121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Nagyon remélem Kojima DSt sorozatnak szánja és nem csak ez az 1 rész készül belőle, mert ez a világ megér még egy pár játékot
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.11.17. 19:51:32
  • TDC Geronimo
    Ja hát DS után gondolom még durvább lenne, mert az nemcsak kicseszett jól néz ki, de iszonyat polisholt is 0 buggal kb
  • Kandurex
    Akkor neked valami Special Darky Edition, továbbiakban SDE, mert én ezekből semmit nem tapasztalok. Add el géped.
  • darkSectorxxx #99725
    Nem voltál a streamjeimen, segítek.

Ps4 Pro.

- crash-el a játëk
    - bekadnak az ellenfelek
    - ugráskor nem kapaszkodik meg
    - oldalugráskor elakad egy láthatatlan falba
    - az ellenfelek random üjratöltéskor eltűnnek, csak akkor lesznek ott újra, ha közel sétálsz, akkor bebassza a játék, vagy újrainditod a játékot
    - minden textúra belelóg mindenbe
    - van pl hogy egy ellenfél, elōtte álsz és elteszi a fegyverét majd elkezd visszasétálni.
    - ha átmész egy ajtón, a pályát nem tölti be másodpercekig
    - a respawn után 20mp mire aa textürákat betölti a mapon
    - ellenfelek testére nem tesz textúrát

Rendesen bossfight is volt hogy a boss MEGÀLLT aa pálya szélén.

Agyrák ez a játék.
    Senkinek nem ajánlom full áron.
    Mindez 2019-ben egy konzolon, teljes áron.
    Hányás a játék technikailag, ja és sokszor ronda...
  • darkSectorxxx #99724
    Nem értek veletek egyet bocs.
    Pláne azért mert maguk a fejlesztők is ezt írták, hogy onnan vették.

És várj ne értsétek félre nem a játék lett Sekiro.
    Hanem CSAK a harcrendszer.

Ugyanaz a skill pont megoldás.
    Ugyanaz a posture, mindent védenek alapból az ellenfelek megoldás.
    Ugyanaz a 4 lehetőség alapmozgásban.
    1. Deflect-be terel a játék, az a leghatásossabb.
    2. Ugrás ugyanaz, fasza de vannak kombok ami elől nem lehet elugrani mert pot egy picit elér a támadás.
    3. Dodge, nagyon lassú, 2 dodge között van delay és kevésbé éri meg, ha használod, akkor vagy nehéz vagy kombinálni kell a védekezéssel.
    4. A futás majdhogy nem a karakter előrehajolt beállása full megegyezik a Sekiro-éval.

Ja és az úszást ugyanügy elsōnek a vizen lehet majd visszatérve később kapod meg egy perk gyanánt.

Van olyan boss akivel megküzdhetsz, vagy mint te sugtad is, a hátába kerülve leszúrható az élete.

Ráugorva fentről, amíg nem vesznek észre az ellenfelek egy gombnymással kivégezhetőek...
    Deathblow...

A skillpontok.
    Stb. Skillek ugyanúgy mint Sekiro-ban ha megszerzed használod, kiegészül a harcstílus.
    Ugyaanúgy van megoldva a csik hossza, a Force, ha összegyűjtesz 3 fityulát, akkor megy a incres.
    Ez Sekiro-ban nyakláncok formájában volt...

Meg van bolondítva aa játék.
    Vannak nehézségi fokozatok, mert nem akarták hogy csak a souls játékosok tudjanak vele játszani.
    De ez harcrendszerben ugyanaz mint a Sekiro.

Ez 2 játék egyben.
    Story meg kb a Jedi Knight, alkalmi játékosoknak, a Jedi Master és Grand Master meg souls fanoknak...

Első 2 módban lehet elég a Jedi Force-al varázsolgatni csak.
    Nehezebb fokon 100% az agresszió, egyfolytában támadnak, nincs 2 támadás közt hogy megpihennek.
    100%-os a támadás, csak akkor pihennek, ha charge piros támadás után 1-2 másodpercre megint visszanyerik az erejüket.

Más játszaani nehezebb fokon.

Vagyis a nehézség vâlasztás nem ugyanaz, de maga a játék harcrendszerét onnan emelték át.

:)
  • TDC Geronimo
    Belenéztem SW DF elemzésbe. Hát ezzel én várok pár patchet az biztos
  • TDC Geronimo
    Holnap alig várom folytassam DSt, keddre nekem is le fog pörögni vége :(
  • darkSectorxxx #99721
    Szerintem ezt jobban tudom.
    A fejlesztők is mondták, meg a játék is így működik.

Ilyen témában rossz emberrel vitatkozol.
  • mucsácsó
    najó, de nem is lehetne azért ilyen hc cuccot egy ilyen játékba berakni, amit 13 évesek is játszanak.. :D
    akkor lenne ám igazán fanyalgás... (pedig innen mindenki nagyon adná szerintem - ahogy én is :))
  • AntiHero
    Azt akartàk utànozni, csak nem sikerült.

Eleve ott megbukott, hogy vàlasztható a nehézség. Ha sekiro vagy Dark Souls klónt akarunk csinàlni akkor nincs olyan, hogy nehézség vàlasztàs.
  • Ulthanito
    Sekiro-harcrendszer. Ne viccelj már!

Ennek annyi köze van a Sekirohoz, mint neked az RPG-khez.
  • TomStorm
    Megnézem majd mit alakít hátha megkedvelem így:D
  • Ulthanito
    Számomra baromira antipatikus volt ez a főhős a kalács képével. Többek között az egyik ok ez volt h megszabadultam tőle.
  • Myselor
    igen igaz. ^^ a második joker aki jedi is xd
  • TomStorm
    Az igaz hogy ez a Jedi gyerek alakítja Gotham-ba Jokert(még nem tartok ott a sorozatban)??
    Tegnap hallottam ismerőstől
  • Ulthanito
    ....És már el is vitték szerencsére.
  • AntiHero
    De akkor is 6 chapter van. :D
  • darkSectorxxx #99711
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    6 bolygó de nem 6 chapter, vagy akkor jó nagy chapterek. :)

7 bolygó a bevezető pálya a legelején. ;)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.17. 13:12:57
  • AntiHero
    Amúgy van chapter a jàtékban. Questeknél írja. 6 van összesen.:)
  • darkSectorxxx #99709
    Nem a parry miatt, hanem hogy ugyanaz a mechanika, folyamat védekezés és csak akkor sebezhető ha támad, vagy pedig a posture csik, sőtt a skill pont mechanika is olyan, ha ezt nem érzed akkor necces, Sőtt van olyat is a játékban mint a Sekiro, hogy ha egy helyről ledöföd a miniboss-t akkor eleve fél élettel megy a harc.... de ezt ha le kell írni, és nem érzed akkor ezután se fogod. )

De nem vitaképpen, csak te nem úgy látod.

Pedig erről bezséltek a fejlesztők hogy a Sekiro stamina rendszerén alapszik a játék, de amúgy nem olyan ja. :P
  • mucsácsó
    dehogynem, meg azért mondom, hogy ott a Steam-es user értékelés, az meglepően jó belőle :)

viszont hát jha, ezt sose tudni előre, valakinek valami nagyon bejön, valaki meg hányni tudna tőle már 10 perc után :D
  • Tikal #99707
    Nem mindegy melyik újság mit ír, mikor az egyik fórumtársunk imádja a játékot másik meg szívből gyűlöli? Na, hát az újságok is ilyenek...
  • mucsácsó
    nem tűnik rossznak :D ha nem lenne több más játék, simán ránéznék, de így se látok ki belőlük, ráadásul még a Shadow of the Tomb Raidert is felraktam (lehet kár volt?:D), mert nekem kimaradt - és még DMC5-öt se fejeztem még be, úgyhogy van bőven mit toljak.
    még COD MW single is hátravan, mert csak multiztam kb. eddig jóformán :D
    ..jha, és még Borderlands 3 is ott rohad
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.11.17. 12:11:13
  • mucsácsó
    Sekiro harcrendszere szerintem még egyetlen egy játékban nem szerepelt másutt a mai napig bezárólag, de javítsatok ki, ha tévednék :D
    (Jedivel nem játszottam még, de biztos, hogy nem olyan így videók alapján :D)
  • Kandurex
    Attól, h van benne parry....á, még magyarázni sincs kedvem. Hagyjuk.
  • Ulthanito
    Na, én már meg is hirdettem a SW-t.

Szívből gyűlöltem minden percét.
  • AntiHero
    Ha a DS nekik 6.8 akkor az sw az 5 kell legyen. :D (de az ign rég nem tud pontozni)
  • darkSectorxxx #99701
    Ezzel egyetértek, hogy sok ládáért nem éri meg.
  • darkSectorxxx #99700
    Nem váglak srác.
    EGYAZEGYBEN Sekiro harcrendszer van benne, de neked hiányzik. Oké.... Talán ne Story módba menj. :)
  • AntiHero
    A pàlyàk tényleg jók. Viszont az, hogy csak cosmetic itemek vannak a làdàban az kiakasztó. Vagyis nem is itemek hanem színek...ugyan arra a ruhàra, robotra.
  • darkSectorxxx #99698
    Szerintem is a filmel együtt nagyon szigorúan értékelték a játékot!
  • Kandurex
    Nah, 12 órányi SW Orderezés után, kialakult az ítélet.

Megállja a 85-87 körüli pontok. Ez egy jó játék, végigfogom vinni, ami már önmagában jelent valamit. Átlag feletti, kiváló pályatervezéssel (Fromsoft ostobid partvis pályái után kész felüdülés) és jó hangulattal, amit koronáz az innen - onnan való ötletlopások (DaS, GoW, TR, Uncharted).

Ami nem jön be. Kiherélt tárgyrendszer. Nem is értem, hogy a mikro-tranzakciók, amik csak küllem megváltoztatásra mennek, hogy pitába lehetnek sikeresek? Egyetlen érdekes dolog az a fénykard színe.
    Nincs igazán Jedi - Jedi harc (legalább is eddig). Felemás, hullámzó grafika, néhol teljesen fasza, néhol meg fapados, ami nem nélkülöz textura töltés gondot. Hiányzik a Sekiro harcrendszere, nekem azaz etalon.
  • TDC Geronimo
    IGNt hagyjuk már. Azok a szerencsétlenek DSre is radobtak egy 6.8at
  • j0nNyKa
    nem is tudtam a létezéséről, nem néztem videókat, review-kat, csak úgy játszom és élvezem
  • n000rbi
    Hmm, pedig nagyon gyengének tűnt az eddigi gameplay videók alapján. Egyedül az adott okot a bizakodásra, hogy a hivatalos T1-2 licensz alatt fut. Majd egyszer olcsón biztos beszerzem.
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2019.11.17. 10:38:35
  • j0nNyKa
    nem irónia, én nagyon nagyon élvezem, igazi szolid lövölde ami nem akar több lenni annál
    - normális grafika, jól fut
    - klisés sztori meg karakterek (ahogy kell :D), de a szerethető módon, mindig elmosolyodok amikor jön egy következő iszonyatosan-tipikus-npc
    - frankó irányítás, nincs túlbonyolítva
    - terminátor-feeling, sokféle robot
    - fully voiced (a főkarakter is)
    - kicsit (néhol nagyon) darkos hangulat
    - fejlődési rendszer 3 skillfával
    - átgondolt crafting
    - skyrimes lockpick rendszer

nekem bejött
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2019.11.17. 10:36:27
  • mucsácsó
    Ez komoly, vagy irónia?:DDD
    Steamen meglepően jó a user score (9/10?!), viszont IGN 3/10
    Jah, és köszönjük a szerk. gombot :P
  • mucsácsó
    Hmm, mondjuk ez megnyugtató :D
    Lehet majd kap még egy uccsó esélyt, csak tegnap iszonyat felcseszett az egész..
    Már csak azért is, mert első cikk amit megláttam ma, hogy milyen jó a Ch4 :D
  • j0nNyKa
    btw ha lecsengett a DS fanboy-időszak, két napja megjelent az euban a Terminator Resistance, és igenjó féle lövölde, ajánlom
  • j0nNyKa
    főleg a csávó a végén kurvanagy aszongya eltértetek a témától :D:D hónap hsze