PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
2. Igen, ha ugyanazon gépen van a két profil,akkor oda vissza játszhatsz vele bármelyiken. Amint törlöd a magyar profilt, vagy lejár az ottani plus,akkor már nem, de ez egyértelmű
PSN ID.: Beegabor
1. UK és US accon levő digitális verzán is van magyar felirat?
2. Ha a magyar accomra van PS Plus, érvényes lesz az ott letöltött játék a UK accomra is?
Sürgős lenne, ha nem gond, mert szabin leszek, Detroit pont jó lenne rá :-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.07.13. 15:24:42
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.07.11. 18:23:30
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
PS5 II PSVR
A HR számomra magasan a legjobb, platináztam is, utána a Detroit, majd a Beyond, és végén a Fahrenheit. Az mai szemmel már inkább mehhh volt, anno elhiszem, hogy nagyot ütött!
PS5 II PSVR
Beyond nekem tetszett. Volt 1-2 lapos rész benne, de amúgy 2 végigjàtszàs abba is van nekem.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Meg hát ugye a Fahrenheit is az volt anno 😛 Beyond viszont nekem kimaradt, bár ahogy hallottam, az lett a leggyengébb QD gáma 😞
Heavy Rain szintén jó. Mondjuk azt vagy 4x végig is toltam. Detroidot csak 1x.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Eddig ennyi bugom volt, legújabb patch meg minden. Nekem a hibák ellenére is tetszik, a hangulata meg a története miatt. Olyan ez mint a borsófőzelék (visszautalva). 😄
Egy dolgot mondjatok meg nekem. Az évszakok hogyan váltakoznak? Csak mert furcsa mód egyszer csak elkezdett esni a hód, majd utána mikor újra elindítottam a játékot már nem (helyileg ugyan ott).
Mondjuk egy dolog fixen elbaszódott: az egyik patch után már nem tudtam sunyulva kinyírni egy nagydarab zombit se, mert nem jelent meg a háromszög, ha mögéjüklopóztam. Sajnos eléggé konzolos Witcher 3 lett ebből is 😞
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2019.07.09. 14:39:35
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.07.09. 14:14:48
Adversus solem ne loquitor
sokszor nekiugrottam, néha úgy is éreztem, hogy na ez tényleg jó lesz, de áh... jól írtad, tényleg egy fércmunka az a játék, hiába peccselgetik orrba-szájba 😄 persze valaki élvezi...
picit a jóóóöreg Driv3r-re emlékeztet az egész 😄 az is mekkora egy bugos szar volt PC-n, de mégis megvolt a maga kis bája (pár embernek 😄)
PS5 II PSVR
kár érte, mert tényleg iszonyat jó játék lehetett volna belőle, de szerintem kellett volna még nekik azért egy jó bő év a csinosítgatásra... persze erre nem volt idejük, így is már asszem késett fél-1 évet az egész játék..
de persze valakinek így is nagyon tetszett, de igazából eléggé a szélsőségesek a vélemények 😄 valaki szerint egy szarrakás, valakinek meg élete PS4-exe (sok ilyet olvastam - hozzátenném persze, hogy _NEM ÉRTEM_ énsem 😄)...
vannak benne jó ötletek, de szerintem kapásból már a gunplay is egy erőtlen vizipisztolyozás, szal nálam már ott vérzett a dolog 😞
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.07.08. 20:44:02
Ma, megvakult és megsüketült mindenki. Minden ellenfél. Minden ember, állat, minden. Semmi nem reagálnak . Mindenkit letudok így szúrni, ami vicces...de inkább szánalmas.
Tök jó én lettem a láthatatlan ember
Több tárat kilőttem fél méterről a lába mellé, és körülöttem áll egy rakás bandita és nulla reakció
Ami már nem tök jó, megint beragadt a küldetés. Azt írja állandóan, hogy minden ellenfelet öljek meg hogy kiszabadítsam a túszt. Megtettem.Igen, egész biztos. Nem néztem el, nem hagytam ki senkit, csak beakadt a küldetés.
A fegyverválasztón rendszeresen nem tudom a robbanóeszközöket, gránátokat, stb-t kézbe venni. Hiába tekerek oda, nem veszi elő.
Jogos kérdés, miért nem törlöm már le? Ha már ennyit fizettem érte, csak végig viszem meg hát évek óta nem láttam ennyire szánalmasan bugos dolgot. Ez ipari hulladék, de valahol néha vicces.
Elsőre is egész jól végig vittem, a 8 karakterből 7 életben maradt. Jessica halt meg egyedül, de ott már a halála előtt éreztem, hogy ezt elszúrtam. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most PS Plus-hoz a Detroit jár, valamikor azt is végig viszem már akkor. Jókor jött ez, mostanában terveztem azt is megvenni. 😊
Fiatal (25) haverom is ilyen, minden shortcutot tud, gyakorlatilag konstans sacred fire-el megy az összes klasszik pályán, egész más dimenzióban tolja (online általában nyerni szokott ha CTR 1 pályán van). Iszonyat magas a skill plafon, és igen, nem tartja úgy össze a mezőnyt a játék mint egy Mario Kart.
Rendes matchmaking kéne igazából.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Online voltál már? Nekem ott rendre elkenik a szám. Ami nem tetszik az az, hogy az első ha elhúz, akkor az beelőzhetetlen. Itt nincs blue shell meg az itemeket is elég furcsán adja. 1-2 alkalommal voltam talán dobogós nagy szerencsével, de általában mindig van egy ember, aki 20 secet ráver a mezőnyre -.-
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.07.06. 12:22:50
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Illetve karaktereknek van statjuk. Speed, accelerate meg turn
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.07.05. 23:57:40
Egyébként a kartoknak/kerekeknek van bármi jelentősége?
30 fps ugye hogy nem annyira gáz?
Az úriember még azt is tudni véli, hogy a játék négy különböző formában fog megjelenni: Standard, Special, Collector’s és Ellie Edition néven fognak futni."
RIP Ori and the Will of the Wisps
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.07.05. 20:42:28
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Sony ex-ként gondoltam, ennek adok egy esélyt. Toltam is becsülettel, de nem járt rajta az agyam a munkában, és én az olyan játékokat szeretem. Nem mondom, hogy rossz, már azt sem, hogy csúnya, de nincs rá kényszerem, hogy elővegyem. Az, hogy elképesztő fércmunka, továbbra is tartom, tele igénytelen fejlesztői megoldásokkal (bughalmaz).
Ha véletlenül kapna folytatást, amit kétlek, én biztosan kihagyom.
PS5 II PSVR