PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ráadásul (sajnos) még nagyon nem vagyunk a gen végén. Pedig hardver szemrpontból jó lenne, de nem. A tegnapi ms konf nekem azt súgja, hogy ps5 sem lesz 2020 karácsonya előtt.
Adversus solem ne loquitor
Az egész generáció nekem kurva nagy csalódás volt. Nem baj, ha vége.
Ráadásul a Sony elhozta az occsó' VR-t mindenkinek. Olyan amilyen, de van, lehet hűházni is és tényleg olcsó. Le a kalappal ebben a genben IS előttük! No meg mennyi cím jött magyar felirattal is... csak lesek ^^
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Volt egy kurvajó GoW3, meg egy kurvaszar ascension.
Egy rakás új IP jött ebben a genben a sonynál. HZD, Ther Order 1886, Knackek, Until Dawn, Days Gone, The Last Guardian, Spider Man...
Nem volt ezzel a generációval semmi baj játékok terén. Ez egy kurvajó generáció volt, amit remélem mégjobb követ.
Azért a PC-s xbox game pass nem kis dolog. Akinek van otthon box meg pc is, annak az ultimate csomag xbox live gold-dal meg mindkét game pass-szal nagyon megéri potom 15 dollárért, amennyiért egy szaros kábeltévét nem kapsz manapság.
A 120 fps-es Scarlett az mehh, még a 60k sem megy a mai napig egyik oldalon sem rendesen, jól hangzik ez a 120, de aki komolyan gondolja, az csak mosolyog rajta.
Hol vannak tényleg a nagy exkluzívok? Mert oké, hogy Cyberpunk meg Elden Ring, de ezek multiplatformok, Gears és Halo jött menetrendszerűen, Forzát biztos az új gépre jelentenek majd be.
Még nem végeztem az anyagok feldolgozásával, de eddig nem remegett meg a térdem.
Három dolgot tudok elképzelni:
1. Ennyi van a tarsolyban.
2. Félve kivárnak.
3. Lázasan dolgoznak, de még nem értek oda.
Az első lenne a legszomorúbb, a második érthető lenne, a harmadikban meg valamiért látva a tegnap estét, nem hiszek.
Jövő ilyenkorra nagyon össze kell kapni magukat, mert a konzolok rajtja szempontjából a jövő évi expó kritikus lesz.
PS5 II PSVR
Ezért volt csalódás ez a gen és a következőtől sem várok sokat.
Miután tegnap/ma lófaszt se mutattak se a Bio, se a Bethesda új RPG-iről, ezért nyilván kijelenthető, hogy mind a DA4, mind a Starfield már csak next genen fognak megjelenni. Ez a generáció meg teljesen Elder Scrolls mainstream játék nélkül maradt. Ilyen nem volt lényegében amióta egyálalán van konzolon TES (Morrowind óta). De a Bionak is csak egy MEA-t sikerül kipottyantania az egész generáció alatt (DAI volt előző genen is). Kiábrándítóan szar egy ciklus volt, reméljük a következő jobb lesz.
Utoljára szerkesztette: lwb, 2019.06.10. 05:19:25
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.06.10. 01:25:42
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Psychonauts 2 remélem jön még PS4-re, azt játszanám.
Tales of végre túllép a moe grafikán, faszán nézett ki, PSO2 meg MMO, az nem érdekel.
Volt még valami érdekes ?
PSN ID.: Beegabor
Scarlet. Jöjjön, oké, de minek?
(a nem exkluzív cuccok nem számítanak)
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.06.09. 23:40:37
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ja és 2020.04.16-án jön.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN ID.: Beegabor
...meg picit MS konfra is, valszeg libbentenek valamit a kövi Xboxról 😛
Accessben jó lesz ez, egyszer végigveretni.
...vagyis az utolsó Last Jedi felért egy arculcsapással (miatta kihagytam a Solo -t is). De a többi jöhet minden mennyiségben.
"Köszönjük a vásárlását.
Rendelt termék Star Wars Jedi: Fallen Order PS4
Korhatár: 16 év felett, Műfaj: Akció, Kiadó: Electronic Arts (EA), Megjelenés: , Követelemény: , Multiplayer: Online multiplayer"
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.06.08. 20:17:08
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Lesz Battlefield, meg Fifa, Madden* és Sims is, Apex....csodálatos, tényleg, izgalmas. <#gunyos1>#gunyos1>
Na, mindegy talán az a szerencsétlen SW játék érhet valamit.
*Lóhúgy melegségével átitatott amcsi foci.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.06.08. 18:05:22
én azért picit reménykedem, hogy nem open-world, de úgyis az lesz.. 😞
Minden leakelődik E3 előtt 😞
Azért a fing pénzért, amit a sony kér el lehet mókázni vele, szerettem ami volt új meg érdekes, de az új és érdekes előbb kopik el, mielőtt jönne valami, amiért érdemes a fejre pattintani.
Marad a tv. Minden gyíkjával együtt is kevesebb a kompromisszum.
2. Resi7
3. Batman Vr
De nekem jópár újabb kimaradt, jóideje kiszáltam, eladtam a VR-t. Részint meguntam, hogy szoptam a V1 miatt, részint a szekrényben rohadt. Egy darabig gondolkoztam, hogy pótlom egy v2-vel, de sosem került rá sor. Nem hiányzik.
Egy Oculus Rift S-re beneveznék, nade nem száznyolcvanért.