcvanvalamennyi, Radahn van soron.

lwb
105. szinten vagyok, szerintem közel a végéhez már, az utolsó helyszínek felé, a főváros után. Elnézve wikit néhány boss van még hátra, meg csinálok egy-két opcionális küldetést is még szerintem.

Varázslóként Ranni és Sellen küldetésfolyamát csináltam meg, amik egész jók voltak. Előbbi kutyanehéz.
A mágia középjáték felé erős, de a végén a kanyarba nincs a bleeding közelharcoshoz képest pl.
Tegnap végeztem Rykarddal meg a Fire Gianttel. Morgot megvolt már pár nappal ezelőtt.

Egy jótanács varázslót játszóknak: meteorite staff. Kb elvitt a 80. szintig, értelme nem volt másra lecserélni és ahogy megkapod a lovat, azonnal felveheted harc nélkül Caelidben a mocsár közepén. Rock Sling varázslat dettó, még a fővárosban is azt használtam. 90. szinten.

Idézés: Kirstálycsávó jó tankolni. Rykard kb 50%-ra tudta csak leverni a két fázisban. A másik a War Dead Catacombban az íjász Ogha vagy ki. A mimic tear szerintem nem olyan jó varázslónál.

Ulthanito
:-D

Ez marha jó! :)

PS5 II PSVR

Kandurex
//www.youtube.com/embed/LSyRf8rAjTs

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ulthanito
En lehet par napra felreteszem, mar csomorom van a jatektol. Csak gepiesen megyek elore, es varom h vege legyen.

Ha jon egy boss, megnezem ad e trofeat, ha nem, mar megyek is tovabb…

Too much.

PS5 II PSVR

Lvl 80 vagyok,nem tudom hol járok,20- as a katanám,4 db " gyűrűt" tudok berakni,nem nézek semmit.kb.onnan tudom hogy szopni fogok hogy hányas szintü köveket találok illetve 1 mob mekkorát üt rám.
Ulthanito
Az endgame területen vagyok, de még húzok vissza NPC questezni. A platináért azért meg kell dolgozni itt is, lehet megint 3endinggel szarakodni.

133-as vagyok, és még csak most jönnek a nehéz bossok.

Guide nélkül TELJESEN ESÉLYTELEN, de nem csupán a platina, hanem az is, hogy ezt valaki óriási önszopatások nélkül tudja végigjátszani.

Nem kedvelem az ilyet.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2022.03.15. 15:57:10

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
Ja értem. :)

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

yesname
Nem azt mondta, hogy azért nem tetszik annyira neki vagy nem játszik vele. Csak megjegyezte, hogy ez is Dark Souls. Bár szerintem nincs gond ezzel, mert ez az Elden RIng-ről szól, tehát jó a címe. :)

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

n000rbi
Később a dungeonok is bonyolódnak, pont arra játszik a legtöbb esetben, hogy “jaa ezt már ismerem, oké”, aztán kapod az olyan állast, hogy a fal adja a másikat :D

darkSectorxxx
Itt egyetértek, tök jó ha megbeszéljük a tapasztalatokat de nem kell megtéríteni a másikat, szíve joga hogy ne játszon bele, vagy csak annyit amit érez a játék iránt. ;)

Valakinek jobban bejön, valakinek kevésbé, mások vagyunk.
Nekem bejön nem fordult meg a fejembe hogy eladom vagy otthagyom, de érzek néha egy kis felesleget.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Persze adok neki időt, meg beszéltük hogy vannak nagyobb helyek, de én arra gondolok, hogy most amennyivel nagyobb, pl az első nagy terület meg amúgy a sz a rész ahol nincs épület csak a pusztaság, meg itt az elején ezek a pár folyosós dungeonok, nekem nem hiányoztak a régi részekből. Ha érted mire akarok utalni. Nem rossz a játék, cska azt érzem most hogy amivel felhígult hogy többnek láttassa magát, azok nekem nem hiányoztak eddig se és kicsit úgy érzem a kevesebb több lehetett volna. De legalább elmegy az idő vele. :)

AntiHero
Ő baja, ha ezért nem játszik vele.

Nekem, meg szerint neked ettől még nem lesz szarabb maga a játék.

Igazából kár erről vitázni is.

Ulthanito
De ha DS; lenne a cime, imadnad, hogy milyen jo jatek?

Tehat nem a jatekkal van bajod, hanem a cimevel.

Nem kurva elet fasza mindegy mi a neve egy jateknak? Felolem hivhatnak ezt paradicsomlevesnek, akkor is jatszanek vele.

Ilyet nem is hallottam meg, valaki azert nem jatszik egy jatekkal, mert nem tetszik neki a cime. :-D

PS5 II PSVR

yesname
"Olyan helyek vannak..hogy csak lesek"

Az art és vizuális megvalósításra nincsenek szavak. Első osztályú, ahogy Fromtól megszoktuk. Ez ami miatt gyönyörű az egész. Itt nem a shaderek stb. adják a szépségét.
Annyira hangulatos helyek és területek vannak később, hogy nem hiszem el. 35 óra után öltem csak meg Godrickot és mentem tovább. Addig csak prológ volt. Kezd felkúszni az egyéni véleményem hogyan is értékeljem. :)
Utoljára szerkesztette: yesname, 2022.03.15. 12:09:24

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

AntiHero
Nem komplex? Nincs élmény? Max az első terület unalmas..viszont utánna..

Olyan helyek vannak..hogy csak lesek. Fő storyban is lehet úgy haladni, hogy teljesen más útvonalon mész bizonyos helyeken.

Npc questek is baromi jók..sőt max azzal vannak túl bonyolítja, hogy meg kell jegyezni..ki és hol talàlható.
Nagyon elrontani se lehet őket. Meg olyan helyszínekre visz pár küldi, hogy kár lenne kihagyni őket.

Bőven legjobb "souls" játék szerintem. Adj időt neki..hidd el beszippant.

Kandurex
Igen, összefoglalva igen.

Ulthanito
Tehát magyarul az a bajod vele, hogy mi a címe. Értem. Nem azt nézed, mit kínál a játék, hanem miért úgy hívják, ahogy.

Hát jó.

PS5 II PSVR

Mephike
Kb. 70 óránál járok. Vegyesek az érzéseim a játékkal kapcsolatban.
Természetesen ha nem tetszene, már rég abbahagytam volna. Nagyon jó játék, de azért a technikai bakik néha lehoznak az életről. Gondolok itt a megmagyarázhatatlan félreütésekről, amikor tisztán be kellene találnod, de valamiért melléüt a karid. Persze ha az ellenfél üt át rajtad és nem sebez az jó dolog. :) De mondhatnám azt is, hogy lopakodás közben néha a karakterünk egy fűszálat sem képe átlépni. Illetve engem továbbra is kiidegel, hogy a dodge nem élvez elsőbbséget. Tudom ez Souls hagyaték, és éljek együtt vele, mert 20 éve is így volt...
Azt is értem, hogy 20 éve egy jóval kisebb játékban elbírta a játék, hogy nem volt quest lap a játékban, mert nem kellett. De most fejben tartani, hogy melyik NPC, hol, milyen küldit adott... Tökéletes példa a mai Radahn harc után, amikor Blaidd közli, hogy vár rám a meteor/csillag hullás mellett. Keresgéltem a megadott helyen vagy 30-40 percig, aztán feladtam és megnéztem a wikit, ahol kiderült, hogy bezárták őt és 10 km-rel odébb találom meg őt. Tudom, biztos van ember, aki ezt élvezi, és biztos csak én vagyok az egyetlen, aki nem találja meg kapásból az ilyeneket...
Ettől függetlenül persze nagyon jó a játék, elég csak a mai Radahn csatára visszagondolnom, vagy tegnap a Manorba a kezekre, mind olyan dolog, amiről a haverokkal és a kollégáimmal órákat fogunk majd dumálni meló közben/után. Részemről oké az Elden Ring, de ha a következő játéka is ilyesmi stílusú lesz a Fromnak, akkor elvárnám, hogy technikailag megújuljanak és lehetőség szerint egy picivel felhasználóbarátabb játékot készítsenek, és itt nem a nehézségi szintre gondoltam.

Kandurex
Ez viszont várós. Nagyon kíváncsi vagyok.

Kandurex
Én elhiszem, h nektek tetszik. Csak nekem lett már sok. És nem a Souls like játékokból, hanem ebből a szemérmetlen DaS folytatásból. De, hogy miért Elden Ring a neve, amikor minden molekulája DaS?

n000rbi
Jajj de nincs igazad…

Seth
Én is később adtam a levelet, nem is találtam meg elsőre a faterját. Ha visszamész a halott lányához, akkor ugye ott van, siratja és bosszút esküszik. Később a Revenger's Shack-ben, mint egy invader meg fog támadni és ott kapod majd a cuccot, ami kell egy másik küldihez

PSN ID.: Beegabor

darkSectorxxx
;)

darkSectorxxx
Igen, 2 módon lehet menni, vagy vakon ha nem érdekel minden részlet.

Vagy neten meglesve előre, felkészülve, kérdezősködve azt ami érdekel mint én és akkor az lesz max hogy felhozzák hogy netes videók nélkül nem megy nekem.

De pont ezaz, ha olyan lenne a játék hogy nem tudnál elhagyni dolgokat senkit nem érdekelne az utána járás vagy spoiler de ha érdekel valakit akkor muszáj ha nem akar egy NG+-t

Moby
De îgy valamit nem kaptam meg, vagy nemtudom. Merthogy előbb ment le a boss, a levelet meg csak utána adtam oda…

Adversus solem ne loquitor

Bercy
Tökéletesen értem amit mondasz és egyet is értek. Nem a kamerakezeléstől lesz valami árkád vag sim. Mind a GT mind az FM a simcade vonalat erősítik és borzalmasan jók.
Kandurex
Ja, a PC? Azt meg se néztem, az tudom, hogy valami 6 pont körül van, de az tényleg nem érdemes kategória. Én a PS-t néztem.

Seth
Szerencsére nagyon rugalmasak most az NPC küldik. Lépéseket lehet kihagyni és mégis a végükre tudsz jutni
Pl az Irina küldit nem is lehet elrontani, mindenképp meghal a csaj( remélem erre gondoltál elcseszés alatt és nem spoiler :) )
Utoljára szerkesztette: Seth, 2022.03.14. 19:34:14

PSN ID.: Beegabor

Kandurex
Az is aki 10-et nem igaz?

mucsácsó
sok a review bomber, főleg PC-n a performance miatt - meg aki nem tud az első bosson se továbbjutni, meg szar a grafika, meg nincs easy mode, és amúgyis hol a quest log, stb.... :D klasszik balfaszok, nem érdemes user review-kat nézni soha metán, ez aranyszabály :D
ezek mindig minden új FROM gémnél a felszínre kerülnek :'D
mucsácsó
és még mennyi mindent nem láttál....atttyhaég, majd egy olyan 40-50 óra körül mégjobban kitárul a világ, és jön a bokafosás :D
Hát aki 0 és 1 pontot ad rá az ne haragudj de tényleg ostoba:DD
Kandurex
50 órám van benne…. Belefáradtam a dagasztásba és a semmibe.

Ulthanito
Nehogy guide-öt nézz, mert az szentségtörés. <#banplz> Ja, nem.

PS5 II PSVR