PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Descendant ellen meg depht 4-5-ben esélyed sem lenne, nemhogy azt mikor halna meg. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Van! 😄

Ebrietas pl. Meg a király... a háztetőn! Pl ezek segbe kennek bármilyen szinten. 😊
De Amygadala is kétséges.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.02.24. 10:17:08

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Ulthanito
Amikor NG5+ban így baszcsizom agyon Geszkony Fatert, akkor van-e bármi, ami megállíthat? :-D

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

PS5 II PSVR

"valahogy a X360/PS3-éra többnek vagy elnyújtottabbank tűnt..."

Öregszünk...

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya

Tikal
Meg ez 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

mucsácsó
Corrupted Monk elég jól szopat azért.... és még nem is erre mondták, hogy nehéz 😄
darkSectorxxx
Hát etől én is tartok kicsit hogy scriptelt lesz sokminden, dehát a detroit-ot is megvettem. 😄

darkSectorxxx
Az előzetes videokon sem volt brutál tech, de itt annyira fako meg lowpolynak tünik

darkSectorxxx
Art az még oké.

Seth
GoT biztos szép lesz, de a harc, az alapján amit eddig láttam belőle, egy látványosra szkriptelt valami lesz, gondolom kevéske kihívással. A szokásos felkiáltójel, vagy pókösztön jelzővel, hogy majd egy látványos counter manőverrel végezz az ellenfelekkel, akik szép sorban jönnek majd, egyesével

PSN ID.: Beegabor

mucsácsó
nyilván nem kell Ghost of Tsushima szintű teknót várni, de szerintem is teljesen rendben lesz az egész 😊
LEGYENMÁ MÁRCIUSHUSZONKETTŐ!
TDC Geronimo
Capture szar. From gameket elviszi a gyönyörű art, animáció és combat. Sekiroban is megvan minden

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
Akkor lehet a videó minősége rossz, fakó, meg minden. 😊

Moby
Rohadtszép, és nagyon stílusos. Csodás a mozgás, és minden részlete. Simán az eddigi legjobb fromjátéknak igérkezik.

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
Én meg azt látom csak hogy ez rondább így mint a trailerekben.

Kandurex
Én örülnék, hogy a 4k helyett mondjuk a teljesítményt kapnánk PRO -n.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
Szerintem unlocked lesz a frém, mint a DS3 update után

n000rbi
Nem tudom, én pro-n egy 1080p@60-nal kiegyeznék.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Norbi videója viszont 30fps-es. Mondjuk abból nekem az se derül ki, hogy ez milyen gép.

Adversus solem ne loquitor

mucsácsó
persze, nem véletlen valszeg 😊
mondjuk az tuti, hogy ez a rész a könyökönkün jön ki 😄D

Anthem meg RIP, de nem is tudom, hogy mégis ki gondolt volna itt másra... már a demo után üvöltött róla, hogy ez gázos lesz.. 😄

TDC Geronimo
Örülök neki, hogy csak ezt a részt mutogatják bejelentés óta. Nem is szeretnék többet látni ebből.

TDC Geronimo
Ajj de akarok már szenvedni egy jó kis from játéktól. Alig várom.

TDC Geronimo
wow jó tudni.

n000rbi

TDC Geronimo
Érdekes, hogy az új sekiro videók 60 fpssel vannak fent playstation youtuben és a csávó fórumon írja, hogy ma tolta demot angoloknál és 60 fpsel futott pron. Azt hittem ez 30 lesz még pron is. Remélem tényleg igaz...

n000rbi
<#szeret>

TDC Geronimo
IGN is 6.5öt dobott rá. Akkor ott már tényleg baj van 😄

Engem sem érdekelt, demo után vettem meg. Március közepéig kitart nálam, aztán jön a DIvision 2. Addig talán megkapjuk az első content update-t, majd eldől, hogy marad a gépen az Anthem vagy váltja a Division. Utóbbi időben csak single playerekkel játszottam, kellett egy farmolós shooter, más nem nagyon van jelenleg. Ha csak erre az egy hónapra leköt, akkor már nem volt pénkidobás 13k-ért az alap.
AntiHero
De. Engem a béta/demo győzött meg pont. Élveztem a haverokkal. Aztàn majd kiderűl a teljes jàték meddig lesz élvezetes. Ha van értelme farmolni akkor fogok. Ha kihal a jàték 2 hónap múlva akkor annyi..addigra lesz 2 màsik cím amivel jàtszhatok. Mindkettő single player.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TDC Geronimo
Ebben mondjuk igazuk van. Az FB motor hibája a technikai problémák 90%a

EA egy idióta, hogy ráerőlteti ezt az enginet az összes studióra. Ez FPSre tökéletes, minden másra fos ez már többször bebizonyosodott. 6 év alatt bio csinálhatott volna magának egy saját enginet, ami tökéletesen kiszolgálta volna a játékot és fele ennyi gond nem lett volna vele. Emiatt az EA is ludas nem is kicsit
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.02.21. 21:43:45

mucsácsó
most azzal megy a takarózás, hogy a Frostbite nem tudja jól kezelni az open-world témát.... <#idiota> <#idiota> <#idiota>

úgy értve sajnálom őket, hogyha netán megszűnik majd esetleg a studió, mint munkahely, az mindig tré helyzet azért, bármennyire is balfasz egy banda.. :\
bár nyilván találnak majd mást, ha úgy alakulna 😊

viszont ami szégyen, hogy 6 év után egy ilyen kacatot basznak ide... most lehetne példálózni akár a Rockstarral, de ő nekik miért sikerül AAA+++ 10/10-es címet összebaszni hasonló periódus alatt?😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.02.21. 21:40:52
TDC Geronimo
Ez az egyik legjobb anthem review. Érdemes megnézni...

TDC Geronimo
Szegény bio? Úgy kell nekik. Aki ilyen minőséget szállít az meg is érdemli. Andromedanal mindenki takarózott, hogy jajj az a B csapat volt majd az Anthem meg az A csapat odarakja! 6 év alatt ezt sikerült összehozni. Bionál amikor lelépett a 2 alapító tag a Dragon age franchise megalkotói, na onnantól lett vége az egésznek

mucsácsó
rengeteg loading screen...
hát ezzel melléfogtak, de asszem rakok mostmár egy tippmixet, vagy valamit, mert annyira jól ráérzek ezekre a buktákra... <#idiota>

amikor megjelent az első gameplay, akkor nekem is nagyon tetszett - de sejthető volt, hogy nem eszik majd olyna forrón a kását, és lám-lám...... ezeknek semmit sem szabad elhinni 😊
TDC Geronimo
Te tényleg nem tájékozódtál a játékkal kapcsolatban? Ennek semmi köze az EAhez. A játék hemzseg a technó és designbeli hibáktól. Lófasz story, repetatív objectívek, 0 endgame, fos loot rendszer stb stb.

féláron se kéne pedig alpha után vártam

mucsácsó
valszeg ez is fog történni, vagy 1 éven belül PS Plus.... <#idiota>
sajnálom a Biowaret, valszeg lehúzhatják a rolót ezek utáná már fixen, ha tényleg alul fog teljesíteni (márpedig...), de ez majd igazából a kasszáknál dől el..
TDC Geronimo
Vannak ennél rosszabbak is.

62ön áll opencriticen

AntiHero
5/10 az ea utàlat meg reklàm miatt?

Mert 6-7 okés elhiszem (tovàbbi tartalommal mehet ez még feljebb)
, de ha 5 pontos játék lenne akkor 2 hónap múlva màr akcióba kell adni.

TBTPumpa
Anthem:
Gamespot - 6/10
Destructoid - 7/10
CGMagazine - 7/10
GamingBolt - 5/10
The Digital Fix - 7/10

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tikal
azért egy harmad generáció váltás csak volt..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

darkSectorxxx
ez is 7 lesz, mindegyik ennyi volt. 😊

TBTPumpa
Nem szóltak nekik, hogy ez nem egy Himnusz, hanem egy újabb szög a BioWare koporsójába? <#hehe>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

n000rbi
>valahogy a X360/PS3-éra többnek vagy elnyújtottabbank tűnt

Mert az is volt, 2006-2013, 7év...

AntiHero
MS sehogy szerintem. Majd ps5 utàn kiadnak valami erősebbett.

darkSectorxxx
Én teszek félre mind2 konzolra. 😄
Most egy kb 200k-t szerintem nyárig összeszedek, az már elég jó tartalék szerintem
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.02.21. 16:01:24

mucsácsó
nem hinném, hogy most ezúttal csúsztatnának az "eddig megszokott" őszi rilízen - de persze kitudja...
az se mindegy, hogy M$ majd hogyan áll az egészhez, mint konkurencia..
darkSectorxxx
Biztos, az ősz nem biztos de a 2020 az igen.
Majd arra leszek kíváncsi, hogy minden téren lesz ugrás vagy szimplán felbontás terén.

Soha nem jut eszembe milyen néven hivatkozzak erre amire gondolok, de ti gondolom értitek mire gondolok.
Pl lehet egy játék szép úgy is hogy 4k nagyfelbontás.

Meg úgy is, ahogy most pl a Resi 2, hogy homály itt-ott, nem is 4k, mégis baszottul látványosabb mint egy másik 4k-s éles kép egy játékban, mert a zombikat szanaszét roncsolhatod, kurvajók a karakteranimációk meg a kidolgozottság, fizika stb.
Nekem ebben kéne a fejlődés, a felbontás nekem nem olyan fontos mint ez.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.02.21. 16:00:33

mucsácsó
szerintem az lesz (sajna)... 😊
2020 októbervége/november a tippem 😊
darkSectorxxx
Szerintem nem, nem akkora már a meglepetés ereje, dobálóznak max gb-okkal meg ghz-ekkel azt jóéccakát, a játékok lesznek majd érdekesek, bár a 4k miat nem számitok nagyon durva fejlődésre.
Mert a felbontás elveszi nagyon a kraftot.

Lehet még az is, hogy 1080p-hez nem is lesz érdemes vennem uj konzolt.

darkSectorxxx
Én is, remélem 2020 legkésőbb ősszel mehetek érte a boltba