PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adversus solem ne loquitor
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
szerintem is tuti, már csak elég megnézni azt, hogy ki a kiadó.... úgyhogy nem is 1 lesz szerintem... 😄
Jó ideje mániámmá vált, hogy megvárom míg teljes, kiforrott, complete játékokkal játszhassak. Azért örömmel fizetek, az ára is sokadlagos. Sajna minden évben benyalok 1-2 címet drágán, amiről aztán kiderül, hogy még jön hozzá 5 DLC lehetőleg 10€ db. áron és mind sztori DLC. Vagy ami rosszabb, hogy csúnya hibákba futok.
Borítékolom, hogy a Sekiro-hoz még jön sztori DLC. Az a gond, hogy nekem is véges az időm, nekem is van családom, egyéb hobbim és nem engedhetem meg magamnak azt a luxust, hogy letolok egy alapjátékot, majd 1 év múlva újra, csak, hogy a DLC-khez képbe kerüljek.
Te is tudod szerintem, hogy mennyire rossz érzés, amikor elindítod egy játék sztori - after end game - DLC-jét majd úgy érzed magad mint Travolta, Mia Wallace házában...
Ja amúgy most Nioh Complete-et tolom... nagyon jól szórakozom, nekem egyszerűen jobban bejön, mint a DaS 3.
Másikra:
Ez volt a célom anno! Ezt akartam, hogy legyen egy ellenvélemény, lehetőleg jó alapos! Az OW videó volt az első, ahol egy tesztelő a játék kb. 5 órája után teljesen leszarozta a DaS-t, én meg fel sem fogtam, hogy lehet valaki annyira inkompetens. Ez is motivált, hogy elkészüljön aztán a wt, meg sok egyéb más is (pénz nem, a mai napig 0 Ft-om van azokból a videokból, eskü!).
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.03.27. 18:38:34
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
nyári megjelenés, klasszik B-közép cucc - de majd jó lesz egyszer Plusba... 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.03.27. 16:53:14
PS Plus meg....meh. 😄 Sekiro idején totál tárgytalan a The Surge, de majd talán jó lesz valamikó
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Van ps4-hez pisztoly?Egy elvileg van a vr-hez de,meg ugye van a move.De vr nélkül lehet használni? Emlékszem még ps1-re vagy 2-re volt és nagyon bejött.Meg kontrollerrel elég nehézkes pl.a metro exodus is.
PSN ID.: Beegabor
amúgy preview-k alapján kurvajókat írnak róla (asszem Kotakun olvastam még, de nem tuti), bár nem tartom kizártnak hogy csak egy jóadag SONY felszopás van a háttérben...
de amúgy őszinte leszek, full ilyen B-alja Ubifos szinten van, amiket eddig láttam belőle 😞 van pár 1-2 fasza gameplay, de valahogy olyan sótlan nekem, nemtom... nyilván nem várhatunk Last of Us szintet, de na...
na de majd kiderül, de fix, hogy nem lesz day1 - hacsak nem szerzünk kollegával felesben szaréhúgyé kulcsot 😊
A zombis téma mindig hidegen hagy, sőt, röhejesnek tartom.
PS5 II PSVR
Gyenge animok, erőtlennek tűnik a lövés, hígfos textúrák - nem számítok túl nagy sikerre 😞
nekem tetszene, de ez így nem a SONY-ex szint szerintem az eddigiek alapján.. de mondom, ne legyen igazam 😛
Ez a Days Gone az elejétől fogva nem nagyon tetszett, de a tegnapi gameplaytől egyenesen hányok. A Bend szerintem túlvállalta magát.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Mert szeretném tudni mielőtt valamit tezsek, hogy milyen következményei vannak.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Hát nem. Ha megveszed az ötszázast, akkor lesz 500 pénzed addig, míg el nem költöd. Máris kattog a kérdés a fejedben, hogy mi értelme 500-as csomagot venni, ha van 550 pénzed? Az, hogy a csomagot nem bukod el a halállal, míg a pénzt igen.
Teccikérteni?
PS5 II PSVR
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Mi a fasz történik a sonynál mostanság? Túl sok lett a pénz a ps4-ből, és drogfüggő lett mindenki?
Ez az izé olyan geciszar volt, hogy az ms is adhatta volna a nevét hozzá 😄
Adversus solem ne loquitor
Hát nem tudom hács side van, én 2-re emlékszem eddig.
Amúgy sem értek ezekhez ez nem az én asztalom....
Meg sokszir van leírás de maga a használatárol nem.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.03.25. 21:57:48
Van 1300 pénzem, akkor veszek 13 zsákokat és ez amolyan becsomagolás, és ha kell az 1300 arany akkor simán használom a zsákokat vagyis kibontom?