PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
30 fps és 30 fps között is van óriási különbség
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Szóval aki azért skippeli, mert nem 60 az ne tegye szerintem.
Mondjuk ez nálad most nem olyan vicces 😞
Más..
Új wolf :
GamesBeat: How long a game is this going to be?
Gustafsson: It’s a bit weird, because this is our biggest game yet, but it’s a pretty short production time. Like I said, the story is lighter in content as well as tone. But the level progression and the non-linear narrative gives us the ability to add a lot of activities and a lot of missions to do, so the total game time is actually longer than our previous titles. I think we’re looking at at least 25 to 30 hours if you play through everything.
Azt hittem ez ilyen 6-8 órás kaland lesz az árcédulából kiindulva 😮
Adversus solem ne loquitor
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ez itt egy venti, kívül, rajta egy porszűrő, alatta a ramok, rajta bordákkal. A gyári takarólemez kompletten kivéve + a gyári hűtőlemez is.
Ha ilyet akarsz vagy állított gép lesz belőle, vagy elég magas lábak kellenek alá, hogy a venti az alján elférjen.
Adversus solem ne loquitor
PS Plus is the fifth largest service in number of paying subscribers in the world

Tényleg, nincs valami képed arról a cuccról? Kíváncsi vagyok az elhelyezésekre, komolyan elgondolkodtatott a fúrás opció.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
PS5 II PSVR
Személy szerint Bloodstained ( ki vagyok éhezve egy jó kis metroidvania-ra, és minden jel szerint remekül sikerült), és Sinking City ( előzetesek alapján nagyon bejön a hangulata, a nyomozgatás remeknek tűnik, mert nem nagyon lesz útmutatás).
Még Judgment-et néztem ki, de azt átrakom július végére, úgysem lesz semmi más augusztus legvégéig, ami érdekelne,talán Youngblood
PSN ID.: Beegabor
gondolom lehet megint lesz majd valami stream-szerűség, mint az első gameplaynél 😊
Csak a rend kedvéért.
Gondolom te magyar feliratosan játszol! <#nevetes1>#nevetes1>
PS5 II PSVR
CYBERPUNK 2077 E3 2019 DEMO WILL BE MADE PUBLIC DURING PAX WEST 2019
yaaay ^^,
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.06.18. 09:43:46
Én még normálisan kidolgozott police-rendszert nem láttam játékban.
PS5 II PSVR
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
De jah, fixen az lesz a Last of Us 2 is, meg Csucsima is, 99,9999% ;P
Akkor asszem elköszönök a Days Gone-tól, egyszerűen nincs ingerenciám már ehhez a motorjavítgatáshoz meg benzinezéshez meg fasztudja. engem rohadtul frusztrál 😄 picsamód repetitív játék, ilyen Mad Max-et idézi nekem ebből a szempontból 😞
node gondolkozom egy Darksiders 3-on, azzal van tapasztalata valakinek esetleg? Első kettőt imádtam😊 mostanság nagyon nagyon kevest játszom, de talán jó lesz elnyomkodni ebben az ubiszezonban😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.06.17. 21:49:22
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''