PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS5 II PSVR
A plusz 20 dodó meg a PS1/2 játékokért vicc, ki a franc akar 2022-ben ratyadék szarokkal játszani, de komolyan?!
PS5 II PSVR
Meg ugye az a lényeg, hogy 0 day kint lesz. Mint a Halo volt vagy a Starfield is idén.
Hood: Outlaws & Legends (PS4 & PS5)
Slay the Spire (PS4)
SpongeBob: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated (PS4)
PSN ID.: Beegabor
Nintendo has delayed the sequel to The Legend of Zelda: Breath of the Wild to Spring 2023. https://bit.ly/3wHPGDT
hát télleg nem lesz Zelda, úgyhogy GOTY marad az ER :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.03.29. 16:24:15
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.03.29. 15:49:36
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
https://www.playstation.com/en-us/ps-now/ps-now-games/#all-ps-now-games
Szerintem az új PS Plus-ban is ilyesmire kell majd számítani.
Szerintem a kettes csomag lehet nyerő, de ehhez látni kéne azt a 400 ps4 és ps5 játékot, amiről beszélnek. És ami kimaradt: 0 day ps exkluzív release-ek. Ezek nem hiszem, hogy részei lesznek a szolgáltatásnak és itt már mindjárt el is bukott akkor az egész, mert az xbox game pass nagy előnye pont ez, nem is annyira a régebbi játékok, hanem a 1st party exkl játékok 0 day megjelenése.
https://blog.playstation.com/2022/03/29/all-new-playstation-plus-launches-in-june-with-700-games-and-more-value-than-ever/
Adversus solem ne loquitor
Margitnál is kipróbálom, hogy Tiche egyedül elbír-e vele.
Viszont Moby. Kipróbáltam direkt a rock sling ködkapu glitchet a Waypoint ruinsnál, Sellen előtt, a tökfejű bossnál és nekem simán ment a régi glitch, a ködfalon átment a lövedék. PS5-ön. Lehet csak boxon oldották ezt meg vagy csak annál az egy bossnál.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"Előtte is élveztem," - "Ezen a ponton viszont kellően gyűlölöm már a játékot"
Mondhatni tipikus...<#nemtudom>#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2022.03.27. 07:54:35
PS5 II PSVR
Nem gond ha Xbox, én úgy érzem simán elfér a 2 dolog egymás topikjába, úgysincs annyi komment hogy mondjuk zavarnák egymást pláne ilyen teljesítmény mellett, ha valaki platinát szerez! <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.03.27. 07:50:55
Már a mountaintop of giants is nagyon üres, de pl. a consecrated snowfieldshez képest egy pezső metropolisz. Egy kezeden meg tudod számolni mennyi location van a consecrated snowfieldsen. A CFA pedig lényegében csak egy dungeon 3-4 boss-szal.
Leyndell capital of ash meg konkrétan tök üres, leszámítva a boss fightokat.
De a Haligtree és Elphael is csak egy-egy dungeon, semmi más.
Ezt összevetve Limgrave-vel, Caelid-del, Liurniával vagy az Altus plateu-val, esetleg a Leyndellel vagy akár Mt. Gelmirrel is, vagy a földalatti birodalommal, ezért látszott, mi a baj vele.

bocs a képért, nem PS :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.03.26. 21:18:45
A nyomáspont sem az igazi, de egyszerűen az irányt sem veszi pontosan. Olyan Forest Gumpos, bonbonos doboz minden egyes Style switch ezáltal.
PS5 II PSVR
Első 3-4 alkalommal mindig rámugrott, amikor leugrott az első fázisban. Aztán meg amikor nem, akkor is 50%-ban enm jött be, nem ment le az egészsége egyáltalán. Ez ismert "hibája" volt a glitchnek.
Végül adula's moonblade, erős idézés és stars of ruin-nal simán levertem.
Ráadásul, Morgott után még bőven van ám...
PS5 II PSVR
Mások a nehézségek varázslónál és közelharcosnál.
Szerintem még egy olyan próbát azért megérne az a boss, hogy valami tankoló idézés (pl. chrystallian) és 15 mp ingyen varázslós lötyi be, aztán comet azure az arcba, amíg az idézés elvonja az aggrot. Elég nagy és nem túl mozgékony célpont, kis mákkal sokadikra sikerülhet vele levernie.
Az viszont biztos, hogy előtte kb. 3szor próbáltam normál módon, és akkor azt mondtam magamban, hogy megtoljátok anyátokat, én ezzel így biztos nem fogok szenvedni.
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
fire giant volt. De azt a trükköt megcsinálni legalább olyan nehéz volt, mint simán leverni. Tegnap distortion2 carian retaliationös speedrunját néztem és kb 2 perc alatt summon nélkül leverte a bosst azzal. A CR, amíg nincs peccselve még a végboss ellen is elég erős.
De az tény, hogy a vége eléggé boss rush jellegű lett. Az a leggyengébb része a játéknak. Az eleje-közepe jó volt, a felfedezősdi stb.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.03.24. 14:27:21
Én azt hiszem Adula's Moonblade-del és egy jó erős summonnal intéztem el annak idején. Esetleg gyere vissza később. +10-es Tiche szerintem kb magától elintézi neked.
Meteorit staff és rock sling spell felvesz swamp of aeoniában street of sages ruins vagy hol, harc nélkül. 18-as int kell csak. Ezt a bosst tudod úgy is ütni, hogy beállsz a ködkapu elé és nyomod a rock slingeket. A sziklákat már a ködfal mögé idézi és vakon el tudod találni. Innentől csak flaska kérdése és meg tudod ölni simán, ütés nélkül.
Small vagy medium shield kell.
Carian Retaliation ash of wart megveszed a Carian Manorban. Hátulról, Ranni tornya felől kell leugrálni egy sziklaoldalon. Youtube-on fent a video, ha nagyon nem találnád.
Pajzsot told fel amilyen magasra csak tudod és ha optimalizálni akarsz, akkor magas int sem árt, de ez csak a hatékonyságon növel.
Ahhoz, hogy működjön vagy veszel egy rakás glintstone scrapet (300 darabja a roundtable holdnál, 999-e van,10 lehet nálad egyszerre) vagy - és ez jobb,mert sose fogy el - megszerzed a Wraith Calling Bell-t. Ez a Laskyar Ruinsnál van Liurniában, a romoknál egy lépcső vezet a föld alá, ott egy boxban.
Glitch működése: elnyomod vagy a glintstone izét magad elé vagy a wraith calling bellt és a pajzzsal azonnal parry-zed is. Erre megjelenik körülötted a három kard izé, ezek összesen 1500-4000-et sebeznek / kör az ellenfelen.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.03.24. 12:04:56