PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Bocs visszaszívtam, közbe rájöttem hogy a block mindent kivéd. 😄
Én is block-al megyek, ebben a dodge egy faszság. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

mucsácsó
Én vagyok csak ennyire rohadtul béna, vagy másokat is taknyosraszopat a chained ogre??! 😄DD 1x meg lazán kinyirom, de másodszorra...
Miért halott? Mert mindenki itt beszéli ki. 😄
TDC Geronimo
van hát bőven és upgrade is annyi van, hogy hihetetlen... Amikor megtaláltam az első shortcutomat olyan érzés volt, mint BBbe először.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Ezért nem értem még mindig a sírást, ha egy új játék itt van kibeszélve. Spoilerbe megy minden lényeges dolog úgyis, de ne kelljen már egy halott topikba átmenni minden egyes alkalommal

Kandurex
A játékos fórum már rég, a konzolt meg mi tartjuk életbe....

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

mucsácsó
Ez a coin beszippantas tuti az Activision ötlete volt 😄DDD
BTW, csak szerintem tokre Witcher 3as a zene? 😄
mucsácsó
Méghogy nem lesznek itemek... Halaegnek vannak bőven, es igy eldugva is, szóval nagyon tetszik 😄 van par amit nem is ertek mire jo egyelore.. 😄
Viszont ez a coin beszivas ez csak szerintem nevetséges?!
Moby
Szerintem arra gondol, hogy a ps4 totyik van teliverve sekiroval,a sajátja meg haldoklik, de ez csak tipp.

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lovas boss az? Nekem másodjára lement 😄 Ebbena játékban nem dodgeolni kell, hanem blockolni és jó ütemben parryzni. Ja és remélem kiraktad azt a skillt amivel grappling hookkal rá tudsz fogni mobokra, mert az ennél a bossnál elengedhetetlen szerintem

darkSectorxxx
Nehéz kibaszottul a játék, lehet azért. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Igen az első főboss az kegyetlen!!!

Ez határozottan SOOKAL nehezebb mint eddig bármilyen souls játék csak a Bossfight már most.... IGN bekaphatja.

darkSectorxxx
Na azt elhiszem én az első boss-nál vagyok 8 óra játékkal, és fingom sincs ezt a Boss-t mit csináljak vele, minden tippet elfogadok majd, a többit begyakoroltam már azzal nincs gond, de ez... uh

TDC Geronimo
najó másodjára lement nem szóltam 😄

TDC Geronimo
Sg alapján mérni a népszerűséget? 😄

Ez egy halott fórum. Amúgy a játék iszonyat nehéz. Most jutottam el első bossig, de már a minibossokkal is fél órákat szoptam. Ez nem tudom meddig fog tartani

Tinman
Kár ezért a Sekiro-ért :-(

Benéztem az SG-s topikjába 2 db. hsz a megjelenése óta. Hát ez hamar kimúlt <#shakehead>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ulthanito
Erre tart a világ, én nem bánom. Sokkal költséghatékonyabb.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Utána van két komolyabb miniboss is, de való igaz, nekem is volt benne azért vagy 7-8 próbám, mire meglett.

Sajnos a levesben sincsenek a minibossok az első main bosshoz. 😞

Vissza is szaladtam inkább a világba még nézelődni.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.03.22. 14:52:46

PS5 II PSVR

Seth
Na a Sony beáll a Nintendo mellé, és a Direct-hez hasonlóan rövidke helyzetjelentésekkel fog jelentkezni az év folyamán
Az első hétfőn lesz.

PSN ID.: Beegabor

TDC Geronimo
ogrevel küzdöttem fél órát de most végre meglett. Ablakot már be kellett csuknom, mert elkezdtem káromkodni nem kicsit 😄
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.03.22. 14:36:07

Ulthanito
Melyik?

PS5 II PSVR

Mephike
"Imádom ezt a játékot mert felbasz😄D"
Az asszonynak vettem meg, mert imádja a Souls játékokat, nekem meg zene a füleimnek, amikor őrjöng a gép előtt 😊
De ma nekimegyek én is a játéknak, szóval tuti kelleni fog egy levélnyi nyugtató 😊

Ulthanito
Az elso igazi boss nagyon kemeny. Kb most eselytelennek erzem. 3 darab viallal...

A lovas kurva anyjat.

PS5 II PSVR

Tatyla
Na ezért inkább majd akcióban veszem meg ha már szívás lesz legalább legyen olcsó

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Én is azt hittem könnyebb lesz,dehogyis!
BB csengettem ilyenkor😊
Imádom ezt a játékot mert felbasz😄D
Nagyon bele tudom magam élni,kemény game
Kongy
Engem nem zavar, hátradőlök és nézem a flame war-t 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

j0nNyKa
dehat mar -favoltal 😞

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

TDC Geronimo
Egy miniboss kb huszadjára picsáz el

TDC Geronimo
Announcing State of Play: https://play.st/2UODlYD
Tune in to our first episode Monday, 25th March at 9pm GMT / 10pm CET for new PS4 and PS VR software updates and announcements.

Lol sony direct 😄

Rage47
most 1 hónapig kerülni kell a topikot 😄
darkSectorxxx
Ha végigrohansz rata akkor talán 1 hét. 😄

Kongy
Gondolom egyedül vagyok vele, de engem full hidegen hagy az egész Sekiro-láz. 😄 A Soulsokhoz meg a BB-hez is béndzsa vagyok, szóval... jah.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Ulthanito
Igen, pont erre gondoltam.

Annyi meg az igazsaghoz hozzatartozik, h R2vel tolhatod a porsztatik fejlesztest.

Kesobb kesz lesznek skillek, most aktivalodott, ott lesz R1+L1 is. 😊

PS5 II PSVR

Ulthanito
Nekem meg nincs olyanom, csak egy kard, meg egy prosztatik fejsze, amit nem tudok ekvippalni.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Egy het alatt nem lesz az meg. 😊

PS5 II PSVR

Már akartam kérdezni,a képen a kezében is van 1 kard meg a hátán is,aki játszik vele lehet mind a 2 kardot használni egyszerre?
n000rbi
Majd szólj 😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
Jó szórakozást! Garantáltan meglesz

Kandurex
Ugyanitt Sekiro eladó <#idiota>.

Eladás várható ideje: 1 hét.
Ár: Piac legjobbja.

TDC Geronimo
"De TÁMADNI, HARCOLNI 1 gombbal kell"

NEM. Istenem fejezzétek inkább be

Kandurex
my body is ready....

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ulthanito
Egyre kemenyebb a jatek..megvan az elso miniboss, akivel nem tudok mit kezdeni...

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
Nem kell durcizni, az R1 miatt, lehet ebben Ulthanito rosszul fogalmazott, de úgy kell érteni, hogy persze osonhatsz háztetőn meg főben, meg van block.

De TÁMADNI, HARCOLNI 1 gombbal kell.... ez a CM szerint is R1.

Míg a DS játékokban R1+R2+L1+L2 volt...ez 3-al kevesebb.
erre gondol Ulthanito, nem arra hogy nem lehet a védekezéssel mondjuk parry-zni...

A többit nem tudom, amiket írt, valóban igazak-e de az R1 téma az így mükszik....

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.03.22. 11:56:49

darkSectorxxx
Melyik része volt a kommentjeimnek baromság?

TDC Geronimo
A pályadesign teljesen hasonló, mint a soulsokba. Rengeteg felfedezni való, SHORTCUT, titkos hely. Rengeteg item van a játékban és annak ellenére, hogy nem RPG egy rakat fejlesztési lehetőség van már most az elején is és a combat kurvára nem R1 szpem. Én nem tudom Ulthanito mivel játszik, de hogy nem ezzel az is tuti. Szerintem megy is -favba a topik amíg nem végzek ezzel, mert tényleg bődület olvasni a sok baromságot. IGN szint. Én megértem, ha valakinek nem tetszik, nem tetszhet minden mindenkinek, de legalább reális dolgokat írjunk már a játékról.

TDC Geronimo
nincs shortcut??? Istenem te mivel játszol 😄

Olyan baromságokat beszéltek darkival együtt, hogy félelem.

Ja én is addig toltam de már folytatom is!
Rage47
https://www.rewired.hu/
darkSectorxxx
Jah meg a Sekiro menüje OMG. 😄 azt el is felejtettem. 😄DDDDDDDDDD
2019-ben

darkSectorxxx
Nyugi ha lenne mivel én is azzal játszanék. 😄