PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Szerk.: Be lett zárva a konzolos Sekiro topik... oké, semmit nem értek. Mi volt azzal a baj? Hogy elkezdtek oda írni az emberek? <#help>#help>
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.03.24. 18:28:02
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A játék amúgy 10/10, jobban át jön, mint az utolsó két DaS.
végigszoptam az egész kurva délutánt ezzel a szar bossal, szerintem ha 50x nem mentem neki, akkor egyszer se -
aztán már kínkeservemben mondom nézek valami helpet, és akkor ez alapján már így meglett "elsőre".. 😄
mondom, próbáld a videó alapján: 1 ütés, jobbra dodge, 1 ütés, jobbra dodge... elég cigány spammelős módszer, de így nem fog tudni megmoccanni se 😄 ha pedig felugrik, 1 shuriken, és már zuhan is le... így 1 perc se kell, és már megvan az 1. fázisa...
2. fázisban meg a fénygeci pillangók elől fuss el mindig a velük szemben srégen levő oszlop mögé + block, úgy max 1-2 talált el...
de amúgy simán blokkolható az egész fénytámadás, csak a végére lehet megtörik a posture-öd 😄
a spiritekkel szintén ne foglalkozz, azok elől is futni kell a terem másik oldalába, aztán ha csettint akkor eltűnnek (...vagy ha buggol, akkor nem ..😊)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.03.24. 18:03:35
A nyanya első fázisa lemegy, de a másodikban a fénysebzés miatt mindig megszopom, ráadásul vagy 5 perc, mire az első fázisát is letolom
Ma nem megy ez nekem, teljesen reménytelennek érzem
PS5 II PSVR
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PS5 II PSVR
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
ha kell még.. 😄 én ez alapján elsőre lehoztam, halál nélkül 😄 és még seedet se használtam.. 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.03.24. 16:33:19
Pláne, hogy nincs nincs benne Ebrietas. <#banplz>#banplz>
PS5 II PSVR
Hát én is öregszem már.
Adversus solem ne loquitor
kifejezetten ronda az eleje, az a sötétes pálya meg tényleg nagyon cső.. mondjuk sejtettem, hogy az csak egy "tutorial" lesz kvázi, de annak is nagyon gyatra.. és jah, későn jön a bossfight - viszont mondjuk ezeket jól ellensúlyozták a minibossokkal, azok már megágyaznak a taknyosraszopatáshoz 😄
A posture sztem jó változtatás volt... igazán hc akkor lenne, ha még lenne stamina is, és arra is kéne figyelni 😄 de az úgy tényleg agyfasz lenne már...
Kíváncsi leszek, mint próbálja meg koppintani valamelyik nagyonjóképességű fejlesztő ezt a formulát is... 😄
Nekem jobban tetszene, ha a lopakodásnak látnám értelmét, de amire használhatod, ahoz se kell sunnyogni, és nem tudod olyanok ellen használni akikkel a probléma van, csak azok ellen, akiket futva 1 vágásból megölsz kb....
Én ettől vártam valami sokkal smútabb érzést.
De egyelőre csak az időt huzom ezzel.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.03.24. 13:01:34
Te is tudod, hogy bármelyik from játék lenyomható nagyon rövid idő alatt, ha már kívülről fújod. Egyébként lehet azért volt annyira lassú a kezdés, hogy belerázódjon az ember az új mechanikákba. (szükség is van rá 😊)
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Rohadtjó a dmcv is. Nem érdemes kihagyni a stílus kedvelőinek. Igazi japó gyöngyszem, a sok iparosmunka után ismét teli lélekkel. Capcom nagyon durván tolja az idén
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.03.24. 12:55:19
ami még nagyon tetszik, hogy megtartották azt az előző soulsborne-okból, hogy rengeteg eldugott item van, ami tökre lehetetlen helyen található meg... meg hát ugye a hidden wall-ok... 😛
az eleje tényleg lagymatag, pláne a kezdés... azt ahogy egyik kollega is írta, valószínűleg egy trainee csinálta, annyira ratyi lett.. 😄 full casual érzet, én nagyon húztam a számat bevallom, és meg is ijedtem picit...
lassan építkezik, és lassan mutatja ki a foga fehérjét - szerintem sokak emiatt is gyorsan túladnak rajta, meg mert nyilván balfaszok... 😄 már 14-15k-ért dobálják...
nem RDR2 szinten lassú az eleje, de azért lassan dobódik be az ember... szvsz az első protkó is későn van, sokan már addig se viszik el..
a másik meg hogy rohadtul csőpálya érzete van az első x órának, de aztán később (10-15 óra?!) kitárulkozik az igazi FROM-féle level dizájn... 😊 ez vérbeli souls game, nincs mese..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.03.24. 12:39:42
PS5 II PSVR
Egyelőre még ráérek, de nem mondom hogy annyira nagyon beszippant a játek...
Csak szimplán a bossfight-ok érdekelnek.
Csak poénkodok. Tudom mire jó. 😊
Csak 3én egyelőre úgy megyek, hogy no heal és no R1....
remélem csak trollkodásból írtad :'D
pillangómami meg rohadjon el szatyorban, momentán elképzelni nemtudom, hogy hogy lesz meg ez... 😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mi az amikor meghalok és írja, hogy nyomj L1 vagy R1-et?
Csak mert én mindig L1-et nyomok...