121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#99366 Túlzásokba azért nem kéne esni, pláne ekkorába. Nekem semmi bajom nincs azzal, ha valakinek a Switch egy állat konzol, és a játékaik odabasznak.
De hadd ne kelljen már szarul éreznie magát annak, akit kurvára nem kötnek le a gyermekded, bugyuta játékok, a kacagó répákkal meg a torz karakterekkel. Nem, a Doomot sem Switchen akarom tolni, meg a Witchert se, meg az Outer Worlds-öt se..
15 évesen még lógtam a suliból a Mario miatt, de most már kurvára nem köt le az ilyesmi.
Az igazi gamer megjegyzésed meg ugyanolyan balga, mint ahogy Stöki DS-kritikáját jöttmentnek tekinteni és legyinteni rá.
-
TomStorm #99365 De sajna igen,ott vettem:/
Most megcsináltam refundot,úgyhogy vissza kell kapjam pénzt! -
#99364 Félre ne értsd, a NINTENDO-val semmi ellenérzésem.
Szerettem a játékait, Donkey Kong régen pl meg ilyenek.
De a mostaniak, a 3d-s remake-ek, már nem mozgatnak meg, ennyi. De nem útálom. -
#99363 Pontosan, ez tök jó, szerinted, meg a kritikusok, meg Moby meg sokan vagytok így, ez szubjektív.
Én sem azt mondom hogy ami van az rossz, hanem hogy NEM ÉRDEKEL.
vagyis érteni ezt úgy, hogy hiába a FORZA A LEGFASZÁBB AUTÓS ha egyész egyszerűen NEM ÉRDEKEL AZ AUTÓS JÁTÉK, mert nem szeretem és nem köt le.
Ha nem játszok vele, nem veszem elő, akkor hiába vannak 10/10-es tesztek a neten, megbaszhatom....
Remélem ezzel egyetértesz hogy ez így müködik a világban.
Sőtt engem nem érdekel a GTA5 és a Switch sem.
Világbaszóak, DE ANNAK akit eleve leköt és érdekel.
Világbaszóan finom valaki szerinte egy milka csoki is, de nem eszek édességet én pár éve (ha igen az évente 1-2 alkalom) , nekem nem az, mert eleve a csoki nem érdekel.
Ha érted mit mondok. -
ppista #99362 Vagy csak aki már nyolcvanas években ott volt a Nintendo-val, az a kétezertizes évek végére már picit megcsömörlött tőlük, hiszen ugyanazt nyomják. Tudom, egy újszülöttnek minden vicc új, de én már a Wii óta nem tudok rajtuk nevetni. Kötelező egy Switch az igazi gamernek, ja persze. -
#99361 Nem lényeg, lebeszéltük ezt az anjánlok Dark-nak olyat ami neki nem tetszik.
De így van a story:
Mondtam hogy az Astral Chain érdekelne, de KURVA drága nekem így a konzol.
HA, vagyis HA olcsóbb lenne a KONZOL, vagyis mindjuk 40k amit techben megérdemelne, akkor 40k-ért kb csak az Astral miatt megvenném, mert egyelőre más cím nem érdekel.
És erre mondta Moby hogy vannak még rá csodajátékok, hogyne érne meg az a gép még 100k-t is????
Mert 160-ért vettem Xbox-ot.
És erre mondtam hogy egyrészt a 2 gépet és a tartalmait maximum szubjektíven tudjuk összemérni, hiszen ami neki, vagy másnak szuper játék, az lehet jó játék, de ha nem érdekel , nem ülök le játszani elé, akkor nekem az nem létezik.
Ezért nekem teljesen más éri meg mint egy másik játékosnak.
Ami Moby véleményével ellentétben nem GÁZ, ettől nem lettem igénytelen, csak szimplán más az érdeklődési körünk, ahogy mindenki másnak.
Becseszne ha mindenki aki nem vesz nintendo-t az igénytelen lenne, mert ő vezs annyi pénzből egy pc-t vagy másik konzolt.
Én erre mondtam.
Vagyis akkor vennék konzolt érte, ha nem 100k lenne....
Így értettem a leírtakat. -
#99360 Szerintem is világb.szó játékok vannak Switchre, meg még kb két tucat kritikus szerint is. Játékosok szerint is, mert magát a konzolt is viszik, mint a cukrot, mert k.rvajó. Persze nem itthon, hanem USA-ban, itthon van sok embernél valami ellenérzés a Nintendoval szemben vagy nem tudom. PS4 mellett szinte kötelező egy Switch, annak aki tényleg igazi gamernek mondja magát. :D Szerintem.
Btw, Nálam is eddig a Death Stranding a GOTY. Magasan. Persze pénteken Fallen Order, de kötve hiszem, hogy a közelébe fog érni. :)
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2019.11.12. 10:50:21 -
#99359 wow, nem rossz! -
#99358 Megtaláltam az ideális karácsonyi ajándékot! -
#99357 Normál esetben ez egy sokadik wipeout klón lenne (bár a hangulata zseniális), de ebben ez a baszó, hogy ez ezzel készült.
-
#99356 ez szuper de ne kelljen utanad spoilertagezni, masok is vannak a topicban akik lehet hogy szeretnek maguknak felfedezni, meg ilyesmik
kosz -
#99355 Bocsánat többet nem fordul elő -
#99354 Kövezzetek meg de nálam ez a DS előre lépett az első helyre az év játéka listán. Miért? Tegnap azon kaptam magam hogy még negyed tizenkettőkor játszok, én aki 4.20-kor kel, nem is tudom mikor játszottam hétköznap ilyen sokáig. Olyan addiktív a játék, tipikus az az érzés tudjátok na még ide elmegyek ezt még megnézem stb... -
#99353 igen, olyasmi :)
gyakarolatilag bármit meg lehet benne csinálni, láttam redditen ilyen Dead Space meg Alien Isolation koppintásokat is - persze nyilván javarészt csak pár perces dolgok ezek, de poén :) bár én játszani biztos nem játszanám egyiket se :D de vannak nagyobb volumenű fejlesztések is ugyanúgy..
meg valaki megcsinálta a PT-t újra benne :)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.11.12. 09:50:52 -
#99352 Akkor ez egy ilyen game maker cucc PS4-re? (Nem tudom, kérdezem, még nem beszéltetek róla itt, ha jól rémlik.) -
ppista #99351 Az benne a szenzációs, hogy a Dreams-ben ezt is meg lehet csinálni egy hozzáértőnek. Meg még kismillió mást is. -
#99350 K. sokat játszottam már Wipeout-tal, de ebben most semmi olyat nem látok, ami azoknál jobb lenne, hacsak nem a posztapok hangulatra gondolsz, mert amúgy hót' kihalt, élettelen az egész, már pedig a Wipeout-feelin' egyik fő jellemzője, hogy miközben ezerrel suhansz közben minden csillog-villog, lüktet, sodor, űz, adrenalinfröccs ezerrel. Ebben én ezt pont nem látom.
A pályatervezés pedig n+1. Wipeout klón, de cáfolj meg. Mit látok rosszul? -
#99349 Azé az betonkemény, hogy Dreams-ben csinálnak olyan wipeoutot, amilyennek a wipeoutnak kéne ma lennie :OOO
-
#99348 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#99347 Iszonyúan qrvára nehéz lenne a játék topikjába betenned az ilyeneket, hogy ne qrd el másnak a felfedezés örömét, ugye? Vagy ha már nem megy a kereső használata: A spoiler tag minek van szerinted? -
#99346 Na, ezt meg tudom érteni, én így voltam vele. Megvettem megjelenés után pár héttel Zeldácskával együtt, azt hiszem 125 ezer volt így. Végigtoltam Zeldácskát, ami szép volt, jó volt, aranyos volt, egynek pont jó volt, majd utána fél évet porosodott a tévé mellett, és eladtam.
Utólag azt mondom, hogy egy játék miatt nem éri meg venni egy konzolt. Semmilyen konzolt.
-
#99345 Most nem értelek.
"Ki a faxomat érdekel a SZERINTED világbaszó Nintendo játékok?"
Előtte meg azt írod, ha nem lenne olyan rohadt drága a konzol, tuti vennél egyet az Astral Chain miatt.
WUT? -
#99344 Ennyi játék után azt gondolom, hogy igen. Én ezt végig fogom tolni, mert nagyon érdekel, hogy mi ez az egész, és olyan szakmai igényességgel van tálalva, amihez képest szinte a teljes videojáték-ipar elbújhat, nagyon kevés kivétellel. -
#99343 DS spoiler SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2019.11.12. 09:41:12 -
#99342 Igen ott. :)
Helyes. Tudtam én, hogy lesz haszna ha kiépítem. :D
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2019.11.12. 01:52:35 -
#99341 Szerintem azt kell reagálni, hogy megérted hogy neki ez a véleménye és ennyi, a stream nézés ugye nem kötelező. Szíve joga, ha neki unalmas, jáátszani se kötelező vele.
Én nem is értem azt amikor egy új hype-olt játékkal valaki azt hiszi, hogy követelmény hogy neki tetszen, meg hogy akkor azt kötelező játszani...
Bullshit.. -
#99340 Én azon agyalok, hogy ha valaki felveti a streamen, hogy szerinte a DS egy full unalmas postás szimulátor, hogy erre mit reagáljak, ugyanis tök átérzem hogy pl streamet nézve, sokszor nem túl izgalmas a dolog, úgy egybe és játszva meg nem semmi élmény! Elején én is néztem némi steamet, és eskü refundon gondolkoztam kipróbálás nélkül, aztán meg behúzott mint az állat, ha nem lenne meló meg egyébb tennivaló a való életben, akkor szétfüggtem már volna :D -
sgfool #99339 5. fejezetben vagy ? Ott a hegyekben fontos lesz egy jó utat kialakítani vagy a járműveket előtérbe hozni, mert majd egy nagy távolságot kell megtenni a fejezet vége felé, nem is akármilyen szállítmánnyal :) -
#99338 Engem még egyszer se kaptak el és gránátot se használtam csak boss ellen -
#99337 Ugyan ez. Igaz én hardon tolom.
Most azzal szopok, hogy mászom a hegyet és építek kötélhidat (2 óràja lassan!!) . Se cipőm, se semmi..megfagyok...mindig visszacsúszok...,de rohadjon meg megépítem! :D Még egyszer tuti nem fogok gyalog jönni ide.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2019.11.11. 23:28:56 -
#99336 Walking sim a f.szt. BT-t keménykednek mindenhol, feszt esik az a kurva eső is...50 kilónyi felszerelést cipelek magammal csak az életbenmaradáshoz :( Én nem küzdök ezekkel a tetvekkel. Ha elkapnak, mielőtt kipucolom az utat hemagránáttal, már tolom is reloadot. -
#99335 Amúgy mindez csak azért látszódik így a szemedben, mert én írok valamit, valamiről, egy témában, vagy kérdezek valamiről valamit, és te meg szinte 90%-ban belekezdesz valami mellékes hülyeségbe, aminek semmi köze hozzá, senkit nem érdekel, és úgy állítod be mintha kéne hogy érdekeljen, de nem érdekel ugye és naná hoyg úgy tűnik mintha nem érdekelne, a mellékes hülyeség.
mégpedig azért mert igazad van valóban nem érdekel és hidegen hagy, majd ha egyszer elvesztem az itélőképességem és szeretném ha mások szablyák meg mivel játszak, vagy mi teszen, vagy mivel legyek el 10-20 órákat, akkor neked szólok először ígérem....
Senkit nem akarok megsérteni, aranyosak vagytok hogy ajánlotok játékokat, dde nekem egy gameplay trailer és tudom hogy azzal én elleszek vagy nem. Számomra ez évek óta már full egyértelmű. Nem szarom le a tippeket, de már mielőtt lenne tipp látom a gameplay-eket és már tudom mikkel fogok valaha is játszani... <3 -
#99334 Én arról beszéltem amikre mondod hogy MÉG az AC-n kívül vannak, ne kelljen magyarázni az t ami egyértelmű, érdekes ez reggel még a DS kod miatt rám mondtad hogy nem értem mit irnak, most neked kell szájbarágni mindent?
Ja nem, te szimplán szereted fordíott esetben félreolvasni, és érteni ami egyértelmű.
Fogyatékos? Én nem értem mit írsz vagy fordítav? :) -
#99333 Nem is az a baj, hanem hogy szerencsétlenek össze vissza építenek...olyan épületeket tesznek egymás mellé amiknek semmi értelme, engem inkább csak ez zavar. -
#99332 Ugye nem jutott ilyen az eszedbe, hogy megvetted ps storeból, amikor egyrészt lemez, másrészt 15 dodóért kibérelheted egy hónapra origin premiumban? -
#99331 >Ki a faxomat érdekel a SZERINTED világbaszó Nintendo játékok?
>Ha nem lenne irreálisan drága a Switch, akkor az AC (Astral Chain is érdekelne), vagyis vennék az miatt konzolt. :)
Sajnálom, hogy ezt nekem kell kimondanom, de te darksector szellemi fogyatékos vagy. Méghozzá súlyosan :(( -
#99330 HA BÁRMIT LETÖLTÖTTÉL.
AKÁR EGY NYAMVADT avatar-t, akkor már nem. Én régen belefutottam ebbe a hibába, automata letöltésen volt.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.11. 22:22:02 -
#99329 Mivel elindítani nem is tudod még, így elvileg igen. -
TomStorm #99328 Akkor neked is ennyi,elkapott,nem fog ereszteni:D -
TomStorm #99327 Akkor most Jedit tudom még refundolni?