PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Végigvittem nagy élmény volt!!
Egy percét sem untam.
Kongy
Plague Tale-t nyomja közületek valaki? Nekem eddig az év meglepetése.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
Na szereztem egy nioh 2 alpha kulcsot este meglesem.Egyel nem játszottam, de ez a 2 valamiért izgat. HDR támogatás is van végre <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

mucsácsó
francba, gyorsabb voltál, nem hiszem el :D
kíváncsi leszek.... :D de valami mostmár biztosan lesz, ha ennyire csicseregnek a madarak.. :D
TDC Geronimo
Legion de Jugadores: Sony will announce a State of Play for May 30th in a few hours, focus on The Last of Us Part 2 w. November release date

mucsácsó
hát, vagy Beat Saber... már csak az miatt megéri megvenni az egészet, ha más miatt nem is :D
Aszongyák, h jó lett a Blood & Truth, szal megvettem. Csak sajnos szombatig nem tudom kipróbálni. Mostanság úgyis eléggé hanyagoltam a VR-t, a London Heist meg jó volt, de rövid. Ez is csak állítólag olyan 7 óra körül van, de nem a szokásos teljes AAA áron adják, szóval nem gáz.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2019.05.28. 11:14:12
Tatyla
Hozzám került kölcsönbe egy egy PS VR cucc, igazából már értem miért adta el Kandurex is meg a többiek akik pár nap vagy hét után megszabadultak tőle.
Jó ez a technológia csak ez még nem az amit igazán szeretnénk...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TDC Geronimo
Persze, hogy lesz folytatás

Tényleg vicc nélkül a Zero Dawnak akarnak folytatást? Mert az első rész alapján lehetne.

Hiszen még meg Kellene szerelni Gaiát+azt se tudjuk honnan jöhetett a szignál, ami meghülyítette az AL MI-ket.
TDC Geronimo
Ja most legalább felpezsdül a gamer élet. Lassan E3, de előtte már lesznek bejelentések egy csomó. Pl sonytól is

TDC Geronimo
Pontosan :P

TBTPumpa
2020-ban pedig PS5, 2021-ben pedig Horizon Zero Dawn 2. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TDC Geronimo
Na kössétek fel a gatyát, mert egyre jobban úgy néz ki, hogy idén már toljuk a lasszófasz folytatását <#taps>

Kandurex
<#nyes>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
Ja mint kb minden évben.

Rage47
hát most majd a MS mutat be minden 3rd party címet mert kb. már csak ők lesznek ott :D
TBTPumpa
Ja, úgy tűnik nem várnak E3-ig, bár ott nem is lesznek jelen, ellenben a Microsoft 2 órás különleges műsorral készül.
Rumour: new The Last of Us 2 trailer this week + release date
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.05.27. 14:45:32

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TDC Geronimo
Na. 29én death stranding videó és van egy olyan pletyka is, hogy ezen a héten jön last of us 2 videó és megjenelési dátum. Szóval valószínű az idén kijön

Kandurex
végül is ez egy jó teaser...pontosan ezt tudjuk a játékról, de lehet, hogy még ennyit sem <#ravasz1>

Kandurex
oké, jelentsen ez bármit, vagy akármit...

mucsácsó
nem tudom, hogy egyre gondolunk-e, de igen, határozottan :D

Kojima Twitter
Kandurex
Ez biztos, h death stranding?

TDC Geronimo
Uborkaszezon... Jöhetne már valami új cucc.

Jött death stranding teaser. Valamiféle sony event lesz E3 körül. Szerintem egy hosszabb state of play lesz új trailerekkel.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.05.26. 22:45:29

TDC Geronimo
Nézem streamet. Nekem tetszik ez a nioh 2 és végre csinálhatsz saját karaktert. Femalek elég szépek benne. Első rész főhőse elég meh volt. LIDL Geralt :D

TDC Geronimo
Kipróbáltam volna nioh 2 alphat de nem kaptam kulcsot :(

TDC Geronimo
Az a sony féle elbaszott patchelős megoldása miatt van meg ugye a lassú HDD

Ám én is beléptem örömmel a Days Gone tulajok közé és arra vagyok kíváncsi, hogy ki hogy vélekedne arról, ha kapna amolyan plusz fícsörként ez a játék egy belső nézetes Fps nézetet? Szerintem nagyon adná! :D Bár tény és való, hogy ez így is tűélesen szemet gyönyörködtető! :)

Nekem is pont ugyanezeket csinálja a fat ps4em és nem értem, pl amikor egy játékhoz letölt egy frissítést, majd miután letöltötte, telepítésnél a másolás rész full belassul és a másolási % alig halad, bűnlassú és legalább majd fél óráig csinálja attól függően hány gb-ról van szó... Hiába vettem 4tb-os külső merevlemezt, arra se viszi fel gyorsabban xD

Sippie
lehet hülye kérdés, de a PC-ket pl szoktuk takarítani időnként, kis újrapasztázás, portalanítás stb. Ilyet konzollal is lehet? Esetleg ajánlott is? Engem pont a hűtés aggat igazából. Meg én még megmaradtam a PS3-nál, ott a 60 gigásokra mondták pl hogy döglődnek megfele idővel, aztán azért gondoltam, hogy érdemes lehet várni 1-2 ráncfelvarrás, ki tudja milyen hibák jönnek elő majd PS5-nél.
TDC Geronimo
Csináltam 1-2 hónapja meg nagy fw updatek is szoktak. Megnyitom pl theme menüt és beáll képem másodpercekre stb. Remélem PS5ig már kibírja :D

n000rbi
Törölj pár dolgot + rebuild database.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
Nem tudom mi van a gépemmel, de olyan tetü lassú nekem az OS már egy ideje, hogy néha úgy érzem mindjárt összeomlik az egész.

mucsácsó
XF90-be érdemes beleugrani most, vagy mellőzzem az ötletet / más jobbvóna? :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.05.23. 16:29:59
Kandurex
<#eljen>

TDC Geronimo
Én mindenesetre már nagyon várom a gépet, most már megvan a tökéletes TV is mellé úgyhogy jöhet :)

Moby
Hát ugye van a sonynak egy tavaly beadott patentje remastering by emulation címmel, ami miatt (is) nagyon várjuk már a hivatalos ps5 leleplezést.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.05.23. 11:33:38

Adversus solem ne loquitor

Voltan
Igen, papíron jobban kellene, hogy fussanak, az SSD miatt a töltés sokkal jobb és gyorsabb is lesz, persze. De arra nem mernék esküdni, hogy hipp-hopp minden PS4-es cucc 60 FPS-sel fog repeszteni 1080p-ben. Simán lehet, hogy eleve korlátozva vannak ezek a játékok, nem tudom.

Mindenesetre az túl szépen hangzik, hogy hirtelen fullhd 60 FPS lenne mindegyik, mégha az új vas simán bírná is.

De azért reménykedni lehet.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Az a baj egy sokkal erősebb 300k-s konzollal, hogy el is kell adni, és egy rakat játéknak kellene bizonyítania rajta, hogy megéri az árát. Nyilván ha megcsinálják PC-sen, hogy ez így működjön, az jó, legyen minél több lehetőség, de nekem azért vannak kétségeim. Mindenesetre ki tudja? A Prón és az Xbox One X-en felbátorodva lehet még feljebb lépni.

Egyébként hipotetikusan vennél egy generáción belül 300k-ért PS-t, Xboxot és Nintendót is a PC mellé (amit e nagyságrend körül hoztam ki az utóbbi időben, konzolért a töredéke a személyes csúcsom), ha mind rendelkezne exkluzívokkal és prémium géppel? Ez már egy generációnyi irracionális szoftverköltés ára. Bevallom, én egyetlen konzolt se vennék ennyiért, kivárnék akár komplett generációt is, mint... most. Más meg máshogy van ezzel, csak ha már felmerült, belegondoltam. Nekem nem ér ennyit ez a hobbim, elverem inkább másra, illetve beteszem a Dagobert-úszóalapba a bevételemet.
AntiHero
Szerintem meghívós.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Tinman
Az Onimusha quadrology-ról nem is beszélve <#banplz>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Na mire ebből is lesz egy rendesen kipatchelt, complete, 2022-öt fogunk írni.

Sajnos a Nioh 1 esetében is volt sok gond indulóban a játékkal. Most már frankó, totál belezúgtam, de ahogy Day1 jött az már csak vézna árnyéka annak, amilyen most a játék. Ha jól tudom legalább 20 patch jött ki hozzá mióta megjelent és bizony nem kis dolgokat tettek benne rendbe.

Őrület egy világ lett, hogy ha jót akarsz magadnak és szórakozásodnak nem veszed meg a kedvenced, csak majd 1-2 év múlva, mire ténylegesen kész lesz. A Nioh 2-t pre-order day1 venném egy jobb világban... ebben? Pfff.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.05.22. 21:11:20

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

TDC Geronimo
Ez meghívós? vagy simán fent lesz a demo, mint egynél?

Moby
Megvan nekem is a complete, vagy 10x nekifutottam, de nem tetszik benne semmi. A másodikkal már nem próbálkozom.

n000rbi
Még a Sekiro le is maradt :) Nioht én se veszem, az első régóta megvan digitálisan, de már szerintem úgy is marad játszatlanul,

Moby
Engem ez absz nem érint. Csucsima meg jöhet, majd valamikor.

Kandurex
Egyelőre nálam is a GoT jöhet számításba.

Seth
Akkor valszeg ez még idén jön. És jöjjön is, mert akarom,most :D

PSN ID.: Beegabor

n000rbi
Kezdik túltolni ezt a feudális Japán témát. Nioh, valamikor majd Ghost of Tsushima és most ez is. Én már unom. (jó a GoT még érdekel kicsit)

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun