PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
£6.49 Robinson: The Journey. Nyami.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.06.07. 12:05:47
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PS5 II PSVR
(a DLC ne maradjon ki! Nagyon megéri!)
Adversus solem ne loquitor
Szedd már össze magad kicsit! 😊
Én értem, hogy van olyan modell, amiben ez nem oké, de ezt a csontot hiába rágod tovább, ugyanaz fog kijönni mindig.
Nade hadd kérdezzek vissza: Júniusban mivel tervezel játszani? <#ravasz1>#ravasz1>
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.06.07. 09:00:13
Számosítok. Te azt mondod, hogy ez pont nekem való. Bontsuk le.
Kezdő beruházás: 40eFt (tartalmaz 3 hónapot)
Bérlés: 12-3 hónap -> 27eFt
Játékok: 4db AAA cím: 80eFt
147e ára az első évben. AZ ELSŐ -ben.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.06.07. 08:38:32
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.06.07. 07:33:05
PS5 II PSVR
bár mire itthon nálunk is lesz, az tuti lesz egy 2020-21...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
És az is meg van, hogy a beugró 40e pénz?
Az vannik, hogy havonta kerül majd olyan 3000 jó orbán krajcárba, és ezért, majd játszhatsz régebbi kifutott szarokkal. Gondolom majd havonta bővül. Viszont az új címeket meg kell vásárolni, jó pénzér, közel teljes áron, majd ezekkel is játszhatsz....havi díjért...
Na most várjunk, ha van fele ennyi pénzér plus-om, ott is kapok játékokat, nem kell bérelnem (vagy boxon), az új játékokért sem kell fizetnem havonta, el is adhatom őket, ha nem tetszik. 4 év alatt meg bőven többe van a bérlés, mint várhatóan egy PS5.
Most mi a faszom lesz ez?
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.06.06. 18:09:21
Bejelentő videó is van már gameplay jelenetekkel - másabb lesz, mint az eddigiek:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.06.06. 15:37:52
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Tippre: szeptember 13-at mondanék (pénteki nap). A 2016-os rész is péntek 13-án jelent meg (május 13.)
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Nagyon remélem MS odapirít most E3on, mert sony elég magas lovon ül már régóta. Rájuk férne már egy zakó
Viszont Rush of Blood-ot simán tolom bármeddig - bár legelsőre attól is kicsit kavargott a gyomrom, de tényleg "tanulható" 😊
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
PS5 II PSVR
ha hányni akarsz, akkor Driveclub VR, vagy The Persistence😊)) én kb az első forduláskor majdnem beokádtam tőle 😄
A másik meg leszedtem sonic maniat és ott van rajta egy ps+ jel lakattal és nem indul. Többi ps+ játékom megy
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.06.04. 15:06:27
Remélem nem visszahívásról van szó 😄 (eddig nem tapasztaltam semmi rendellenes működést)
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Magyarul azt mondja: "na, ez már megint összeivott valamit, hányjunk!"
Nem attól leszel rosszul, mert alacsony a felbontás. Ha 4k 60 fps kép menne a szemed elé az Astrobotban, ugyanúgy létrejönne a motion sickness.
PS5 II PSVR
Még a tiédre se. <#vigyor5>#vigyor5>
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.06.04. 09:34:06
PS5 II PSVR
Moby akkorát égett, hogy inkább hosszú időre eltűnik
Skyrim is tipikus példája azon PSVR játékoknak, melyekért kitüntetés jár, ha PSVR-ban végigtolod... ha sikerül mehetsz űrhajósnak. Rettenet. Ez az egész ezen a szinten tényleg csak arra jó, hogy elmókázol vele párszor. Az Astrobot egy remek cím, de azt is max 1 órát bírja az ember fején azzal a rettenettel. Ez persze nem az Astro hibája.
PS5 II PSVR