PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
samsung Q9FN a tv
Viszont szinte mindenki írja - ami szerintem is a legfontosabb része a játéknak - hogy a gunplay rohadt jó, van olyan média ami szó szerinte a legjobb gunplay-nek nevezi a generációban, és a karakter mozgása is élvezetes, és igazi adrenalin növelő és függőséget okozó a harc a játékban.
Szerintem egy ilyen játékban annyira nem fontos, hogy komoly storyt kapjunk, amúgy is rá akartam menni az open-world-re, mert szerintem ez a játék, pont ezt kívánja.
Szóval nem értem az ennyire alacsony pontszámokat, és a videókat nézve. Holnap érkezik a játék. Már alig várom!
btw, milyen TV-d lett? 😊
PSN ID.: Beegabor
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Nem rossz, nem rossz, de valahogy nálam ez még mindig középkategória az összes bugjával, játékmechanikai malőrjével, annak ellenére, hogy a hangulata az viszont nagyon ott van.
Nem tudom, hány órám lehet benne, már a harmadik tábor küldetéseit csinálom.
De lehet, hogy ez a zombis téma az, ami miatt így érzek, sosem szerettem, se filmen, se sehol. Ha veszett farkasok lennének a játékban a freakerek helyett, lehet másképp éreznék.
PS5 II PSVR
Full szkript az egész.Assassin's Creed cselekvés nélkül
Én tervezem, amit eddig láttam belőle, érdekes volt, remélem nem lesz unalmas a játékmenet benne kis idő után.
Eleje nagyon lehangoló, ha ezzel adnának el valamit, csődbe mennének.
Nagyon játszatja magát, jó érzés felfedezgetni településeket, táborokat,aztán kifosztani őket (ez úgy működik,mint Mad Max-ben, ki van írva mennyi láda(sima és ark chest), datapad van az adott helyen, és csak akkor lesz kipipálva, ha minden megvan)
A gunplay,mozgás meg mennyei, 60 fps-sel még jobb lesz a pro tulajoknak. Rengeteg dolgot lehet fejleszteni, fegyvereket, képességeket több szinten
Ami viszont borzalom,az a játék menüje, össze vissza lagzik,szaggat,lassú, remélem ehhez jön valami javítás, emiatt nincs az embernek kedve belépni az inventory-ba, fejlesztgetni (najó túlzás, de na, gyötrelmes).
Grafikában is találtam furaságot, mikor össze vissza állítgatja a fényerőt,megvilágítást fordulásnál, ez is remélhetőleg javításra kerül
Remélem nem válik nagyon monotonná, mert a betege vagyok, hogy mindent megcsináljak a térképen, és már most teli van ikonokkal 😊
Utoljára szerkesztette: Seth, 2019.05.12. 13:42:40
Adversus solem ne loquitor
Az első 5-7 óra ne tántorítson el. Amint elérsz a 3. campbe, onnan indul igazán a játék.
mennyire hosszú egyébként nagyjából?
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.05.11. 22:14:13

Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2019.05.11. 20:32:11
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Belegondolok hogy hány ember hagyja ezt ki a reviewk miatt vagy esetleg az első 5-6 óra bénázása miatt... Szerencsétlenek 😞
Az összes hibája, bugja, szarfrémje ellenére jobban élveztem, mint az idén bármit. A generáció kiemelkedő exkluzívja. Ha teknóban rendben lenne, széjjelbaszná a világot. Imádtam minden percét. pedig nem volt kevés belőle. PS5-ön ismétlem. Kösz Bend, iszonyúan pozitívan csalódtam bennetek, csak vegyetek fel ügyesebb programozókat!
Adversus solem ne loquitor
Ezért nem kell a pontokat nézni sose. Kár lett volna ezt kihagyni.

Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2019.05.10. 21:16:02
Azt mondják nagyon jó, érdemes megnézni aki végigtolta, mert spoileres!
PS5 II PSVR
A többinél egyetértek.
Amúgy pont tegnap nézegettem a RDR2 képeim meg a Days Gone képeim.
A karakterek arca kb ugyan olyan részletes és igényes mindkettőnél.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Az emberi érzékelés nem így működik. Ha a piacon látsz szép almát, meg kevésbé szépet, nem azt kezded el mondani, hogy de hát a kevésbé szép almát ahol termesztették, kevesebb munkás volt, aki foglalkozzon vele. Hanem a szebbet szebbnek látod, független a körülményektől.
Amúgy meg már csak abból a sebből is vérzik az indokod, hogy ott egy multiplatform cím, a RDR2, ami szintén open world, sokkal nagyobb térképpel és több tartalommal, és mégis jobban néz ki lényegesen. Ellenben ez egy platform exkluzív cím, nem kellett erőforrásokat megosztani, más platformra is koncentrálni, abból az egyből kellett volna kihozni a maximumot, mégsem sikerült.
Tegnap megint játszottam vele egy adagot, messze a vállalható szint felett van látványban összességében.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.05.10. 07:46:12
PS5 II PSVR
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯