121271

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • n000rbi
    Beütött a szokásos From játék utáni érzés: semmivel nincs kedvem játszani. Rohadjanak meg :D A Nioh Collection meg kb. 2 hete volt akciós, tudtam, hogy be kellett volna húzni.
  • lwb
    A mimicet én varázslónál gyengének éreztem. Ugye tankolni nem olyan jó, mert mi sem vagyunk jók tankolni és a varázslatok közül a barma mindig a legerősebbet használja, de amúgy sem túl veretes az AI-ja. Varázslónál meg agyalni kell picit, nem elég, hogy odamegy bukfenc, üt, bukfenc. Tiche +10 minden esetben jobb választás volt nekem.
  • n000rbi
    Nincs ebben semmi, ne értsd félre, varázslóként biztos én is kerestem volna a könnyebb megoldást. Mimic tear után nekem már szinte gyaloggalopp volt (Malekith és Mogwyn-nél időztem el kicsit:D), de jókat lehet a mimic-kel is trükközni, ha figyelsz arra, hogy mindig az idézés pillanatában aktuális állapotodat másolja.
  • lwb
    Hát én cheeseltem. Főleg a rock sling ködkapun kívül tolva cheese-zel, 3-4 bossnál működött kb. Meg pl. egyes bossnál tetőről lelövöldöztem varázslattal, bár az nem annyira cheese, inkább az optimális megoldás varázslóval.

Carian retaliation a végefelé jött csak elő, kipróbáltam érdekességből, de addigra már nem kellett nekem.
  • n000rbi
    Nem csízeltem senkit, nekem legfeljebb úgy lenne értelme megint végigdarálni mindenkit, ha nyomok egy komplett reborn-t Rennalanál varázsló statokra.
  • Moby
    Á, csíroidok vagytok!
    Le lehet azt nyomni ugrás, kitérés és ló nélkül is :D

Sőt, egyetlen fegyversuhintás nélkü is :)

• lwb
    Én kétszer végigmentem rajta, szerintem megérte. Feltoltam az endurance-t, így a legnehezebb vértben ment a varázslóm végig. Plusz jó volt nekimenni még egyszer, cheese nélkül a bossoknak és más taktikával leverni őket, mint előtte. Az eleje könnyű, de a vége, az utolsó bossok pont olyan nehezek, mint NG-n. 60 szintet léptem összesen a teljes második végigjátszás alatt, míg 160-at az elsőn.
  • n000rbi
    Ez is meglett, 212 óra, lvl 186, guide nélkül (legendary cuccok közül 2 hiányzott mindössze, az egyik a képen), az endingek save scummal, mert nincs az az isten, hogy 2x végigmenjek rajta :).
    Most akkor kérek szépen egy hasonló terjedelmű, de Bloodborne folytatást!

• lwb
    Elden Ring NG+1 is vége, nem hiszem hogy továbbcsinálom, kb mindent elértem, amit akartam. Sorcery ennél erősebb nem lesz, a legnehezebb vértet viselem medium load mellett és jó magas a vigorom, mindom és az endurance-em is. Másodjára sokkal könnyebb volt, leszámítva a végét, az kb ugyanolyan nehéz, mint NG-n volt.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Varázslónál az igazi sláger nem a comet azure, hanem a balkéz +25 staff of loss, jobb kéz carian regal +10 és night comet. Godskin Duo esélytelen volt, de Elden Beast is elsőre lement.
    Maleniához azért kellett pár próbálkozás.

Nálam év játéka változatlanul.
  • benőmenő
    Mondjuk a From-on kívül most nem sok stúdiót és engine-t tudnék mondani akiknek fejtörést okoz egy fps limit beállítása.
  • mucsácsó
    Pókihoz meg a 40FPS (120Hz) mód, a lá Ratchet Rift Apart - kurvajó cucc volt, szvsz az egyik legjobb dolog (lenne) nextgenen ez:

https://www.psu.com/news/marvels-spider-man-remastered-adds-vrr-support-in-update-1-007/

Nagyon jó lenne, ha ez "standard" lenne, vagy legalább a SONY-exeknél, mert azért oleden a 30FPS eléggé dadogós sok játéknál, viszont 40-nel nagyon fluid volt minden a Recsitben, és ray tracinggel együtt :)

...csakhát félő, hogy csak Insomniac foglalkozik ezzel a jövőben is, vagy hogy az ő engine-jük van erre felvértelzve.. :(

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.04.26. 16:40:07
  • Seth
    PS Plus május lík
    Curse of the Dead Gods
    FIFA 22
    Tribes of Midgard
  • Moby
    Már megjött :)
  • Seth
    VRR support jön a héten
  • lwb
    :D

• TBTPumpa
    Játék képernyőn belül a reklámok - A Ready Player One filmből.
  • mucsácsó
    itt mit kellene látni egyébként? :D már percek óta szugeráltam a képet, de eskü nemvágom :'D
  • TBTPumpa
    Hmm...
  • Bercy #119020
    Igen, én is így gondolom. Nem bánt ha valami termék ami amúgy is megjelenne a játékban mostantól nem no-name lesz, de csak azért ne jelenjen meg, hogy teret adjon reklámnak.
  • lwb
    Egyébként az engem sem fog zavarni, ha pl Ellie a TLOU új részében egy olyan romos bárban lesz, ahol valódi Coca Cola plakátok vannak. Az azért már igen, ha Família Kft szintig viszik ezt el, ahol kávé helyett csak Tchibot ittak és a porszívót is delonghinak nevezték és nem porszívónak. :D

(elég boomer reference volt ez, azért remélem más is emlékszik még rá)
  • Bercy #119018
    Mobilos játékoknál bevett szokás. Azért remélem nem ez lesz az üzleti model a konzolokon. Amíg a reklámok csak olyan szinten vannak jelen, hogy a szereplő no-name pulcsi helyett adidas-t visel, nem bánom. De az a baj, hogy a reklám jellemzően előtérbe kerül és majd Geralt-nak ki kell mosni az adidas páncélját időnként két budweiser legurítása között.
  • lwb
    Az lenne a legalja. Én azért nem zárom ki egyelőre azt sem, hogy ugrálsz a pókemberrel, azt alul megjelenik a számláló, mint egy YT videónál és akció közben már ugrik is be a miniferi vagy az alza pont hu. :D
  • Bercy #119016
    Sokkal jobb lenne ha telefosnák a képernyőt virtuális reklámmal, hogy nehogy elfelejtsd, hogy este fél nyolckor kezdődik a barátok közt újabb epizódja :)
  • lwb
    Sony (és a MS is .... ) vizsgálja annak lehetőségét, hogy játékon belüli reklámok legyenek. Alig várom, hogy pl. Geralt a Witcherben Budweiser sört vegyen a vizimai söntésben :)
  • TBTPumpa
    Analóg/vinyl lemez gyűjtőknek némi ínyencség.
    A nyáron érkezik a Ratchet & Clank: Rift Apart, a Ghost of Tsushima, és a Returnal játékok zenei anyaga gyönyörű artwork-ökkel megspékelve!

• darkSectorxxx #119013
    ;)
  • McFrost
    PS5 beüzemelésekor kérdezte van-e PS4 a közelben, és mivel van így átmásolt róla mindent, 5 óra alatt.
  • darkSectorxxx #119011
    net kábellel összekötve (ha nincsen szabad kábel csak wifin kapcsolodnak egy hálózatra az is jó)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.04.14. 19:59:02
  • McFrost
    Ilyesmire gondolnék.
  • McFrost
    Olyasmire gondolok, hogy most a PS4 kiírja, hogy lehet keresni vele a közelben PS5-öt, tippem szerint bluetooth-al összekapcsolható a 2 gép és az egyiken lévő összes adatot átmásolja a másikra, nem kell telepíteni semmit. Android telónál működik ilyen és azt ott tükrözésnek nevezik.
  • Moby
    Van hálózati átköltözés, mindent átrak a PS4-ről a PS5-re. De kétnapi hidegélelemmel készülj, nem gyors...
  • mucsácsó
    mire gondolsz, mit szeretnél tükrözni?

a játék mentéseidet fel tudod syncelni cloudba - legalábbis ha van Plusod, anélkül viszont szerintem nem; abban az esetben egy FAT32-es filerendszerű (pen)drivera fel tudod másoltatni őket, és akkor ezeket majd visszatöltöd a PS5-re - a játékokat meg nyilván le kell töltsed/telepítsed a PS5-re egyesével, már csak azért is, mert némelyik játék már akár kapott natív PS5 változatot/upgradet.

a beállításokat meg nem nagyon lehet syncelni, mert nyilván más a PS5 rendszere/beállításai..

nemtudom, hogy segítség-e, vagy mire gondoltál még a tükrözés alatt esetleg:D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.04.13. 21:13:19
  • McFrost
    Valószínű buta kérdés, elnézést érte, tudatlan vagyok.
    PS4-ről váltok PS5-re, akkor mindent ami rajta volt azt le kell törölnöm és újra feltenni vagy lehet "tükrözni" mint az android telót?
  • Moby
    Mindegy, mert valami, ami nincs PS-re, ezzel is tovább növelve a platform értékét :D
  • TomStorm

“Célunk, hogy visszahozzuk az igazi kalandot és felfedezést” – magyarázza Jonathan Jacques-Belletête – “Nincs szükség részletes küldetésnaplóra vagy pontos waypointokra a térképen; azt szeretnénk, ha a játékosok éreznék a kaland izgalmát, érzéseik és ösztöneik által vezérelve.”
  • Ulthanito
    Itt van ni.

Egy percig nem kötne le.
  • Ulthanito
    Te meg azt tudod ugye, hogy nagyon könnyen lehet nála a játék két hét múlva piedesztálon, az év játéka?!

Ne számold meg, hányszor volt már ilyen! :-D
  • n000rbi
    XSX/PC cucc, de ne érdekeljen, már eldőlt, hogy szar (vagyis még az se :D)

/nem tudom Moby mit szív néha, de lehet kérni kellene belőle :D
  • Tatyla
    Mijaza Tunic? Komolyan kérdem
  • Moby
    Oké, meghajlok a népakarat előtt. Visszaszívom. Nem szar.
    Ha szar lenne, legalább lenne valamilyen, pedig ezt a legnehezebb róla elmondani :DD