PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adversus solem ne loquitor
Használ valaki plusz hűtőt a ps4 pro hoz? Ilyenkor kegyetlen hangos, vmi jobbféle hűtővel javulhat a helyzet?
Meg valamiért nem akar működni a razer kraken tournament edition fülesem ps4-el. Hang és képernyőbeállításokat is néztem, meg audióeszközök. Ott ki is írja, kimenet és bemenet is a füles de mégsincs hang. Lehet köze az átalakítóhoz? Gyárilag jack dugós de van hozzá mellékelve usb átalakító is.
Amúgy nagyon várós ez a crash team racing, régen sokat toltam de még PC-re is megvan emulátorral
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Olvasom csak 30 fps 😞
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.06.13. 19:45:30
Nézd meg ezt. Egy "picivel" jobban néz ki
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Kis infó a Cyberpunk privát demóból, ha valakit érdekel: Teljes pacifista végigjátszás is opcionális (vagyis nem kell megölnöd egyáltalán senkit, megoldhatod másképpen is a dolgokat).
A kis vörös szál 2:17:11 -nél az ultravékony mono-philament wire, ami multifunkcionális. Ölni lehet vele (levágsz fejet, végtagokat, stb), lehet ostorként használni, de akár távolról hackelhetsz is vele (beledobod egy enemy neuro-slot-jába mint valami USB kábelt és voila, megvan a kapcsolat a hackeléshez).
Meghackelhetsz többféle berendezési elemet, például védelmi löveget ami szarrá lő mindenkit a közelben (ha rohadt nagy a strength stat-od odarohansz és kitépheted a helyéről és te lősz vele manuálisan). Sparring robotot, hogy átállítsd a nehézségi fokozatát, így a következő ütésével kiüti - akivel éppen bunyózik - mint a szart.
Ha éppen látsz valakit fekvőpadozni, meghackelheted a fekvőpadot (mert az is rá van kötve a Net-re) és megnöveled a rúdra nehezedő nyomást, ami miatt a csávó nem bírja majd el, és ráesik a nyakára, megöli.
Volt egy boss fight is ( 2:17:11 ), halálra szterkózott cyborg baszott nagy kalapáccsal, ha kitérsz a csapásai elől és szétlövöd/töröd a hátán a juice adagolót, nem tudja majd többször felemelni a kalapácsot, de akkor lehet, hogy neked ugrik és megfog, elkezd hack-elni. Meg kell ölnöd mielőtt a hack meter feltöltődik, különben "You Died".
Többféle képpen mehetsz át egy területen, 2 ajtóból egy netrunner csak egyet tud kinyitni hackeléssel, a másikat viszont nem tudja mert nincs terminál. Azt viszont, ha erősebb a karaktered, szétfeszítheted puszta kézzel.
Van szerteágazó perk rendszer, pisztolyok, gépkarabélyok, pengék, shotgun-ok, mesterlövész puskák, atlétika, pusztakezes képességek, hackelés, engineering, hideg vér (fasz tudja mit jelent) stb, stb."
Utoljára szerkesztette: szebag79, 2019.06.13. 07:57:02
Annak örülök, hogy PS4-en is elérhető a 3D-s kincsek közül Psychonauts, és lesz rá a 2 is, az MS-biznisz ellenére is. Jópofa az A Hat in Time is, érdemes neki esélyt adni. 3D-sek közül nálam eddig a Psychonauts, a Sands of Time és a Jak & Daxter vitt mindent. A Ratchet azért lövöldésebb, de nagy móka. Illetve a Spyro-remake-et is megnézném a helyedben, a PS1-es részek jófélék voltak.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2019.06.13. 01:19:01
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
És igen, a Crash-t is kedveltem mindig is... sőt, nagyon is. De mondom, a Psychonauts egy remek játék volt, sok momemntumra emlékszem belőle, de mégis a 2D-s cuccok jobban megfognak. A Giana Sisters riméket is oltárira bírtam.
Rayman Origins és Legends is nagy favoritom :-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.06.12. 21:04:22
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ettől függetlenül van értelme Switch-re is kihozni egy ilyet, mert akinek csak ilyen konzolja van, az otthon a 4 fal között k. jól ellehet vele és amikor kimegy wc-re, még megszakítania se kell a kalandot.
Ha lesz végre Switch "Pro" venni fogom. Nagyon várós.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PS-en vagy Nintendón mi volt az, ami 3D-s, de nagyon bejött, a 2D-s kedvenceid mellé tehető? Olyasmi rémlik, hogy a PoP: Sands of Time és a megosztó, kritikailag bukott Wrath of Cortex bejött.
Meg hát korábban Wii-n volt egy ilyen is:
Nem belezős téma, de a switches DKC-be is úgy kellett beletenni egy opcionális cheater majmot, hogy a casualok számára végigjátszható legyen, mert túl nehéz volt.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2019.06.12. 10:59:17
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2019.06.12. 09:16:06
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Igyál sokat. Meleg van. Az szviccses offolást meg szerintem hagyjuk, mert tökön leszünk rúgva.
De kérlek azt is értsd meg, hogy az elmúlt 10 évem egyik legnagyobb platformer élménye nem a Psychonauts volt (az is tetszett!), hanem a New Super Mario Bros 1... a kettő még jobb. Ezekre olyan rezzenéstelen pofával lehet a 10/10-et ráqrni, hogy a fal adja a másikat. Ezek itt úgy csinálnak 1000. részt, hogy továbbra is zseniális cuccot alkotnak.
Idén többet toltam a Bombermannel, mint a Bloodborne-al (de és tényleg!) <#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.06.12. 08:35:41
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nincs benne 3D audió. Minden hang a fejedben szól, mindegy hova mész a térben. Gyomorforgatóan szar.
Erről. Tolod a szokásos agyrákot 😄
Nem kell ezen hőbörögni. De biztos valaki mindjárt előrángat valami +R kategóriát, hogy van - lesz ilyen is, persze, miért ne? Az N is észreveszi, hogy egyre többen nyúlnak arra. De alapjaiban nem változnak. Még.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.06.12. 06:21:10
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Na de más téma. A ps5 és új xbox specifikációkból, amiket tudni lehet nagy vonalakban az alapján tök egyforma lesz a két gép. Érdekes lesz, hogy miként fogják megfogni majd a vásárlókat. Remélem erős harc lesz és mi vásárlók jól járunk majd, ahogy megküzdenek a kegyeinkért 😊