121467
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Elvileg ez nem lehetséges.
Nincs megoztva valami profil?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.08.21. 11:32:14 -
xymano #119351 Nem volt semmi előfizetésem. 2 hónapja be sem volt kapcsolva a ps tegnapig -
Nem volt PsNow előfizetésed ? -
xymano #119349 Nem is sima hanem premium -
xymano #119348 Hello
Az lenne a kérdésem, hogy nem vettem ps plus t
mégis van, valaki nem tudja miért?
Tuti nem vettem nem is szoktam -
Sajnos hiába 4k meg RTX meg bármi a videó annyira homályos hogy hihetetlen, a legtöbb Unreal ilyen dologgla nekem ez a problémám.
-
Jó cucc lesz ez! Nálam egy ideje fent van a listán. -
váó.. -
Eléggé combos és figyelemreméltó ingyenes frissítést kap a Kena, szeptember 27-én a megjelenés első évfordulójának alkalmából!
Tartalma:
- Új képességek
- Új trófeák
- Új ékkövek (általuk a staff tápolható lesz)
- Új ruhák (Deluxe Edition kiadás is bővül)
- Új feladványok
- Új ellenfelek!
- Új sapkák a rotoknak
- Rengeteg finomhangolás és hibajavítás
A teljes bejegyzés (videókkal mellékelve az újdonságokról) itt olvasható
Az oldalon csak PS4 és PS5 verziók vannak említve, de gondolom PC-re is érkezni fog majd aznap.
Vannak fejlesztők/kiadók, akik ennyi újításért cserébe már folytatásnak hívnák az adott játékot - lásd: Blizzard - Overwatch 2.
-
Nem vitatom, ez mind benne van. De szörnyen unalmas.. -
Szerintem ott van a legtöbb opció. Lehet gurulni, parryzni, van ugrás, lopakodás, de van ranged combat és magic is, státusz-effektek stb. Megfelelő builddel (és ügyességgel) végig lehet vinni gurulás nélkül is. Van is fent pár video, ahol már meg is tették mások. -
Persze, de nekem az elden faék-nak tűnik. -
Azért ez erősen véleményes. A Sekiro is csak addig nehéz, ameddig minden from játék: amíg ki nem tanulod a bossokat meg a technikát a leverésükhöz. Az ER nem a gurulás miatt könnyebb, hanem mert open world és ha valamelyik boss-szal nem bírsz, akkor el tudsz menni máshová fejlődni és később visszajössz. Meg van ezer opciód, respec-elsz valami más buildre, fejleszted a summonodat, új summont vadászol le stb.
Emlékszem Malenia első karakterrel milyen nehéz volt, most meg harmadik próbára levertem a samurai-ommal. Az első fázis alatt egy ütést sem kaptam. Gyakorlás kérdése az egész. -
Elden Ring? Ostopid gurgálós harcrendszerével? Lesznek csúnya meglepetések a Sekiro-val :) -
hvitya #119338 Lehet akkor Store-ból leszedem.
Tegnap lett vége az Elden Ringnek és 150 óra után úgy tűnik nem szenvedtem még eleget :D -
Eléggé népszerű a cucc, keveset adnak el belőle, de legjobb ha van lehetőséged akkor digitálisan vedd. -
A store-ból vettem akciósan 12-ért, még 18-áig lehet. -
Most akciós a store-ban 12 e. Én is behúztam, meglett a harmadik végigjátszás. -
Pgs.hu-n van 14ezerert (hasznalt), de sohasem hallottam meg errol a weboldalrol... -
Hello,
Hat itt Nemetben van, bontatlan is (ebay.de), de nem olcso.. postaval egyutt 43€ az uj, plusz akkor meg el kellene neked Magyarba kuldenem...
Hasznaltba is kaphato, pl gamestop.de, 35€+posta (ha kell ekkora osszegnel szallitast fizetni)...
Ha gondolod, nezz utana pl ebay.de-n, es ha szeretned, szivesen segitek, mert nem nagyon postaznak mas orszagba... -
hvitya #119332 Hello
Valaki tud esetleg nekem választ adni arra, hogy a Sekiro PS4re miért nem kapható sehol?
Azért sok játékból kering a használt piacon nem egy darab ennyi idő után ehhez képest ebből sehol semmi.
Amit néztem
Jatekaim.hu
Hardverapro
Vatera
Jofogas
Konzolboltokba is kerdeztem
Tudom ott a store de nem letöltős verzióban akarom hogy meglegyen
Ha van még ötlet hol nézzem akkor jöhet -
Augusztusi Plus Extra/Premium
Yakuza Kiwami
Yakuza Kiwami 2
Yakuza 0
Dead by Daylight
Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands
Bugsnax
Metro Exodus
Trials of Mana
Monopoly Madness
Monopoly Plus
Uno
Wheel of Fortune
-
csgj #119330 De ezzel épp az a baj, hogy 55"-os. Nekem max 50"-os fér el. -
270-ért már kapsz 55-ös oledet is. Nem az LG-től, meg nincs 120Hz, meg nem a legújabb tech, de még mindig jobban jársz vele, mint akármelyik LCD szarral ennyiért.
Link.
-
csgj #119328 Ha nagyobb, konkrétan nem fér be. (A lehető legkisebb szolgálati lakásban lakom. Spórolni kell a hellyel. :'D)
Nézegettem közben, kiderült, mindkettő, amire gondoltam, global dimminges is, amit a jelenlegi tévémen is utálok. (Sötét jelenetben az egész kép egyenletesen elsötétül. Mondjuk Playstationön ezt ki tudtam kapcsolni, ha PC módban használom.)
Találtam még egy ilyet: Hisense 50U7QF
Ez elvileg full array local dimminges, olcsó is, 50"-os. DE... már most úgy látom, kifogyott belőle majdnem minden bolt.
Az a picit drágább LG OLED pontosan melyik? -
Mindkettő felhős lesz. Extrán. Amúgy, ha tényleg 125 cm fér be, akkor szinte minden kiesik. Viszont van 270 körül LG OLED a 47-48” kategóriába… -
csgj #119326 Hahó! Hamarosan aktuális lesz, hogy tévét cseréljek (de most már tényleg). Van valakinek tapasztalata/ismerete, mit érdemes most venni? Eddig kettőt néztem ki: Samsung AU9002 és a Q60. 230 ezer forint körül már mindenképp megállnék, az is kb. a plafon lenne nekem. :( (De szerencsére max 125 centis tévé kellene.) Fő szempont az, ami a jelenlegivel gond: hogy ne legyen ennyire felhős a panel képe (dirty screen effect). Az OLED az ára miatt nyilván nem játszik, de QLED még összejöhet(?) A tökéletes local dimminges HDR nélkül is megvagyok, eddig se használtam a gagyi KU6300-on.
Előre is köszi a segítséget! -
Ez a linkelt képen egyértelműen black level probléma. Az elég normális, hogy limitedbe lesz erőltetve, mert afull scale csak RGB-ben értelmezhető, más színleképzésben nem, szóval amikor bevált YUV420-ba, az magával hozza a limited scale-t. Ennek hatásai ellen továbbra is vagy manuálisan lehet küzdeni, vagy a hdmi bemenet pc módra kapcsolásával, és a black level automatára tételével. De ez az egész problémakör továbbra is csak a tévéseket fogja érinteni leginkább. -
szerintem talán lehet értelme, de extrém esetekben - 4K120-on nem megy egyszerűen a 4:4:4 RGB a jelenlegi 32Gbps hw limit miatt a PS5-nél és az RGB range is limited-be lesz erőltetve, tök mindegy, hogyan állítgatod te azt a menüben (ha tudod), nem fog változni; hogy ez miért is érdekel engem - ha pl. Miles Morales vagy HFW-ben belövöd a 120Hz mode-ot (avagy 40FPS), akkor egyszerűen egy mosottszar az egész, totál mindegy, hogyan machinálsz a PS5 vagy TV beállításokkal, egyszerűen nem lehet _NÁLAM_ elérni a 4K60-as képminőséget 4K120-on a B9-emen.. :( nem a black level a baj, már az összes létező permutációt végigpróbáltam, VRR on/off így-úgy, semmi.. kb olyan, mintha a HDR nem működne jól.. kb úgy néz ki a játék, mintha egy olcsófos megjelenítőn tolnám.
én elhiszem, hogy valakinél észrehetetelen a különbség, de mégis redditen is jópáran sírnak emiatt (és C9, CX, C1-en is), és nincs megoldás egyszerűen, max ha 1080p-ra állítod az outputot - dehát akkor meg megintcsak romlik a minőség.. azért rápróbálnék ugyanerre 1440p-ben, mert ott ott a full range 444 120Hz 10bit bele kell férjen a bőven sávszélbe - kérdés, hogy mennyire lesz ócska 1080p-hez képest...
nagyjából így kell elképzelni a jelenséget, csak szemléltetésképp: KATT
további threadek:
PS5 + LG CX - colors off in 120Hz HDR modes
PS5 has no full HDR support if VRR is ON.
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.08.01. 09:13:16 -
Azt kétlem. Értelme semmi, 1440p-n még a félig működő VRR sincs. Szokásos sony minőség. Az 1440p-s monitorok java amúgy is fogad 4K-t, édesmindegy hogy a monitor skálázza, vagy a PS.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.07.30. 22:19:18 -
Nekem mondjuk jól fog jönni. -
Mint egy falat kenyér. Úgy.
-
de legalább jön a 1440p support! :D -
azbeszt… -
Másról nem nagyon érdemes diskurálni. A géming kvázi halott :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.07.27. 16:01:32 -
PS+ Essential augusztus
-Yakuza: Like a Dragon (PS5/PS4)
-Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 - Pack Cross-gen Deluxe (PS5/PS4)
-Little Nightmares (PS4) -
Ez azért még nem flame. Nem volt személyeskedés. -
Evoluti0N #119315 Gyönyörű látni, hogy a többi SG topichoz hasonlóan ez is kb. csak akkor nem halott, amikor flame van. -
Majd meglátod. -
Hát úgy, hogy nem a nóti dog fosta ki magából, tehát szar :DD