PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyáron érkezik a Ratchet & Clank: Rift Apart, a Ghost of Tsushima, és a Returnal játékok zenei anyaga gyönyörű artwork-ökkel megspékelve!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.04.14. 19:59:02
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Adversus solem ne loquitor
a játék mentéseidet fel tudod syncelni cloudba - legalábbis ha van Plusod, anélkül viszont szerintem nem; abban az esetben egy FAT32-es filerendszerű (pen)drivera fel tudod másoltatni őket, és akkor ezeket majd visszatöltöd a PS5-re - a játékokat meg nyilván le kell töltsed/telepítsed a PS5-re egyesével, már csak azért is, mert némelyik játék már akár kapott natív PS5 változatot/upgradet.
a beállításokat meg nem nagyon lehet syncelni, mert nyilván más a PS5 rendszere/beállításai..
nemtudom, hogy segítség-e, vagy mire gondoltál még a tükrözés alatt esetleg😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.04.13. 21:13:19
PS4-ről váltok PS5-re, akkor mindent ami rajta volt azt le kell törölnöm és újra feltenni vagy lehet "tükrözni" mint az android telót?
“Célunk, hogy visszahozzuk az igazi kalandot és felfedezést” – magyarázza Jonathan Jacques-Belletête – “Nincs szükség részletes küldetésnaplóra vagy pontos waypointokra a térképen; azt szeretnénk, ha a játékosok éreznék a kaland izgalmát, érzéseik és ösztöneik által vezérelve.”
PS5 II PSVR
Ne számold meg, hányszor volt már ilyen! :-D
PS5 II PSVR
/nem tudom Moby mit szív néha, de lehet kérni kellene belőle 😄
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ha szar lenne, legalább lenne valamilyen, pedig ezt a legnehezebb róla elmondani 😄D
én is mondjuk az elején vagyok még, valóban az üvölt róla, hogy össze lett "lopkodva" innen-onnan (DD/FEZ/Zelda - és egy kicsi Hyper Light Drifter vibe is volt nekem, de hálistennek) -- de miért kalap szar?! 😄
eddig az idei év legerősebb indie cucca az OlliOlli World mellett, nekem nem tűnt szarnak 😄
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Nem hivatalosan szerintem nem tudod moddolni ha nem elérhető a fenti módon.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Segítséget szeretnék kérni ps4 ügyben.
Kisfiam ps4-en nyomja a FS19-et. Szeretne mtz mod-ot berakni,ill.letölteni, de mindíg az a vége, hogy a ps4 nem támogatja ezt a formátumot.
Nem vagyunk nagy guruk, de gondolom mindig PC-re készített mod-ot próbáltunk letölteni. PS-re valót nem sikerült találni.
Kérdés: létezik-e ps4-en játszott FS19-be berakható mtz mod? Ha igen hol található,honnan tölthető le?
Előre is köszi a segítséget!
Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.04.04. 18:43:32
Az alábbiakban szeretném kérni a segítségeteket.
Adott egy PS4 ahol is a már meglévő account (elsődlegesként aktívált) helyett szeretnék egy másikat elsődlegessé tenni. A kérdésem, hogy ennek mi a menete illetve, hogy mi lesz azon játékokkal amik a másik account alól lettek megvásárolva vagy letöltve? Elveszhet e bármi, vagy származhat e ebből bármi "probléma" az új account számára?
Előre is köszönöm a választ!
Üdv,
Mofa
Egyszerűen van, amiből bizonyos aspektusaiban tényszerűen nem vagy alig létezik jobb. Nem azért, mert a mai lehetőségekkel nem lehetne megcsinálni, hanem mert meg se próbálták vagy elszúrták.
Tavaly végigjátszottam a Heroes of Might and Magic II-t. Nosztalgia? Persze, de ez nem is baj. Működik a maga egyszerű nemében? Simán. Szép ma is? Naná! Elavult? Bizonyos dolgok nagyon hiányoznak számomra is a III-IV-V-ből. Más feature-öket viszont egész egyszerűen elhagytak az újabb részekből, és így kaptam meg.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Na de egyébként Elden Ring-ben megszívtam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az összetettségtől meg gyakran overblown lehet egy játék. Egy régi Total Warnak vagy X-COM-nak van előnye is az újakkal szemben, a Jagged Alliance 2-t meg nem haladta meg semmi. Sok régi, működő stratégia van, lásd sakk. Húgommal meg Diablo 3 után vettük elő az általa nem ismert első részt, és jobban tetszett neki. Jó móka volt a co-op. (A D3-ban időlimites eventként benne van az első rész, vagy valami hasonló, ami poénnak jó, de valójában nem az igazi.)
Vagy ott a Psychonauts. Kiváló lett a második rész, szebb, folyékonyabb élmény, jobb kamerakezeléssel. Csak ettől még ott a humor, a sztori és néhány igazán emlékezetes pálya az első részben, a játékmenetben pedig gyakorlatilag nincs is óriási eltérés.
A Dragon's Dogma meg tipikusan az a játék, melynek új korában is voltak esetlenségei, de bizonyos dolgokat más azóta sem csinált meg, nemhogy jobban. OK, a Monster Hunter biztos letudja fedni azoknak az igényeknek egy részét, de aki klasszikusabb RPG-ben szeretné kiélvezni a DD egyediségét és jó harcrendszerét (gyakran gyenge pontja az akció-RPG-knek), annak nincs más.
Most még megy nálam az FF XII: The Zodiac Age. Jó ötlet volt a remaster, hiszen nyugatra el sem jutott a bővített PS2-es verzió, és egyébként is szépen felhúzták. Vannak betegségei, de sok sekélyes mai szuperprodukcióhoz képest éppen azért is tudom értékelni, mert klasszikus RPG-s vonásokat is hoz. A gambit system nyilván a maga idejében volt friss, a Dragon Age is átvette, de nem jut eszembe olyan RPG, mely meghaladta volna.
Kell a fejlődés, kellenek az új játékok, de messze nem mind régi játék létjogosultsága szűnt meg. Nem véletlen, hogy a platináim több mint fele PS2-es remasterből van. Jobban élveztem a Sly 2-t, mint az inFamoust, pedig az utóbbival játszottam előbb, és mindkettőt platináztam. És a Tools of Destruction sem ért fel az Up Your Arsenalhoz.
Igazság szerint már 5-6 év is elég nagy idő ehhez, ha most kéne játszanom az eredeti Mass Effecttel, zokognék, vagy a Dragon's Dogmával, bármivel, ami 8-10 évvel ezelőtti játék. Nem húsz vagy több!
Ha letennék elém a Quake 2-t, amit rongyosra játszottam anno, szerintem két percig nem tolnám vele, a felújított DOOM sem kell, nem hogy az a játék.
És hogy ezért valaki még fizessen...hááát.
PS5 II PSVR
Amiket írtam példának PS2 címeket Ebayről összeszedni simán van 120 dolcsi, és csak egy kis szelete a teljes palettának. Nem hoztam példának az Ico-t, Jax and Daxtert, Metal Gear Solid 2-t, stb stb. A régi sony exkluzívok jöhetnek szerintem 😊 Inkább erre költök mint egy Ubisoftos csodára.
Én örülök hogy berakják őket havi konstrukcióban. Ha 5-10 EUR kategóriában lennének és egyesével megint vegyem meg a könyvtáramba az is szar lenne.
Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2022.03.31. 10:00:46
Főleg amikor egy prémium áras AAA játékban is megjelenik, lásd GT7.
de igen, ott inkább az a gáz, hogy alig van (jó) map, meg a battlepass is elég hoki sajna
BF2042-t én is toltam még a 10 órás trial keretein belül, amikor kijött.. hát... 😄 picit mellément, de amúgy lehettek volna benne jó dolgok benne -- de gyanítom kipofozni már nem fogják tudni faszára, hanem majd inkább tolnak egy rebootot az egész címre
Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.03.30. 22:12:19
Egyszerűen az ingyenesség miatt mindenki ráugrott az első pár hétben, az MS és a 343 Industries megveregette a másik vállát, kikiáltották az év játékának, most meg töredéke maradt csak meg a játékosoknak.
A Death's Door frémenként törli fel vele a padlót, szerintem egyébként nagyrészt azt próbálták másolni, csak geciszar lett.
/az MS-nél meg sajnos semmi nem fog gyümölcsözni, mert nincsenek meg azok az emberek, akik meg tudnák mondani a stúdióknak, hogy mit kellene csinálni, és az hogyan lesz jó, meg hogyan nem. Erre pont az új Halo világított rá nagyon. Az, hogy ezt ennyi késé után kiengedték, ezt a szart. Hagyták, hogy elkészüljön, asszisztáltak hozzá, stb. Nem, nincs ott semmi gyümölcsöző. Azok a kevesek, akik önállóan tudnak jót csinálni, azok majd fognak, de az maximum véletlen. Ilyen hülyefasz fejetlenségek fognak készülni. baromságok főleg, szarul, széthulló projektekben. lásd Crackdown3, lásd Halo, lásd akármi. Nem a gamepass miatt, nem az ingyenessé gmiatt, annyi ott a pénz, hogy minden este azt zabálhatnak a stúdióik. Nincs meg a kompetencia.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.03.30. 21:58:17
Halo Infinite kampány eléggé közepes, bár a multi (ami ugye free) szintén erős lett szvsz
igazából a többi belsős studió pruduktumára meg még várhatunk bőőőven 2-3 évet, mire egyáltalán tényleg kezdenek rendesen "gyümölcsözni" az MS felvásárlásai.. akkor kiderül, hogy marad-e ez a középszer, de szvsz még ígyis több értelme van, mint ennek a SONY-s modellnek, ami jóval drágább is (pláne ha figyelembe vesszük a Goldos trükközést...) 😄
de amúgy meg be-be kerülnek indie gyöngyszemek is day1, pl. Tunic
Zenénél a művész szempontjából igazad van, de más biznisz az előadó maga és más a record company-k, akik ugye csak kiadják a zenét. Ők nem szoktak az élő fellépésekből részesülni, mégsem szoktak nagyon tönkremenni. Csak leszerződtek a google-vel a yt-os tartalomra vagy a spotify-jal.
Igazság szerint a GP könyvtárát akárhányszor átlapozom, mindig az a vége, hogy semmivel nem játszom. Ez persze nem a GP hibája, kevés játék tud már megfogni, ott a Halo, a multiját kipróbáltam, valamelyik nap gondoltam elindítom a kampány módját. elindítottam, és a főmenüből kis is léptem. Nem volt rá ingerenciám.
Az a baj, hogy egyre inkább olyan játékokkal lesz tele, amik a games as a service modellt nyomják, no azok meg nem azok az "exkluzívok", amik engem érdekelnek.
PS5 II PSVR
de egyébként engem se mozgat meg a cucc, GP-nek még mindig rohadt nagy előnye, hogy day1 kerül be azért az exkluzív - amit SONYék sose fognak meglépni, de nyilván érthető valahol 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.03.30. 10:47:18