121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#100168 Na látom darky nekiálltál DSnek? :) -
#100167 Most meg crashelt :D
Írtam nekik szép reportot. nem mintha elolvasnák :D -
#100166 Vettem volna inkább outer worldsot :(
Most le van árazva 13kra lehet behúzom, úgyis kell decemberre is valami -
#100165 na majd akkor meglesem, ha előrébb járok, de nagyjából el tudom képzelni, hogy milyen jelenetek vannak...... :DDD
ultimate next-gen AAA gaming experience
...de amúgy csak azt nem vágom, hogy ha EA ennyire oda-vissza van tőlük, meg Respawn az egyetlen normális csapat náluk, akkor a többi csapatnál milyen elvárásokat fektetnek le?! :D ...ja izé, nézzük csak meg az Anthemet
...btw, mi volt arra az ürügy, hogy ménem lehetett ezalatt Frostbite? mi is volt vele a bajuk?:D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.11.28. 13:47:06 -
#100164 van fizika!!!111 lasd a reggeli videomat vagyis te meg inkabb ne lasd, mer van 1-2 nagyon minor spoiler, de szoval dolgozik a motor rendesen :D -
#100163 az fura :D nyilván mindenhol vannak kisebb-nagyobb bugok (én mondjuk Controlban nem találkoztam semmi egetrengetővel) - de mondjuk abban a játékban szerintem a világ legdurvább fizikája van benne a mai nappal bezárólag, SW-ben meg hát...van egyáltalán?
most így csak a félbevágott szörnyikék üres papírdobozként röpködő teste van előttem -
#100162 hat meg pl a greedfall ami osszessegeben egy bazi... ures jatek, a csata olyan fasza fluid volt benne, hogy volt kedvem vegig verekedni az utolso ellenfelen is
itt fanboy letemre amikor visszamentem bolygokra gyujtogetni, nem voltam hajlando semmit megtamadni, ugy futottam el melletuk mintha muszaj volna
controlbol az van meg, hogy az elso lepesemnel ramragadt valami asztal vagy szek, es vittem magammal par szoban keresztul
szoval azert... na -
#100161 Zeffon vagyok :D
D-betűsre azért nem mentem, mert nem oda jelezte az objectet (hozzáteszem, ez is valahogy olyan felemás benne)
amúgy parryvel teljesen EZ az egész, csakhogy gondolom nem fog mindenhol ez annyira simán menni majd
egyébként jah, igaza van Geronak, kicsit nekem is ilyen indie érzésem volt néha.. azért szvsz kurvára messzeáll egy feledhetetlen AAA címtől - és nyilván nem lehet teljesen összehasonlítani /max hogy TPS és metroidvania elemek/, de az idei év Controlja pl. oda-vissza megeszi reggelire minden téren, pedig tizedennyi hype-ot meg marketinget nem kapott az a szerencsétlen játék :D
persze ezek csak az eddigi benyomások... de nyilván mondjuk GOTY címre nem igazán kell pályáznia ennek a játéknak..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.11.28. 13:26:39 -
#100160 haaaaaaat ha mar ott ilyeneket tapasztalsz, nem sokaig jonni fog 1-2 kihagyhatatlan csata, ami... hat faj
egyebkent DEFINE 2. bolygo
merthogy nagyon nagyon sokat segithetsz magadon, ha elobb a D betusre mesz el - ami baromi neheznek fog tunni, de... hat maradjunk annyiban hogy megeri, es klasszisokkal megkonnyiti a tovabbhaladast -
#100159 Nem tudom mikor volt utoljára ilyen, hogy csak azért folytatom, mert ha már megvettem teljes áron nem hagyom itt rohadni, de marhára nem élvezem egyetlen percét se. Bugos, félkész, fos combat, platforming, graf, performance. Ráadásul ezek a set piecek is meg az átvezetés gameplay és azok között... Mint valami indie game
-
#100158 örülök, hogy nem csak én érzem ezt...
én még mondjuk a második bolygón vagyok, de sztem is lófasz a harc, rohadtul nem reszponzív, néha mintha input lag is lenne mellé, vagy én nemtom.. persze, hogy így nehéz a játék, mert fosul implementált a harc meg a mozgás :D
nyilván nem lehet elvárni a FROM-féle 0ms közeli reszponzivitást az ütésekre, de azért lehetett volna még picit faragni rajta :\\\
másik kedvencem a falonmászáskor az ugrás, hogy néha rohadtul nem jó irányba ugrik, és nem egyszer zuhantam már emiatt le - kész szerencse, hogy csak életet visz le ezért, és nem halál.. :D dodge ugyanez....
még bírom idegekkel és gyomorral - de kitudja meddig :) -
#100157 Azt hiszem leveszem swbe normalra nehézséget. Ez a combat egy hulladék -
#100156 Most kergetem, hogy legyen meg decemberre. Lesz ott egy kéthetes szabadságom. -
#100155 Ugorj neki DSnek. Remélem tetszeni fog, saját érdekedben mondom, mert ilyen játékot kihagyni bűn
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.11.28. 11:10:04 -
#100154 ismet: vannak benne spoilerek, de amugy marha poenos
-
#100153 Tehát újra kell játszani, hogy élvezzük az új tartalmat? 100 óra körül volt nekem is az alapjáték, nem biztos, hogy adok neki megint annyit. De imádtam, csak már nem üt akkorát szerintem, ha ismerem a csavarokat stb. a sztoriban. Aztán ki tudja...
#100115 egyetértek :) -
#100152 >nagyon távol van mindenki a From Sekiro-tól.
Én egyetlen pillanatra sem éreztem, hogy ez az akarna lenni, vagy hogy olyan nagy törekvés lenne erre. Ezt ti akartátok belelátni, és nem volt azt. Nem akart az lenni. Nem is tudott. Szerintem ez sok munkával se lett volna az, mert egész egyszerűen más volt a koncepció. Pusztán nyúltak a from játékokból elemeket. A végén én már nem is hadakoztam senkivel. Akivel kellett, ott sem voltak csörték. Odahúztam, megszúrtam, azt ennyi :)
/amúgy a nem hajlandó védekezni, az mindössze annyi, hogy ebben a játékban a leglófaszabb mobok is átütnek a védekezésen. A bossok meg nagyon. Szóval ez nem fromjáték, nem is akar úgy működni.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.27. 22:35:21 -
#100151 Jaja, az eleje nagyon erős felvezetés volt. Aztán semmi. Aztán a végén volt egy fényes villanás, és credits :D -
#100150 Igen, valóban erősen híján volt az ehhez hasonló momentumoknak, pedig a bevezetés után arra számítottam, hogy lesznek még ilyen intenzív és látványos részek. Mint pl egy Uncharted 4-ben, amiben kb félóránként letetted az állad, olyan jelenetek voltak. Jójó, tudom, az Naughty Dog... -
#100149 Az utolsó előtti boss-nál fogsz igazán kiakadni a harcon. Már meg kellett kérnem a kölköt, hogy nézze már, én vagyok lassú, vagy csak tényleg nem hajlandó védekezni Cal.
....Nem én voltam a hibás.
Iszonyat pontatlan a mechanika, a tengelyén rád forduló ellenfél, megakaszthatatlan támadások, amik persze vissza már másképp működnek nagyon távol van mindenki a From Sekiro-tól. -
#100148 Sajnos a végjáték volt a legerősebb, semmi meg se közelítette a játék alatt. -
#100147 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!fólia hátizsákra, ami véd a timefall ellen, rugacsfegyver, a különböző táskák, stabilizátor, akkumulátorok hátizsákra pl stb. -
#100146 pl?
Mert nekem kurva sok motyóm van, és nem tudom, hogy van e még valami amit nem láttam :D -
#100145 Hát legalább a gesztus. :P -
#100144 És mihez kezdesz egy Uncharted 4-gyel? Mindenkinek megvan :D -
#100143 PS Plus december
Azért sikerült karácsonyra ilyen gyenge felhozatalt összehozni. Titanfall 2 király de 1500-ért már mióta beszerezhető. EA accesben is benne van. Vártam volna egy Uncharted 4-et vagy valami. -
#100142 Nálam ma pörgött le a Fallen Order credits. Hát mit is mondjak, néhány sztori elemtől eltekintve, illetve a grafikai és optimalizálási problémák felett szemet hunyva egész korrekt játék lett. A világot nem váltja meg, és pofátlanul lop innen-onnan, de mindezt korrektül teszi, szóval az irány mindenképpen jó. Hazudnék ha azt mondanám, hogy nem szórakoztam jól, inkább az az igazság, hogy nem szórakoztam felhőtlenül. Nálam max egy erős 7-es a játék, amibe azért az epic végjáték is beleszámított. -
#100141 SWbe továbbmentem. Valamivel jobb már, de még mindig félkész és ez a combat... Nagyon tré szerintem. Alap elképzelés nem lenne rossz, de pontatlan, késik, clunky, hitboxok is szarok, animok is bugosak.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.11.27. 17:52:26 -
#100140 Tegnap vettem meg az alapjátékot, részemről jöhet :D -
#100139 Naja. Ha már ennyire nyomják a monstert, lehetne benne monster hunter world iceborn is :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.27. 17:17:32 -
#100138 Jóvan, nem csesztek ki velem GOW-al :DD -
#100137 TF jó, de ezek 5 euros játékok. Mondjuk mindegy nem ezért fizetem plust. -
#100136 Kongy, kűdtem rád privit! :) -
#100135 TF2 kurvajó volt, szerintem a multija is nagyon el lett találva, és tényleg jó lett a singleje - bááár _ANNYIRA_ szvsz azért mégse lett nagy show, mint ahogy beállítják sokan - viszont egészen biztosan köröket ver mondjuk a Battlefieldek alibi-singlejeire :D
remélem jön majd egy nextgen TF3, amit odatesznek nagyon :) -
#100134 Decemberi PS+
Titanfall 2 - single nagyon jó volt
Monster Energy Supercross – The Official Videogame- meh
Monster sok reklámot kap mostanában :D -
#100133 Ezt a tippet is köszi. -
#100132 Én pont fordítva voltam vele, a kombatot rühelltem, minden más viszont fantasztikus volt, nagyon bejött. Kb. 35 óránál fogyott el a lelkesedés, a kibaszott kombat miatt.
Annyiszor gondoltam rá, hogy újból kéne kezdeni, de valahogy soha nem vitt rá a lélek. :( -
#100131 Alaszkában például. -
#100130 Köszönöm. -
#100129 én is sokszor szemeztem vele, és a combat még okés is lenne talán - de a játék többi részétől hányinger kerülget, meg amúgyse gyere be az animefos japóstíló nekem :(