PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Nekem is valahogy a bb jobban bejön. Nem tudom miért de iszonyatjó stílusa van.
Nem a sterilitás, hanem mert Sekiroban a pályak meg ellenfelek igénytelenek. 2-3-at kivéve.

Vagy fantáziátlanok.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kandurex
Sajnos az olyan, nincs mit rajta szépíteni. Igaz, engem nem zavart különösebben.

Viszont az is tény, hogy From egyik, ha nem a legjobb, játéka. Mondjuk nálam pont a 2. a listán, ami a teljesség igénye nélkül: DaS1; BB;Sekiro

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

mucsácsó
hát rohadjak meg, biztos egyedül vagyok akkor, de nekem eskü jobban tetszik a BB ettől, ahogy kinéz alapból... 😄 ez így túl steril... 😄
imádom azt a túltolt chromatic abberationt meg minden részét, valahogy nagyon el lett találva az összkép 😊
Tinman
Persze, hogy kihagytam, amikor 1 óra szenvedés után síkitva lőttem le a kromatikus aberrációs miatt, teljesen kicsinálta a szemem. Csak olyat írtam, amit végig is vittem (Nioh folyamatban).

BB-nak így kellene kinéznie... másképp megjelentetni is kár volt. Nyomorék From -.-

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.03.29. 21:21:45

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

mucsácsó
hát szvsz a legjobb és legtökéletesebb FROM gyöngyszem az messze-messze kétségtelenül a Bloodborne, dehát persze kinek mi 😄
Sekiro is kurvajó, de valahogy nem üti meg (nálam) azt a hibátlan BB szintet nyilván... 😞

mondjuk BB-ben maga a horror-téma és az egész viktoránus körítés teljesen magávalragadott, szóval egy shinobi buli ehhez nálam alapból nem érhet fel, de azért odatették magukat eléggé 😊 kurvára kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a kövi projekt, és hogy majd PS5-re mit dobnak ki... (Bloodborne 2, PLÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍZ!!!!)
Kandurex
És kihagytad a BB-t, az egyik legjobb From cucc. És persze a Sekiro-t is. Szóval van itt souls like anyag, nem kell az N+1.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.03.29. 20:59:44

Tinman
- DeS - nagyon megszerettem
- DaS - legjobb Souls nálam
- DaS 2 Scholar - elvoltam vele, de tele volt nem okés dolgokkal
- DaS 3 - csömör, undor, copycat, recycling, a DLC-kre már rá sem néztem
- Lord of The Fallen - nem sokat vártam és ahhoz képest amit kaptam az korrekt volt, de nyilván egyik Souls cipőjét se éri el
- Nioh - fogalmam sincs mennyi ideje tolom, mert nem nézem, csak élvezem, nagyon jól elvagyok vele, várom, hogy tolhassam, ha éppen melózok, rá vagyok függve

Szóval, nem egészen értek egyet. Nálam a DaS 3-at röhögve alázza a Nioh. Előbbivel elvoltam, de alig élveztem, és alig szórakoztam jól, utóbbinál meg fungaming van 40-60 órája és félek, hogy közeledek lassan a végéhez.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx
Nem.
Én ügy akarom ahogy kitalálták deflectelni akarok.
De mivel nem megy és kb 3-ból 1xsikeül, ezért unom meg és ugrálgatok 😊

Lehet hagyom mert ez a stílus nekem nem megy.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kandurex
Pontosan. Ezért sem szabad senkivel kezdeni. 😊 Így garantált a csömörmenetes Souls like élet.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.03.29. 19:57:09

TDC Geronimo
Mert úgy akarod gondolom játszani, mint soulsokat. Felejtsd el...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
Nagyon más, annyira hogy nekem nem megy sajna. 😄

Tinman
A Lords of Fallen, meg a The Surge egy olyan banda műve, akik magukhoz képest durván túlteljesítettek. Egyik játék sem lett Souls verő, de teljesen okés szórakozások 1x.

A Nioh viszont mind a játékosoktól, mind a kritikusoktól közel Souls szintű értékeléseket kapott és bizony 8.5/10-nél kevesebbet nem tudnék rá adni én sem!

A Nioh jó játék, van benne bőven tartalom, remek a harcrendszer, easy to learn hard to master és eléggé addiktív. A From-nak nevetve van 20 éves előnye mindenkivel szemben. Ezek gyakorlatilag a King's Field 1 óta (1994!) újra és újra u.a. adják el, csak szebbet, többet, jobbat. Folyamatosan fejlesztették ezt az egészet, nyilván igaz, hogy ebben a stílusban SENKI nem képes őket egyelőre elverni!

Kandurex
Nioh, Lords of Fallen, The surge meg volt?

Ha bármelyikre igen a válasz, akkor meg van a hiba a képletbe, NEM játszunk Souls like gamet, csak a From-tól.

TDC Geronimo
Hát pedig sekiroban más a harc, mint soulsokban. Eddigi legjobb from harcrendszer

lwb
Nekem ez pozitívum. Olyan mértékben Souls-csömöröm van, hogy a Sekirohoz már hozzá se tudtam nyúlni.

darkSectorxxx
Jaja annak köze sincs ehhez, az szerintem egy akciójáték lesz.

mucsácsó
volt ilyen Gearbox PAX-os stream, ahol bejelentették a Borderlands 3-at, de akadozott/szétfagyott a trailer lejátszáskor 😄DDD
TDC Geronimo
Amúgy sekiro után egyre jobban várom ghost of tsushimat.

Bár videó alapján a combat meg se fogja közelíteni sekiroét 😞
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.03.29. 15:13:40

Rage47
mi ez van vmi link?
mucsácsó
Windows alól prezizni ekkora showt, de komolyan.... 😄DD
vagy akkor legalább felrakni ilyenkor pár másik playert a biztonság kedvéért...
mondjuk amúgy nem kizárt, hogy ez direkt a show része volt 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.03.29. 10:43:00
NEOreg3
hívj fel egy SONY márkaszervizt, hogy vállalják-e

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Csacsi
Nem tudja valaki, hogyha németországban vettem a gépet, akkor itthon kihez tudok garanciás problémával fordulni?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

lwb
Lefagyott a video, amit élőben le akartak játszani. 😄 De vagy háromszor egymás után. Látszott, hogy nem a játék fut ilyen szarul, hanem a nyomorul windows media player ment kb 5 fps-sel, aztán meg lefagyott teljesen egymás után. A nagy bejelentés trailere előtt 😄DD

Kurva kínos volt.

Mi volt benne?
TDC Geronimo
Dreams early access április 16. 30 euro

TDC Geronimo
Legközelebb csak rakják ki trailert youtubre. Jobban jár mindenki

lwb
Ezek után a legfaszább befejezése a shownak egy Aliens Colonial Marines remaster bejelentés lenne 😄DD Battle Royale móddal 😄D

TDC Geronimo
micsoda shitshow

lwb
😄DD Már nem bírom tovább nézni annyira kínos

mucsácsó
aztakurva 😄DDDD ez a stream 😄D nézitek? 😄D
TDC Geronimo
100% hogy bejelentik már ki is leakelődött róla szinte minden

Seth
Pont most akartam linkelni 😄 Remélem tényleg a 3. rész lesz, nem valami BR cucc, mint amit pár helyen rémhíreztek

PSN ID.: Beegabor

TDC Geronimo
10 perc és borderlands stream ITT

TDC Geronimo
"Kaz Hirai is retiring from Sony"

😞

Moby
A fix30fps-el nekem sincs gondom.

Adversus solem ne loquitor

lwb
Azt gondolom, hogy szándékosan nem butítanak semmit, csak ugye figyelembe kell venni a gép erőforrásait is. A mostani (és feltehetően a következő) generáció konzoljai pedig lényegében pc-k. Már nincs olyan, mint a ps3 idején, hogy egy tök idegen konstrukció, ami kb semmivel nem kompatibilis. Ezek a konzolok mind-mind lényegében pc-k, így nem olyan vészes a következő generációra is kiadni, mert úgyis megcsinálják már előre a következő generációra: a mostani high-end pc-kre.

bardocz
Ha a 30 fps megvan, nekem jó, RDR2-vel játszok még csak, gondolom az is annyival fut, nem állítgattam semmit.
Ha szar a játék, futhat jól meg nézhet ki szépen nekem, már nem köt le úgy, mint régen. Bízom benne, hogy a Cyberpunk fut majd 1080p-ben 30 fps-sel a Pro-n, ha meg, így jártam, azért van még jópár játék amit ki akarok próbálni.
"If there is an opportunity for us to launch Cyberpunk for another generation, we would want to do this probably"

Hát azért ez egy elég bizonytalan, határozatlan kijelentés így. "Ha lesz lehetőségünk rá, hogy kiadjuk a Cyberpunkot a következő generációra, valószínűleg élni akarunk majd vele." Szerintem ez azt jelenti, hogy jelenleg abszolút nem fejlesztik PS5-re és a következő XBOX-ra, talán még nem is tudják, mikor jön az ki, de amikor piacra dobják, rástartolnak az ügyre. Ami tök természetes. Attól függetlenül szerintem egyáltalán nem biztos, hogy olyan borzasztóan le lesz butítva grafikailag a PS4-en (pláne a PRO-n). Én azt várom, hogy normálisan fog kinézni, ügyesen optimalizálják rá, elvégre a mostani generációra készül. Aztán majd lesz egy még szebb verzió, amikor kijön a PS5, amit el is várok, és simán meg is veszek, ha annyira király lesz. (De nem bírnám kivárni, szóval tuti lecsapok a PS4-es első kiadásra is.) És én erősen gyanítom, hogy a PS5-ös kiadás már egy Game of the Year Edition lesz bónusz DLC-kkel.
mucsácsó
persze, ez szinte borítékolható, hogy így lesz, de a többi crossgen címmel is fixen...
crossgen címek mindig DIREKT vannak visszabutítva, meg kvázi semmibevéve és az ilyen noname garázscégeknek lepasszintva, hogy az új konzolra vegye meg az ember inkább.. 😄 érdemes a PS3-PS4 átmenet idején megjelent gameket megnézni... 😄

úgyhogy nálam innentől nem is téma, hogy PS4-re vegyem...
bár talán CDPR nem lesz ilyen cigány, de azért tuti észrevehető lesz a különbség a 2 verza között..

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.03.28. 15:21:22
lwb
Szerintem a CP úgy lesz cross-generation, mint kb a DAI volt. Hogy már jönni fog az új konzolokra is, de még - lebutítva - elmegyeget a régiken is majd.

Egyébként xbone S-t még olcsóbban lehet venni, mint ps4-et. De én a lenti kollégának a ps4-et ajánlom. Már csak az exkluzívok miatt is.

Moby
One-on jobban futott megjelenéskor, mint ps-en. És valahogy a ps nem is priorizált különösebben a CDPR-nél. A pro 1 évvel az XOX előtt jött, a HDR patchet viszont egy jó fél évvel azután kapta csak meg a W3, de annak is lógott a bele, amikor kiadták végre (talán azóta rendberakták azt is).
Én egy Cyberpunkot biztos nem teszem ki még egyszer ugyanennek

lwb
Hát, árral nem lehet versenyezni, ha konzolról van szó szerintem. Egy alap PS4-et ma már forinthúszért meg lehet venni használtan vagy akár akcióban újonnan is. Egyébként az, hogy a crookback bogban lemegy 27-28-ra a frame, az nekem nem annyira vészes. Emlékszem, hogy induláskor az alapgépen 20 közelében is járt, xone-on az alatt is ... PC-n persze full elitista vagyok, azért vettem most új gpu-t, mert az UWD monitoromon a W3 lement itt-ott 60 frame alá. De az más, ott az arcodban van a monitor, itt meg három méterre fekszek a tévétől.

Moby
Amennyiben a teljesen rendben van alatt azt érjük, hogy néha talán megvan a 30 frém, de inkább nem, akkor teljesen rendben van. Nincs azzal sem baj, ha ez valakit nem zavar (nekem a belem fordult ki tőle, pedig nincs bajom a fix30 férmes játékokkal).
De amikor valaki azért ül át konzolra pécéről, mert az öreg pécéjén már szarul futnak a játékok, hááát....konzolon is sokszor. Csak itt olcsón futnak szarul 😄 Bár egy kiöregedett meglévő nulla forintos géptől bármilyen konzol is drága. Konzolt pláne a generáció végén ilyen miatt venni aligha indokolt.

lwb
Teljesen játszható. Nyilván egy erős pc-n jobb, meg x1x-en is (mindhármon végigvittem, van ahol többször is), de ps4-en is teljesen rendben van. Én azon vittem végig elsőnek és nem volt vele semmi bajom.

TDC Geronimo
Amúgy a HDR meglepően jó sekiroba. Azt hittem szar lesz és niten kívül lehet állítani fényerőt meg szaturációt is.

"ronda is meg szar is"

<#vigyor>
Moby
Hülyére van már butítva, de még mindig egy kalap szar(prón is, kivéve fullhd-n).
Amikor kijött még pro sem volt. Akkor volt aztán csak igazán csini. Össze-vissza setupolgaták, hol szarul futott, hol csúnya volt. A végére megelégedtek egy olyan kompromisszumos megoldással, ahol ronda is meg szar is, de egyik sem kirívóan, csak olyan...szal olyan.

mucsácsó
most már nem, de elején azért voltak malőrök, fagyogatások, rohadt nagy FPS droppok meg bugok - bár annyira énsem tapasztaltam, pedig asszem day0 toltam már 😊
bardocz
Witcher 3 annyira rossz PS-en?

Én részben a cyberpunk miatt is vettem PS-t, mert gépre marha sokat kéne költenem, hogy normálisan fusson, a W3-ból kiindulva. Meg persze más játékok is érdekelnek, és ami megjelent PS4-re, azt inkább már tolom azon. Nem kerül annyiba, mint egy tisztességes VGA...
mucsácsó
most mér mondod, mára már teljesen játszható a W3 <#idiota> <#idiota> <#idiota>

@gero:
amúgy jah, szerintem is, nyilván amit bemutattak, már nem nagyon bírnák a régi konzolok - max Pro/X talán..