121271

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Bercy #119078
    Pedig már majdnem az hittük :)
  • Kandurex
    Not actual gameplay….oké
  • TBTPumpa
    Előreláthatólag 2023-ban érkezik a Fallen Order folytatása:
  • Kandurex
    vr? hát…
  • Seth
    Jövőhét csütörtök éjfélkor State of Play!!

It’s been more than two months since our last State of Play – who’s ready for a new one? Tune in live next Thursday, June 2 for nearly 30 minutes of announcements and updates from the world of PlayStation.

We’ll have some exciting reveals from our third-party partners, plus a sneak peek at several games in development for PlayStation VR2. Watch over at Twitch or on YouTube starting 3pm Pacific / 6pm Eastern / 12:00am CET.

See you next week!
    Utoljára szerkesztette: Seth, 2022.05.27. 16:55:48
  • tigeroo
    A PS Treat codes játék eredményéről és a nyertesekről nincs hír?
  • Evoluti0N
    God of War, Horizon, valamint Gran Turismo sorozat készül.
  • lwb
    Én Godrickot lekamehameházta comet azure-rel első végigjátszáson és night comettel másodikon.
  • TBTPumpa
    Év végén érkezik a Hogwarts Legacy!

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2022.05.24. 21:00:01
  • Mephike
    Azért ezeken még most is nagyon jókat nevetek, ez nekem tényleg ilyen élmény volt :D
  • Moby
    Nincs ilyen pletyka sem. Semmiféle részlet nem ismert, pletyka szinten sem.
  • darkSectorxxx #119067
    Pletya ez igaz. Nem mondtam hogy hivatalos.
  • Mephike
    Ha megnézed az MS nemrég bejelentett csúszásait, itt a Starfield és a Redfall-ra gondolok, akkor kb. szerintem simán benne van a pakliban, hogy más is csúszni fog. De magyarázat lesz a dolgokra, ez miatt ne aggódj :D
  • lwb
    Jeff Grubb mondta, általában elég jók az infoi. Mármint nem a harcrendszert, hanem hogy a játék közel kész van.

Mondjuk nem tudjuk, mit csináltak vele, akár az is lehet, hogy tényleg csak 1:1 ugyanaz, mint volt is, de az új játék engine-jén. Ez tényleg nem tűnik azért akkora munkának, de a fene se tudja.
  • Moby
    Ezek a ragnarököt nem fogják tudni kitolni az ünnepi szenzora, nem egy olyan játékot, amit megnevezni sem mertek eddig. Legyünk már kicsit racionálisak. Egy évet csúszik minden alaphangon a beígért határidőkhöz képest, erről meg még beszélni sem mernek.
  • Moby
    Beszarok ezeken az agyalágyult hülyeségeken :D
    Még idén jön a lasztofusz remake, a második rész harcrendszerével :D
    Egy olyan játéké, ami hivatalosan bejelentve sincs, nem is létezik, de vannak akik már azt is tudni vélik, hogy milyen lesz benne a harc :D
    Eszemmegáll.
    Nem kéne előtte legalább a bejelentés arról, hogy ez a projekt egyáltalán létezik? Hozzáteszem ez a harcrendszeres dolog még pletyka szintjén sem hangzott el, szerintem ez csak Dark fejében létezik.
  • darkSectorxxx #119062
    Remake, a 2. rész látványával és átdolgozott harcrendszerrel...
  • Mephike
    Azt adnám, nagy szükség lenne rá!
  • lwb
    Jövőre jön az HBO sorozat, ami az első részt dolgozza fel, szóval érthető azért valahol a remake. Tudtommal nem a ND csinálja, ők máson dolgoznak, de abból idén tuti nem lesz semmi se még.
  • Seth
    Ennek hallatán semmit nem érzek. Valami újat inkább
  • lwb
    Remake elvileg, remaster az volt már. Szóval simán lehet, hogy

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Joel egy transznemű fekete nő lesz :D
  • Rage47
    remastered remake vagy mi lesz ez? :D
  • lwb
    Azt kezdték el csiripelni a verebek, hogy a The Last of Us remake még idén karácsony körül kijöhet ...
  • darkSectorxxx #119055
    A PS NOW ami eddig volt ezután is ugyanúgy megy csak a ps4-ps5 játékok a középső előfizuba mentek a ps2-3 meg a 3. legnagyobba, ketté lettek osztva... és ehhez egészültek ki ugye a ps1-psp címek
  • darkSectorxxx #119054
    A PS Plus és PS Now igazából egybe lesz olvasztva.

Lesz a sima PS elōfizu, ami most is van.
    Lesz az extra amibe ezen fellül a ps4/ps5 játékok lesznek a ps now-ból...
    Valamint a premium legnagyobb csomag amibe amibe ezeken fellül a PSP-PS1-PS2-PS3 játékok is + új játékok trial demo verziója...
  • Seth
    Ezekután már nem lesz külön PS Now. Ha előfizetsz a PSPlus legalább Extra csomagjára, akkor az fogja tartalmazni kb ugyanazt a szolgáltatást.
  • Rage47
    Kicsit lemaradtam. Ezek felkerülnek PS Now-ba is? Olyan lesz, mint az Xcloud?
  • darkSectorxxx #119051
    ja akkor oké, azt hittem ez a fullos lista ....
  • Mephike
    Az remélem azért megvan, hogy ez amit most mutattak nem az összes cím.
  • darkSectorxxx #119049
    A kis retro ps1 konzol memóriáján eleve 20 jobb ps cím volt, erre tellett nekik ennyi idő alatt ne.
    Most vagy én éltem bele magamat nagyon és irreális elvárásaim lettek, vagy itt valóban nagyon kamu a kezdő lista
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.05.16. 22:15:35
  • darkSectorxxx #119048
    Oooké, de a Gamepass az ~460 játékot foglal ám magában...

Meg mijaza Premiumba az a 8 hulladék ps cím, ez kicsit vicces szerintem. Így nem azért.

Classic Games Catalog – Original PlayStation and PSP

PlayStation Studios

Ape Escape | Japan Studio, Original PlayStation
    Hot Shots Golf | Japan Studio, Original PlayStation
    I.Q. Intelligent Qube | Japan Studio, Original PlayStation
    Jumping Flash! | Japan Studio, Original PlayStation
    Syphon Filter | Bend Studio, Original PlayStation
    Super Stardust Portable | Housemarque, PSP
    Third Party Partners

Mr. Driller | Bandai Namco Entertainment Inc., Original PlayStation
    Tekken 2 | Bandai Namco Entertainment Inc., Original PlayStation
    Worms World Party | Team 17, Original PlayStation
    Worms Armageddon | Team17, Original PlayStation
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.05.16. 22:14:12
  • Seth
    Nekem még van októberig psnow előfizum, abból majd asszem deluxe lesz automatikusan, de a Returnal-on , Death Stranding DC és Tsushima DC-n kívül nincs más ami kellene. Majd attól függően mivel bővül a választék, de valószínű az Extra csomagra fizetek majd be a továbbiakban. A klasszikusok annyira nem mozgatnak már, meg nagy része benne van most is PsNow-ban, a trial-ok nem érdekelnek, a deluxe totál felesleges
  • Mephike
    Szerintem semmivel sem másabb, mint a GP, leszámítva a day1 játékokat. Aki most lép be a PS világába, annak ez egy jó csomag. Nekem bőven elég lesz az Essential.
  • darkSectorxxx #119045
    Csak én látom úgy hogy ez nagyon karcsú?
  • lwb
    Várható game passra is. Mondjuk így jóval kisebbet fog szólni a MS showcase-en, miután kiderült, hogy PS-re is jön.
  • Seth
    Még hozzácsapják az Extra+Premium előfizetésekhez az Ubisoft+Classic csomagot is, amiben 27 játék lesz (AC Valhallán kívül nem éppen a legfrissebbek, de több mint a semmi) és majd a rendes Ubisoft+ (100+ cím) is elérhető lesz az év végéig.
  • TBTPumpa
    All-new PlayStation Plus game lineup

Az első körben elérhető játékok listája is felkerült.
  • n000rbi
    Kösz a tippet, pont alzatól volt egy 3k-s kuponom, így szállítással együtt meglett egy tizesből. :)
  • TomStorm
    Ki ne hagyd!!
  • Moby
    12 az alzában lemezesen, a dupláját is bőnyállal megérné.
    Salt and sanctuary is most ment le nálam nemrég, az is büdösjó, és 4 nap múlva jön a folytatás.