121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #100088
    +N000rbi

Kibaszott szar játék.

FIGYELD amikor a szakadékba akartam vonzani a katonát.
    AGYRÁK KATEGÓRIA

Bug Wars Jedi Failen Order

Ja és lusta voltam megcsinálni, de ezelőtti folyosón szenvedtem, mert apránként kellett levernem az ellenfeleket, és kresselt a ps4, na az is kiagyalt, csak nem vágtam még ki a stream-ből....

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.26. 16:29:42
  • TDC Geronimo
    Arra raersz ha patchelgetik :p
  • mucsácsó
    nekem LG SJ4 van tavalyi BF óta, nem bántam meg egy pillanatra se, hogy megvettem, imádom :)

gondolná az ember hogy lófasz a 2.1, de ez tényleg brutáldurván szól a 300 W-tal, maxon sose tudtam kipróbálni, de már kb fele hangerőn rezonál a fürdőszoba ajtó üvege :D ...szal szerintem pár kurvaanyázást már így is bezsebeltem vele a panelban a szomszédoktól :D

nagyon durva cuccok ezek, csak érdemes utánuknézni, mert 1-2nek gyenguszabb a basszusa - de az LG-nek nagyonnem ;D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.11.26. 15:26:07
  • darkSectorxxx #100085
    Hát ezek a ruhák a star wars-ban eddig is voltak a fegyvereseken, ez nem új dolog, csak poncsónak nem hallottam eddig én se. :D
  • Moby
    Az SW univerzumot már régen nem a filmek írják. Illetve Te gondolom a nagyfilmeket érted. Azok már csak mennek a sodrással. Vagy mégrosszabb, és totál baromság.
  • Kandurex
    Ebbe a Jedibe miért csak Poncsók vannak? Mexikói a főhős? Vagy miről maradtam le?
  • darkSectorxxx #100082
    A Disney-nél ne aggódj nem lesz! :D
  • Kongy
    Értem én, hogy nem a Respawn találta ki, de ez akkor sem tetszik. Hol voltak ilyen gyökérségek a filmekben...
  • n000rbi
    Még nem enged az SW, a sokadik opcionális minibosst gyűrtem le, plusz találtam egy olyan helyet, hogy beszarok és eddig összesen a 17%-át fedeztem csak fel :D
  • Moby
    Jó? Épp gondolkodom egy soundbaron. Valami nem drága köll, k. ritkán használnám.
  • Moby
    Hátttöööizéö.... :)
  • n000rbi
    A spoileres részhez: ezt nem a Respawn találta ki, hanem elég régóta az SW univerzum részei.
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2019.11.26. 13:15:31
  • Kongy
    Nekem is tetszett a Fallen Order, egész addig a pontig, amikor

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    behozták a Star Wars világába a zombikat bazmeg, meg a witcheket... Ez kb olyan, mintha a Gyűrűk urában meg lovaglás helyett rollerezni kezdenének egyszercsak.... Pedig amíg birodalmiak ellen kellett harcolni az tök feelinges volt, illetve az Order 66 is szépen be lett építve a sztoriba.

Illetve technikailag is vannak gondok bőven, én PC-n tolom (i5 6500, 16gb RAM, GTX980), nem mai csirke, de kb az összes új játékot viszi normálisan fullhd-ban high beállítások mellett. Ugrál a frame, szaggat, töltöget, bejátszásoknál már megy a hang, de a kép merev. És mindezt olyan graf mellett, ami hát mondjuk egy erős közepes. Helyenként nagyon jól is ki tud nézni, de úgy 90%-ban inkább az elmegy kategória. Lehet azért tűnik ez ennyire szembe, mert a Death Stranding után fogtam bele, ahol minden egyes fűszál tökéletesen kimunkált, és tükörsimán futott egy relatíve szar hardveren.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2019.11.26. 12:59:13
  • TDC Geronimo
    Tessék most már DSnek nekiállni :)
  • Ulthanito
    Nekem is Samsung soundbarom van, az audiofilek persze lefitymállnák, nekem is arra célra, amire kell, megfelel. Azon filmezünk, bár én fülessel játszom, néha, ha közönség van, a játék is megy rajta.

Jobb, mint a tévé beépített hangszórója. :)
  • Tatyla
    Black Friday alkalmából a játék szentélyemet kibővitettem egy Samsung HW R550-es hangprojektorral.
    Nem, nem akartam és nem is férne el az 5.1 és ár érték arányban nekem ez érte meg viszont szól mint állat :)
  • n000rbi
    Ez nem tudom mi, de a PlayStation 25. évfordulója apropóján rendezik december 3-án:

PlayStation Awards
  • Moby
    Azért vagy vele elnézőbb, mert egy (nekünk) fontos/kedves témához amúgy kurvajól nyúl hozzá. Mondhatni...alázatosan. Ahogy mondjuk a The Mandalorian teszi. SW rajongók csinálták főleg SW rajongóknak. Közben fontos volt, hogy mindenki más is ki legyen szolgálva, és talán pont ezen ment el/ebbe tört bele a bicska/ez a része lett e leginkább kakás.
  • Árpitallica
    Természetesen van! :) Tudom sima ps4re lehet hülyeség volt, de talán mikor kijön a PS5, amiből megvárom, hogy lesz -e Pro változat, majd azt előrendelem, aztán reményeim szerint azon is fog futni ez a VR szemüveg! :)
  • j0nNyKa
    aki már végzett / leszarja a spoilert, azoknak: (nekem volt benne 1-2 új)
  • darkSectorxxx #100068
    Pontosan.
  • n000rbi
    Lepörgött nálam is a Fallen Order. Ez egy jó játék... lenne, ha kicsit később jelenik meg és pofozgatják, mert ps4-en nem az igazi. Érdekes jószág, mert friss reboot után mindig jól fut egy ideig, aztán egyre rosszabb (az se mindegy melyik pálya, nekem a D betűs volt a legrosszabb élmény - mindez ráadásul ssd-ről futtatva)
    Abban biztos vagyok, hogy azért vagyok elnézőbb vele, mint itt páran, mert nem egy agyoncsiszolt DS után játszottam. (nem ugyanaz a liga)
    Kellenek a single player játékok, de ennél sokkal jobb minőségben.
  • Moby
    Szívesen :)
    Van hozzá psvr-ed ugye? Csak azzal fog menni.
  • Árpitallica
    Elő is rendeltem, nagyon szépen köszi az infót róla Moby! :))
  • Moby
    Ironman VR óccó előrendelés.
  • Árpitallica
    Köszönöm a segítséget! :) Most a kövi problémám az lenne, hogy most beújítottam black friday jóvoltából egy Crash Bandicoot és Team Racing nf-re, és az utóbbiban a játék pit boltjában(még első pályát vittem ki) megvettem 2 karaktert, majd utána a listámban csak az egyiket találtam, másiknak nyoma sincs pedig elvileg feloldottam xd ilyenkor mi lehet a problem? :D
  • Ulthanito
    Gondolom PCC. használtam vagy egyszer azt is a játékban. :-D
  • Ulthanito
    Én valami olyasmire emlékszem, hogy
    igen, igaz, hogy először azt mondták, hogy állatoknak nincs, de később mintha elhangzott volna, hogy új bzonyítékok/elméletek szerint nekik is van. De nem teszem rá a fejem.
  • Tikal #100060
    HKK?
  • Moby
    Ez nem arra válasz, amit feldobtam. De valszeg az a gond, hogy még nem vagy a végén, és nem értesz mindent az EE-kkel kapcsolatban.

Szerk: de, bocs, benne van ebben is:
    An extinction entity is a being said to be the harbinger of mass extinctions, and is the bridge by which a Death Stranding occurs.
    A kérdés ugyanaz marad. Mindezt hogyan, ha az állatoknak nincs partja(Deadman szerint)?
    A korábbi EE-k állatok voltak.
    Ezt a kérdést viszont a játék vége húzza alá nagyon erősen, de ott még nem vagy.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.25. 09:19:52
  • Ulthanito
    Szerintem lemaradtál, de fogalmam sincs, hogy hol. :)

An extinction entity is a being said to be the harbinger of mass extinctions, and is the bridge by which a Death Stranding occurs. There are five known Extinction Entities, each one causing a previous mass extinction event on Earth (e.g. the extinction of the dinosaurs). Their purpose or the reason an Entity provokes Mass Extinctions is unclear, but they are a natural part of the cycle of life and death, each entity causing a Death Stranding that altered the world in a way that causes extinctions, and in the aftermath, allow new lifeforms to emerge.

The sixth and current Extinction Entity is Amelie.

Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.11.25. 08:56:08
  • davidka003
    Alzán 6k a Days gone meg a Spiderman is.
    12k, kuponozva 8k a kettő. Behúztam őket.
  • Moby
    Amúgy vagy lemaradtam valamiről, vagy jó nagy plot hole ez a játékban, mert
    a játék elején Deadman arról beszél, hogy partjuk csak embereknek lehet, az állatoknak nem, mert csak az ember van tisztában a halálával. Aztán meg jóval később az extinction entitykkel kapcsolatban az derül ki, hogy az 5 nagy kihalási hullám ilyen entitásokhoz kapcsolódik, akik a partjukon keresztül okozták a kihalást, jóval az ember megjelenése előtt. Itt lemaradtam valamiről?

Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.25. 07:38:30
  • Ulthanito
    Csepter 11, és kezdenek sűrűsödni a dolgok. Nehéz most követni, hogy ki kivel is van. :)

Extinction Entity? :-D Kojima tuti elmebeteg.

• TomStorm
    De ha nem,akkor mindent tegyél át Full HD-re Ps-en és tv-n játék mód.
  • TomStorm
    "Vettem egy Sony 4k bravia tv-t" problem solved,Fat elad,Ps Pro-t megvesz egy új kábellel és öröm van.
    Mert amúgy baromság már bocsánat sima Ps4-hez 4K tv-t venni ugye..
  • TomStorm
    Te jó ég ez a God of War mennyire brutális tud lenni!:O
    Na jó,ezt végigkellvinni!
  • Árpitallica
    Sziasztok! Megpróbálok érthetően fogalmazni mert elég fura problémám van sima fat ps4en: Adott minden olyan játék ami külső nézetes pl AC Odyssey vagy a most megjelent SW Jedi Fallen order. Notehát az a problémám, hogy amikor a jobb analóggal csinálok egy kör mozdulatot tehát 360fokban végigpásztázom a saját karakteremet, akkor a fejük el el tűnik részben de csak is kizárólag az ilyen kameraforgatás közben és látszik a mögötte lévő textúrák pl egy hegyoldal része a fejükön átszűrődik! Xd ha ugyanezt függőlegesen csinálom akkor semmi ilyen nincsen és ha bármilyen filmet is nézek az mind tükörtiszta minőségű, ez csak a ps4 ezen játékainál van így sajnos! :( Vettem egy Sony 4k bravia tv-t, arra gondoltam nem e ezzel is lehet gond, de inkább jobban a ps4re gyanakszom mert pixelhibája a tvnek nincs! xD Szerintetek mi lehet itt a ludas? :)
  • Moby
    Lehet azért voltam vele ilyen elnéző, mert pécén szépen futott, amikor épp nem volt tölthetnékje (olyankor úgy szaggatott, mint a szar).
    Ha szarul is futott volna, lehet nálam is skipre szalad gyorsan.
  • TDC Geronimo
    Visszamentem DSbe mellékküldetéseket csinálni és azt a 2 órát jobban élveztem, mint a 6 órányi SWt :P

Gyönyörű, smooth, nem akad, nem rángat, reszponzív, nem bugos. Szerintem DSbe még jó pár órát belerakok így story után is. Pl szereztem 2 új cuccot már most, egyik marha hasznos :D