121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#100088 +N000rbi
Kibaszott szar játék.
FIGYELD amikor a szakadékba akartam vonzani a katonát.
AGYRÁK KATEGÓRIA
Bug Wars Jedi Failen Order
Ja és lusta voltam megcsinálni, de ezelőtti folyosón szenvedtem, mert apránként kellett levernem az ellenfeleket, és kresselt a ps4, na az is kiagyalt, csak nem vágtam még ki a stream-ből....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.26. 16:29:42 -
#100087 Arra raersz ha patchelgetik :p -
#100086 nekem LG SJ4 van tavalyi BF óta, nem bántam meg egy pillanatra se, hogy megvettem, imádom :)
gondolná az ember hogy lófasz a 2.1, de ez tényleg brutáldurván szól a 300 W-tal, maxon sose tudtam kipróbálni, de már kb fele hangerőn rezonál a fürdőszoba ajtó üvege :D ...szal szerintem pár kurvaanyázást már így is bezsebeltem vele a panelban a szomszédoktól :D
nagyon durva cuccok ezek, csak érdemes utánuknézni, mert 1-2nek gyenguszabb a basszusa - de az LG-nek nagyonnem ;D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.11.26. 15:26:07 -
#100085 Hát ezek a ruhák a star wars-ban eddig is voltak a fegyvereseken, ez nem új dolog, csak poncsónak nem hallottam eddig én se. :D -
#100084 Az SW univerzumot már régen nem a filmek írják. Illetve Te gondolom a nagyfilmeket érted. Azok már csak mennek a sodrással. Vagy mégrosszabb, és totál baromság. -
#100083 Ebbe a Jedibe miért csak Poncsók vannak? Mexikói a főhős? Vagy miről maradtam le? -
#100082 A Disney-nél ne aggódj nem lesz! :D -
#100081 Értem én, hogy nem a Respawn találta ki, de ez akkor sem tetszik. Hol voltak ilyen gyökérségek a filmekben... -
#100080 Még nem enged az SW, a sokadik opcionális minibosst gyűrtem le, plusz találtam egy olyan helyet, hogy beszarok és eddig összesen a 17%-át fedeztem csak fel :D -
#100079 Jó? Épp gondolkodom egy soundbaron. Valami nem drága köll, k. ritkán használnám. -
#100078 Hátttöööizéö.... :) -
#100077 A spoileres részhez: ezt nem a Respawn találta ki, hanem elég régóta az SW univerzum részei.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2019.11.26. 13:15:31 -
#100076 Nekem is tetszett a Fallen Order, egész addig a pontig, amikor
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!behozták a Star Wars világába a zombikat bazmeg, meg a witcheket... Ez kb olyan, mintha a Gyűrűk urában meg lovaglás helyett rollerezni kezdenének egyszercsak.... Pedig amíg birodalmiak ellen kellett harcolni az tök feelinges volt, illetve az Order 66 is szépen be lett építve a sztoriba.
Illetve technikailag is vannak gondok bőven, én PC-n tolom (i5 6500, 16gb RAM, GTX980), nem mai csirke, de kb az összes új játékot viszi normálisan fullhd-ban high beállítások mellett. Ugrál a frame, szaggat, töltöget, bejátszásoknál már megy a hang, de a kép merev. És mindezt olyan graf mellett, ami hát mondjuk egy erős közepes. Helyenként nagyon jól is ki tud nézni, de úgy 90%-ban inkább az elmegy kategória. Lehet azért tűnik ez ennyire szembe, mert a Death Stranding után fogtam bele, ahol minden egyes fűszál tökéletesen kimunkált, és tükörsimán futott egy relatíve szar hardveren.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2019.11.26. 12:59:13 -
#100075 Tessék most már DSnek nekiállni :) -
#100074 Nekem is Samsung soundbarom van, az audiofilek persze lefitymállnák, nekem is arra célra, amire kell, megfelel. Azon filmezünk, bár én fülessel játszom, néha, ha közönség van, a játék is megy rajta.
Jobb, mint a tévé beépített hangszórója. :) -
#100073 Black Friday alkalmából a játék szentélyemet kibővitettem egy Samsung HW R550-es hangprojektorral.
Nem, nem akartam és nem is férne el az 5.1 és ár érték arányban nekem ez érte meg viszont szól mint állat :) -
#100072 Ez nem tudom mi, de a PlayStation 25. évfordulója apropóján rendezik december 3-án:
PlayStation Awards -
#100071 Azért vagy vele elnézőbb, mert egy (nekünk) fontos/kedves témához amúgy kurvajól nyúl hozzá. Mondhatni...alázatosan. Ahogy mondjuk a The Mandalorian teszi. SW rajongók csinálták főleg SW rajongóknak. Közben fontos volt, hogy mindenki más is ki legyen szolgálva, és talán pont ezen ment el/ebbe tört bele a bicska/ez a része lett e leginkább kakás. -
Árpitallica #100070 Természetesen van! :) Tudom sima ps4re lehet hülyeség volt, de talán mikor kijön a PS5, amiből megvárom, hogy lesz -e Pro változat, majd azt előrendelem, aztán reményeim szerint azon is fog futni ez a VR szemüveg! :) -
#100069 aki már végzett / leszarja a spoilert, azoknak: (nekem volt benne 1-2 új)
-
#100068 Pontosan. -
#100067 Lepörgött nálam is a Fallen Order. Ez egy jó játék... lenne, ha kicsit később jelenik meg és pofozgatják, mert ps4-en nem az igazi. Érdekes jószág, mert friss reboot után mindig jól fut egy ideig, aztán egyre rosszabb (az se mindegy melyik pálya, nekem a D betűs volt a legrosszabb élmény - mindez ráadásul ssd-ről futtatva)
Abban biztos vagyok, hogy azért vagyok elnézőbb vele, mint itt páran, mert nem egy agyoncsiszolt DS után játszottam. (nem ugyanaz a liga)
Kellenek a single player játékok, de ennél sokkal jobb minőségben. -
#100066 Szívesen :)
Van hozzá psvr-ed ugye? Csak azzal fog menni. -
Árpitallica #100065 Elő is rendeltem, nagyon szépen köszi az infót róla Moby! :)) -
#100064 Ironman VR óccó előrendelés. -
Árpitallica #100063 Köszönöm a segítséget! :) Most a kövi problémám az lenne, hogy most beújítottam black friday jóvoltából egy Crash Bandicoot és Team Racing nf-re, és az utóbbiban a játék pit boltjában(még első pályát vittem ki) megvettem 2 karaktert, majd utána a listámban csak az egyiket találtam, másiknak nyoma sincs pedig elvileg feloldottam xd ilyenkor mi lehet a problem? :D -
#100062 Gondolom PCC. használtam vagy egyszer azt is a játékban. :-D -
#100061 Én valami olyasmire emlékszem, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!igen, igaz, hogy először azt mondták, hogy állatoknak nincs, de később mintha elhangzott volna, hogy új bzonyítékok/elméletek szerint nekik is van. De nem teszem rá a fejem. -
#100060 HKK? -
#100059 Ez nem arra válasz, amit feldobtam. De valszeg az a gond, hogy még nem vagy a végén, és nem értesz mindent az EE-kkel kapcsolatban.
Szerk: de, bocs, benne van ebben is:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezt a kérdést viszont a játék vége húzza alá nagyon erősen, de ott még nem vagy.An extinction entity is a being said to be the harbinger of mass extinctions, and is the bridge by which a Death Stranding occurs.
A kérdés ugyanaz marad. Mindezt hogyan, ha az állatoknak nincs partja(Deadman szerint)?
A korábbi EE-k állatok voltak.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.25. 09:19:52 -
#100058 Szerintem lemaradtál, de fogalmam sincs, hogy hol. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!An extinction entity is a being said to be the harbinger of mass extinctions, and is the bridge by which a Death Stranding occurs. There are five known Extinction Entities, each one causing a previous mass extinction event on Earth (e.g. the extinction of the dinosaurs). Their purpose or the reason an Entity provokes Mass Extinctions is unclear, but they are a natural part of the cycle of life and death, each entity causing a Death Stranding that altered the world in a way that causes extinctions, and in the aftermath, allow new lifeforms to emerge.
The sixth and current Extinction Entity is Amelie.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.11.25. 08:56:08 -
#100057 Alzán 6k a Days gone meg a Spiderman is.
12k, kuponozva 8k a kettő. Behúztam őket. -
#100056 Amúgy vagy lemaradtam valamiről, vagy jó nagy plot hole ez a játékban, mert
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a játék elején Deadman arról beszél, hogy partjuk csak embereknek lehet, az állatoknak nem, mert csak az ember van tisztában a halálával. Aztán meg jóval később az extinction entitykkel kapcsolatban az derül ki, hogy az 5 nagy kihalási hullám ilyen entitásokhoz kapcsolódik, akik a partjukon keresztül okozták a kihalást, jóval az ember megjelenése előtt. Itt lemaradtam valamiről?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.25. 07:38:30 -
#100055 Csepter 11, és kezdenek sűrűsödni a dolgok. Nehéz most követni, hogy ki kivel is van. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Extinction Entity? :-D Kojima tuti elmebeteg.
-
TomStorm #100054 De ha nem,akkor mindent tegyél át Full HD-re Ps-en és tv-n játék mód. -
TomStorm #100053 "Vettem egy Sony 4k bravia tv-t" problem solved,Fat elad,Ps Pro-t megvesz egy új kábellel és öröm van.
Mert amúgy baromság már bocsánat sima Ps4-hez 4K tv-t venni ugye.. -
TomStorm #100052 Te jó ég ez a God of War mennyire brutális tud lenni!:O
Na jó,ezt végigkellvinni! -
Árpitallica #100051 Sziasztok! Megpróbálok érthetően fogalmazni mert elég fura problémám van sima fat ps4en: Adott minden olyan játék ami külső nézetes pl AC Odyssey vagy a most megjelent SW Jedi Fallen order. Notehát az a problémám, hogy amikor a jobb analóggal csinálok egy kör mozdulatot tehát 360fokban végigpásztázom a saját karakteremet, akkor a fejük el el tűnik részben de csak is kizárólag az ilyen kameraforgatás közben és látszik a mögötte lévő textúrák pl egy hegyoldal része a fejükön átszűrődik! Xd ha ugyanezt függőlegesen csinálom akkor semmi ilyen nincsen és ha bármilyen filmet is nézek az mind tükörtiszta minőségű, ez csak a ps4 ezen játékainál van így sajnos! :( Vettem egy Sony 4k bravia tv-t, arra gondoltam nem e ezzel is lehet gond, de inkább jobban a ps4re gyanakszom mert pixelhibája a tvnek nincs! xD Szerintetek mi lehet itt a ludas? :) -
#100050 Lehet azért voltam vele ilyen elnéző, mert pécén szépen futott, amikor épp nem volt tölthetnékje (olyankor úgy szaggatott, mint a szar).
Ha szarul is futott volna, lehet nálam is skipre szalad gyorsan. -
#100049 Visszamentem DSbe mellékküldetéseket csinálni és azt a 2 órát jobban élveztem, mint a 6 órányi SWt :P
Gyönyörű, smooth, nem akad, nem rángat, reszponzív, nem bugos. Szerintem DSbe még jó pár órát belerakok így story után is. Pl szereztem 2 új cuccot már most, egyik marha hasznos :D