121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Seth
    A semmit nem tudom értékelni ;) Kojimát még nem vette meg senki. Annak csinál exklúzívot aki fizet érte.
  • TBTPumpa
    + megvették Kojima-sant is!
  • Seth
    Wo Long - Nioh 3 pótlék
    Silksong
    Starfield

Ennyi érdekel. Leáldozott, de a lényeg hogy Phil-nek van mit ennie, szépen gömbölyödik :)
  • Kandurex
    Nem tudok róla.

Viszont volt egy Diablo IV..
  • TBTPumpa
    Sony-nak nem lesz valami műsora?
  • Kandurex
    Nézegetem ezt a MS showt-t, de valahogy ugyanaz a hígszar ganéj-passz szökevények mindenhol. Ezek semmit nem tanultak?

Remélem azért meglepnek valamivel.
  • darkSectorxxx #119155
    Nálad minden kifejezés szinonima csak a legrosszabbikhoz. :)
  • Moby
    Nem le, hanem torkon. Így helyes.
  • darkSectorxxx #119153
    Ez még egy vak embernek is minimum 1 generációnyi a különbség.
    Az hogy te kiégtél, meg lekakilod az már nem a játék hibája kedves forumos társ. :D
  • Moby
    Kiválóremekszuper! Úristen beszartam! És még adaptívrezgéscucc is! Hát ez day1!

/namegalasztoffaszt! Bottal se.
  • darkSectorxxx #119151
    És egy Hely ami a Last 2-ben si benne volt!!!
  • darkSectorxxx #119150
    Hát az egy dolog hogy nem érdekel, de kap adaptív rezgést a cucc, nem hogy txtúra pack lesz mert az a remaster volt ez remake...

Ugyanazt újraalkották , legalábbis nagyrészben... igen AI meg sokminden változik, animációk, szájmozgások, stb...

Látványban meg beszéljenek a képek:

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.06.10. 20:18:50
  • Moby
    Jaja, annyira, hogy az elmúlt két évben ez volt talán az egyetlen olyan, ami többé-kevésbé igaznak bizonyult. De ez a "szivárgás" is valszeg csak marketingfogás volt a sorozat miatt, szögpontosan be volt időzítve minden előre, és már csak emiatt is megy ez, hogy már az égvilágon semmi rizikót nem vállalnak semmivel.
  • Moby
    Én közben csak csendesen várom, hogy mikor merik kimondani végre a Ragnarökre a 2023-at :D Nehezen jön ki belőlük. Pedig nekem ezen sok múlik, mert ezen dől el, hogy meglesz-e az 3 vásárolt játék playstationre 2022-ben :D
  • Moby
    Remélem azzal is leveszik majd a birkoidokat $70-re. Mondjuk én 100-ig nem állnék meg a helyükben. Felesleges félig, ha fullba is lehet tolni :D
  • Akra
    Pontosabban nulláról újra épített remake, a TLOU2 továbbfejlesztett grafikus motorjával. PS5 kontrollerhez igazítva és új mozgás és karakteranimálással. Én nagyon örülök,hogy szebb és jobb állapotban újra játszhatom majd. Sony magyarország már gőzerővel hajt,hogy legyen magyar felirat benne. A 2023-ban megjelenő TLOU multiplayer játékban is már a fejlesztett dolgok lesznek. A multiplayer különálló játékként jelenik meg és meg kell majd vásárolni.
  • Moby
    Nem csak a végét nem, az elejét sem. Egyáltalán semmit nem láttam belőle. A videókat külön-külön, de azt sem mindet. A COD meg a Callisto érdekelt, ezt a lasztofasz rererereremaszter meg adják el másnak hetvenért. Torkonszarom mi van benne, meg mit tartalmaz, mi van benne, és hogyan. Ez a nótidog a sony szánalomstúdiója lett.

/de értem mit akartál mutatni, de én sem a bejelentésben, sem abban, amit mutattak nem láttam semmit, ami arra utalna, hogy itt bármilyen harcrendszer újítás lenne. Ránézésre ez szőr ugyanaz mint az első, csak a kettő motorjával, hd textúrapakkal.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.06.10. 19:36:05
  • darkSectorxxx #119144
    Ja igaz a mértékét nem tettk mérlegre, meg ja egyénileg elbírálható, de kb úgy vedd mint a Das szériát, egy laikusnak mindhárom Das egyforma...
  • Bercy #119143
    Lehet, hogy az voltam, de számomra nem volt egetrengető a különbség. Pl a DarkSouls ahol ugrani se lehet és a Sekiro ahol házak tetejére tudsz ugrani és a levegőben pókemberként haladni a grappling hookka egy jelentős különbség.
  • mucsácsó
    igazából ezek a mostani pletykák/leakek eléggé be szoktak jönni - és most nem az önjelölt balfasz 4chan insiderekre gondolok, akik kiraknak egy fake listát a State of Playről, ami aztán pár suttyó gamer oldalnak tökéletes clickbaitként szolgál - egyébként a legutóbbi SoP tartalma pár órával kezdés előtt tényleg kiszivárgott, ahol még a prezentált játékok sorrend helyesen is le voltak írva és a dátumok is :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.06.10. 14:22:59
  • darkSectorxxx #119141
    REMÉLEM NÉZTED A SUMMER FEST VÉGÉT

• darkSectorxxx #119140
    Hogy mi?

Nem volt nagy különbség az 1 és 2 rész közt?
    Akkor eléggé figyelmetlen voltál a végigjátszás során.
  • Zóanagyvarázsló
    Tudom, hogy a DLC-k kellettek, de addigra boldog-boldogtalan megvehette öket fillérekért, ahogy a Legendary Editiont is. Akit igazán éruntett az SE, annak jó eséllyel ingyen volt. Ráadásul modokkal az alap is felhúzható volt ingyen.

Én nem követem a Skyrim kiadásait (gondolom, a sok platformból következik), a számmisztika sem érdekel. A lehúzás már igen. Meg az is, hogy 2005 óta csak UC TLoU jött a Naughty Dogtól. Pont nem azt érzem, hogy ezzel konzolt akarnak eladni nekem.

Mindegy, legalább az elsö rész és a kimaradt nagygépes UC-k jönnek PC-re, ez nekem jó, csak szomorú, hogy mire sztárfejlesztövé váltak, bele is fagytak a sikereikbe. Három UC maxolása után valahogy a 4-re sem tudtam vetödni, de a Walking Dead után a TLoU sem indította be a libidóm.
  • lwb
    Hát, van a dodge ugye meg a stamina meter a sprinthez. Ezek azért elég fontos különbségek. Ezek az 1-ben nem voltak.
  • lwb
    Az SE annak volt csak ingyenes, aki az összes dlc-t megvette az alaphoz. Ha a 3 dlc-d nem volt meg, akkor az SE teljes áron ment.

De nem is annyira az árra gondoltam itt - abban az ND amúgy is lehúzós, az U4 next gen peccsért is kértek 10 eurót - , hanem hogy azért 9 év alatt 3 kiadás az nem ugyanaz, mint 11 év alatt vagy 10 legalább.
  • Bercy #119136
    Őrült nagy különbség nincs a TLOU 1 és 2 között mechanikában. A 2 hozta amint kor megkövetel.
  • Zóanagyvarázsló
    Én amúgy elsöre pont az eredeti mechanikával szeretném kipróbálni, így a csiszolgatás jól hangzik, de annyira nem örülök. Még a végén vehetem meg PS3-ra is.
  • Zóanagyvarázsló
    A Skyrim SE ingyenes volt a régi tulajoknak. Az Anniversary egy modokkal igény szerint kiváltható nem túl drága update. Ezeket nem mérném egy 70 eurós lehúzáshoz. Persze majd meglátjuk, ad-e engedményt a Sony, de a Miles Morales óta nem sokan fogarnának erre nagy tételben.
    Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2022.06.10. 10:50:43
  • lwb
    Teljes áron lesz, ez biztos. De legalább változik a gameplay is itt, nemcsak a grafika javul. Nyilván az hbo show miatt adják ki újra, ez azért nem skyrim, amiből 11 kb a kiadások száma. TLOU1-ből ez lesz a harmadik, pedig csak másfél év van a két játék között (Skyrim 2011, TLOU ps3 2013).
  • n000rbi
    Itt annyi csavar van egy DS remakehez képest, hogy itt a gameplay is változik, a part II mechanikák mind benne lesznek, az AI stb, szóval nem “csak” grafikai tuningról van szó.
  • Bercy #119131
    Ezek a AAA áras remakek nekem nagyon nehezen értelmezhetők. Gondolom az igazi célközönség az aki nem is játszott az eredetivel. Annak egy új AAA játék és megéri az AAA árat. De számomra ezek csak igen kellemes nosztalgiák megszépült köntösben. Nagyosz szeretem a remakeket, csak nem új áron.
  • TBTPumpa
    A Remastered Remake-je várhatóan teljes áron:

Ez már lassan Skyrim/GTA5 kategória lesz. Hol van a Preorder gomb?
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2022.06.10. 08:21:52
  • lwb
    Valamit csinálnak is, mármint a Last of Us multi játékon túl. De ugye csak ez volt bejelentve, szóval mást várni felesleges volt.
  • Evoluti0N
    Ugyanez a vélemény, mármint félig-meddig. :D Mármint szívesen látnék Lasszó 3-at, meg a LL után szívesen látnék teljes értékű Uncsit Chloe főszereplésével, de vmi új IP jó lenne már. Habár, ha azt nézzük, h a SSM csak God of War játékokat készít 2005 óta, akkor ND nem is áll olyan rosszul. 9 éves a legújabb IP-jük (TLOU 1)
  • Seth
    Dettó. Valami új, ne Lasszó meg Uncsi
  • Kandurex
    Egy kicsit se érdekel a Lasszó 1…pont elég volt egyszer végignyomni.

Új játékot várnék a huncut kutyákoktól…
  • Seth
    Szerintem azt elfelejtheted és naná .hogy mellé teljes árú lesz
  • Evoluti0N
    Kivi vok, h vajon lesz-e olcsó upgrade lehetőség azoknak, akiknek már megvan. Habár, mivel full remake és nem csak remaster, nem lepődnék meg rajta, ha nem lenne.
  • Seth
    Igen, itt a Trailer, mondjuk nem hivatalos, kicsit akadozó, de aki nem tud várni.
    Semmi újdonságot nem látok benne a grafón kívül, minden kamerabeállítás, jelenet ugyanaz. Ja és jön PC-re is
    Utoljára szerkesztette: Seth, 2022.06.09. 18:24:04
  • lwb
    Last of Us 1 remake szeptember 2-án jön a gamespot szerint.