PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
ajj, dejó is vót... 😞
Vagyis az opcionális Cleric-et többen nyomták le, mint a fatert. Nekem is tökre adta magát, hogy a Cleric felé visz az út... utána keresnem kellett a fatert.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
E-máj sepsisej?!
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.07.16. 15:39:33
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.07.15. 12:36:19
Next PC upgrade: 2022
sima 140, 1TB-os 150, ps4 pro 250 euro
Ezeknél is olyan a gari mint a msnál hogy "világszintű" tehát bárhonnan veszem ha behal rendelem a sony futárt azt viszi?
Next PC upgrade: 2022
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Pont az elő boss után kapartam a falat, amikor is volt cp, majd ellenfelek nélkül mentem vagy 3 percet se, és újabb cp. Utána bő 1 órán át lófax se. Meg ezek az ugrálós, Mario-like feladványok, úgy, hogy az ugrálás ebben is rettenet... azt a DaS-ban is mocsokmód tudtam rühellni. Dettó itt is futás közben dupla kör és ha jó volt a futás sebessége, akkor ugrik, ha nem, akkor gurulni fog. -.-
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.07.14. 17:41:27
Én a húgomat ültettem le PS3 elé a Demon's Soulsszal, sokkal messzebb jutott, mint én elsőre, de ahogy meghalt, feladta, mert nem ehhez a checkpoint systemhez szokott. Lehet, más hangulatban folytatta volna, de így rontja ott a statisztikát. Én meg végignyomorékoskodva a végére értem, és nem is találtam nehéznek.
Egy From-játék semmilyen szempontból nem "mindenkinek" való, mint egy Uncharted.
Hihető 😄
Messze nem, nagyon sokan megakadnak az elején, rengeteg helyen írták, hogy órákon keresztül szívtak az elején, ovass csak utána. Elhiszem, hogy 4 From játék ledarálása után már nem nagy kihívás, de messze nem könnyű a legtöbbeknek. Sokan itt abba is hagyták, még azok közül is, akik megvették.
Én élveztem az elejét - és még mindig ott vagyok, még csak a Cleric Beast ment le - nagyon szeretek ott farmolgatni az első részen, a másik, hogy a Sekirót még nem vittem végig, addig nem akarok elmerülni a Bloodborne-ban. A hangulata viszont engem teljesen magába szippantott, szóval várom, hogy újra belemerüljek.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2019.07.14. 14:03:50
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Amikor bekerült psplusba simán lecsoroghatott további 5M játékosnak. Olyanoknak, akik soha nem játszottak from játékkal, soha nem fognak játszani from játékkal, és ezzel sem játszottak. Belenéztek, megbaszta őket az első farkas, vagy ha az nem az első villager csoport, kiléptek, és letörölték.
Eonokkal ezelőtt még PS3-on igényeltem PS+-t, de nem is erre az accomra, már arra gyanakszom, hogy amiatt nem adja meg. Vagy nemtom. Mindegy... itt a teknómoslék BB, elleszek vele az új VGA-ig.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Úgy, hogy ps plus cím is volt már. Így annak is megvan/legalább megnézte, akit sosem érdekelt a téma.
Toljad tovább azt majd rájössz.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.07.13. 22:52:30
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha végeztél nyomás Sekiro-zni! Nem lesz DLC.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.07.13. 21:02:59
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Volt még egy út amerre mehettem volna... a csatornában valami nagy dög desznyó' várt a végén, de ott toltam egy hátraarcot, mert iszonyú sok blood echo volt nálam, és egy ilyen folyosószerű részen volt, már láttam magam előtt, ahogy halok, mert kicsi a hely és nem találok vissza.
Eladtam a VGA kártyám... hiányzik a Nioh... még nem maxoltam ki :-(
Ezek szerint valami módon el lehet kerülni?
1. A technikai kínjaimat, már milliószor leírtam. ~2 óra játék után konkrétan alig látok. Rettenetesen lefárasztotta a szemem, úgy, mint az elmúlt évek során semmi.
2. Valami egészen elképesztő 1.5 órát mászkáltam fel alá, és irtottam mindent és csak nem jött semmilyen mentési pont. Ez most így normális? Igen, shortcutokat nyitogattam, de nekem relatív távolinak tűntek ahhoz, hogy boldog legyek tőlük. Ráadásul a rengeteg "XP-t", nem is tudtam mire elkölteni az első boss előtt. Az első boss után persze volt mentési pont.
3. Kamera gondok. Korábban is, de főleg az első bossnál gyakran semmit nem láttam.
4. 48%-nak van meg az ELSŐ BOSS trofija (Cleric Beast)... ez, hogy a bánatba lehetséges? Ez nem azt jelenti, hogy akinek megvan a játék és tolta, annak kb. a fele jutott el csak az első bossig? WTF?
Alapvetően korrekt cucc, de sajnos nem érzem azt a tüzet, mint eddig bármely Souls játéknál (DaS 3-at kivéve), vagy a Nioh-nál, ami 10 perc alatt több 100 órára behúzott. Nagyon nem értem miért van ennyire odáig érte mindenki.
Spoilert ne, pls. Köszönöm!
2. Igen, ha ugyanazon gépen van a két profil,akkor oda vissza játszhatsz vele bármelyiken. Amint törlöd a magyar profilt, vagy lejár az ottani plus,akkor már nem, de ez egyértelmű
1. UK és US accon levő digitális verzán is van magyar felirat?
2. Ha a magyar accomra van PS Plus, érvényes lesz az ott letöltött játék a UK accomra is?
Sürgős lenne, ha nem gond, mert szabin leszek, Detroit pont jó lenne rá :-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.07.13. 15:24:42