PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fél órát nézegettem ott, mert
Rannihoz is még el szeretnék menni, de
Nem szoktam hozzá, hogy lóról is lehet harcolni, amint jött valami ellenfél egyből leugrottam. Na hát ez hiba, a sárkányok ellen pl úgy találtam, hogy érdemesebb a lovon maradni. :D Azok a harcok mint ha úgy lennének kitalálva...
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Amúgy a dark moon spellt használom most nagyobb ellenfeleknél. Az hatásos volt eddig.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Guide nélkül reménytelen lennék ebben a játékban az fix.
területen egyáltalán nem érzem úgy, hogy olyan jó lenne a sebzésem. Pedig 75-ös intem van és +9-es lusat staffom. Plusz az extra erősséges sorcery amulettem is.
Viszont életre keveset pakoltam eddig..aztán kb egy hitel minden boss. Sebzésemmel amúgy nincs gond. Simán megölök mindent, ha nem tudnak megütni. :D
Szóval vigort fel kell farmolnom kb 40re, aztán jöhet az utolsó helyszín. Mert így kb glasscannon vagyok..az meg nem annyira fun.
Mt. Gelmer minor erdtree. 50-60. szinten simán vihető szerintem.
Mage Warrior (Faith, black flame) buildem van, hasznos lehet ez nekem.. :D
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2022.03.16. 10:47:33
Az elején azt a sugarát lóval nem tudtam kikerülni, ezért lábon, fedezékben meg erős Carian pajzzsal védve magam élesztettem fel a "segítőket", akik amúgy nem sokat érnek, de legalább elvonják a boss figyelmét rólad. Amikor a nyilait lövi, akkor lóra fel és iszkolás viszont.
Aztán a bosst a szokásos taktikával gyalultam le: physics flaska a 15 mp ingyenes mágia öntettel, terra magicus a földre, azure cuccban comet azure. Így is sokadik próbálkozás volt csak és nem is ment le nullára, kellett keringenem körülötte és rock slingelni egy picit még.
Az egyikben pl volt egy bossnak hitt ellenfél, meg is kaptam utána a jutalmam. Visszafelé meg láttam, hogy jééé, mint ha egy másik irányba is el lehetett volna menni. Na jó, végül is van nálam 100k rúna, mi baj lehet?
Hát jött az állas.. 3. próbára meglett, de huhh.. Azért volt tétje.
A játék egy bizonyos szint után amikor már több, mint 150k rúnát kell összegyűjteni, hát elmehet a francba! :D
Vadászom a bossokat, hogy tudjak fejlődni, aztán utána meg úgy közlekedek mint aki kp-ban fizeti ki az új lakásának teljes összegét és át kell a pénzzel mennie a legnagyobb gettókon, hajléktalan negyedeken.. :D
Kár, hogy befektetni nem lehet a rúnákat. Mármint, kereskedni... Amit veszel azt tized annyiért tudod visszaadni, amiket találsz azokért meg nem kapsz jó pénzt. Vagy amiért kapnál, hát az pont kell 'bocs. :D
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2022.03.16. 09:22:31
Varázslóként Ranni és Sellen küldetésfolyamát csináltam meg, amik egész jók voltak. Előbbi kutyanehéz.
A mágia középjáték felé erős, de a végén a kanyarba nincs a bleeding közelharcoshoz képest pl.
Tegnap végeztem Rykarddal meg a Fire Gianttel. Morgot megvolt már pár nappal ezelőtt.
Egy jótanács varázslót játszóknak: meteorite staff. Kb elvitt a 80. szintig, értelme nem volt másra lecserélni és ahogy megkapod a lovat, azonnal felveheted harc nélkül Caelidben a mocsár közepén. Rock Sling varázslat dettó, még a fővárosban is azt használtam. 90. szinten.
Idézés: Kirstálycsávó jó tankolni. Rykard kb 50%-ra tudta csak leverni a két fázisban. A másik a War Dead Catacombban az íjász Ogha vagy ki. A mimic tear szerintem nem olyan jó varázslónál.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ha jon egy boss, megnezem ad e trofeat, ha nem, mar megyek is tovabb…
Too much.
PS5 II PSVR
133-as vagyok, és még csak most jönnek a nehéz bossok.
Guide nélkül TELJESEN ESÉLYTELEN, de nem csupán a platina, hanem az is, hogy ezt valaki óriási önszopatások nélkül tudja végigjátszani.
Nem kedvelem az ilyet.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2022.03.15. 15:57:10
PS5 II PSVR
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Valakinek jobban bejön, valakinek kevésbé, mások vagyunk.
Nekem bejön nem fordult meg a fejembe hogy eladom vagy otthagyom, de érzek néha egy kis felesleget.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Nekem, meg szerint neked ettől még nem lesz szarabb maga a játék.
Igazából kár erről vitázni is.
Tehat nem a jatekkal van bajod, hanem a cimevel.
Nem kurva elet fasza mindegy mi a neve egy jateknak? Felolem hivhatnak ezt paradicsomlevesnek, akkor is jatszanek vele.
Ilyet nem is hallottam meg, valaki azert nem jatszik egy jatekkal, mert nem tetszik neki a cime. :-D
PS5 II PSVR
Az art és vizuális megvalósításra nincsenek szavak. Első osztályú, ahogy Fromtól megszoktuk. Ez ami miatt gyönyörű az egész. Itt nem a shaderek stb. adják a szépségét.
Annyira hangulatos helyek és területek vannak később, hogy nem hiszem el. 35 óra után öltem csak meg Godrickot és mentem tovább. Addig csak prológ volt. Kezd felkúszni az egyéni véleményem hogyan is értékeljem. :)
Utoljára szerkesztette: yesname, 2022.03.15. 12:09:24
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Olyan helyek vannak..hogy csak lesek. Fő storyban is lehet úgy haladni, hogy teljesen más útvonalon mész bizonyos helyeken.
Npc questek is baromi jók..sőt max azzal vannak túl bonyolítja, hogy meg kell jegyezni..ki és hol talàlható.
Nagyon elrontani se lehet őket. Meg olyan helyszínekre visz pár küldi, hogy kár lenne kihagyni őket.
Bőven legjobb "souls" játék szerintem. Adj időt neki..hidd el beszippant.
Hát jó.
PS5 II PSVR
Természetesen ha nem tetszene, már rég abbahagytam volna. Nagyon jó játék, de azért a technikai bakik néha lehoznak az életről. Gondolok itt a megmagyarázhatatlan félreütésekről, amikor tisztán be kellene találnod, de valamiért melléüt a karid. Persze ha az ellenfél üt át rajtad és nem sebez az jó dolog. :) De mondhatnám azt is, hogy lopakodás közben néha a karakterünk egy fűszálat sem képe átlépni. Illetve engem továbbra is kiidegel, hogy a dodge nem élvez elsőbbséget. Tudom ez Souls hagyaték, és éljek együtt vele, mert 20 éve is így volt...
Azt is értem, hogy 20 éve egy jóval kisebb játékban elbírta a játék, hogy nem volt quest lap a játékban, mert nem kellett. De most fejben tartani, hogy melyik NPC, hol, milyen küldit adott... Tökéletes példa a mai Radahn harc után, amikor Blaidd közli, hogy vár rám a meteor/csillag hullás mellett. Keresgéltem a megadott helyen vagy 30-40 percig, aztán feladtam és megnéztem a wikit, ahol kiderült, hogy bezárták őt és 10 km-rel odébb találom meg őt. Tudom, biztos van ember, aki ezt élvezi, és biztos csak én vagyok az egyetlen, aki nem találja meg kapásból az ilyeneket...
Ettől függetlenül persze nagyon jó a játék, elég csak a mai Radahn csatára visszagondolnom, vagy tegnap a Manorba a kezekre, mind olyan dolog, amiről a haverokkal és a kollégáimmal órákat fogunk majd dumálni meló közben/után. Részemről oké az Elden Ring, de ha a következő játéka is ilyesmi stílusú lesz a Fromnak, akkor elvárnám, hogy technikailag megújuljanak és lehetőség szerint egy picivel felhasználóbarátabb játékot készítsenek, és itt nem a nehézségi szintre gondoltam.
PSN ID.: Beegabor
Vagy neten meglesve előre, felkészülve, kérdezősködve azt ami érdekel mint én és akkor az lesz max hogy felhozzák hogy netes videók nélkül nem megy nekem.
De pont ezaz, ha olyan lenne a játék hogy nem tudnál elhagyni dolgokat senkit nem érdekelne az utána járás vagy spoiler de ha érdekel valakit akkor muszáj ha nem akar egy NG+-t
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: Seth, 2022.03.14. 19:34:14
PSN ID.: Beegabor
ezek mindig minden új FROM gémnél a felszínre kerülnek :'D