121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#100008 SW milyen hosszú? 15 óra körül van, ha nem csak storyt csinálod? -
#100007 teljesen mások a régebbi részek kratos is más meg minden ne bánd én pl nem tudnék azokkal játszani...nagyon idejét múlt az egész de hát kinek mi.:) -
-
TomStorm #100005 Nagyon megkedveltem God of War-t!Le se bírom tenni.Előző részekkel nem játszottam,kezdem bánni.. -
#100004 Nektek, én Dark vagyok, ne feledd! :) -
#100003 Azokban sokkal diszkrétebb megoldások vannak. Kojima a 4. részben az új technó miatt beleadott mindent :D
Ja és természetesen a befosás is meg lett magyarázva a végén( az 1. részig visszamenőleg), és talán ez segít feldolgozni :)
Utoljára szerkesztette: Seth, 2019.11.22. 17:48:41 -
#100002 Igen? -
#100001 Nekem ez így elsőre inkább azt mondja, hogy ezek szerint azoktól is égnek állt volna a hajam :) -
#100000 Na pl a hordóba szarás is egy visszatérő karakteres utalás :D Ha ezt tudod akkor, mikor láttad, lehet nem állt volna fel a hajad -
#99999 Ma már minden elérhető ezekről. Megismerni nem nagy feladat :)
/egyszer sok-sok éve elvittem kb a feléig. De a hordóba szarástól, meg hasonlóktól a hajam az égnek állt. Kíváncsi vagyok, most hogy mennek le az ökörségei :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.22. 17:33:16 -
#99998 Csak ha ismered az 1-3 részt !
Annyi utalás és visszaemlékezés van, hogy szerintem lehetetlen háttértudás nélkül élvezni.
"Utolsó" részként nagyon sok mindent kellett elvarrni, megmagyarázni, és ez lett a játék egyik legnagyobb hibája. Bele lett sűrítve mindenre a lezárás, a válasz és jó pár baromi erőltetett lett, csakhogy legyen pont a végére. Gameplay- szinematik arány kb 20-80% :D -
#99997 Őszintén megvallom, hogy játszom a gondolattal, hogy az MGS4-be beleállok valamikor :D
/a végén még kiderül, hogy látens Kojima rajongó lettem a DS által :D -
#99996 Hát a launch trailert, az endinget jó párszor :D
Amúgy egy rakat dolog értelmet nyer így visszanézve újra, hogy tudod a végét, de ez általában mindig így van Kojimánál -
#99995 Mit nézel rajtuk? -
#99994 Még mindig DS videókat nézegetek pedig napok óta lepörgött már :( -
#99993 Igazàbol max 10 perc az egész. -
#99992 Én egyedül a beállításokat/usereket migráltam, a többit bármikor le tudom tölteni, ami még mindig gyorsabb, mint átmigrálni. -
#99991 Kizárt! Iszonyú könnyű a csere!
Ami a nagyon nyűg az az irgalmatlan lassú migrálás a régiről az új meghajtóra... az gyalázat :-( -
#99990 Hát az lehet, én attól félek rosszul rakok vissza valamit.... -
#99989 Erre jo par youtube video van, en odaadtam ocsemnek az 500 gb-s ssd-t, o pedig egyet megnezett es kicserelte az alapjan. Nem kell a gepszerelest azert tulparazni, par kategoriaval meg mindig a porcelanbabak felett vannak erzekenyseg szempontjabol. -
#99988 Nem tudom miez, megáll és 3 sec után error kék képernyő és küldöm a hibakodot.
Szoval em a gép fagy le, csaka szoftver.... -
#99987 Wow, nagyon rendes tőled basszus, de nem is értek még ahoz sem hogy az ismtenbe kellene kicserélnem....:S
De azért köszi a nagylelkű ajánlatot!!!! -
#99986 Hát sok cucc van a HDD-n .:S az macerás. :D -
#99985 Na, végre chapter 5, és 24,5 óra DS-ben. Ez a Chapter 4-es közjáték tetszett, de a Chapter 5 intrója is.
Baromi jó színészek vannak a játékban, mindegyik remek karakter! Tolnám most is, mint süket a csengőt. -
CptFlint #99984 Quality mode-ban stabilan tartja a 30 fps-t, szóval szerintem 33,3 ms a response time ebből adódóan. Szerintem jó. Egyenletesnek érződik ebben a beállításban a frame pacing is. Lemérni persze nem mértem le. De érzésre teljesen jól reagál. A d-pad-nál volt bug a játékban érzékesés szempontjából az nem reagált jól néha, de azt javították már a legutóbbi patchal. -
#99983 De az nem normális, hogy a konzolon fagyjon egy játék. Egyébként még pécén, ssd-n is akadozik a játék, amikor töltés van. Lehet, hogy kevés neki a 16 giga is, vagy nemtudom. Szóval van benne valami elbaszás is. Semmilyen másik játéknál nem láttam még ilyet ssd-ről futtatva. -
#99982 Nem bántásból, inkább tanácsként: Nem keveset költesz játékokra, van, hogy több platformon is. Vegyél egy SSD-t. Ha idén nem veszed meg, küldök egyet januárban, de látni akarom, hogy használni is fogod! -.- -
#99981 Csinàlj egy adatbàzis újraépítést:D -
#99980 Előferdülhet.
Gondolom HDD, mert sok játék ment faszán ezt kivéve.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.21. 18:18:30 -
#99979 Mondtam már, add el a géped alkatrészbe, ott valami HW gond lesz. -
#99978 Star Wars
Ma 1:10 perc játék
Főellenség előtt vagyok.
3x crash-elt ki a játék.
Istenfaszát úgy kihúztam a tápot a falból, remélem holnap nem lesz corrupted a mentés. -
#99977 Hát pont ezaz! :P -
#99976 RX580-ból ilyen 1-2 év garral egy talicskával veszel hwaprón 45-ért. Ehhez rohadtul nem kell BF.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.21. 17:31:47 -
#99975 Dolgoztam Tesco-ba, ott is buzik. -
#99974 De nem az a lényeg, tuti lesz ennyiért, ha mást nem a kötelező 3 példány a raktár egy eldugodt sarkában 3 raktáros rokonának, biztos lesz, de legalább nem kisebb az akció mint tavaly, az vicessebb lett volna. :)
Ettől csak az szebb, most néztem egy hónapok óta reklámozott RX580 70 helyett 50k-ért volt most kirakták hogy BF akció, de ugyanaz az árcédula. Mocsok geci nép. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.21. 17:23:32 -
#99973 Mittudomén, hogy igaz-e. Ez van az emailben. -
#99972 Jah csak hogy ez ha igaz akkor jó, mert ezek szerint legalább nem nő az akciós ár évről évre mint néhány esetben. :P -
#99971 Azaz? -
#99970 Tavaly volt 70. :D -
#99969 Amúgy holnap 60-ért lesz slim emagon blekkfrájdéjben, ha valakinek még nem tömték volna tele vele a postafiókját :)