121467
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
PsPlus Essential
Need for Speed Heat
Toem
Granblue Fantasy Versus
Meh... -
Jó persze ez érthető a keleti is többféle mértékűek vanak stílusban, de megértem ha az nem tetszik. :) -
Na még egy adaggal!!! A listámról. :D
DMC / Soulbornlike
Remnant szerű
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.08.30. 22:50:31 -
TomStorm #119389 Nem tudom de nekem a keleti stílus nem majomemberben merül ki és a Team Ninja is bekaphatja a Dynasty Warriors stílusával.
Kis szerény véleményem -
Jó persze ugye más stílus, izlés kédése, nekem ez a nem tudom milyen stílus nem annyira jön be a sapkája is olyan a karakternek, én inkáb a keleti dizájn fele húzok. :)
Ja a Wu Kong amúgy még igen ami jó lesz . :) meg Where Winds Meet amiket odatehettem volna a másik 4 közé. :)
-
TomStorm #119387 Érdekes.Én azonnal felfigyeltem rá!
Viszont amit utoljára linkeltél és a Wukong,Wo-long,Hogwarts,ezek nem.
Pinokkió jöhet még,azonnal:)
-
ebbe a soulslike meg h&S stílusban akit érdekel még ezekre figyeljen majd oda:
Ez a legelső olyan mintha a DMC gameplay-t betették volna a Demons Souls környezetébe! :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.08.30. 22:05:10 -
+ LWB
Van egy rothadó trend abban hogy a GP pass játékok nem feltétlen Sony exclusive szintű befektetéssel operálnak.
De a Hellblade meg Plague azok tuti nem sínylik meg a GP-be kerülést, azok eddig is azok voltak most is csak annyi hogy szebb grafika lesz, nem kell miattuk félni. -
Úristen de nagyon nem tetszik ennek a játéknak a stílusa. -
Lehet, sőtt jobb is, nagyobb project is a BB.... de a BB vége régi, amíg nincs folytatás a Lies of P az egyetlen alternatíva a stílusban. :) -
TomStorm #119382 Steelrising-ot veszem!! -
Hogwarts Legacy-ról mi a véleményetek a Gamescom után? Engem kicsit kiábrándítottak azok a plasztik karakterfejek. Ambíciózus projekt, de lehet túl sokat vállaltak ezzel. Csalódásra számítok. -
Evoluti0N #119380 Playstation email rendszer megbolondult. Egy hete kb. befejeztem a Death Strandinget és kaptam is emailt, h gratula a játék befejezéséhez és azóta meg pár naponta kapom az emaileket. Ráadásul olyant kaptam 2x egymás után, h gratula az első fejezet befejezéséhez és kezdhetem a másodikat, ma meg olyant, h gratula a másodikhoz és kezdhetem a harmadikat. wtf
Meddig fog ez még tartani?
-
Akárcsak az új Plague Tale vagy Hellblade, esetleg majd a Starfield. Ez nem jelent semmit. De a játékmenetről készült videó engem nem nyűgözött le egyáltalán. -
én a Surge 2-vel egész sokáig elvoltam, de az első valahogy nagyon önismétlőnek érződött (főkent a környezet) -- ahogy aztán a folytatásnál is előjött ez :(
Steelrising nálam eddig valahogy nagyon radar alatt volt, ha nem írjátok, akkor nem is tudok a létezéséről :D
még akár jó is lehet, bár a HUD/UI dizájnra gyúrhattak volna itt is, ajj.. :(
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.08.29. 21:40:06 -
A Surge mindegyik nagyon jó szerintem. A 2. részt ki is platináztam, most kaptam kedvet az első részhez, amíg a Steelrising-ra várok :) -
szerintem eddig az egyik (ha nem a) legígéretesebb souls-like a Wukong mellett, ami _NEM_ FROM; nekem eddig nagyon bejön a világa meg tetszettek is a gameplayek :) nagyon tolnám!
és nyilván nem érhet fel egy BB-hez semmi sem, mert ahhoz a FROM keze kellene kizárólagosan, de nekem így is bejön, elég durván BB-ripoff az egész ahogy van, de élem -- éééés GP-ben ugye day1, aki boxon tolná majdan esetleg :)
de egyébként igen, eddig szinte az összes nemFROM soulslike sótlan és lelketlen (hehe) volt, lásd Lotfallen, Surge, Mortal Shell, most a Thymesia... fúj, nem!
max a Nioh-t és halványan a Remnantot elismerem, de minden más skip :(
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.08.29. 21:33:18 -
Az nem kérdés, hogy a Bloodborne jobb, nem is ahhoz hasonlítottam… -
nekem nagyon darabosnak tűnik, OFF -
Nem is beszélve a “minőségi” garanciával, h egyből ganéj-passzos….. -
MrAndree #119372 Bejelentik, hogy jön a remaster PCre és PS 5re. Most már tényleg, ezer százalék tutibiztos. -
Ha már Bloodborne. Lesz valami szerverleállás szeptember elején egy játékbeli hírüzenet szerint, ami nem sokkal egy pletykált ,hónap eleji State of Play közelében lesz. Most már tuti jön egy PS5 peccs,amit majd ott jelentenek be, megmondták a zinterneten :) -
Én is pont erre gondoltam, amikor néztem a gamescomos videót. -
Érdekes. Én vártam a Lies Of P, de pont, hogy a bemutató ábrándított ki. Szerintem a sok éves Bloodborne összességében fluidabb, szebb, jobb, hangulatosabb stb.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2022.08.29. 10:18:17 -
A legfrissebb gameplay már biztatóbb, így ha nem is day1, de be fogom szerezni. Nekem egyébként a Lies of P viszi a soulslike pálmát jelenleg azok alapján, amit látni lehetett belőle. -
Én inkább a Steelrising-ra adok ki pénzt, jónak tűnik.
Veszi még valaki ? -
Nyilván megveszem ... harmadszorra is. A pc-seknek a legjobb hír ez egyébként, mert ők végre kapnak egy jó TLOU portot. -
The Last of Us Part I - Löncs tréler:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2022.08.24. 18:35:31 -
TomStorm #119364 DualSense Edge -
xymano #119363 Most kaptam egy emailt a sonytól, hogy kaptam tőlük 1 hónap prémiumot ingyen.
Azért jó lett volna, ha 2 nappal ezelőtt küldik el ezt az emailt és akkor nem bújtam volna a netet, hogy honnan lehetett.
-
Ja természetesen ebben egyetértünk, nagyon fura a helyzet így ebben a formában. -
Elden Ring platina 
Normálisan, nem save game felhőbe mentéses izével, NG+5-ön. -
Promóció esetleg? Nemtudom, hogy a Sonynak szokása-e. -
xymano #119359 Csak azért jó lenne tudni honnan van.
-
Az azért akkor ugy eléggé fura.
Ez akkor szerencsés helyzet ha nem vonnak sehonnan tőletek ezért pénzt. -
xymano #119357 Köszönöm, de sajnos semmi nincs ott sem, már néztem. -
Ez akkor is homályos, nagyjából már hozzászoktam mi az eltérés a youtube meg a pixelpontos eredeti kép közt ez nem attól van, rengeteg ilyen unreal játszható demo an steam-en azokkal is ez a gond sokszor.
Szórakoznak a látótávolsággal is sokszor erőforrást spórólva ugye. -
Hát akkor fenn a ps weboldalán jelentkezz be, vagy a gépen és nézd meg a history-t hogy mik lettek vásátolva a profilra, ha semmi akkor márpedig valamileyn account meg lett osztva.
Ha újonnan felraksz egy accountot a gépre az ALAP esetben automatikusan megosztott profil lesz, vagyis ezt nem manuálisan kellett beállítani.
Vagyis végig kell nézni az összes gépen lévő account vásárlási előzményét hol lett vásárolva vagy hol újult meg előfizetés
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.08.22. 08:51:06 -
az a probléma, hogy egy ipari hulladék a youtube tömörítése továbbra is, és emellé valszeg még a forrás videó is ratyi bitrate-tel lett rögzítve, azért vannak öklömnyi pixelek a hirtelen mozdulatoknál... :( -
xymano #119353 Nincs megosztva sem
Megnéztem és még 27 napig elérhető