121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • AntiHero
    Olyan kis elvagy vele jàték részemről. Még szórakoztat is. Pàlyàk paràdésak sokszor. Csak sok kis dolog zavar benne.

Mondjuk úgy, hogy ha sok sw jàték lenne akkor ez kimaradnak. De mivel nincs sok..ezért jó ez is.
  • n000rbi
    Én ugyan egy szóval nem írtam pár óra után, hogy baj lenne a játékkal (pályatervezés, stb), sőt. A futás animációja béna és ezt továbbra is tartom (de a poncho ápol és eltakar :D)
  • Evoluti0N
    Mi köze van a kettőnek egymáshoz? Azért, mert egyik szar PC átiratot kapott, nem azt jelenti, h a másik is azt fog. Valamint habár nincs meg a RDR2 nekem PC-n, 100% biztos vagyok benne, h jobban nézne ki és jobban futna a gépemen, mint a Pro-n.
  • Kongy
    Én sem bírtam még a Jedi-re koncentrálni, kicsit üresnek érzem az életem mióta befejeztem a DS sztoriját. :) Nagyon jól össze volt rakva az egész, minden nap újabb kalandok, hogyan jutok oda, mit vigyek, mit építsek. Itt nem azon járt az agyad, hogy hogyan lőj szét mindenkit az úton, hanem eleve, hogy hogyan vágj neki az útnak. Ilyen játék nem készül minden évben, az tuti. De ma majd csak rápróbálok már a Jedi-re is, mert imádom a SW-t is. :)
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2019.11.19. 14:25:52
  • j0nNyKa
    most végeztem épp a játékkal, és marhakirály, az egyik legjobb cím idén
    ezek a "jaj csak 10 óra lesz" "jaj ronda" "jaj szar az animáció" meg a többi baromság... hogy is mondjam, örülök hogy a helyén kezeltem őket :) btw nemtom ps4en milyen, pcn nagyon szép és fix 160 fpssel fut fullhdban egy közepes gépen

szerintem valamikor jövőre elő fogom venni újra, ami nálam ritka
  • Moby
    Én ezt nem tudnám hova dugni, nehogy valaki véletlenül is meglássa :DD
  • Moby
    Csak rávettem magam a Jedi elindítására, ha már befizettem miatta.
    Én nem nagyon értem miről írtatok itt. Ez a játék kikúrt jól néz ki. Az átvezetők parádésak, a facial mocap lényekre átültetve zseniális. Jó a mechanika, jónak tűnik a pályatervezés is. Jó mókának tűnik ez nagyon. Mondjuk konzolon azon kívül, hogy szarul fut, nem igazán értem miért olyan mosott minden képen. PC-n éles, mint a beretva. Nincs ezzel a világon semmi baj sem. Ráadásul annak az itt fotózgatott "csúnya" első pályának is van más nézete is, mint a sarokba belefotózott izé.

• TDC Geronimo
    Én is ezért kérdeztem, hogy lehet-e CEt kapni :D
  • Ulthanito
    Ezt én is elfogadnám! :-D Nagyon kiráy lenne. És ott lebegne a vízben :)
  • AntiHero
    Ugyan így vagyok vele. Olyan szinten, hogy kellene egy gyűjtői BB a polcra. .:D
  • Ulthanito
    Nem tudom ti hogy vagytok vele a játékban, de én BB-t imádom. Nem tudom, még mi szerepe lesz később, így ne is spoilerezzétek el, de azok a flashbackjei, meg ahogy az meg van csinálva, az valami über jó. Bírom, ahogy mozog a tartályban, meg az egész kis pofáját is. Nekem nincs gyerekem még, így lehet, hogy ez már erős jelzés, hogy kéne, hogy legyen, de én nagyon bírom a kis szarost!
  • Ulthanito
    Szerintem én is így leszek vele, bár vagy két hete még azt mondtad, hogy nálad tuti a Nintendo-n lesz valami év játéka. :)

Alig várom, hogy hazaérjek ma, és már indíthassam is. Én eddig minden porcikáját imádom.
  • AntiHero
    :D

• darkSectorxxx #99835
    Akarsz várni pc-re az RDR2 után?
  • Kandurex
    Nekem is ez jutott az eszembe, hogy mindjárt berántom a Jedi közepén :)
  • AntiHero
    PS4 pron zökkenő mentesen fut. Grafika szerintem bőven rendben van.
    54 óra alatt 1 hibàval nem talàlkoztam.

Szerintem kàr pc verzióra vàrni. :D
  • Evoluti0N
    Addig ajnározzátok itt a játékot, h megveszem ahelyett, h kivárnám a PC verziót.
  • TDC Geronimo
    Nekem akkor is a fejembe jár, ha nem játszom vele. Most pedig leülök és fel nem kelek a fináléig.
  • n000rbi
  • Moby
    Semmi más nem jár a fejemben tegnap óta, csak a DS. Képtelen vagyok más játékot elindítani.
    Ilyen idén még nem volt.
    GOTY
    :D
  • HeadHunter86
    Én még csak tegnap kezdtem a Death Strandinget. De kapásból 6 óra beleröppent, pedig mostanában nem igazán játszom ennyit, egyhuzamban.
    De látom mást is teljesen beszippantott, eszméletlen mennyire egyedi élmény ez a játék. Kicsit szkeptikus voltam, hogy megvegyem-e, de eddig úgy vagyok vele, hogy nagyon nagy hiba lett volna kihagyni. Remélem ez a lelkesedés kitart a végéig és fenn tudja tartani, mind a gameplay és mind a sztori az érdeklődésem.
  • n000rbi
  • j0nNyKa
    javitva mobilon a video beszuras
  • sgfool
    Azokban csillagos ötösek voltak :) Én le is töltöttem külön az átvezetőket, jó vissza nézni, hallgatni.
    Az egyik különösen megmaradt bennem, a 12 chapterben, mikor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a parton vannak Amelive és haza akarnak menni és mondja, hogy fussanak, mint mario és a hercegnő, az azt követő rész, mikor ott futnak és megszólal a hegedű, az a hangulat ott....nagyon szép egyveleget alkot.
  • n000rbi
    Igen, pc-n, premiumban.
  • davidka003
    Mert most akkor mégis csak benne van valamelyik platformra a bérlésben?
  • Moby
    Zenileg és az átvezetőkben nálam tuti benne van minden idők topötjében.
  • darkSectorxxx #99821
    Nekem nem gond a warez, nem azért veszem az eredetit, mert tiltva van a warez...
    Szerintem addig nincs is baj míg nem linkelgetjük.
    Beszélni róla szerintem belefér.
  • darkSectorxxx #99820
    Köszönöm.
  • Moby
    Ez az ötezres egyhónapos bérlés mellett már a szánalmasnál is alábbvaló kategória.
  • AntiHero
    A BB themet azóta is minden nap meghallgatom.
    Az tuti, hogy maradandó élmény nyújt a jàték érzelmileg.
  • Ulthanito
    A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
  • davidka003
    Virágboltban fent van PC-re annak aki rá akar próbálni.
  • Moby
    Az csak annyi, hogy access tagok megvehetik 21 helyett 19-ért.
  • darkSectorxxx #99814
    Köszönöm.

Csak kint van egy EA Acces csík, logoként a store-ban, de mégis azt mondták megjelenéskor hogy nem lesz benne...

Ezért voltam meglepve...
  • Moby
    Nincs benne. PS4-en nincs premium.
  • darkSectorxxx #99812
    Kedves ismerősöm kérdezi, hogy az EA Access-be benne van a Star Wars és ha igen akkor milyen opciókkal?

Sima 10 óra... Vagy van premium és mint pc-n akkor korlátlanul?
  • Mephike
    Nyugi, ezzel nem csak Te vagy így. Hétköznap max 2 óra jut nekem is a játékra, ekkor általában kártyázom, vagy kedvenc mmo-ban farmolok. A konzol elé tartósabb időre hétvégén van időm leülni. Ezért is vagyok úgy a konzollal, hogy ráérek később beszerezni a fontosabb nekem tetsző címeket. Nemrég végeztem a Plauge Tale-vel, és most a Shadow of Tomb Raidert nyúzom, ha ezzel végzek a legutóbbi Assassin Creedet fogom beszerezni. Ráérek, nem sietek, mire pl a DS-hez vagy SW elérek, addigra féláron fogják árulni, megkapja a patcheket.
  • Ulthanito
    Nem versenyezni akarok bárkivel is, csak furcsa, hogy ekkora különbségek vannak.

Én mondjuk soha nem játszom már éjszaka, este 9-ig max, utána családi életet élek és bealszom. Hétköznap esténként jut napi 1-2 óra, hétvégén programoktól függően összesen azért 5-6 órát igyekszem játszani.
  • n000rbi
    Nem verseny ez. Sokáig én is képes voltam meló után akár hajnalig nyomatni a játékot, de már átrendeződtek a prioritások. Most már csak néha ragadok a gép előtt hajnal 4-ig
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2019.11.19. 08:25:32