PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adversus solem ne loquitor
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Azonban a Sony egy friss prezentációban megerősítette, hogy ezek még biztosan ebben a generációban fognak megjelenni, és a PS4 húzócímei lesznek."
By.: IGN
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.05.21. 20:03:40
De egy 300k-s prémium konzol más kategória, mint akár az Xbox One X. Persze tök jó, ha te megvárod, amíg olcsó lesz, és kikukázhatod, de a Sony-részvényeseknek ez annyira nem hangzik jól.
Meg leginkább azé, hogy mekkora haszon lenne az ezerötszáz dodón. Ha ötven dodó, akkor tuti bukta. Képtelenség belőle ilyen mennyiséget eladni. Ha ötszáz, akkor simán lehetne sikeres is. Nagyon sok változója van egy ilyennek, és az elmúlt 1 évtizedben nagyon sok ilyen erősnek gondolt határ dőlt a porba a trendszetterek munkája nyomán.
Ez az ötszáz dodós ps5 is azért tűnik veszélyes húzásnak, mert a sony már most azt harsogja, hogy nem keveset bukik rajta. Ez lehet marketing része is, meg igaz is. Ha igaz, az nem jó. Egy drága konzol, amivel senki nem nyer igazán, az sosem lesz jó senkinek. Ezt láttuk már sokszor. Most sem lesz/lenne másképp.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.05.21. 19:47:59
Az Xbox esetében pont u.e. történt. Előtte soha nem volt ilyen. Ha némi hw upgrade történt, az már új konzol volt. Remélem a PS5-ből is lesz egy jobb, de drágább, meg egy gyengébb, de olcsóbb verza. Nézd meg a még Nintendo is beállt a sorba, idén érkezik elvileg a Switch "Pro".
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az ettől drágább playstation maximum a ps3-nak sikerült megmutatni, annak a sztoriját meg ismerjük.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2019.05.21. 18:06:27
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Kíváncsi lennék, ha egyszer tényleg bekúrnák azt a sok sületlenséget, amiket belebegtetnek minden generációváltáskor, és kitolnák a piacra az 1500 dodós gépet, hogy görbülne lefele a szája a népnek 😄
PS5 II PSVR
Ahogy van jelenleg is Pro, meg sima még mindig ker. forgalomba, meg különféle bundlik, legyen már olyan, hogy xy téren jobb. Egy kicsit úgy, mint az XBOX esetében... ha telik rá ott az X1X. A PS4-ből is rég kellett volna, hogy legyen SSD-s verza, rendes natív SATA megoldással.
Amúgy pont minap láttam, hogy a konzolok szervize csinál ilyen SSD bundlikat. "Kicsit" megkésve.
Ez nem performance. Ez egy semmi, ez olyan általános baromi régóta, mint kimenni a klozettra. Nem ettől jó, vagy rossz egy hardver, ez csak egy szelete, aminek már rég követni kellett volna a tendenciát. Nem véletlen az sem, hogy aki csak tehette már SSD-t tett a PS4-be is, pedig ott USB-SATA megoldás van, ami röhej/10.
ezt most itthagyom, hatha mas tanul belole, bar lathatoan mas nem szorul ra hogy apaskodjak, erdekes modon a tobbiek a topic temajarol szoktak beszelni, amig meg nem jelensz a haveroddal
ezen kene gondolkozni inkabb, vagy legalabb a vilagon barmin startnak
kerlek ne valaszolj erre, ugyanis ez is pont ugyanolyan offtopic semmirekello hozzaszolas mint a tied, nem kell belole tobb
nem, spoilerben sem kell
nem, burkoltan masba csomagolva sem kell
nem, a tobbi szokasos modszer sem kell
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Gondolom Janika majd ezt is kukázza, csak könyörgöm, miértt?
PS5 II PSVR
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
@Seth:
Amúgy igen, a skilleknél ütközött ki legjobban, hogy ez valami Google translate fordítás... 😄 skillek/questek elnevezése meg leírása, meg 1-2 hint valami borzalmas...raádásul olyan szavakat/kifejezéseket használnak itt-ott, amik amúgy a hétköznapi nyelvben abszolúte nem megszokott... 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.05.20. 20:47:19
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Szerintem is gyenge lett a fordítás, vissza is raktam angolra pár óra után.Pár skill leírásánál nem tudtam értelmezni amit írtak 😊
PSN ID.: Beegabor
Angol voice és angol sub, problem solved.
PS5 II PSVR
egyszer a "drugs" gyógyszernek, következő jelenetben már drognak van fordítva.. 😄 szvsz nem lett valami túl jó most a fordítás...
sok a tükörfordítás, vagy nem környezetbeillő a szóhasználat - de azért díjazzuk a törekvést 😊
Ezt látatlanban mondom, hogy félrefordították úgy, hogy nem láttam még az eredetit.
PS5 II PSVR
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
Jöhet a folytatás 😄