PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adversus solem ne loquitor
Nem szorulok más véleményére, nekem megvan a sajátom.
És még mindig nem értem, ennek mi az isten köze van a mennyiséghez, amiről egész oldalon beszélek.
Egy Halo, egy Gears a mostani E3-nak is központi témája volt. Egy ND játék címlap ma is. Amit kiad a Rockstar, az is azonnal sikerjáték lesz. Ezért hoztam ezeket példának.
Pontosabban remaszterig.
Engem a game as service típusú játékok nem kötnek le. A Souls játékok varázsa már a Demon's Souls végefelé elveszett, amikor a többség még nem is tudta, hogy mi az egyáltalán. Más meg manapság alig jön ki. Olyan kort élünk, hogy állva tapsolták az EA-t, mert kiadott véletlenül egy SP lineáris akciójátékot. Előző genben csak Dead Space-ből volt 3 db ...
Egyébként meg:
Naughty Dog:
Unchartedból 3 rész jött ki, plusz a Last of Us
Ebben a genben 1, egy kieg meg a Last of Us 2 fog kijönni.
From legalább hozta a számokat, a ritka kivétel:
Demon's Souls, Dark Souls 1-2, +kieg
BB, DS3, Sekiro (Elden Ringet hadd ne már, amikor gameplay reveal sem volt és jövő ilyenkor már az új konzolokat promózzák E3-on)
Bethesda (nem mint kiadó):
Fallout 3, Oblivion, Skyrim
Fallout 4 (a Fallout 76-et le se írom inkább, az maga a probléma, amit lent is írtam)
Bio:
DAO, DA2, DAI, ME1, ME2, ME3
DAI (félig ami ugye volt előző genen is), MEA (Anthem... vicc)
Gears of War:
Gears1, G2, G3, Judgement
Gears4
Rockstar:
GTA4 (kiegekkel), GTA5, RDR1 (+ egészjátékos expanison, Undead Nightmare)
GTA5 remaster v mi, ide se kéne számolni, RDR2
God of War franchise:
GoW3, Ascension
GoW
Batman Arkham játékok:
Asylum, City, Origins
Arkham Knight
Halo franchise:
Halo 3, ODST, Reach, Halo 4
Halo 5
Azért ezeket az IP-ket hozom, mert ezek a húzócímek, amikkel még ma is számolnak (illetve a következő generációban is).
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nekem alapvetően William Gibson sprawl trilógiája a bibliám 😊
(Na azt pl simàn lehetne Cyperpunk 2077 is. 😄 )
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
/mármint a stílusért term.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.06.10. 13:01:28
Nyilván aki utálja a sci-fit annak csalódás lesz. Ilyen FPS mászkálós scifi legutóbb amit toltam az a Detroit volt. Az bejött úgyhogy nekem tuti tetszeni fog a Cyberpunk is.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Engem megvett kilóra a faszi, a kurva anyját!
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.06.10. 12:31:43
PS5 II PSVR
Konkrétan annyi játék van, mint még soha nem volt, itt aztán mindenki megtalálja a neki valót Én aztán válogatós vagyok, de például most is azon gonolkodtam, hogy mivel játsszak délután: Days Gone, Vampyr vagy a Life is Strange 2. Ott a 300 forintos GamePass a másik oldalon, most már Ultimate, itt meg egy csomó kurva jó exkluzív játék volt, két From-játékkal is.
Mi az istent akarnál még?!
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.06.10. 12:26:05
PS5 II PSVR
Az A Hat in Time nagyon jó, Knackek majd jöhetnek, és ne feledjük, készül a Yooka-Laylee 2, bár már nem is 3D-s <#hehe>#hehe> Psychonauts 2-alfa pedig augusztusban (szerintem jogosult vagyok rá, éppen ma bontottam ki egy Raz-figurát, amit küldtek, arra sem számítottam, mert nem érdekelt a "jutalomnak" ez a része).
A single RPG-knek szerintem MOBA-knál jobban betett, hogy szinte minden RPG akar lenni. Ott a kamu karakterfejlesztés minden akció-kalandban (a legújabb AC-kat konkrétan már RPG-ként adják elő, nekem kimaradtak eddig), illetve az együtt végigjátszható kampányokat kínáló Diablo-Borderlands-utódok.
Ez a gen kurvajó volt tele jobbnál jobb sony exekkel.
PS5 II PSVR
- Insomniac: hát ők aztán jó sok hülyeséget (is) csináltak ebben a genben. Aztán a spidey-val visszajöttek, de én már egy lyukas garast nem tettem volna rájuk
- a QD olyan toxikus hellyé vált, hogy csoda, hogy abba az egybe nem haltak bele(a botrányokba). Ott valami reformok kellenének
- Sajnos úgy tűnik, hogy az autós játékokra már nincs tömegigény. Én is vártam volna valami jó kis arcade cuccot, de nagyon úgy fest az evo utóéletéből, hogy már ott sincsenek új ötletek, ahol még volna mit keresni
- FPS- naja. Kiégette a zsánert az előző gen.
- Voltak, csak nem sony stúdiók szállítják. Amúgy szerintem a knackok pl jók voltak, nade ilyen hat in timeokat köpköd az ipar ki magából a sony nélkül is. Sétaszimulátorokból is sok jön. Mindazonáltal tény, hogy ilyen Joruney vagy Puppeteer minőséget én is szívesen látnék.
- Szerintem az AAA rpg-ket alapvetően nem ez a gen "gyilkolja" (így is vannak jók), hanem a MOBA-k. Vagy inkább a gazdaságilag jobbnak igérkező zsánerek.
Ma meg van internet, van fizetésünk, nincs NTSC vs PAL, nem kell átmenni a másikhoz multizni, jobban értjük az angol nyelvű játékokat, stb. Más a világ, mi is mások vagyunk.
Szóval még PC+PS3-ról sem értem az előző generációhoz való drasztikus visszalépést, pedig én aztán nem vagyok fanboi, hogy be kellene védenem a PS4-et.
Mindazonáltal van egy kis hiányérzetem a partvonal mellől:
- az első generáció, amikor a Naughty Dog nem tett le új IP-t az asztalra, és mennyiségileg sem vitte túlzásba
- a Sucker Punch csinált fasza Sly Coopereket PS2-re, majd két és fél inFamoust PS3-ra, most lett másfék inFamous (nem új IP) - nekem amúgy a Sly Cooperek jobban bejöttek az inFamous 1-2-nél (a PS3-as, nem Sucker Punch-féle 4 is)
- az Insomniactól összesen egy Ratchet-reboot jött, a mi platformeresebbnek tűnik, azon kívül csak a Spider-Man (de ha hozza a Sunset Overdrive szintjén, akkor rendben, abban élmény ugrabugrálni is)
- az időközben multiplatformmá vált Quantic Dream is csak egy filmig jut a jelek sezrint
- mivel a Drive Clubot kinyírták, könyedebb autós cucc nem is jött (legfeljebb multiplatform, de ott sem erős vagy széles a mezőny, ugyanakkor én a MotorStormokat sem bírtam)
- exkluzív FPS-nek a három Resistance és a két KZ (plusz a Haze, én hős vagyok, nekem megvolt!) után maradt egy KZ, de azért ezekért nem akkora kár
- talán lemaradtam valamiről, de valami LBP-Puppeteer-féle kreatívabb vonal hiányzik (tudom, ott van VR-ra az Astrobot)
- ha valaki az akár multiplatform AAA RPG-ket keresi, az tényleg bajban lehet, de ugye van eközben Witcher 3, illetve PS4-re is jobban megérkezett a másodvonal és az izometrikus áramlat
- a multiplatformkefét nyilván lehet még ízlés szerint sokat rágni
De abból kiindulva, hogy mennyiért ment el a kártyás, dobozos W3 HoS-om, befektetésnek is jó lesz 😄
Azonnal meg is osztanánk veletek egy nagyon fontos információt a Cyberpunk 2077 kapcsán, mely ugyan már korábban is volt pletykálva, de hivatalosan akkor még nem lehetett róla nyilatkozni.
A Cyberpunk 2077 magyar felirattal fog megjelenni 2020.04.16-án PC-re, PS4-re és Xbox One-ra egyaránt!"
Ráadásul a from pl. messze túlteljesít ebben a genben: kaptunk egy BB-t, egy DaS3-at, egy Sekirót, és talán még egy Elden Ringet is.
Kaptunk egy olyan GoW-ot, ami nem csak rebútolta, de újradefiniálta az egész szériát, és magasabbra emelte, mint bármikor korábban. Én nagyon jó játékokkal játszottam ebben a generációban, semmi okom a panaszra. Ez a generáció engem elkényesztett a minőséggel, ami nem kis teljesítmény volt úgy, hogy fos hardvereken kellett kiszenvedni, és ennek a generációnak a hardver volt a legnagyobb baja.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Jó lesz.