PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"An unusual teaser in Ubisoft’s loot shooter The Division 2, highlighted weeks after the game’s release, reveals that the next Assassin’s Creed game is all about Vikings. Kotaku can independently confirm the same."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
a keszulo dragon age 4 motorrol van benne szo, meg az anthemrol, bioware-ea parosrol, ilyesmikrol
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
A Kung Fury egy Kickstarteres, indie hobbi cucc volt, teljesen más liga a Sony által kiadott BB-tól. Sajnos más fejlesztőknél is néha-néha feltűnik a CA, mint postproc. effekt, de a többieknek legalább van annyi eszük, hogy kikapcsolhatóvá teszik. A Lords of The Fallen sem váltja meg a világot ugyan, de a #mocskosFrommal ellentétben ők elég hamar kiadtak hozzá egy patch-et, amiben menüből külön kikapcsolható a CA.
A From az a fejlesztő, akik rohattjó' játékokat készítenek, de több sebből vérző technoval. Ahogy hallom csodás lett PS4-re is a Sekiro, a szokásos framerate és frame pacing problémákkal. Egyértelmű PC-re veszem majd, ha kijöttek a DLC-k is már hozzá.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
szerintem kurvajó, de mint ahogy írtátok is, nem vagyunk egyformák.. valaki hányni tud tőle - én pl. a toon/cel-shaded grafikával vagyok így kicsit, bár Borderlands 3-ra kicsit felállt 😛
Kung-Fury meg maga az atyaúristen, ZSENIÁLIS minden másodperce!! 😄
a zenékkel együtt... nagggyon nagyon kíváncsi vagy, hogy mit raknak össze majd 2. részre... speciel engem jobban érdekel, mint az új Avengers vagy Star Wars.. 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.04.03. 19:45:35
Kung Fury. Elejétől a végéig poszteffektezett CA.
Videóklippek is szeretik használni, de még a Stranger Thingsben is fel-fel bukkan a 80-asok okán.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.04.03. 15:17:29
Adversus solem ne loquitor
Aberráció = A normálistól eltérő, rendellenes.
Ha vintage effektet akarunk használni a képen, arra van jobb módszer... konkrétan csak jobb módszer van rá. Valójában, aki ezt beletette, az kibukott a suliból, ahol azt tanítják, hogyan alkoss szépet.
Én azt tök elfogadom, hogy neked ez tetszik, de, hogy ettől ez még egy képhiba és csak nettó idióták teszik bele egy játékba az is holtbiztos. Ez olyan mintha forgatnék egy filmet, amit direkt teletosznék képhibákkal... wait... J.J.Abrams pont ezt szokta csinálni -.-
kellett az azért hozzá 😊 valami veszettjó dizájner arcok voltak odaállítva ehhez a játékhoz, ritkán látni olyat, ahol ennyire durván koherens a HUD-tól elkezdve minden
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
tényleg H I B Á T L A N az a játék, egyszerűen nincs benne hiba (max a technikai oldalról esetleg)
na de majd talán egy BB2 majd PS5-ön, amit sokszor felhoztunk már, mint álom... <#idiota>#idiota> 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ludwig bossharcot néztem épp. Az a zene...
PS5 sajnos még másfél év :S
Amúgy meg 1 laza évet megbocsát nekik az ember ilyen gen után szerintem. Launchra én számítok egy horizon 2re. Megint GG szállítja a csodát launchra 😊
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.04.02. 20:46:13
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
És aztán ugyanezt egy másik játéknál eljátszák újra, előről. Ehh... Tényleg nem kéne erőltetni ezt a játékkészítést, ha ennyire nem akar menni. Ha nincs ihlet, nincs ötlet, nincs kedv, nincs semmi, akkor minek csinálni? Ez nem szalagmunka, ide kell egy kis alkotói véna, egy kis művészet is, valami, hogy kitűnjön a tömegből. Iparosmunka édeskevés.
Most már azt mondom a kukába velük, stúdióstól.
/én sem rajongok az ilyen mandatory dolgokért.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.03.30. 09:24:53
A fotózásban a fotósok, a filmgyártásban az operatőrök igyekeznek mindent megtenni azért, hogy az elkészült képen ne legyen ilyen hiba. Ez kb. olyan mintha kérnél tőlem egy fekete tv-t én meg a széleit befújnám kék-piros spray-vel, mondván ez így jobban néz ki. Az elsőt, aki ezt játékokban alkalmazta, ott helyben fel kellett volna akasztani. Mondjuk a legnagyobb paraszt mégis csak a From, mert nem egy játékos kérte őket, hogy patch-ben legalább legyen offolható, de totálisan ignorálták őket, pedig ez csak egy kapcsoló, ami jelenleg always ON állásban van. Lefordítom: Képhiba - > ON!
Gondolj bele. Miért kell azt hinned, hogy egy rosszul beállított kamerán keresztül nézed a BB főhősét, amint aprít? Eleve miért kellene folyamatosan az arcodba tolni, hogy te egy kamerán keresztül nézed a játékot? Ez egy őrület.
Ritmusérzék és tanulás, meg kell jegyezni a mozgásokat.
Ha fakezűek játéka lenne, akkor nekem menne a legjobban. 😄
Samsung Q6FN-hez használ vki falikonzolt? Olyat keresek amivel szinte tökéletesen illeszkedik a falra.Ha lehet minimális legyen a távolság a fal meg a tv között 😊 megköszönném 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
de nem is baj, soulslike-ot szerintem FROM-on kívül nagyon senki se erőltesse, mert oltári pofáraesés lenne... 😄
Szóval a Sekiroba bár más a harc, de attól még egy From játék, egy Soulsborne játék és már inkább meg se veszem. Ettől még ezek jó játékok, csak én már beléjük untam. Ez van. Valami kazuárabb hack n slash jó ma már, nem igénylem, hogy szétrúgják a seggem ötpercenként. A korral jár szerintem.
Nem a sterilitás, hanem mert Sekiroban a pályak meg ellenfelek igénytelenek. 2-3-at kivéve.
Vagy fantáziátlanok.