PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.08.28. 16:45:17
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
siralmas.... redditen olvastam most épp, hogy a Control kvázi játszhatatlan base PS4-en, és nagyobb fightoknál simán lemegy egyszámjegyűre a frame :\ jól hangzik... de állítólag Pron ugyanúgy brutál droppok vannak..
Vagy akár karácsonyra is lemehet addigra.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"I've finished this game three times now. In all three of my playthroughs I experienced tons of frame drops, out of sync animations/dialogue, a couple of crashes and other technical issues.
Mondjuk ez már az előzeteseken is látszott
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.08.28. 16:28:03
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
@gregoryan: Moby egy 40-50k-s Platinum Wireless Headsetet kaparintott meg bagóért, Ennyi az sztori 😊
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Addig húztam a DQXI elkezdését is, hogy mostmár csak switchen jöhet szóba a superior verza (nagyzenekari+szinkronos+mindenjóság) 😄
Adversus solem ne loquitor
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
/de amúgy megnézem neked, persze 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.08.28. 12:34:35
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
/ezt a fortnite játékkal részt nem értem, a fortnite ingyenes játék 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.08.28. 12:32:32
Nem az volt. Az átvételi ponton még kettő volt belőle, tehát biztos, hogy volt belőle készlet ennyiért. 17750Ft-ot fizettem érte. Még most sem hiszem el 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.08.28. 12:26:35
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2019.08.28. 12:19:23
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

a baj, hogy nem az h élethű hanem egyfajta kb csalás..
Szerinted mennyi munka vagyminőségi munka van ebben a gameben (Control) és mennyi egy Red dead 2 ben?
Nem ez a game fogja megnyerni a legélethűbb grafika dijjat idén sem az fix.
Ennyi erővel ülj be gy játékfilmre egy moziba ott is ezt kapod.
uncanny valley
bővebben
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
nem rossz, meg megint ilyen kis MINDFCK story mint mindig a Remedy-től, de ez a grafika nagyon nem jön be.. ez a Hú de szép, már film inkább KB, az egész inkább egy élőszereplős Mocap-es valami. Nem tudom, nekem sok.. Aki szerette a Quantum Breaket annak tuti jó lesz, bár szerintem az sem volt egy év játék.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
rohadtul kíváncsi vagyok, hogy a GTA6-tal mit alkotnak majd, de kb. belegondolni sem merek...
RDR2-vel is rohadt magasra került a léc azért minden téren, de következő generáció nyilván mégdurvább lehetőséget nyit meg a fejlesztők előtt majd 😊
az biztos, hogy bármikor is jön - sztem egy bő 3-4 évet még várhatunk rá sajna fixen - utána az állunk a padlón lesz éveken át 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.08.27. 23:11:45
Amely IV-et Tinman is elég szenvedős formában élvezhetett csak sok évvel később PC-n is, de ott jó alternatíva nem is volt.
...ellenben a GTA IV anno X360-on egy popup tenger volt nálam, néha már azért nem volt kedvem vele játszani se -- volt nem egyszer láthatatlan falba ütközésem 😄
szal szerintem gép és gép között is lehetett különbség - akár HDD vagy olvasófej ratyisága..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.08.27. 18:41:30
az meg hogy miért jön genváltáskor prevgenre is a sok fosminőségű port, eléggé egyszerű: pénz a kiadónak 😞
sokan maradnak lastgenen még évekig tuti ilyenkor - addig pedig bőven nagy profitot ki lehet szipolyozni még viszonylag olcsón - más kérdés, hogy mennyire kókány minőséggel... 😄
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.08.27. 18:14:12
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Jó a fizika benne, de ezt már Gero írta.
Láttam én is videókat. Szerintem azok a gépek vagy rosszak voltak, vagy az olvasójuk dögledezett, vagy a bánat tudja
Soha nem felejtem el, a linkelt problémák sorát a konzol verzákról... a legdurvább a popup cunami volt.