PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2019.06.17. 15:58:00
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Kíváncsi vagyok a sztori végére, ezért tolom már csak. Nem mondom, hogy rossz játék, sőt, elfogadom, ha ez tetszik valakinek, engem nem sikerült beszippantania.
PS5 II PSVR
RDR2 eleje viszont tényleg uncsi, azt aláírom...első ~10-15 órát én simán mondanám egy bevezetőnek/tutorialnak - csak hát alapból már ez 2-3x hosszabb, mint a mai játékok átlaga, és nem ehhez van szokva a mai játékos bázis nagyja szerintem.. 😄
mondjuk szégyenszemre énsem vittem (még) végig, de nem is kívánkozom annyira, a lovaglástól énis megcsömörlöttem chapter 4 utánra 😄 még úgy is, hogy amikor csak tudtam, mindenhova fast traveleztem.. 😄
viszont ettől függetlenül szerintem is nagyon durván és precízen összepakolt játék, de na nemtom... open-world cuccokat egyre nehezebben tolerálom és igénylem...
Days Gone-nal sem bírok emiatt... első horda megvolt, de egyszerűen nem érzem, hogy ez annyira egy egetrengető játék lenne 😄
érdemes tovább játszani, durvul még ez, vagy felejtsük el egymást? 😄
Sosem fog olyan játék/film/könyv/bármi születni, ami mindenkinek tetszik. Nincs az emberiségnek közös metszéspontja még az minimál létfenntartó funkciókban sem, nemhogy a szórakozásban.
Adversus solem ne loquitor
oke, nem mindig mocsarban kezdesz, de a tobbi stimmel
illetve en nem tudtam megszeretni az elso reszt se
viszont kenytelen vagyok tiszteletben tartani hogy kurvanagy fanbase-e van a sorozatnak, es kellemes orakat okoz sok jatekosnak - ez van, amig nem probaljuk egymast gyozkodni, nincs baj
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
A főhős egy nyomorult türhőparaszt. Jellemző, hogy addig voltam képes vele játszani óriási fájdalmak árán, amíg
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mármint hogy tényleg kíváncsi vagyok csak 😛
..jhah sejtem az, hogy kurvára monoton volt a sok lovaglás?😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.06.17. 07:41:55
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nem tudom, hogy ennek örüljek-e...
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
"I think it’s releasing in fe…"
2020 február?
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Elég komoly évnek néz ki 20 a megjelenések alapján <#eljen>#eljen> (és még gen váltás is)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Remélem jövő év végén jön
kár
Lost Vikings és persze a Blackthrone, meg elit szint. De sajna rég voltak, ilyen felsorolásokból már néha kimaradnak :-/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
zenére se lesz panasz asszem, brutál...
nekem egyes egyedül a HUD, ami picit fura valahogy (túl nagy?! vagy túlsok?! vagy nem is tudom..)... de persze annyi baj legyen, nyilván nem érdekel 😄
ide véle, de ÜSTÖLLÉST! nekem legjobban várt cím CP2077 után... najó, meg Psychonauts 2 😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.06.13. 22:46:28