PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megvettem humble bundle-ön az 1 dolláros pakkot (grim fandango, bard's tale, innerspace), mondom hátha jó UK profilon, de sajnos nem. Akinek esetleg kell, az szóljon és küldöm. De magyar vagy UK profillal felesleges próbálkozni, úgyse jó.
Vagyis így olvastam elsőre :D
"Van más dodge is nem kell hozzá R1 + X + irány"
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.02.09. 14:11:38
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
az a játék tényleg egy csoda volt már megjelenéskor, egy abszolúte gaming mérföldkő... :')
hát mi volt már az a brutál fizika?! az azt követő évek során se volt semmi, ami esetleg mégcsak meg is közelítette volna azt a szintet...meg ott jött be a HDR is (Lost Coast)... egek! :)
Istenem, egy HL3-tól felrobbanna az internet, az hótziher :D belegondolni se merek...
volt anno pár éve még egy hír, hogy Naughty Dog megcsinálná a HL3-at, ha Valve átdobná a jogokat <#idiota>#idiota> azért azt is megnéztem volna..., egy Valve-kollaborációval... :D
fixen MEGATON!
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.02.09. 00:29:48
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
hát lassan már nevezhetjük szegényemet toasternek szerencsétlen 6 éves vas már megette a kenyere javát, legalábbis a base PS4 egészen biztosan... :D de azért még látni rajta csodát (főleg 1st party címek), pl. ugye God of War...
belegondolni se merek, hogy miket fognak összepakolni ezek az arcok, amikor már a PS5 is 4-5 éves lesz.. :|
de jhah, Source meh... azért nem mondom, hogy itt-ott nem érződnek a hiányosságai / atom műanyag effekt itt-ott, dehát ingyé bővenjó.
...juteszembe, Half-Life 2 is idén lesz 15 éves, bazdmeg HIHETETLEN, hogy mennyire megy az idő :|
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.02.08. 15:03:55
de ja amúgy ez is valszeg vonzó benne, hogy elfut toasteren is, ráadásul ingyér
ui: nem a ps4et toastereztem le! komolyan! :D
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2019.02.08. 14:41:50
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Nem volt vele problémám, leszámítva a lobbys kínszarást, és meccs végi disconnecteket... :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.02.08. 13:42:42
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.02.08. 13:36:41
amugy ja, gondolom fog csokkenni a lelkesedes, de nincs is ezzel semmi gond, eros start volt, meg lehet is belole valami
konzolon milyen, probaltatok?
Fortnite nyilván vezet a ~18-22k streammel, de Apexből is tegnap volt 4500-5000, ami kibaszottsok...
Utána meg harmadikként a COD BO4 jött kb 800 streammel, szóval lehet azért érezni a különbséget... :D
persze az más kérdés, hogy mennyire lesz hosszútávú a dolog, de tényleg mocskosul kurvasokan tolják momentán...
így hogy ingyenes, sokmindenkihez eljut azért, és tényleg nem egy összeokádott szar, hanem már-már ilyen Blizzard szinten átgondolt cucc - mondom ezt úgy, hogy hányok a F2P dolgoktól, és mindig bennem van az hogy ingyenes, de azért mégsem ingyenes az annyira - plusz a BR műfaj se a szívem csücske..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.02.08. 12:43:38
23 óra után okádva hagytam ott az AC: Odysseyt, az igényteles, tetves szemét csaló faszparaszt harcrendszerével.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.02.08. 12:09:53
PS5 II PSVR
Nem ismerős reklám szöveg ez? "A legnépszerűbb sampon", "Első számú autója" stb. stb. És mindezt egy olyan játékról, amit egy hete még a kutya sem ismert!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A politikusok meg nem hazudnak! Ők nem tesznek ilyet.
...csak a lobbyn javíthatnának, vagy toljanak még vasat a szerverek alá, vagy nemtom, mert ez így néha katasztrófális néha :(
csoda ha beereszt... vagy meccs után úgy kivág, hogy többet nem jutok vissza a lobbyba :D gondolom kicsit rá vannak cuppanva...
wow...

Resi 2 szerintem brutál homályos taknyos grafika, de ez szubjektív... :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.02.07. 21:20:24
na majd a fullnak egyszer adok még egy esélyt, azért remélem nem lesz bukta a játék...
(valszeg egyedül vagyok kb. a világon, de én nagyon adtam volna, ha a NT-féle DmC-t folytatják... :D azt is IMÁDTAM!)
PSN ID.: Beegabor
köszi Capcom, legalább nem kell megvegyem :D hatalmasnagy csalódás nekem, rohadtul nem jött át...
valahogy nagyon esetleg az egész irányítás és a mozgás, kombózni kb alig lehet, és L A S S Ú az ütés, mint a picsa...hol van az a hent, ami a anno DMC4-ben volt?! nem akarom leírni, de ez így erősen mehhh...tuti nem day1, pedig fontolgattam - de majd jó lesz ez óccsójé egyszer talán...
jah és ha Goliath-nál meghalsz, kezdheted a legelejéről az egészet... b+! :D
Division 2-t meg ki se merem próbálni, ha már ti is fikázzátok, akkor tényleg mennyire okádékszar lehet... :D
Egy kalap fosató szilvával egyenlő, ez tényleg azoknak az elvetrműlteknek lesz jó akik mind a mai napig játszanak az egyel, őket az se fogja zavarni hogy a grafika és minden más control C control V...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Hát ha a bemutató videót nézem, kombók abban sem voltak túlságosan, pláne nem a levegőben....
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2019.02.07. 18:48:35
Graf nagyon jó.
Nekem a pályadizájn egy fos mint a DMC-ben
Kombo meg nehezen szokható a sok "arm" miatt szerintem, feleslegesen van megbonyolítva, de ez az én véleményem....
Persze ettől csak több lett, várjunk ám szeretettel, de ha választani kéne, melyik kellene hamarabb, hát....nem twice die lenne,...