PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
A bögrém nekem is megvan, de egy ötlettelen szar copycat volt. Én nem emlékszem több és jobb exkluzívra ps3-ról. Volt mindennek több része, de ezen kívül...a legjobb, legütősebb meg annyira a végén jött, hogy talán ki sem kellett volna már adni ps3-ra.
Ráadásul (sajnos) még nagyon nem vagyunk a gen végén. Pedig hardver szemrpontból jó lenne, de nem. A tegnapi ms konf nekem azt súgja, hogy ps5 sem lesz 2020 karácsonya előtt.

Adversus solem ne loquitor

lwb
De mondhatnám a Rockstart is: ebben a genben csak 1 remaster GTA jött össze és a Red Dead 2 éppencsak, a gen végére. Előző genben 2 GTA (nem számítva a remastereket persze) és 1 Red Dead (kiegészítőket nem is említem, GTA 4-hez és RDR1-hez is kurva jó SP kiegészítők jöttek ki előző genben).
Az egész generáció nekem kurva nagy csalódás volt. Nem baj, ha vége.

lwb
Igen a remasterek, egyébként nekem bejött az ascension. Még az ajándék bögrém is megvan. 😊 A Spider Man nem új IP. Az Ordert én szerettem, de akkorát bukott, mint a fene és nem lesz folytatása (sajnos). Nem azt mondom, hogy nem voltak jó játékok, de jóval kevesebb játék volt, mint az előző genben és a nagy IP-k valahogy harmatosan teljesítettek. Egy gears, egy unci (másfél), 0 DA (egy crossgent leszámítva, akkor legyen fél), 0 TES, 1 ME (az is inkább ne jött volna) stb.

Tinman
+1

Ráadásul a Sony elhozta az occsó' VR-t mindenkinek. Olyan amilyen, de van, lehet hűházni is és tényleg olcsó. Le a kalappal ebben a genben IS előttük! No meg mennyi cím jött magyar felirattal is... csak lesek ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Moby
Milyen rakás gow? A remaszterek?
Volt egy kurvajó GoW3, meg egy kurvaszar ascension.
Egy rakás új IP jött ebben a genben a sonynál. HZD, Ther Order 1886, Knackek, Until Dawn, Days Gone, The Last Guardian, Spider Man...
Nem volt ezzel a generációval semmi baj játékok terén. Ez egy kurvajó generáció volt, amit remélem mégjobb követ.

lwb
A Halo is next genre jön. Egyébként meg igen, nyilvánvaló, hogy a legtöbb játékot az új gen startjára tartogatják, ezért nem tartott a Sony sem idén konferenciát. Jövőre 1000%, hogy ők is ott lesznek majd LA-ben.

Azért a PC-s xbox game pass nem kis dolog. Akinek van otthon box meg pc is, annak az ultimate csomag xbox live gold-dal meg mindkét game pass-szal nagyon megéri potom 15 dollárért, amennyiért egy szaros kábeltévét nem kapsz manapság.

Ulthanito
Mintha a Microsoft nem tudná még mindig, hogy merre az arra, vagy csak nagyon kivár valamiért. Nem tudom, de ez elég lapos E3 volt, érdemi, lényegi látnivalót szinte alig mutatott. A Flight Simulator volt számomra a legnagyobb meglepetés (váratlan), de gameplay videót azt mintha elfelejtették volna redmondban, úgy általában.

A 120 fps-es Scarlett az mehh, még a 60k sem megy a mai napig egyik oldalon sem rendesen, jól hangzik ez a 120, de aki komolyan gondolja, az csak mosolyog rajta.

Hol vannak tényleg a nagy exkluzívok? Mert oké, hogy Cyberpunk meg Elden Ring, de ezek multiplatformok, Gears és Halo jött menetrendszerűen, Forzát biztos az új gépre jelentenek majd be.

Még nem végeztem az anyagok feldolgozásával, de eddig nem remegett meg a térdem.

Három dolgot tudok elképzelni:

1. Ennyi van a tarsolyban.
2. Félve kivárnak.
3. Lázasan dolgoznak, de még nem értek oda.

Az első lenne a legszomorúbb, a második érthető lenne, a harmadikban meg valamiért látva a tegnap estét, nem hiszek.

Jövő ilyenkorra nagyon össze kell kapni magukat, mert a konzolok rajtja szempontjából a jövő évi expó kritikus lesz.

PS5 II PSVR

lwb
Minőségben volt 1-2, ami a régi időket idézte. Mennyiségben pont az volt a baj, hogy csak 1-2 volt. Egy unci volt egy db dlc-vel az egész genben. Szemben a három uncharteddel az előző genben. GoW jó volt, de csak 1 db játék volt és bár tudom, hogy másfajta játékok voltak, de egy rakás GoW volt az előző generációban ezzel szemben. Boxon egy darab gears játék jött ki az előző gen 4 db játékával szemben és ez az egy is eléggé feledhető volt, pedig már launchkor bepromózták. Igazából mindenből jóval kevesebb készült és mindenki online multi game as a service-t akart magának csinálni, inkább arra fókuszált és nem a jó játékélményekre.

Ezért volt csalódás ez a gen és a következőtől sem várok sokat.

Azért volt egy pár remek cucc, BB, Gow, Horizon, U4., Gravity 2., és még sorolhatnám, amik nagyszerű élményt adtak. A PS1-2. minőségi és mennyiségi szintjét nem éri el, de nincs szégyenkezni valója.
lwb
Scarlett azért jön, amiért jön az új PS is jövő karácsonykor: ennyi volt ez a generáció. Kiábrándítóan szar generáció volt, az igaz, de akkor is ennyi volt.
Miután tegnap/ma lófaszt se mutattak se a Bio, se a Bethesda új RPG-iről, ezért nyilván kijelenthető, hogy mind a DA4, mind a Starfield már csak next genen fognak megjelenni. Ez a generáció meg teljesen Elder Scrolls mainstream játék nélkül maradt. Ilyen nem volt lényegében amióta egyálalán van konzolon TES (Morrowind óta). De a Bionak is csak egy MEA-t sikerül kipottyantania az egész generáció alatt (DAI volt előző genen is). Kiábrándítóan szar egy ciklus volt, reméljük a következő jobb lesz.
Utoljára szerkesztette: lwb, 2019.06.10. 05:19:25

mucsácsó
Doom Eternal: november 22 <#crazya>
mucsácsó
Bebaszna nem jönne, crowdfundingos az egész, és már ott ígérve volt a kezdetektől fogva az összes platform 😊 meg asszem alapból Sony konfon volt a bejelentés anno, szal. 😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.06.10. 01:25:42
n000rbi
Azért a Fallen Order trailerből az AT-AT-megmászós/irányítós jelenet bizakodásra ad okot.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

A Double Fine YouTube-csatornája szerint jön PS4-re a Psychonauts 2.
TDC Geronimo
Elden Ring art

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Andrew Reiner: "Rumors before the show say the PS5 is more powerful than Project Scarlett"

TDC Geronimo

Seth
Hát ez ölég gyengus volt. Elden Ring-ről tudtunk, nincs gameplay, nincs miről nagyon beszélni.
Psychonauts 2 remélem jön még PS4-re, azt játszanám.
Tales of végre túllép a moe grafikán, faszán nézett ki, PSO2 meg MMO, az nem érdekel.
Volt még valami érdekes ?

PSN ID.: Beegabor

Kandurex
A pihepuha nem hazudtolta meg önmagát. Ugyanaz a semmi, a büdös semmi.... Már azt hittem egy fasza új SW játék lesz, erre legó. Majdnem beszartam, hogy valami állat terminátor game jön és bazzeg skin...érted egy genyó skin a gears alá!

Scarlet. Jöjjön, oké, de minek?

(a nem exkluzív cuccok nem számítanak)
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.06.09. 23:40:37

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
Na ezért nincs idén a sonynak showja. Mindenki jövőre tartogatja a megatonokat. Cyberpunk brutális lesz csak kár hogy nem év végén jön jövőre, mert így tolhatom pron 😞

n000rbi
*Keanu

n000rbi
Baszki ez a Cyberpunk 2077, benne Jeanu Reeves-szel 😄
Ja és 2020.04.16-án jön.

AntiHero
2020.04.16 Cyberpunk !! Yes!!

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Nekem az a része nem gond, h nem jön PS-re. Az a része jobban, h csak jövő februárban jön. Örökkévalóság óta készül már. 😞
n000rbi
Eddig az új Ori az, ami eléggé kéne és nem jön psre.

n000rbi
Nabazzeg, azt hittem a Days Gone true endinget akkor látom majd, ha minden hordát kinyírok. Az összes fekszik, de még egy szaros trófeát se kaptam 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
gyanús is volt a mutáns O’Brian-es cutscene, mert olyan “vége” érzésem volt😄

mucsácsó
Nah szuper, valszeg én is jövök, legalábbis a Bethesdára - MS-re nem tudom, hogy hazaérek-e 😞
Seth
MS 22kor tutkó. Valszeg ébresztek 2:30-as Bethesda-ra és maradok egészen Devolver végéig (5?)

PSN ID.: Beegabor

mucsácsó
Mai E3-ra marad valaki éjjel? 😄 Bethesda konfra kíváncsi leszek, főleg Doom Eternal-ra 😛
...meg picit MS konfra is, valszeg libbentenek valamit a kövi Xboxról 😛
Moby
Nagy rajongója vagyok Stig munkásságának, de hogy ebben mégis mi a rák tartott évekig, azt mondjuk nem nagyon értem.
Accessben jó lesz ez, egyszer végigveretni.

TDC Geronimo
Én nem vagyok oda swért, de a solo szerintem jobb volt, mint az utolsó 2 mainline film

Kandurex
Az.

...vagyis az utolsó Last Jedi felért egy arculcsapással (miatta kihagytam a Solo -t is). De a többi jöhet minden mennyiségben.

TDC Geronimo
sw fanboy 😄

Kandurex
És kész is.

"Köszönjük a vásárlását.

Rendelt termék Star Wars Jedi: Fallen Order PS4
Korhatár: 16 év felett, Műfaj: Akció, Kiadó: Electronic Arts (EA), Megjelenés: , Követelemény: , Multiplayer: Online multiplayer"
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.06.08. 20:17:08

Tinman
Profi sakkmester :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Kandurex
Nekem ez tetszett. Megy a preorder.

TDC Geronimo
Elmondásuk szerint egy profi játékos volt 😄D

Tinman
Hihetetlen, hogy anyámat ültették oda gameplayt tolni ^^

Moby

TDC Geronimo
Sw játék nem tűnik rossznak bár sekiro után az animok elég meh kategória

Kandurex
Kezdődik az EA stream konf.

Lesz Battlefield, meg Fifa, Madden* és Sims is, Apex....csodálatos, tényleg, izgalmas. <#gunyos1>

Na, mindegy talán az a szerencsétlen SW játék érhet valamit.

*Lóhúgy melegségével átitatott amcsi foci.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.06.08. 18:05:22

mucsácsó
Earlier rumors involving Elden Ring (previously identified as GR or Great Rune) described the game as an open-world experience where you explore various kingdoms. Killing the rulers behind each kingdom allows you to unlock their abilities or supernatural powers.

én azért picit reménykedem, hogy nem open-world, de úgyis az lesz.. 😞
TDC Geronimo
Elden Ring leaked (From Software, Miyazaki x George R.R Martin, X1/PS4/PC)

Minden leakelődik E3 előtt 😞

Moby
Azthiszem valahol ott pattant el nálam a cérna végleg, amikor elkezdték szellőztetni, hogy az Ace Combat 7-ben mégsem lesz teljes VR támogatás, csak pár küldi. Nem mintha addig is nem lett volna világos, hogy a sony is mereven szarik a vr-ra, de valahogy ez volt az utolsó csepp. Másnap eladtam az egész holmit.

Moby
Pláne ilyenkor nyáron, melegben kínzóeszköz. Nem kényelmesek, egyik sem. Súlyos kontenthiány minden vonalon. Szal na.
Azért a fing pénzért, amit a sony kér el lehet mókázni vele, szerettem ami volt új meg érdekes, de az új és érdekes előbb kopik el, mielőtt jönne valami, amiért érdemes a fejre pattintani.
Marad a tv. Minden gyíkjával együtt is kevesebb a kompromisszum.

Tinman
Thx! Valahogy én is így képzeltem a sort. Nálam se sokat megy... tényleg jó érzés levenni a fejről és ez nem tesz jót a VR gamingnek nálam.

Moby
1. Astrobot Rescue Mission - nagyon magasan minden más felett
2. Resi7
3. Batman Vr

De nekem jópár újabb kimaradt, jóideje kiszáltam, eladtam a VR-t. Részint meguntam, hogy szoptam a V1 miatt, részint a szekrényben rohadt. Egy darabig gondolkoztam, hogy pótlom egy v2-vel, de sosem került rá sor. Nem hiányzik.
Egy Oculus Rift S-re beneveznék, nade nem száznyolcvanért.

Tinman
Te, hogy látod? Mi a 3-as listád a legszebb PSVR címek tekintetében? Komolyan érdekel.

Tinman
Toltam vele korábban kb. 1 órát, amit akkor láttam az eléggé tetszett. Igen, szerintem is ilyenekből kéne, de a Sony a mennyiségre fókuszált inkább és tömegével jöttek és jönnek PSVR-ra a totálisan felejthető vackok.

TBTPumpa
Most pont nagyon jó áron van a PS Store-ban.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."