PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.02.07. 16:04:26
napi kabaré:
EA Thinks ANTHEM Will Sell 6 Million Copies in Six Weeks
😄DDDD
plusz: EA’s not done with Need for Speed, Plants vs. Zombies — new games on the way
Kint van amúgy DMC V demo
(aztán, hogy ez mennyire megérdemelt, az már egy más kérdéskör)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Compared to GTA 5 that sold 29 million in two months not bad.
For reference: The original game sold around 15 million units, lifetime to date.
mekkora "bukta".... 😞 <#idiota>#idiota>
Érződik rohadtul már a gen vége, bárki bármit mond... egyre pocsékabb és elnagyoltabb az összes cím - mondjuk valszeg már túlzottan "meg is szoktuk" ezt a fajta grafikai szintet...
Teljesen olyan feelingem van, mint anno mikor kijött emlékszem a Battlefield 4 PS3-ra is és PS4-re is crosssgen címként - és a PS3-as változat annyira kibaszottul ocsmány lett, hogy nem igaz... hogy lehetett az mégis, hogy rondább és összecsapottabb lett, mint a BF3?! 😄 nyilván direkt, meg telibe is szarták már....
Btw, Apex Legends szerintem kurvajó, legalábbis én elvoltam vele egész este - bár lehet gyorsan rá fogok unni.. 😄
Néhol szép, de néhol ronda is tud lenni azért, főleg ahol nincs árnyék, meg kicsit olyan steril és műanyag az egész - bár a TF2 is ilyen volt az én szememben..
Szóval jah, ideje lenne, de szerintem még idén nem lesz 😞
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.02.06. 09:23:04
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Nem tudom mit mondjak. Beszartam. Kétszer is. Komolyan, más világ, más dimenzió!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

(háttérben a régi 48" LG790W)
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.02.05. 19:53:45
Amúgy mondtam már korábban is, de ennek jót tett a 2 halasztás. Sokkal jobbnak néz ki, mint előtte
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.02.05. 16:53:39
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Lehet még a végén ebből is valami fanfavorit cucc keletkezik 😄
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.02.05. 13:01:50
...azt hiszem, nincs mese...
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.02.04. 21:04:34
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Most nem akarok sokat írni róla, mobilon vagyok, talán majd holnap. Csak annyit, hogy nekem,mint hatalmas KH rajongónak, ez egy 8/10
PSN ID.: Beegabor
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.02.04. 20:56:30
Az Act 3.-ban kezdem először státusz változást csökkentő felszereléseket és item-eket használni, mert addig semmi szükségem nem volt rá. Ott meg volt, amikor egy körön belül az összes csapattagom elaludt, megbénult, lecsökkent a védelme, vagy felborult. Ha meg nem, akkor meg egymást kezdték el csépelni. Szóval a nehézségi ív kilőtt az egekbe. Ráadásul Erik-et, mint a messze legerősebb karaktert, a divide, meg a critical támadás kombinációja miatt, seperc alatt levették a pályáról, és egy karakterem szinte csak az ő feltámasztásával foglalkozott.
Na mindegy, így is szuper az anyag, csak ezért az én káromkodási skill-em is kimaxolódott.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2019.02.04. 09:10:54
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Nagyon tetszett, csak a nehézség lett picit elszúrva. Az első két fejezetet az egy szem kötelező halált leszámítva, újrakezdés nélkül hoztam le,és még tápolni sem kellett, viszont a harmadiknál sokszor fogtam padlót. Főleg a történet szerinti ismertebb karakterektől kapott mellékküldetések végén találhatő boss-ok voltak irreálisan erősek (az egyik a 65-os mindkét csapatomat egy perc alatt kinyírta (egymás után négy!!! támadása is volt), de belefutottam a mezőn olyan bandába is, akiktől agygörcsöt kaptam, annyira nehezek voltak.
Itt már jött a kötelező tápolás, még szerencse, hogy a játék aránylag rendes ilyen téren a metal slime-ok szigetével, ahol rendesen lehet fejlődni, csak türelem kell hozzá.
Remélem három év múlva jön a következő rész, lehetőleg PS5-re is.
Utoljára szerkesztette: ppista, 2019.02.04. 08:24:57
Ne add még el. 15én jön 3 ministory ingyen
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.02.03. 23:59:40
bevallom, Mr. X nekem is picit ölte a hangulatot nekem, a tököm televolt már vele a végére.. 😄
Bár nekem talán a Resi7 jobban bejött (jöhetnek a kövek), de lehet csak az idő szépítette meg az emlékeket róla.. 😄
Kíváncsi leszek majd a Resi 3 Remake-re is, bár én inkább most egy Resi8at jobban adnék, ami mindenkinek új lesz 😊
Ha hozzák majd ezt a színvonalat amit a RE7/RE2, akkor azok is elsőnaposak lesznek tuti!
-----
Ugyanitt eladó egy dobozos, patika példány, ha valakinek fájna rá a foga! 😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.02.03. 23:46:13
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Észreveszed ha ilyennel találkozol hidd el, nagyon tré a képe.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1