PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a sterilitás, hanem mert Sekiroban a pályak meg ellenfelek igénytelenek. 2-3-at kivéve.
Vagy fantáziátlanok.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Viszont az is tény, hogy From egyik, ha nem a legjobb, játéka. Mondjuk nálam pont a 2. a listán, ami a teljesség igénye nélkül: DaS1; BB;Sekiro
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
imádom azt a túltolt chromatic abberationt meg minden részét, valahogy nagyon el lett találva az összkép 😊
BB-nak így kellene kinéznie... másképp megjelentetni is kár volt. Nyomorék From -.-
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.03.29. 21:21:45
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Sekiro is kurvajó, de valahogy nem üti meg (nálam) azt a hibátlan BB szintet nyilván... 😞
mondjuk BB-ben maga a horror-téma és az egész viktoránus körítés teljesen magávalragadott, szóval egy shinobi buli ehhez nálam alapból nem érhet fel, de azért odatették magukat eléggé 😊 kurvára kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a kövi projekt, és hogy majd PS5-re mit dobnak ki... (Bloodborne 2, PLÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍZ!!!!)
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.03.29. 20:59:44
- DaS - legjobb Souls nálam
- DaS 2 Scholar - elvoltam vele, de tele volt nem okés dolgokkal
- DaS 3 - csömör, undor, copycat, recycling, a DLC-kre már rá sem néztem
- Lord of The Fallen - nem sokat vártam és ahhoz képest amit kaptam az korrekt volt, de nyilván egyik Souls cipőjét se éri el
- Nioh - fogalmam sincs mennyi ideje tolom, mert nem nézem, csak élvezem, nagyon jól elvagyok vele, várom, hogy tolhassam, ha éppen melózok, rá vagyok függve
Szóval, nem egészen értek egyet. Nálam a DaS 3-at röhögve alázza a Nioh. Előbbivel elvoltam, de alig élveztem, és alig szórakoztam jól, utóbbinál meg fungaming van 40-60 órája és félek, hogy közeledek lassan a végéhez.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Én ügy akarom ahogy kitalálták deflectelni akarok.
De mivel nem megy és kb 3-ból 1xsikeül, ezért unom meg és ugrálgatok 😊
Lehet hagyom mert ez a stílus nekem nem megy.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.03.29. 19:57:09
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A Nioh viszont mind a játékosoktól, mind a kritikusoktól közel Souls szintű értékeléseket kapott és bizony 8.5/10-nél kevesebbet nem tudnék rá adni én sem!
A Nioh jó játék, van benne bőven tartalom, remek a harcrendszer, easy to learn hard to master és eléggé addiktív. A From-nak nevetve van 20 éves előnye mindenkivel szemben. Ezek gyakorlatilag a King's Field 1 óta (1994!) újra és újra u.a. adják el, csak szebbet, többet, jobbat. Folyamatosan fejlesztették ezt az egészet, nyilván igaz, hogy ebben a stílusban SENKI nem képes őket egyelőre elverni!
Ha bármelyikre igen a válasz, akkor meg van a hiba a képletbe, NEM játszunk Souls like gamet, csak a From-tól.
Bár videó alapján a combat meg se fogja közelíteni sekiroét 😞
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.03.29. 15:13:40
vagy akkor legalább felrakni ilyenkor pár másik playert a biztonság kedvéért...
mondjuk amúgy nem kizárt, hogy ez direkt a show része volt 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.03.29. 10:43:00
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Kurva kínos volt.
PSN ID.: Beegabor
😞
Ha szar a játék, futhat jól meg nézhet ki szépen nekem, már nem köt le úgy, mint régen. Bízom benne, hogy a Cyberpunk fut majd 1080p-ben 30 fps-sel a Pro-n, ha meg, így jártam, azért van még jópár játék amit ki akarok próbálni.
Hát azért ez egy elég bizonytalan, határozatlan kijelentés így. "Ha lesz lehetőségünk rá, hogy kiadjuk a Cyberpunkot a következő generációra, valószínűleg élni akarunk majd vele." Szerintem ez azt jelenti, hogy jelenleg abszolút nem fejlesztik PS5-re és a következő XBOX-ra, talán még nem is tudják, mikor jön az ki, de amikor piacra dobják, rástartolnak az ügyre. Ami tök természetes. Attól függetlenül szerintem egyáltalán nem biztos, hogy olyan borzasztóan le lesz butítva grafikailag a PS4-en (pláne a PRO-n). Én azt várom, hogy normálisan fog kinézni, ügyesen optimalizálják rá, elvégre a mostani generációra készül. Aztán majd lesz egy még szebb verzió, amikor kijön a PS5, amit el is várok, és simán meg is veszek, ha annyira király lesz. (De nem bírnám kivárni, szóval tuti lecsapok a PS4-es első kiadásra is.) És én erősen gyanítom, hogy a PS5-ös kiadás már egy Game of the Year Edition lesz bónusz DLC-kkel.
crossgen címek mindig DIREKT vannak visszabutítva, meg kvázi semmibevéve és az ilyen noname garázscégeknek lepasszintva, hogy az új konzolra vegye meg az ember inkább.. 😄 érdemes a PS3-PS4 átmenet idején megjelent gameket megnézni... 😄
úgyhogy nálam innentől nem is téma, hogy PS4-re vegyem...
bár talán CDPR nem lesz ilyen cigány, de azért tuti észrevehető lesz a különbség a 2 verza között..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.03.28. 15:21:22
Egyébként xbone S-t még olcsóbban lehet venni, mint ps4-et. De én a lenti kollégának a ps4-et ajánlom. Már csak az exkluzívok miatt is.
Én egy Cyberpunkot biztos nem teszem ki még egyszer ugyanennek
Adversus solem ne loquitor
De amikor valaki azért ül át konzolra pécéről, mert az öreg pécéjén már szarul futnak a játékok, hááát....konzolon is sokszor. Csak itt olcsón futnak szarul 😄 Bár egy kiöregedett meglévő nulla forintos géptől bármilyen konzol is drága. Konzolt pláne a generáció végén ilyen miatt venni aligha indokolt.
<#vigyor>#vigyor>
Amikor kijött még pro sem volt. Akkor volt aztán csak igazán csini. Össze-vissza setupolgaták, hol szarul futott, hol csúnya volt. A végére megelégedtek egy olyan kompromisszumos megoldással, ahol ronda is meg szar is, de egyik sem kirívóan, csak olyan...szal olyan.
Én részben a cyberpunk miatt is vettem PS-t, mert gépre marha sokat kéne költenem, hogy normálisan fusson, a W3-ból kiindulva. Meg persze más játékok is érdekelnek, és ami megjelent PS4-re, azt inkább már tolom azon. Nem kerül annyiba, mint egy tisztességes VGA...