PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.03.25. 21:57:48
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Van 1300 pénzem, akkor veszek 13 zsákokat és ez amolyan becsomagolás, és ha kell az 1300 arany akkor simán használom a zsákokat vagyis kibontom?
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
A pénzes szüttyők úgy működnek, hogy van pl. 1300 pénzed, veszel 10db -ot, ami item-ként hozzád kerül, majd később felhasználod, gyakorlatilag úgy működik, mint a DaS-ba a hordozható lelkek.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ha jól értem, az 500-ast ha megveszem akkor nem megy 500 alá a pénzem soha...
Gyakorlatilag minden kereskedőnél van, ha nincs, nézz vissza később. A lovasig tudom az általam felfedezett kereskedőket (egyelőre nem játszottam tovább). Az utolsó kereskedő, akit találtam, nála van gyógyszer sárkánykórság ellen (dragons blood droplet) és 180 pénzike volt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.03.25. 20:53:25
mondjuk ez egy God of War folytatásra is igaz, durva launch cím lenne - csak az a baj, hogy arra a 2-3 év fejlesztési idő szerintem kurvakevés lenne nekik, még az esetleg részben adott assetekkel is 😞
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.03.25. 20:48:37
PS5 launch BB2. Még mindig azt mondom az lenne az álom és sony helyébe én dollármilliókat tennék le from asztalára, hogy ez megvalósuljon
majd kiderül, de most így Sekiro derekán nem a legoptimálisabb részemről 😄
PC-n toltam még, amikor beta volt (vagy 7-8 éve?!), már akkor is kurvajó volt 😊
Erősen Diablo 2-re hajaz amúgy, asszem ex-Blizzard fejlesztők is vannak náluk 😊
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.03.25. 20:00:26
PSN ID.: Beegabor
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.03.25. 19:55:40
mondjuk tavaly is ezt mondták, aztán mégis lett egy Odyssey... 😄
más: ma 22:00-től State of Play... állítólag lesz új játék bejelentés is...
meg tippre gondolom Days Gone gameplay, miegymás... lehet érdemes belekukkantani, aki ráér épp 😊
"State of Play will give you updates and announcements from the world of PlayStation. Our first episode will showcase upcoming PS4 and PS VR software, including new trailers, new game announcements and new gameplay footage."
bár a new game sztem valami VR/indiefos lesz, de kitudja😊
viszont csütörtöktől PAX East, ahol több Gearbox bejelentés lesz - köztük 99%, hogy Borderlands 3 😛
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.03.25. 19:40:35
Na nem mintha ez most engem különösen felvillanyozna, még az előző kettőt sem játszottam, de pl Darky biztos örül majd az éves AC adagjának 😄
Utoljára szerkesztette: Seth, 2019.03.25. 19:32:34
Pedig egyszerű (a lentebbi rész a lovasig walkthrough)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
....megismerünk két olyan opcionális ellenfelet is, akikkel NAGYON nem kell ujjat húzni. Kíváncsi leszek, hogy azokat is force -olja és majd megy az értetlenkedés.
Pedig szórakoztató volt a fazon, de amit csinál az komédia most.
😞
Itt is érvényes a recept: From-játékban nincs olyan, hogy elsőre végigmész egy pályán, és mindent látsz.
PS5 II PSVR
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
focizzátok le egymás között, láttam már itt értelmesen megbeszélését a spoilernek
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2019.03.24. 19:55:59
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ha nem harom lenne, hanem vagy ot, mar lenyomtam volna a nyanyat.
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.03.24. 19:53:43
Nekem összesen még csak három van, és még egy mag kell a negyedikhez. Ugye ezeket a mini bossok dobják ha lenyomod őket.
Vagy lehet venni vagy találni valahol?
PS5 II PSVR
Most hagytam abba, totál eltompultam, a reflexeim eltűntek.
A másik, aki szivatott a Seven Spear, egyelőre az esélytelen. De a nyanya már meglesz, csak idő kérdése.
Jól elbasztam a délutánom. 😞
PS5 II PSVR