PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon felcseszett, hogy végre megvan egy tök jó twinblade, black flame-es de nem faith-es.
Ahogy néztem a játék végefelé kapom majd meg azt az ashes of wart amivel tudnám faith irányba vinni a fegyvert..
Meh..
Váltok lighningra ideiglenesen. :D
Ti mennyire gyakran váltottatok kasztot azért, mert valami nem jött össze úgy ahogy elképzeltétek?
Az olyan buildek ahol kell vagy 3-4 statra gyúrni hát nem is értem hogy működhetnek.. Pl ha faith és intellect is kell.. Vagy ha intellect és arcane kell.. Ezek mellé nyilván kell vagy Str vagy Dex is, a Vigorról és az Enduranceról nem is beszélve.
Mindezekkel együtt pedig még mana is kellene ugye, meg nem ártana ha a felfedezésen is lenne valami máskülönben nem nagyon dobnak az ellenfelek tárgyakat. :D
Beteg az egész, akinek minden kell annak igazából semmilye se lesz.
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2022.03.19. 12:27:45
Utolsó helyszín-nél sajnos én is azt mondom, hogy kicsit túl tolták a dolgokat. Mezei enemy is olyan erős.
Olyan mintha már DLC terület lenne az egész.
Kicsit pihentetem én is.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Háborognék ha 15 ezres áron nyitott volna de ilyen 3500 Ft körül nem rossz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Vártam sokáig de ez a 10 ezres directors cut frissítés nem volt vonzó. (7 ezer+3 ezer kb a PS5-ös verza)
Youtube-on megláttam, hogy max 2-3 óra alatt le lehet nyomni a DLC-t. Inkább eladtam az alapjátékot is. Nem ér annyit. Max ha évek múlva jön PS+-ba akkor adok egy esélyt neki.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Adversus solem ne loquitor
Én például az új Horizon-t nem piszkálnám meg semmi pénzért, kalácsképű alloyt meg az idióta robotdínókat a hátam közepére kívánom.
Az Elden Ring a végére meg teljesen lealjasodik, olcsó húzásokkal és csaló bossokkal, ebben Kandurnak igaza van. Ettől függetlenül szerintem egy egész tűrhető játék, bár 112 óra után már ezt is a hátam közepére kívánom. :)
PS5 II PSVR
egyébként én picit Mobyt támogatom; tényleg odabasz és szép és jó, DE azért eléggé fel van szopkodva, nem tartom sokkal többre egy bármilyen utóbbi AC-től - ami nem jelenti azt, hogy rossz, de.... azért közel sem ad annyit, mint amekkora híre ment :D nekem chapter 3-ra kifújt az érdeklődésem a havas fos tájjal karöltve és a story se mozgatott meg egyáltalán..
Days Gone-ról ugyanez a véleményem pepitában, csak az még bőven rosszabb a Cusitól (főleg a megjelenéskori állapota, bár nyilván mára ez már nem releváns állítás) - az én olvasatomban egyik se SONY gigaex cím :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.03.19. 02:48:12
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
PSN ID.: Beegabor
Akkor javaslom meglátogatni a GoW-ban a queen valkyrie-t
:D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.03.18. 15:38:59
Ennyire könnyű platinázni? :D
Akinek 10nél több van annak nagy grat, komoly meló van abban már.
Seth a tiédhez hozzá se tudok szólni.. Számodra egy játék akkor van végigjátszva, ha platinázva van gondolom. :D
Én a New Game plus-os trophykat utálom, rühellem, fúj..
Bloodborne benne van a PS Collectionsben.. Régen elkezdtem de nem ment.
Végigjátszottam a Demon's Souls-t illetve most Elden Ringezek, lehet érdemes lenne belenéznem újra. PS5-re még mindig 30 fps lock van?
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2022.03.18. 14:33:43
Még szerencse, hogy úgy is adja a trófeát, ha valaki átadja a fegyvert.
PS5 II PSVR
Mass Effect 2
Heavy Rain
DeS
Bloodborne (kétszer is, két fiók alatt)
Ghost of Tsushima
Sekiro
AC Odyssey
Horizon Zero Dawn
Life is Strange
11 platina, most készül a 12.
PS5 II PSVR
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Life is Strange True Colors
Ratchet and Clank Rift Apart
Astro's Playroom
Persona 5 Royal
13 Sentinels: Aegis Rim
The Last of Us 2
Assasin's Creed Odissey
Accounting+
Spider-Man
Astro Bot Rescue Mission
Horizon Zero Dawn
Game of Thrones
Nier Automata
15 összesen <#nezze>#nezze>
Szerk: Open world játékokban kb mindent meg szoktam csinálni, de amúgy nem igazán szoktam egy játékban sem platinára gyúrni, de ha nem tűnik túl sok munkának a platina elérése, akkor rágyúrok egy kicsit.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2022.03.18. 11:40:29
Why so serious?
Black flame buildet nem tudom, de a bleed build még mindig k erős szeirntem. A fagyasztós baltát nerfelték, szóval lehet, hogy itt is lesz valami.
Watch Dogs2
Bloodborne
Lego City Undercover
God of War
Horizon Zero Dawn
Lego Worlds
A Hat in Time
Infamous Second Son
Nioh
Nioh2 (2x, igaziból, PS4+PS5, mindkét platformon több száz órával)
Marvel's Spider-Man
Ghost of Tsushima
Astro's Playroom
Demon's Souls
Shadow of Tomb Raider
Control
Marvel's Spider-Man: Miles Morales
Ratchet & Clank: Rift Apart
Horizon Forbidden West
Mivel három, néha négylakizom, ezért nem minden játék PS5-ön maxolódik ki. Sekiro pl. pécén van "platinázva", és ha mégegszer ki lesz maxolva (ki lesz), az meg XSX-en lesz. Minthogy az Elden Ring is ha kimaxolódik (szerintem nem fog), akkor az XSX-en lesz, mert azon nyomom. Meg eleve, ami nem sony ex, azt főleg XSX-re veszem, mert sokkal olcsóbb, vagy ingyen van, másrészt van VRR. Hogwarts Legacyt is arra fogom venni, mert a videó alapján szükség lesz a VRR-re, a sonyról meg már letettem, hogy valaha megcsinálja. Meg argentínából megveszem $35-ért megjelenéskor.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.03.18. 10:13:06
Elden ringből ritka lesz még az utolsó story progress trophy megszerzése is szerintem, nem hogy az összes. :D
Nekem:
Need for Speed (2015)
Days Gone
és ennyi :D Ezt a kettőt imádtam.Olyan játékot egyébként fixen nem platinázok, amihez kell a New Game +.
Egyébként black flame buildem van, dexterity, faith központú és hát úgy érzem, hogy kb semmiből sem vagyok jó. :(
Oké egy ideig dobálom a fekete tüzeket, de amint elfogy a potim kénytelen vagyok közelharcra váltani. Úgy érzem, hogy nekem is 2 phase-em van, de a 2. az nagyon necces.. :D
Amikor valamivel sokat szívok akkor jön a ló! :D
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2022.03.18. 09:29:39
Ez nem DeS.
Nekem ebből nem kell platina semmit nem érek ugye vele és feleslegesen csinálnám azt a részét is a játéknak ami nem kötne le.
Bloodborne-ból van egyedül platinám de az is kis hijján lett csak meg. :)
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Varázslóval minden könnyebb.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Az, hogy korábbi főbossokat előbb betesznek duplán bossnak, majd utána már sima mobként vannak jelen, az szerintem a legalja.
Kurvára várom a végét, kipottyan a platina, és többet az életben nem veszem elő.
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
Amúgy nekimentem Kb. 10-szer, és üvölt róla, hogy egy tetves szemét csaló geci. Úgyhogy fogtam, és lecoopoltam. Nem volt kedvem 10 órákat szopni vele 100+ óra játék után. Ráadásul melee-vel. A varázslók itt óriási előnyben vannak.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2022.03.18. 07:13:00
PS5 II PSVR