PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@Seth:
Amúgy igen, a skilleknél ütközött ki legjobban, hogy ez valami Google translate fordítás... :D skillek/questek elnevezése meg leírása, meg 1-2 hint valami borzalmas...raádásul olyan szavakat/kifejezéseket használnak itt-ott, amik amúgy a hétköznapi nyelvben abszolúte nem megszokott... :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.05.20. 20:47:19
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Szerintem is gyenge lett a fordítás, vissza is raktam angolra pár óra után.Pár skill leírásánál nem tudtam értelmezni amit írtak :)
PSN ID.: Beegabor
Angol voice és angol sub, problem solved.
PS5 II PSVR
egyszer a "drugs" gyógyszernek, következő jelenetben már drognak van fordítva.. :D szvsz nem lett valami túl jó most a fordítás...
sok a tükörfordítás, vagy nem környezetbeillő a szóhasználat - de azért díjazzuk a törekvést :)
Ezt látatlanban mondom, hogy félrefordították úgy, hogy nem láttam még az eredetit.
PS5 II PSVR
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
Jöhet a folytatás :D
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
szerk: najó, annyira mégsem, redditen is írják páran :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.05.18. 22:53:49
Animációk néha elég merevek - már ha vannak, gondolok itt pl. a gyógyításra: állsz egy helyben, semmi se történik, és egyszercsak felugrik az életcsíkod (az amúgyis painttel rajzolt HUD-on, de az már teljesen mindegy...)
Ami még feltűnt, hogy a zseblámpáddal simán tudsz a hátad mögé is világítani anélkül, hogy megmoccanna Deek, holott ugye amerre nézel, arre kéne világítson - ez senkinek nem tűnt fel komolyan?! :D vagy ez ilyen feature lenne? mindenesetre aranyos :)
Deek mozgása és fizikája is néha picit olyan karótnyelt feeling - gondolok itt arra, hogy néha van amikor képes felmászni valahova/átugrani kerítést, de nem egyszer okozott neki gondot..
Ezek kis apróságok, és nyilván nem R* vagy Nóti szintet várnék el, de azért ezekre odafigyelhettek volna szerintem, pláne egy SONY-exnél..vagy csak én gondolom túl? :\
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.05.18. 13:13:39
Szóval tolom én is - bár nekem kicsit egyelőre sótlan az egész játék így egy olyan ~4-5 óra után, de biztos csak azért, mert az elején vagyok :D meg kissé repetitív is lesz ez az állandó scrapvadászat meg csomagtartó/motorháztató nyitogatás és társai, dehát a crafting az ilyen..
Azzal meg a tököm kivan, hogy nem találom meg soha a fészkeket (általában az utolsó hiányzik mindig..).. :D
PSN ID.: Beegabor
Upcoming features for the #PS4 UI coming.
-Wishlist/Gifting for Ps Store -Trophy progression -Timelog/stats for all games -ability to pin games on dashboard
nagy "reformok" inkáming.... :D
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2019.05.16. 11:03:58
Patched..
Moby ül az új kocsiban, kormány előtt, kezében....
PS5 II PSVR
én spec biztos, hogy nem bírnám ki, meg akarva-akaratlanul is bele lehet még így is futni spoilerbe.. :D szóval jó lesz a PS4 "proliverza", csak jöjjön má!4
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Adversus solem ne loquitor
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Moby ül a kocsiba, kormány előtt, kezébe....
de PS4-re biztosan, hogy jön, mert különben rohadt sok ember érezné magát szembeköpve :D de idén őszt azt el kell felejteni szvsz. (sajnos)
szerintem is azt lesz, hogy 2020 május (mint UC4 is május anno) - aztán PS5 meg majd 2020 okóbervége/november :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.05.15. 09:56:48
Na 2020 májusra kész is lesz
Szép-szép, de minden olyan kis béndzsa benne. Gondolom ez valami low cost cucc, de ezt most így nagyon meh.
Ja, és pécén is kikapcsolhatatlan a chromatic aberration :DD Mármint ini túrással biztos ki lehet, de menüből nem. Én meg most init nem túrok, inkább csak lefele a hdd-ről. Majd egyszer, valami nagyon ingerszegény időszakban.
Nagyon igényes Game!