PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MoRT2195
Annyira nem érdekel, a 3-ból 2-t már kijátszottam PC-n, csak gondoltam kipróbálom, hogy lehet-e aktiválni. De nem lehetett, ez van, akkor marad felhasználatlanul, nem haltam bele 300ft-ba :D
Seth
Hol a gond? Csinálsz egy amcsi profilt, aztán játszol az UK-n

PSN ID.: Beegabor

MoRT2195
Valaki hasznát tudja venni amerikai PSN kódnak?
Megvettem humble bundle-ön az 1 dolláros pakkot (grim fandango, bard's tale, innerspace), mondom hátha jó UK profilon, de sajnos nem. Akinek esetleg kell, az szóljon és küldöm. De magyar vagy UK profillal felesleges próbálkozni, úgyse jó.
darkSectorxxx
Ja bocs kicsit félrenéztem a kommentet. Az "arm." részén elsiklottam és úgy olvastam egybe a mondatot. :D

Vagyis így olvastam elsőre :D

"Van más dodge is nem kell hozzá R1 + X + irány"
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.02.09. 14:11:38

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
Nem. Ott írtam én is meg már korábban is írták, hogy mivel lehet dodgeolni

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
Szerintem arra gondolsz, amikor van egy ARM és el tudod magad lökni vele nem?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
Van más dodge is nem kell hozzá arm. R1 + X + irány

darkSectorxxx
Parasite nekem is iszonyat tetszett, jöhetne remake, csak normális grafikával, ne ezzel a megoldásokkal.

Tatyla
Arról ábrándozok hogy a Resident Evil 2 mintájára csinálhatna a Capcom egy Parasite Eve remaket

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

darkSectorxxx
Ez kényelmes lesz majd, én eddigiekben nem dodge-oltam soha, csak ugráltam. :D

Seth
Ugyanugy ahogy az eddigi reszekben. R1 nyomvatart , majd irany + X .

darkSectorxxx
Hát ezaz, ez a legrosszabb az egészben ráadásul ezt csak egy bizonyos ARM-al lehet mikor ellököd magad vele, vagy van más féle dodge-olás is?

mucsácsó
valahogy 2-3 éve toltam le újra - teljesen helytálló kijelentés! :) még ha day1 patchek nélküli verzát is nézzük, bőven vállalható mai szemmel is sztem...
az a játék tényleg egy csoda volt már megjelenéskor, egy abszolúte gaming mérföldkő... :')

hát mi volt már az a brutál fizika?! az azt követő évek során se volt semmi, ami esetleg mégcsak meg is közelítette volna azt a szintet...meg ott jött be a HDR is (Lost Coast)... egek! :)

Istenem, egy HL3-tól felrobbanna az internet, az hótziher :D belegondolni se merek...
volt anno pár éve még egy hír, hogy Naughty Dog megcsinálná a HL3-at, ha Valve átdobná a jogokat <#idiota> azért azt is megnéztem volna..., egy Valve-kollaborációval... :D
fixen MEGATON!
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.02.09. 00:29:48
TDC Geronimo
Nekem tetszik DMC demo. Játék kb eleje senki ne várjon eszement kombókat. Ami nekem nem tetszik, hogy a dodge iszonyat hülye kombináción van

Kongy
Na a HL2 egy olyan játék, ami ennyi idő után is teljesen korrekt élményt nyújt. Jó pár évvel kora előtt járt, techben és játékmenetben is.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Pró-n picit homályosabb mint szeretném, gondolom valami dinamikus felbontás teszi a dolgát, első alkalom hogy az ilyesmi zavart (messzi távolból lövöldöző embörkék nem látszanak rendesen).

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

mucsácsó
:DDDD
hát lassan már nevezhetjük szegényemet toasternek szerencsétlen 6 éves vas már megette a kenyere javát, legalábbis a base PS4 egészen biztosan... :D de azért még látni rajta csodát (főleg 1st party címek), pl. ugye God of War...

belegondolni se merek, hogy miket fognak összepakolni ezek az arcok, amikor már a PS5 is 4-5 éves lesz.. :|

de jhah, Source meh... azért nem mondom, hogy itt-ott nem érződnek a hiányosságai / atom műanyag effekt itt-ott, dehát ingyé bővenjó.

...juteszembe, Half-Life 2 is idén lesz 15 éves, bazdmeg HIHETETLEN, hogy mennyire megy az idő :|
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.02.08. 15:03:55
j0nNyKa
mondjuk 100 éves source motortól elvárható hogy normálisan fusson.. <#idiota>
de ja amúgy ez is valszeg vonzó benne, hogy elfut toasteren is, ráadásul ingyér

ui: nem a ps4et toastereztem le! komolyan! :D
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2019.02.08. 14:41:50

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

mucsácsó
Szerintem fasza, base PS4-en is kurvajól fut, stabil 60 - kivéve jump offkor, mert ott azért egy 25-30 körül lehet, de teljesen korrekt.
Nem volt vele problémám, leszámítva a lobbys kínszarást, és meccs végi disconnecteket... :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.02.08. 13:42:42
TDC Geronimo
Minden a post launch supporton múlik. Fortnite is azért tart ott, ahol. Roadmap alapján lecopyzták azt is. 3 havonta új szezon. Minden szezonba battlepass, skinek, kozmetikai cuccok, új legend, fegyverek, itemek, eventek stb.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.02.08. 13:36:41

j0nNyKa
na nemar ezek tenyek meg eszervek, fuj *lekopi <#idiota>
amugy ja, gondolom fog csokkenni a lelkesedes, de nincs is ezzel semmi gond, eros start volt, meg lehet is belole valami
konzolon milyen, probaltatok?

mucsácsó
Igazából elég mindig megnézni a "Live on Playstation"-ben a streameket... szoktam nézegetni néha-néha, hogy mi a ott a "trend" :D az alapján be lehet lőni a dolgokat.
Fortnite nyilván vezet a ~18-22k streammel, de Apexből is tegnap volt 4500-5000, ami kibaszottsok...

Utána meg harmadikként a COD BO4 jött kb 800 streammel, szóval lehet azért érezni a különbséget... :D

persze az más kérdés, hogy mennyire lesz hosszútávú a dolog, de tényleg mocskosul kurvasokan tolják momentán...

így hogy ingyenes, sokmindenkihez eljut azért, és tényleg nem egy összeokádott szar, hanem már-már ilyen Blizzard szinten átgondolt cucc - mondom ezt úgy, hogy hányok a F2P dolgoktól, és mindig bennem van az hogy ingyenes, de azért mégsem ingyenes az annyira - plusz a BR műfaj se a szívem csücske..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.02.08. 12:43:38
Kandurex
Megszületett a megváltó!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
Aha...

Ulthanito
Annyira überkirály a mostani játékfelhozatal, hogy épp a Bloodborne csaliszokban barangolok...

23 óra után okádva hagytam ott az AC: Odysseyt, az igényteles, tetves szemét csaló faszparaszt harcrendszerével.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.02.08. 12:09:53

PS5 II PSVR

10 milla egyáltalán nem irreális. Én is toltam vele egy kört mert 2 kattintás volt az effort. Hogy elindítom-e valaha mégegyszer az már kérdéses.

Kandurex
Hiteltelen szar. Hát persze, hogy ezt mondják. Én is ezt mondanám. Sőt! A csillagokat is lehazudom csak többen nézzék / vegyék meg.
Nem ismerős reklám szöveg ez? "A legnépszerűbb sampon", "Első számú autója" stb. stb. És mindezt egy olyan játékról, amit egy hete még a kutya sem ismert!

Kandurex

A politikusok meg nem hazudnak! Ők nem tesznek ilyet.

Annyira nem hihetetlen hogy ha valami ingyen van azt sokan kipróbálják. Ami érdekes lesz az a retention (mennyien maradnak hosszú távon) és a covert rate (mennyi ingyenes játékos fizet ezért-azért a storeban).

j0nNyKa
thx, legalabb nem maradunk hulyen, en siman elhittem volna amit a keszitok irnak a sajat jatekukrol!

Kandurex
El is hiszed? Reklám baby!

TDC Geronimo
1 millió concurrent player. Igen, "kicsit" :D

mucsácsó
szép! :)
...csak a lobbyn javíthatnának, vagy toljanak még vasat a szerverek alá, vagy nemtom, mert ez így néha katasztrófális néha :(
csoda ha beereszt... vagy meccs után úgy kivág, hogy többet nem jutok vissza a lobbyba :D gondolom kicsit rá vannak cuppanva...
TDC Geronimo
So amazed @PlayApex hit 10 million in 72 hours.

wow...

Mr. X. azért jó fej. :)

Kandurex
Fura, de nekem most kezd érdekes lenni....nekem nem jön be az idegbeteg tempó

Jah. Nekem is ez a(z egyik) bajom. Baromi lassan csapkod. Na mind1. Szeretettel várjuk a Bayo 3-at. :)
darkSectorxxx
Resi 2 nagyon kis területeken játszódik, tudjuk ilyenkor mit jelent, ráadásul ocsmány tükröződések vannak, mindent nyál meg takony borít és a fények-re ráhúzták ezt a vignetta effektet, hát, nekem a DMC éles képe jobban megfogott. :)
Resi 2 szerintem brutál homályos taknyos grafika, de ez szubjektív... :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.02.07. 21:20:24

mucsácsó
jhah az világos persze, hogy Niconál tudod az orbokból fejleszteni majd, de nem tudom, valahogy nem jött át az egész, pedig nagyon vártam már a demót... :( lehet túl sokat gondoltam bele, vagy nem tudom.. :\

na majd a fullnak egyszer adok még egy esélyt, azért remélem nem lesz bukta a játék...

(valszeg egyedül vagyok kb. a világon, de én nagyon adtam volna, ha a NT-féle DmC-t folytatják... :D azt is IMÁDTAM!)
mucsácsó
Én még a látványtól se voltam elragadtatva, bár itt ott tényleg jól néz ki, de azért valahogy a Resi2 jobban egyben volt :D de persze ettől még tök oké, nem ez a baj vele szvsz.
Seth
Majd kombózhatsz mikor már lesz egy halom skilled kifejlesztve, mint a régi részekben. Azokban sem tudtál nagyon cifra dolgokat csinálni az elején

darkSectorxxx
Én is így voltam mikor decemberben próbáltam a demo-t, a látvány odabasz, de amúgy meg egy retek, vagy ha nem akkor lehet van valami trükkje, vagy majd a full-ban, de ez a demo nem hozta meg nekem sem a kedvem.

mucsácsó
DMC5 demo: kuuuuuuurvajó! (jaizé, nem...)

köszi Capcom, legalább nem kell megvegyem :D hatalmasnagy csalódás nekem, rohadtul nem jött át...
valahogy nagyon esetleg az egész irányítás és a mozgás, kombózni kb alig lehet, és L A S S Ú az ütés, mint a picsa...hol van az a hent, ami a anno DMC4-ben volt?! nem akarom leírni, de ez így erősen mehhh...tuti nem day1, pedig fontolgattam - de majd jó lesz ez óccsójé egyszer talán...

jah és ha Goliath-nál meghalsz, kezdheted a legelejéről az egészet... b+! :D

Division 2-t meg ki se merem próbálni, ha már ti is fikázzátok, akkor tényleg mennyire okádékszar lehet... :D
Tatyla
Sajnos ez a Division 2 kuka, basszus ez ugyanaz mint a 2016-os első rész csak most már Washingtonban vagyunk de kérdem én minek???
Egy kalap fosató szilvával egyenlő, ez tényleg azoknak az elvetrműlteknek lesz jó akik mind a mai napig játszanak az egyel, őket az se fogja zavarni hogy a grafika és minden más control C control V...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

darkSectorxxx
Amúgy egyetértek, a kombókat én sem tudtam, pedig az lenne az érdekes.
Hát ha a bemutató videót nézem, kombók abban sem voltak túlságosan, pláne nem a levegőben....

Végigvittem a DMC V demót. Kivi vok, h milyen lesz a végleges, mert itt egy kicsit hiányoltam a látványos kombókat. Meg ellenség zsonglőrködés se volt. Legalábbis nem sikerült a levegőbe küldenem őket. Látom, h lehet venni új skilleket. Majd kiderül, h az mennyire bővíti ki a kombótárat. A Bayonetta 2 óta minden ilyen stílusú játékot ahhoz mérek és ez eddig kicsit kevés. Ellenség dizájnok se kimondottan kreatívak eddig. Szóval demó alapján nem vagyok elszállva tőle.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2019.02.07. 18:48:35
darkSectorxxx
Grafikára nem lesz panasz az tuti.

darkSectorxxx
Az első demo-nál írtam.

Graf nagyon jó.
Nekem a pályadizájn egy fos mint a DMC-ben
Kombo meg nehezen szokható a sok "arm" miatt szerintem, feleslegesen van megbonyolítva, de ez az én véleményem....

Kandurex
Nem ez a lényeg, hanem h milyen lett a játék!

Kandurex
Mán nem azért, de ennek a render trailer-nek a hangulata meg úgy a grafikája néz ki, mint a GoT ingame!

Persze ettől csak több lett, várjunk ám szeretettel, de ha választani kéne, melyik kellene hamarabb, hát....nem twice die lenne,...