121467

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #119352
    Elvileg ez nem lehetséges.
    Nincs megoztva valami profil?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.08.21. 11:32:14
  • xymano
    Nem volt semmi előfizetésem. 2 hónapja be sem volt kapcsolva a ps tegnapig
  • Seth
    Nem volt PsNow előfizetésed ?
  • xymano
    Nem is sima hanem premium
  • xymano
    Hello
    Az lenne a kérdésem, hogy nem vettem ps plus t
    mégis van, valaki nem tudja miért?
    Tuti nem vettem nem is szoktam
  • darkSectorxxx #119347
    Sajnos hiába 4k meg RTX meg bármi a videó annyira homályos hogy hihetetlen, a legtöbb Unreal ilyen dologgla nekem ez a problémám.
  • Mephike
    Jó cucc lesz ez! Nálam egy ideje fent van a listán.
  • mucsácsó

váó..
  • TBTPumpa
    Eléggé combos és figyelemreméltó ingyenes frissítést kap a Kena, szeptember 27-én a megjelenés első évfordulójának alkalmából!

Tartalma:
    - Új képességek
    - Új trófeák
    - Új ékkövek (általuk a staff tápolható lesz)
    - Új ruhák (Deluxe Edition kiadás is bővül)
    - Új feladványok
    - Új ellenfelek!
    - Új sapkák a rotoknak
    - Rengeteg finomhangolás és hibajavítás

A teljes bejegyzés (videókkal mellékelve az újdonságokról) itt olvasható

Az oldalon csak PS4 és PS5 verziók vannak említve, de gondolom PC-re is érkezni fog majd aznap.
    Vannak fejlesztők/kiadók, akik ennyi újításért cserébe már folytatásnak hívnák az adott játékot - lásd: Blizzard - Overwatch 2.
  • Kandurex
    Nem vitatom, ez mind benne van. De szörnyen unalmas..
  • lwb
    Szerintem ott van a legtöbb opció. Lehet gurulni, parryzni, van ugrás, lopakodás, de van ranged combat és magic is, státusz-effektek stb. Megfelelő builddel (és ügyességgel) végig lehet vinni gurulás nélkül is. Van is fent pár video, ahol már meg is tették mások.
  • Kandurex
    Persze, de nekem az elden faék-nak tűnik.
  • lwb
    Azért ez erősen véleményes. A Sekiro is csak addig nehéz, ameddig minden from játék: amíg ki nem tanulod a bossokat meg a technikát a leverésükhöz. Az ER nem a gurulás miatt könnyebb, hanem mert open world és ha valamelyik boss-szal nem bírsz, akkor el tudsz menni máshová fejlődni és később visszajössz. Meg van ezer opciód, respec-elsz valami más buildre, fejleszted a summonodat, új summont vadászol le stb.

Emlékszem Malenia első karakterrel milyen nehéz volt, most meg harmadik próbára levertem a samurai-ommal. Az első fázis alatt egy ütést sem kaptam. Gyakorlás kérdése az egész.
  • Kandurex
    Elden Ring? Ostopid gurgálós harcrendszerével? Lesznek csúnya meglepetések a Sekiro-val :)
  • hvitya
    Lehet akkor Store-ból leszedem.
    Tegnap lett vége az Elden Ringnek és 150 óra után úgy tűnik nem szenvedtem még eleget :D
  • darkSectorxxx #119337
    Eléggé népszerű a cucc, keveset adnak el belőle, de legjobb ha van lehetőséged akkor digitálisan vedd.
  • McFrost
    A store-ból vettem akciósan 12-ért, még 18-áig lehet.
  • Kandurex
    Most akciós a store-ban 12 e. Én is behúztam, meglett a harmadik végigjátszás.
  • tonyr #119334
    Pgs.hu-n van 14ezerert (hasznalt), de sohasem hallottam meg errol a weboldalrol...
  • tonyr #119333
    Hello,
    Hat itt Nemetben van, bontatlan is (ebay.de), de nem olcso.. postaval egyutt 43€ az uj, plusz akkor meg el kellene neked Magyarba kuldenem...
    Hasznaltba is kaphato, pl gamestop.de, 35€+posta (ha kell ekkora osszegnel szallitast fizetni)...

Ha gondolod, nezz utana pl ebay.de-n, es ha szeretned, szivesen segitek, mert nem nagyon postaznak mas orszagba...
  • hvitya
    Hello

Valaki tud esetleg nekem választ adni arra, hogy a Sekiro PS4re miért nem kapható sehol?
    Azért sok játékból kering a használt piacon nem egy darab ennyi idő után ehhez képest ebből sehol semmi.

Amit néztem
    Jatekaim.hu
    Hardverapro
    Vatera
    Jofogas
    Konzolboltokba is kerdeztem
    Tudom ott a store de nem letöltős verzióban akarom hogy meglegyen

Ha van még ötlet hol nézzem akkor jöhet
  • Seth
    Augusztusi Plus Extra/Premium

Yakuza Kiwami
    Yakuza Kiwami 2
    Yakuza 0
    Dead by Daylight
    Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands
    Bugsnax
    Metro Exodus
    Trials of Mana
    Monopoly Madness
    Monopoly Plus
    Uno
    Wheel of Fortune
  • csgj
    De ezzel épp az a baj, hogy 55"-os. Nekem max 50"-os fér el.
  • Moby
    270-ért már kapsz 55-ös oledet is. Nem az LG-től, meg nincs 120Hz, meg nem a legújabb tech, de még mindig jobban jársz vele, mint akármelyik LCD szarral ennyiért.
    Link.
  • csgj
    Ha nagyobb, konkrétan nem fér be. (A lehető legkisebb szolgálati lakásban lakom. Spórolni kell a hellyel. :'D)
    Nézegettem közben, kiderült, mindkettő, amire gondoltam, global dimminges is, amit a jelenlegi tévémen is utálok. (Sötét jelenetben az egész kép egyenletesen elsötétül. Mondjuk Playstationön ezt ki tudtam kapcsolni, ha PC módban használom.)
    Találtam még egy ilyet: Hisense 50U7QF
    Ez elvileg full array local dimminges, olcsó is, 50"-os. DE... már most úgy látom, kifogyott belőle majdnem minden bolt.

Az a picit drágább LG OLED pontosan melyik?
  • Kandurex
    Mindkettő felhős lesz. Extrán. Amúgy, ha tényleg 125 cm fér be, akkor szinte minden kiesik. Viszont van 270 körül LG OLED a 47-48” kategóriába…
  • csgj
    Hahó! Hamarosan aktuális lesz, hogy tévét cseréljek (de most már tényleg). Van valakinek tapasztalata/ismerete, mit érdemes most venni? Eddig kettőt néztem ki: Samsung AU9002 és a Q60. 230 ezer forint körül már mindenképp megállnék, az is kb. a plafon lenne nekem. :( (De szerencsére max 125 centis tévé kellene.) Fő szempont az, ami a jelenlegivel gond: hogy ne legyen ennyire felhős a panel képe (dirty screen effect). Az OLED az ára miatt nyilván nem játszik, de QLED még összejöhet(?) A tökéletes local dimminges HDR nélkül is megvagyok, eddig se használtam a gagyi KU6300-on.
    Előre is köszi a segítséget!
  • Moby
    Ez a linkelt képen egyértelműen black level probléma. Az elég normális, hogy limitedbe lesz erőltetve, mert afull scale csak RGB-ben értelmezhető, más színleképzésben nem, szóval amikor bevált YUV420-ba, az magával hozza a limited scale-t. Ennek hatásai ellen továbbra is vagy manuálisan lehet küzdeni, vagy a hdmi bemenet pc módra kapcsolásával, és a black level automatára tételével. De ez az egész problémakör továbbra is csak a tévéseket fogja érinteni leginkább.
  • mucsácsó
    szerintem talán lehet értelme, de extrém esetekben - 4K120-on nem megy egyszerűen a 4:4:4 RGB a jelenlegi 32Gbps hw limit miatt a PS5-nél és az RGB range is limited-be lesz erőltetve, tök mindegy, hogyan állítgatod te azt a menüben (ha tudod), nem fog változni; hogy ez miért is érdekel engem - ha pl. Miles Morales vagy HFW-ben belövöd a 120Hz mode-ot (avagy 40FPS), akkor egyszerűen egy mosottszar az egész, totál mindegy, hogyan machinálsz a PS5 vagy TV beállításokkal, egyszerűen nem lehet _NÁLAM_ elérni a 4K60-as képminőséget 4K120-on a B9-emen.. :( nem a black level a baj, már az összes létező permutációt végigpróbáltam, VRR on/off így-úgy, semmi.. kb olyan, mintha a HDR nem működne jól.. kb úgy néz ki a játék, mintha egy olcsófos megjelenítőn tolnám.

én elhiszem, hogy valakinél észrehetetelen a különbség, de mégis redditen is jópáran sírnak emiatt (és C9, CX, C1-en is), és nincs megoldás egyszerűen, max ha 1080p-ra állítod az outputot - dehát akkor meg megintcsak romlik a minőség.. azért rápróbálnék ugyanerre 1440p-ben, mert ott ott a full range 444 120Hz 10bit bele kell férjen a bőven sávszélbe - kérdés, hogy mennyire lesz ócska 1080p-hez képest...

nagyjából így kell elképzelni a jelenséget, csak szemléltetésképp: KATT

további threadek:
    PS5 + LG CX - colors off in 120Hz HDR modes

PS5 has no full HDR support if VRR is ON.

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.08.01. 09:13:16
  • Moby
    Azt kétlem. Értelme semmi, 1440p-n még a félig működő VRR sincs. Szokásos sony minőség. Az 1440p-s monitorok java amúgy is fogad 4K-t, édesmindegy hogy a monitor skálázza, vagy a PS.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.07.30. 22:19:18
  • Voltan
    Nekem mondjuk jól fog jönni.
  • Moby
    Mint egy falat kenyér. Úgy.
  • mucsácsó
    de legalább jön a 1440p support! :D
  • Kandurex
    azbeszt…
  • Moby
    Másról nem nagyon érdemes diskurálni. A géming kvázi halott :D

Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.07.27. 16:01:32
  • Seth
    PS+ Essential augusztus

-Yakuza: Like a Dragon (PS5/PS4)
    -Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 - Pack Cross-gen Deluxe (PS5/PS4)
    -Little Nightmares (PS4)
  • lwb
    Ez azért még nem flame. Nem volt személyeskedés.
  • Evoluti0N
    Gyönyörű látni, hogy a többi SG topichoz hasonlóan ez is kb. csak akkor nem halott, amikor flame van.
  • darkSectorxxx #119314
    Majd meglátod.
  • Moby
    Hát úgy, hogy nem a nóti dog fosta ki magából, tehát szar :DD