121271

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #119118
    Ahogy néztem a srácok valamilyen módon helyre tették ezt a szemcsésedést a performance módban... ::)

• darkSectorxxx #119117
    Igen? Ja akkor lehet az lesz, azt hittem az úgy van hogy szűkül a gomb körül ilyen keret... Ejj csesszék meg.
  • Seth
    Miért jelzi furán? Heavy Rain-be is így van, hogy telítődik meg a gomb, az mutatja az időt
  • darkSectorxxx #119115
    Konkrétan nem de az ellenállással talán meg tudnák oldani, mert van 2 állása mint a Returnal vagy Ratchet-nél.
  • darkSectorxxx #119114
    Hát az még lehet, csak akkor furán jelzi. :) adnám amúgy ha kihasználnák ilyen játékokba a kontroller dolgait. :)
  • Bercy #119113
    Szerintem a trigger nem mér erőt csak elmozdulást (gondolom potméter vagy hall szenzor lehet benne, nem néztem utána).
  • Seth
    Szerintem ott csak annyit mutatnak, hogy megnyomja az R2-t időben vagy sem és attól függően más lesz a következő esemény.Ebben semmi új fícsör nincs
  • darkSectorxxx #119111
    Hát kuvajól néz ki, ha ez valóban így fog kinézni. Mondjuk a Matris demo-t (és ott szerintem nagyobb terület volt) nézve nem annyira hihetetlen.

Amúgy nem tudom az megvan-e valakinek a videóban, hogy az R2-nél támogatni fogja azt hogy milyen erősen nyomod valszeg le, mivel azt sugallja a lábrugásnál hogy az r2 különböző módon fog reagálni majd. Apró fícsör de érdekesnek tűnik...
    (persze lehetne az is hogy gyorsaság alapján változik, de a jelölés nem arra utal, mert akkor szerintem másképpen jelölnék)
    Így akár lehetne PS only is a játék.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.06.08. 07:49:50
  • Inquisitor
    Koreai jómunkásemberek (NCsoft) ráuntak az MMORPG sorozatokra és megirigyelve a Quantic Dreams babérjait tegnap kirakták a Project M nevű játék, interaktív mozi trailerét. Naná, hogy Unreal Engine 5.

Utoljára szerkesztette: Inquisitor, 2022.06.08. 00:12:18
  • darkSectorxxx #119109
    Igen, a legkisebbe nem lesz benne mert ugye ott csak a havi játékok vannak a macskás meg a PS Now utódjába lesz elérhető, vagyis a Extra+Premium.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.06.04. 13:06:37
  • darkSectorxxx #119108
    Ezt egy külföldi oldalon írták, természetesen nem hivatalos.
  • Seth
    Igen, az essential-ban nem lesz benne, csak extra meg premium( vagy deluxe más területeken)
  • Mephike
    Jól emlékszem, hogy ez a Stray a legkisebb csomagban, az Essentialban nem lesz benne, csak a két nagyobb csomagba kerül bele megjelenéskor?
  • Moby
    Dark baszki, ezek a sületlenségek egyfolytában... :D
    Senki nem tudja, hogy mennyi időre vette meg a sony az exkluzivitását, azt aztán meg pláne nem, hogy jön-e gamepassbe. Figyi, értem én, hogy valahol egy vécésnéni levesz párszáz forintokra ilyen buta pletykákkal, de mikor fogod észrevenni, hogy csak lódit a banya? :D
  • darkSectorxxx #119104
    Na ezt jó tudni, akkor olcsóbb lsz ott kijátszani 1 hónapossal. :P

Mondjuk most néztem, 2023-ban év elején jön Xbox-ra is mert ez csak timed ex ugye és ott benne lesz a Gamepass-ben. :)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.06.03. 13:16:58
  • darkSectorxxx #119103
    Ez igaz.
  • Seth
    A Stray day1 benne lesz a psplus extra és afölötti kategóriában. Yay, még jó hogy tavaly ajándékba kaptam 1 éves psnow előfizut :)
  • Seth
    Nekem tetszik amúgy amit mutattak, jó kis hack&slash lesz. Csak nem FF. Bár már a X óta nem az.
  • darkSectorxxx #119100
    Nálam a FF 15-nél elengedte a kezem a sorozat.
    Kb annyira mozgat meg már a FF mint egy mobilos játék.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.06.03. 12:25:44
  • darkSectorxxx #119099
    Várható is volt hogy brutáljó lesz. :D
  • Seth
    A FF16 meg már nyomokban sem emlékeztet egy jrpg-re, lehetne DMC6 is :(
  • n000rbi
    A Callisto Protocol nekem mindent vitt.
  • Evoluti0N
    Kivi vok, h a Resi 4 esetében az egész játék játszható lesz-e VR-ban.
    A Horizon cucc esetében meg van egy olyan érzésem, h vmi elég rövid, tech demó szintű vmit kapunk
  • AntiHero
    Ott a Resi 4 remake
    +
    Resi 8 VR2-re
  • Kandurex
    hmm, ha lesz is valami, akkor az pontos dátum, minden más már okafogyott
  • mucsácsó
    szerintetek lesz bármi GoW-related az esti streamben?
  • Evoluti0N
    Jah, azt nem tudom. Lehet.
  • lwb
    De ha jól emlékszem, akkor be van ígérve egy rendes Resi4 remake is, nem? Mintha lett volna erről szó, hogy a következő a resi remake-ek között a 4-es lesz majd, a VR verzión túl.
  • Evoluti0N
    Mivel Resi 4-ből van VR Oculus Quest 2-re, simán el tudom képzelni, h ha valós a Resi 4 remake, akkor VR lesz.
  • lwb
    Szerintem nem kamu az. A PSVR2 biztos lesz, már elkezdték promózni, a CODMW2-t szintén, Avatar játék sanszos mivel jön a film, a Forspoken 100% hogy lesz, a Resi4 remake-ről meg elég nagy volt eddig a csend.

Nincs közte nagy durranás, ez is a hitelesség mellett szól. Meglátjuk. Akármit is csinál a Sony, nem fogja tudni alulmúlni a MS-ot, ahol majd megint bejelentik, hogy ugyan ez az év lószr megint, de majd jövőre, akkor jön a tutiság. Lesz egy kis gameplay promó Starfieldből, ettől kellene majd elájulnunk.
  • Moby
    Ez mondjuk lehet :D
  • Seth
    A logikám az volt, hogy igaz lehet , mert kurvagyenge felhozatal :D
  • Moby
    Szerintem ez lehet a tuti, mert ferdén van fotózva, tehát valid!

/van még, aki elhiszi ezeket?
  • Mephike
    Itt a State of Play várható tartalma! Nem kamu, biztos ez lesz!
  • lwb
    Ez még csak a bejelentés volt, gameplay még odébb lesz. De nem hiszem, hogy radikálisan más lenne, mint az első rész volt és ez nem is baj.
  • Seth
    State of Play program is líkelődött, de lehet akár kamu is

Utoljára szerkesztette: Seth, 2022.05.30. 16:36:37
  • Seth
    Ugyanez volt a Days Gone-nal is, akkor is mindenki nagyon happy volt miatta :D
  • davidka003
    God of War-al az a baj, hogy eleve benne van a ps+ collectionben akinek van PS5 gépe.
  • mucsácsó
    ehhh :( akkor inkább ne adjanak semmit, csak egy szaros GoW Ragnarök dátumot :D
  • Seth
    Júniusi PS Plus, állítólag
    Két multira kihegyezett gagyi bunyós cucc, meg egy GOW amit már a híd alatti csöves is játszott

God Of War
    Naruto Boruto: Shinobi Striker
    Nickelodeon All-Star Brawl
    Utoljára szerkesztette: Seth, 2022.05.30. 16:22:21