PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
Basszus, a MediEvil se jó? 😞 Nem néztem a műsort.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

n000rbi
Ja, a Predatornál én is felébredtem, de bekaphatják a multiszarukat. A MediEvil tényleg nagyon gyengének tűnik, főleg, hogy exkluzív. Az FF7-nek örülök, júniusban elvileg újabb infót csorgatnsk róla.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Seth
Kemény 10 perc volt. Predator-nál kicsit izgatott lettem, hogy aztán kapjak egy jókora pofont. Aszimmetrikus online shooter, hurrá 😞
Medievil nagyon szaggatósnak és egy nagy káosznak tűnt videókból. FF7 Remake meg majd jó lesz, ha valaha megjelenik
Volt még valami repülő mókusos túlélő cucc, ami érdekes lehet, de aztán ennyire emlékszem 😄

PSN ID.: Beegabor

n000rbi
Na ki nézi még a State of Play-t? Az előzőt csak felülmúlni lehet 😄 (MediEvil érdekel)

Kandurex
Szuper.

Nem gondolják, hogy esetleg egy “így készül a következő rész”, érdekesebb lenne? Non?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
Holnap jön az így készült GoW doku.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Jah. Lassan a végén vagyok. Sajnos 😞

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
Moby te tolod days gonet még?

TDC Geronimo
Na azért UC egy NDtől jön, aki tapasztalt és 3* annyian vannak mint bend + UC az elég cső. Days Gone meg open world. Days goneba szépek a fő karakterek, nagyon szép a vegetáció, SSAO a növényzet alatt brutális főleg ekkora open world játékban. Talajtextúrák szintén egyik legjobb, amit eddig láttunk open world játékban. HDR implementáció szintén kiváló. Az időjárás effektekről nem is beszélve.

"- Te mintha az előbb kétszer jöttünk volna be azon az ajtón!
- Már miért jöttünk volna be kétszer?
- Hát mert elsőre biztos nem sikerült."
Kongy
UC4 ehhez képest elég csőjáték.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Ulthanito
Nekem nem tetszik ez a grafika. UC4 is köröket ver erre. Összhatásban rendben van, de én erre akkor sem tudom jó szívvel azt mondani, hogy ez egy szép játék.

PS5 II PSVR

AntiHero
freaker 1

freaker 2

àtvezető kép

Ja "nem szép"...

Amúgy 15 óràval még kb a 15-20%ànàl tartasz maximum.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Ulthanito
Nem, ez messze nem szép. A karakterek arca nagy mehh, a freakerek pláne. Az átvezető videóktól sem hugyoztam be, összességében közepesen rondának látom a játékot.

Nem szerettem a RDR2-t, de köröket ver ebben látványban.

15 óránál tartok kb, a játékban, szóval nem az elején vagyok.

PS5 II PSVR

AntiHero
Engem is érdekelne, ha ez nem szép akkor mi szàmít szépnek.

Mert amúgy HZD-vel kb egy szintén van.

TDC Geronimo
Nem szép??? Min játszol CRT monitoron? 😄

Egyik legszebb játék.

Ahogy nézem még sehol se vagy a játékban. Írtam, hogy az első 5-6 óra elég meh, de után iszonyatosan beindul. 3. camptől.

Ulthanito
Én tolom, de valahogy még mindig nem darált be. Nyomom a küldiket, amiket dob egymmás után, a free roam-nak sok értelmét nem láttam tovább, így azzal felhagytam.

A látványvilággal még mindig nem vagyok megbékélve, ez a játék minden, csak nem szép. Lehet mondani, hogy mert open world, de a RDR2 is az volt, és erre köröket ver.

A sztori egész tetszik, semmi extra, semmi nagy durranás, de ezzel nincs problémám.

Viszont olyan alapvető szarvashibák vannak a játékban, amit eleinte csak mosolyogtam, most már inkább lesajnálom.

Példa: Megyek vissza a toronyba, és közben Boozerrel beszélgetek a rádión. Felérek, Boozer ott ül az ágy szélén, mindent csinál, csak nem beszél, pláne nem rádión, de közben hozzám folyamatosan pofázik a rádión. Odamegyek az ágyamhoz, majd egyszer csak ugrik a script, átvezető indul: jövök be az ajtón (vágod, már rég bent vagyok a helyiségben), Boozer meg áll az ablak előtt a másik sarokban (vágod, egy másodperce ott ült az ágy szélén)...

Az ilyenektől agyfaszt kapok...

PS5 II PSVR

TDC Geronimo
Hát az kb olyan... 30-35% 😄

n000rbi
Szarban se járok szerintem hozzád képest, mert nem sok időm volt játszani mostanában, de még nekem se múlt el a varázs 😊 Nemrég nyírtam ki
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a nagydarabot a repülőgéproncsnál

Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2019.05.08. 16:18:50

TDC Geronimo
Ez a days gone... 30 óra után is egyre csak jobb. Olyan átvezetők vannak benne, hogy besírok. Jó eladások, jó vélemények játékosoktól. Tuti lesz folytatás, nagyon remélem

Ulthanito
Nem kell, csak ez az állandó fillérbaszás elég visszás akkor, amikor az ember a saját hobbijáról beszél. A konzolodat nem akarod elfelezni? Az egyik fele a haverodnál lenne, mondjuk a bal oldala, a jobb oldala meg nálad.

Egy csomót spórolhatnál a villanyszámlán is.

<#guluszem1>
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.05.08. 15:57:46

PS5 II PSVR

TDC Geronimo
Final numbers for Days Gone launch week in Japan are in

And it debuted to an amazing over 114k units. This is a frankly stunning debut, besting God of War and Horizon Zero Dawns launch sales in Japan.

Harlekin
Nagyon rosszul tudod! A vaultban lévő játékok ugyan úgy elérhetőek a homeolt profilon azaz osztódik másik boxra! Viszont az EAA hez tartozó korai elérés és 10 óra játéklehetőség meg kedvezmények csak a kötött profilhoz élnek!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2019.05.08. 12:14:59
Tatyla
Jól van már ne ugorjak le estleg a tizedikről hogy megnyugodj? Jézusom pffff

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Rage47
hát az nem mostanában lesz 😄 ha berakják egyáltalán a Vaultba
Ulthanito
Figyelj, ha egy évre nincs hat ezer forintod, akkor inkább keress magadnak más hobbit!

Én meg remélem, nem osztódik. Xbox-on sem osztódik.

PS5 II PSVR

Tatyla
Remélem osztódik ez is mint a plusz

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TDC Geronimo
rápörögtem tvre erre sehol se kapni szinte idehaza az 55ös verziót 😞

Kandurex
...hát...lesz megen FIFA...

n000rbi
Ha a Fallen Order bekerül, befizetek egy hónapra 😊

Tikal
Segítsetek már, van valami amit akarhatnék EA-től? <#fejvakaras>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TDC Geronimo
EA Access coming to PS4 this July ($4.99/mo, $29.99/year)

Kandurex
Alulmúlni csak nem fogják az előzőt.

...habár <#banplz>

Ulthanito
Ez például az általad linkelt hírből van:

"Days Gone has a couple of fantastic ideas, including the blockbuster horde battles that offer some of the most heart-pounding zombie spectacles I’ve seen yet.

Unfortunately, these fantastic moments are fleeting, with generic missions, a messy story, and a plague of technical bugs holding back Days Gone from becoming a zombie-slaying classic."

PS5 II PSVR

Ulthanito
Miért azok? Én nem olvastam a kritikájukat, de ugye azt tudjuk, idézve a magam klasszikusát, hogy a szar sem lesz attól finom, hogy legyek milliói dongják körül.

Az, hogy valami jól fogy, nem jelenti azt, hogy jó játék, illetve a fordítottja is igaz, hogy amiből kevesebb fogy, az még lehet jó játék.

PS5 II PSVR

Voltan
Uk-ban a Days Gone az eladási listák élén

IGN és Gamespot, elmehettek ti a bús jó fenébe. A szakma szégyenei vagytok.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Seth
Új State of Play csütörtök éjfélkor. Elvárások nélkül kell majd nekiülni 😄

PSN ID.: Beegabor

n000rbi
Tegnap délután én is leültem egy kicsit játszani, aztán hajnali 1-ig nyomtam 😄 Még csak most értem oda, hogy Boozer
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
karját amputálják
Egyébként valóban ahogy haladunk a történetben egyre szimpatikusabb ez a Deek gyerek.
Sikerült kiírtani az első hordámat is, fantasztikus érzés volt 😊 Vicc nélkül mondom, hogy ez az első open-world játék, ahol a sztori húz magával és szinte minden ilyen küldetés élvezetes. (na jó, még a Witcher volt hasonló) Amikor meg kicsit túlélősködni akarok, akkor ott van a nagyszerű világ játszótérnek. (és többet agyalok ezen, amikor nem játszok vele, mint a Sekiro-nál tettem...)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2019.05.06. 07:32:08

Ulthanito
Na, ma délután kicsit elmerültem a játékban, fejlesztgettem a motort, pucoltam a fészkeket, meg haladtam a sztoriban. Utóbbiban tetszik ez a flashback dolog.

Szóval egész jól szórakoztam, tolom tovább.

PS5 II PSVR

TDC Geronimo
Igen <#idiota>

n000rbi
Eddig is glorious 4k HDR volt nálad, most még glorious-szabbat akarsz? <#banplz>

/a Q9FN egyébként valóban nem rossz.

TDC Geronimo
Kinéztem magamnak ezt a samsung Q9FN tvt. Azt olvasom, hogy marha szép képe van és a HDR teljesítmény is kiváló. VRRt is tud, game modeba meg 16ms az input lag csak

Ulthanito
Én ma délután ülök neki, tegnap este kiugrott a Sekiro-platina, így most már tudok a játékra rendesen koncentrálni.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Kis kényszerpihenőn van, úgy látom.

PS5 II PSVR

AntiHero
Na nem bírtam ki..megnéztem youtube a secret endinget.

Na basszus így màr màs a jàték végének a fekvése. Remélem folytatjàk. 😮

AntiHero
Bizony.

Annyira sajnàlom, hogy vége. Úgy benne lennék még ebbe a storyba.

De màr csak a hordàk vannak hàtra meg pàr felszedhető tàrgy.

Horda 13%-on àll. Secret ending miatt megkellene csinàlni.

TDC Geronimo
Általában az open world játékoknak elég átlagos a storyja. Új ACk, far cryok stb mindnek felejthető középszar storyja van. Days Gone ebben (is) sokkal jobb azoknál. Eleje rögösen indul, de utána...

Szerencsére játékosok eléggé pozitív értékeléseket hagynak mindenhol és az eladások is nagyon jók úgyhogy szerintem biztos lesz folytatás PS5ön majd
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.05.04. 21:42:56

AntiHero
Na pörög a Days Gone stàblistàja.

Mit ne mondjak a jàték beírta magàt a legjobb jàtékok közé részemről.

Baromi jó volt a story végig, bàr a végét màshogy képzeltem el, de nem volt rossz így sem.

Karakterek nagyon jól fejlődnek a storyval. Van akit szeretni fogunk. Aggódunk érte. Meg van akit csak szimplàn utàlunk.

Kis mellék történetek is érdekes. Nincs semmi túltolva. Kivéve a hordàkat..azok a végére màr inkàbb unalmasak voltak..van bennük kihívàs..de sok van belőlük.

Pontozni nem fogom. Ez egy olyan jàték amit végig kell jàtszani. Ennek a korszaknak (PS4) egy baromi jó storyval ellàtot nyitott jàtéka.

Amitől jobbat nagyon nem is vàrok.

TDC Geronimo
Nem, mert tudtam, hogy lesz még egy zóna és írták hogy jó hosszú 😄
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.05.04. 17:01:16

AntiHero
Fogadjunk azt hitted vége felé tartasz mikor ezt eléd rakta? 😄