121271

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Semmi értelme a világon a digit gépnek azon kívül, hogy jobban néz ki. Annak is csak az elején, így lassan két év után le se szarom hogy néz ki, vehettem volna lemezeset is, mára tökéletesen mindegy lenne. Sőt, ha használnám a PS5-öt, már valszeg le is cseréltem volna, csak lusta lennék költözködni a rengeteg fiókkal azért, hogy előveszem egy évben kétszer pár tíz órára. Ajtót kitámasztani meg jó lemez nélkül is :D Tavaly sem nagyon ment rajta sok minden, az idén meg volt egy HFW, és ennyi. Minden mást meg másra veszek.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.06.16. 08:29:05
  • Moby
    Digitálissal lehet a lemezes gépen is játszani, csak ezért felesleges digit gépet venni. A digitgépek vevőinek 90%-a azért vesz digitet, mert olcsóbb harmincezerrel, csak az nem fér a fejembe, hogy az ilyen egyáltalán bármilyen ps5-öt.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.06.16. 08:18:14
  • Moby
    Nyugodtan kihagyhatod, egy hulladék a VR verziója.
  • tonyr #119196
    Tenyleg a Skyrim (:
    Kar, hogy a VR verzio kulon van, de majd lehet, hogy azt is beszerzem a gyujtemenybe :)
  • tonyr #119195
    Okes (:
    Erdemes ranezni a NMS-ra, akinek bejon a sci-fi (banyaszas, bazisepites, akar millionyi bolygo felfedezese, stb), mert a megjeleneshez kepest (2016) ma mar egy nagyon komplex, rengeteg tartalommal rendelkezo alkotas :)
    Ps5 upgrade is van hozza...
  • darkSectorxxx #119194
    Értelemszerűen, ha SOHA nem bánsz meg egy játékot se vagy éppen soha nem akarsz játszani gyors valamit aztán eladni, hogy majd egyszer visszavedd olcsóbban, akkor rád nem vonatkozik.

Csak hát ha manapság spórolni szeretnénk, vagy árérzékenység.
    Nekem azért furi, hogy az a 35k a gépnél annyira fontos spórolás, de a 30k-s játékok idején meg mindenben annyira elōre megbízik valaki.

Bocsi, nem azt mondom, hogy vegyél lemezest, csak elmélkedés.
    De azért gondolom ezt te is elismered hogy kicsit ellentmond egymásnak hozzáállásban.
  • MrAndree
    Mert én például nem adom el a játékaimat. Akkor meg akár lehet digitális is.
  • darkSectorxxx #119192
    Gratula, DS odaver látványban.
    Én magam nem is értem mindek a lemez nélküli, mert több embernek is mondtam, elég 1-2 játék amit ha lenyomsz eladsz és már megspóroltad a különbözetet. :)
  • darkSectorxxx #119191
    Na akkor ezekszerint van több is.
    De gondolom gyárilag nem moddolással. Mert nem írtam oda, de úgy gondoltam hogy gyárilag. :P
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.06.16. 00:39:35
  • darkSectorxxx #119190
    Jesszusom, dehogy nem vettem annak, jó ha mondtad, mert én nem ismertem a NMS-t, nem tudom azt se hogy az most Inidie vagy AAA. ;)
  • TomStorm
    Te jó ég ez a Demon's Souls mennyire komoly!
    Megérte lecserélnem lemezesre Ps5-t:)
    27ezreket sajnáltam(bár a látottak alapján még az is megéri).
    Mindegy kivártam és most aztán halmozom fel a lemezeket:D
  • Seth
    Skyrim, Fallout 4 is megy már mindenhogy :)
  • tonyr #119187
    Nem kotekedesnek szantam ;)
    Jo latni, hogy tobb jateknal is el lehet donteni, ki milyen nezettel jatszana (:
  • darkSectorxxx #119186
    Oktober 28, amikor jön az MW2! :)

Én FPS nézetben csak egy fogadás miatt futottam végig, amúgy nem játszom fps-ekkel. :D

De TPS-be tuti nekiállok még1x, de értelemszerűen nem a kedvencem a mostani irány a Resi-kben.
  • darkSectorxxx #119185
    Akkor elnézést, amennyiben a No Man Sky egy AAA cím akkor természetessen visszaszívom. :)
  • Seth
    Október 28, a sztori dlc-vel együtt
  • Voltan
    Van benne TPS nézet. Kibővítik TPS-re a resi8-at is? Na, az még akkor lehet hogy megér úgy is egy kört. Lehet tudni mikor?
  • tonyr #119182
    Igen, par gombnyomasra fps/tps nezetvaltas van benne, ha pedig (vegre) megjelenik a psvr2, akkor a vr-t is kiprobalom, mert allitolag arra is barmikor at lehet allitani az aktualis jatekmenetet...
  • darkSectorxxx #119181
    TPS miatt én is, FPS-ekkel nem játszom már nagyon... csak Halo Infinite-et vittem végig.

VR2-ben ha lesz olcsón és megveszem, belelesek, de nem hiszem hogy nekem megéri. :)

Nekem a Resi 8 túl akciós, fogadás miatt zavartam le egyszer.
  • darkSectorxxx #119180
    Nem tudom annak számít-e, de abban is van FPs meg TPS? MÁRMINT fixen választhatzs? Nem arra értem amikor fele TPS fele FPS nézetbe van a játékokban.
  • lwb
    És a Resi7-et próbáltam VR-ban, de elég para volt. A village pedig sokkal gyorsabb, VR-ban szerintem instant rosszullét.
    TPS-ben viszont tuti végigviszem még egyszer.
  • tonyr #119178
    Szerintem a No man's sky is ilyen (ha az is AAA) (:
  • darkSectorxxx #119176
    Ezennel a Resident Evil 8 lesz az első AAA játék, ami TPS, FPS és VR módban is teljes értékűen végigjátszható lesz!
  • TomStorm
    Azt nem tudtam de már mindegy mert bejött az egyik 8ezres vétel:)
  • Moby
    Most akarod 17-ért megvenni, amikor két hét múlva benne van a psplus extrában? :D
  • TomStorm
    Azokat meg is próbáltam.Eladták vagy nem postázzák stb..
    Emag ár viszont 16.990-ért nem rossz most nézem.
  • Mephike
    Hardveraprón van pár ajánlat 8-10k között.
  • TomStorm
    Nincs valakinek eladó Demon's Souls?
  • MrAndree
    Starfield, Diablo IV és Requiem jöhet, többi elég érdektelen volt.
  • mucsácsó
    azért lesznek fasza cuccok itt:

https://pbs.twimg.com/media/FVEotJOVEAA76mU?format=jpg&name=4096x4096

Somerville és Plague Tale Requiem nagyon várós, ez a lista alapján jönniük kell szeptember előtt

valamint Atomic Heart is érdekel, az pedig 2022 október lesz

de remegni én a Diablo IV miatt remegek csak :D meg Silksong miatt, de ott meg lehetett volna egy kurva megjelenési dátum

... azért egy Quake vagy Wolf3 jó lett vóna, legalább csak megszellőztetésre, vagy hogy id software mit csinál..
    no meg Hellblade 2-ről se volt semmi
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.06.12. 21:56:40
  • lwb
    Biztos többségében tök üres randomgenerált, no man's sky stílusú bolygók lesznek, de ez ugye nem zárja ki majd azt sem, amit te írsz, hogy lesz egy pár, ami fontos lesz és ahol valódi történet is lesz majd helyszínekkel meg karakterekkel.

Nem ez lesz sztem a baj a Starfielddel, hanem az a frame rate ... uh, az nagyon meredek.
  • Evoluti0N
    Lol ez az 1000 bolygó Starfieldben. Randomgenerált bolygók, amiken lófasz se lesz. Akkor inkább lenne csak néhány, de jól kidolgozva, csomó érdekes helyszínnel meg mellékküldivel.
  • TBTPumpa
    Szintén, de Overwatch 2 és Diablo IV bejelentésekre nem számítottam... Bár tudom, hogy a Blizzard is már a Microsoft része, mégis baromi érdekes volt látni ilyen - BlizzCon-on megszokott - tartalmakat itt.
    És sajnos ez a két játék (Overwatch 2 + Diablo IV) már nem teljesen az lesz, mint amit 2019-ben az akkori Blizzardos fejlesztők bejelentettek.

Mondjuk ez a Phil féle nyalás, hogy a Japán fejlesztők a világ legjobbjai, majd utána benyomják a Persona játékokat, az "érdekes" volt. Szegény Nihondzsi emberek kapják az oltást, ha már nem veszik az XBox-ot.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2022.06.12. 21:23:59
  • lwb
    Nem veled van a baj, igazából nem volt semmi nagy hűha pillanat vagy meglepetés. Kb 90% az volt, amit tudtunk és amit vártunk és a maradék 10% sem volt akkora nagy meglepetés.

Mondjuk lehet, hogy az volt a baj, hogy csak olyan játékot mutattak be, ami következő 12 hónapban kint is lesz. Így se Avowed, se semmi az InXile-tól, se Fable stb.
  • Kandurex
    Lehet, h velem van a baj, biztos kiégtem, de az egész show egy kalapnak tűnt. Egy peremig fosottnak.
  • Kandurex
    Hál’istennek
  • Danecay
    Én leginkább azt nem értem, hogy annak ellenére, hogy a SONY éppen a közelmúltban erősítette meg a 2024-el bezárólagos PS4 supportot, a TLoUP1-et PS5-ön kívül csak PC-re hozuák, miközben itt van ~120M PS4 felhasználó is. Tudom, PS4-re volt már LoU, de az mégiscsak egy PS3-as verzió Remaster verziója volt, a mostani pedig egy Remake, ami, amennyiben a LoU2 szintjét hozza, bőven elférne a PS4-es kínálatban, mert azért észrevehető technikai különbség van az első és a második rész között, és mivel a második rész vígan elfutott a PS4-en, így tecnológiai akadálya nem lenne a Remake előző generációs platformon való megjelenésének. Ezzel szemben a SONY tesz a prev gen tulajokra, és inkább a PC-sek hátsóját célozta meg nyelvvel. Mondom ezt úgy, hogy én alapvetően PC-s vagyok, így azon is simán végig tudom majd tolni a Remake-t, jó eséllyel még ingyen is,de akkor is.
  • Seth
    A semmit nem tudom értékelni ;) Kojimát még nem vette meg senki. Annak csinál exklúzívot aki fizet érte.
  • TBTPumpa
    + megvették Kojima-sant is!
  • Seth
    Wo Long - Nioh 3 pótlék
    Silksong
    Starfield

Ennyi érdekel. Leáldozott, de a lényeg hogy Phil-nek van mit ennie, szépen gömbölyödik :)