PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Udv Urak,
Vettem egy uj prot kaptam hozza 3 honap ps plust.
Az lenne a kerdesem,hogy a regiom angol viszont most mar lehet allitani elvileg a storeban a regiokat. Ugy mukodik,hogy megvaltoztatom a regiot magyarra,beirom a kapott plus kodot es leszedem a "felhoben" tarolt menteseimet?aztan vissza rakom angol regiora.Ez igy mukodik?koszonom
darkSectorxxx
"Tegnap megvettem, ma eladtam."

😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Tegnap megvettem, ma eladtam. Pedig érdekel a játék, nagyon jónak tűnik, de ez ps4-en köpedelem. Pedig lett volna miből visszahúzni, a graf elképesztő, na túl is tolták rendesen. Fosfrém+okádék inputlag.
Állítólag pc-n oké, bár ott is nézem, hogy kajálja rendesen a gépeket, de legalább lehet benne lőni. Vagyishát lőni a ps4-en is lehet, csak ahova lősz ott 20 perce volt valaki.

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
<#eljen>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
Na úgy tűnik kipofozták anthemet releasere. xboxon már van EA access és sokkal jobban fut, mint a demo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
Egyetértek a Rise mindennek a legalja inputlag alapján, pláne sima xboxon.

darkSectorxxx
😄

TDC Geronimo

n000rbi
Legutóbb a Rise of the Tomb Raiderrel volt ilyen bénázás, ott konkrétan emiatt dobtam a játékot. Mindegy, végigjátszom a 2033-at és a Last Light-ot, addig van idejük patchelgetni az Exodust. (ha egyáltalán képesek javítani)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Seth
Szerintem az alapjatek nem olyan veszes, bossok hamar kiismerhetoek,viszont az extra , kesobb erkezett kiegeszitok, bossok szárazon... 😊

PSN ID.: Beegabor

Seth
Ha Ps4-re veszed, az mindent tartalmaz ( Voidheart Edition, pc-re is ezt keresd, ha arra akarod)

n000rbi
+1

A Hollow Knight egy igazi gyöngyszem, ami kb. megrág és kiköp a picsába, olyan nehéz - de ettől (is) jó 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

mucsácsó
Adom, be is szerzem akkor.
viszont azt néztem, hogy nemtom hány DLC-je van; van vmi standalone változat, vagy azok felejtősek..vagy? 😄
mucsácsó
inputlag 😄DDD
Dishonored 2-ben éreztem asszem a legjobban, ha jól emlékszem 😄
Voltan
Kibaszott jó a Hollow Knight. Pont. Ha szereted a metroidvaniát, esetleg a Dark Soulst is, akkor pedig kész orgazmus 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

darkSectorxxx
Jesszusom, csak inputlag-ot ne, atól egy játékban a falra tudok mászni, pláne fps-ekben kellemes. pfuj, köpök egyet.

Kandurex
Én este fogom játszani, szóval passz, de nyilván van valami.

Moby pl. input lagra panaszkodik, ami érintheti a PC verziót is.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

darkSectorxxx
<#email>

Kongy
"TARTALMAZZA A METRO EXODUS DINAMIKUS TÉMÁTODUS" Sírok<#taps>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

darkSectorxxx
A borítón a kis matrica magyarul? 😄 LUL

Tinman
Érthető, hogy máris eladó. Tényleg annyira gáz lett a PS4 verza, mint Reddit/Neogafon olvasom?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Kandurex
Megjött az elvtárs:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ugyanitt Metro eladó 😊 szokásos kondíciók, legjobb ár, patika állapot. Természetesen ha végigcsaptam.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.02.15. 09:30:42

mucsácsó
nekem totál kimaradt ez a cím , de asszem érdemes lenne pótolni, jópofa metroidvaniának tűnik, amiket imádok (pont mostanában pótoltam Guacamelee 2, Ori-t)... 😊
Seth
Jeee! Úgy volt ,hogy ez egy Hornet DLC lesz és Valentin nap során fog kijönni, de aztán csak egy trailer jött, amiből kiderült ,hogy ez egy 100%-os folytatás. Nagyon várós (valószínű az egyetlen a topikban 😄 )
Egyelőre konkrét dátum nélkül, Switch és PC elsőnek, majd később a többi gépre

Utoljára szerkesztette: Seth, 2019.02.14. 17:04:05

darkSectorxxx
Ez lesz a story része talán?

TDC Geronimo

darkSectorxxx
Nem Rage 2-ben nem tornyok lesznek hanem más. 😄

mucsácsó
az tuti... én FC5-öt meg se vettem, tényleg minek... már hányok az openworld FPS-ektől meg a toronymászás féle gyűjtögetésektől 😄
remélem a RAGE 2 nem erről fog szólni...

ez a New Dawn csak szeretne ott tartani ahol a RAGE2, de Far Cry széria is már rohadtul kifulladt szvsz, totál AC szintre süllyedt már a reskinekkel... komolytalan, átgondolatlan fos dizájn, gondolom seperc alatt összedobták az egészet, azt jó lesz majd a sok hülyének...

ráférne már egy kis pihi meg revízió, vagy inkább full reboot...
TDC Geronimo
FC5öt szenvedve vittem végig. 2* is abbahagytam mire végére jutottam. Erre ránéztem és már tudtam, hogy ez egy az egyben FC5. Unalmas, lapos, repetatív fos. RAGE 2 ezt keresztbe lenyeli már előzetes videók alapján is

mucsácsó
Far Cry New Dawn erős középszar lett...mondjuk sejthető volt... 😄

73.19% - based on 21 reviews
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.02.14. 13:11:12
Ez a Rage 2 elég jónak tünik!
darkSectorxxx
<#nyes>

darkSectorxxx
Vagyis játékba felhasználható dolgok, amitől könnyebbé válik majd?

mucsácsó
ehhh..
solid skip akkor 😄 sejtettem valahogy, hogy ócska lesz a konzolos....
jön a genvégi szopás és a velejáró hanyag portok.. 😞

hát amúgy sztem is 2020 vége lesz belőle, eléggé fix...pont minap mondta az öreg Shawn: "If We're "Not At E3 2019 Doesn’t Mean We Won’t Be There In 2020"
szóóóval... jövőre megint kint lesz a SONY, úgyhogy vázolom a menetrendet - szerintem:

1. idén évvége PSX, vagy jövő február-március valami key event a PS4 bejelentés analógiájára - PS5 bejelentés
2. E3-on felmossa oda-vissza padlót a SONY a megaton PS5 címekkel, köztük jópár launch címmel
3. október/november PS5 rilíz
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.02.13. 18:35:45
Tikal
Lehet hozzá venni cheat code-t pénzért! Take my money!

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tatyla
Ezért nem kell day one, hátha kalapálnak még rajta

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

darkSectorxxx
+1

TDC Geronimo
Konzolon kerüld el messzire. Crashek, fostaliga frém, hosszú töltések stb
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.02.13. 16:26:13

MoRT2195
Hát én szomorú vagyok, hogy oda jutottunk, hogy az ilyen játékok a legnépszerűbbek, mint a Pubg, meg Fornite. Meg most az Apex. Egyre többen erőltetik ezt a stílust, meg a F2P multikat. Ez végett pedig egyre kevesebb az értelmes single. Pont valamelyik nap olvastam, hogy évek óta (6 éve lassan) már az EA-nel vannak a Star Wars jogok és mit kezdtek vele? Semmit. Kaptunk 2 multifost és kész. Nem erre számítottunk amikor hozzájuk kerültek a jogok. Persze sokaknak csak ezek a multis játékok jelentik a szórakozást, de jó volna ha nem feledkeznének meg a single játékosokról sem. Régebben Bioware "szerelmes" voltam, de mostanában amit ők is le művelnek, az nevetséges számomra. Az Anthemmel pedig végleg elásták nálam magam. Biztos jó játék valakinek, de ezis már előbb MMO, mint single játék. Jó, hogy vettem legalább PS4-et, a Sonyban legalább nem csalódok. Remélem így is marad.
darkSectorxxx
Na mifene, már játszanak vele?

TDC Geronimo
Ahogy nézem metro konzol verzio is fos. Milyen meglepő. 1st party címeken kívül szinte összes új cím hulladék. Sony ne kelljen várnom 2020 végéig...

TDC Geronimo

mucsácsó
Énis egy 7-8at saccolok, ha nem szúrták el...de manapság már semmi se lep meg, szal.. :\
darkSectorxxx
Pontosan.

TDC Geronimo
8-9 pont. Kár arra várni 😛

Kandurex
~16 óra körül...én is arra várok

mucsácsó
pár reviewt érdemes lenne várni, de Bethesda release után engedi csak mindig őket...

nekem Doom is meg Wolf2 is az volt, és fasza vót mindkettő 😄
Bár az utóbbi az semmi extra - sőt, inkább lófasz - de Doom-ot már végigtoltam 2-3x.. 😊

apropó, rivjú: elvileg ma érkeznek a Metro Exodushoz, kíváncsi vagyok nagyon...
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.02.13. 11:05:14
Mr. X nem igazán para inkább idegesítő, hogy mindig lehet várni a felbukkanását és ha egyszer felbukkant, akkor szinte lehetetlen lerázni.

De nekem valahogy eddig szerencsém volt vele. Alig pár alkalommal talált csak meg. A 2nd végigjátszásokban viszont akkor ezek szerint már hamarabb jön?
Rage47
hm mintha ezt már láttam volna
én is elgondolkodtam a preorderen, de nem szabaad
mucsácsó
Rage 2 - 9 minutes of New Pre-Beta Gameplay

szent ég... hát ez nekem preorder, az 100% 😄