PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Jó mondjuk controlba brutál fizika meg effektorgia van man of medanba meg van 2 karakter meg egy folyosó 😄
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.08.28. 16:45:17

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

mucsácsó
Pffff.... 😞
siralmas.... redditen olvastam most épp, hogy a Control kvázi játszhatatlan base PS4-en, és nagyobb fightoknál simán lemegy egyszámjegyűre a frame :\ jól hangzik... de állítólag Pron ugyanúgy brutál droppok vannak..
davidka003
Mire oda jutok, hogy legyen időm játszani vele lemegy 10k alá. 😄
Vagy akár karácsonyra is lemehet addigra.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

TDC Geronimo
Na man of medannal se kell játszani.

"I've finished this game three times now. In all three of my playthroughs I experienced tons of frame drops, out of sync animations/dialogue, a couple of crashes and other technical issues.

Mondjuk ez már az előzeteseken is látszott
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.08.28. 16:28:03

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Moby
Arra gondoltam 😊

Adversus solem ne loquitor

Seth
Ja bocs 😊

PSN ID.: Beegabor

n000rbi
Nem a Darkyét kérdezte 😄

@gregoryan: Moby egy 40-50k-s Platinum Wireless Headsetet kaparintott meg bagóért, Ennyi az sztori 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Seth
Egy Spyro szobrocska

n000rbi
Szinkron eddig is volt, japán szinkronban több a switch verzió. Egyébként az angol itt kivételesen nagyon igényes.

gregoryan
azért elmondjuk mi az öröm? mert sajna nekem nem látszik 😊)

Moby
Mondjuk most ne jöjjön switchre, mert most switchre annyi minden jön/jött, hogy ingem-gatyám rámegy a nintendóra 😄

Addig húztam a DQXI elkezdését is, hogy mostmár csak switchen jöhet szóba a superior verza (nagyzenekari+szinkronos+mindenjóság) 😄

Moby
Jah. Én nem tudom honnan bukkanak fel ilyenek. Egyszer csak előkerül pár tucat füles. Elárazás? Nemmhiszem, abból visszatáncoltak volna. Úszott a tengeren, és kihalászták valahol? 😄

Moby
360 az egyetlen platform, amire nincs meg, és nem is toltam azon. Minden máson igen. Ha lenne switchre megvenném arra is, és letolnám ott is, csak hogy legyen ok a miértre 😊

Tinman
Ja, hogy ez a Platinum és nem a Gold... oh wow! Sorry, akkor az kőkemény, mert ez 50%-os árcsökkenés alsó hangon!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Moby
Arra ott a cloudom, nem fogom ezt kábelezni a vr miatt.

/de amúgy megnézem neked, persze 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.08.28. 12:34:35

Tinman
A keresővel én ezt már meg nem találom a büdös életben, csak emlékekből építkezek, de még olyan is rémlik, hogy fagyott a játék keményen, X360-on meg HDD-ről is előtted nőttek ki a dolgok a földből. Nyilván akkor is k. jól nézett ki azokon a vasokon, csak hát később curgenen, meg PC-n azért nem kicsit odacseszett. Örülök, hogy nem vállaltam be a fosverzákat anno, hanem PC-n pergett le. Legjobb sandbox shit ever.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Moby
Eléggé, mert a rendes ára 45-50k. De ha dobsz egy linket a társaságnak, biztos imába foglalják a neved 😊

/ezt a fortnite játékkal részt nem értem, a fortnite ingyenes játék 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.08.28. 12:32:32

n000rbi
Amúgy mennyire psvr kompatibilis ez? Mármint elfér jól a sisakkal a fejeden? Majd megnéznéd ezt, ha úgy lesz időd?

TDC Geronimo
45k körül van a normális ára. Szóval ja...

Moby
De egyébként többen írják ott is, hogy nem kapják meg, hiába rendelték meg, szal ehhez tényleg jókor kellett jó időben lenni.

Tinman
Most 22k-ért látok bruttó, de jövő hétre lesz 22.5k-ért, de Fortnite full játékkal. Ennyire extrém jó árnak számít a 18k érte? Nemtom, nem értek hozzá, kérdezem...

Moby
Igyekszem majd ilyenkor ide is posztolni, ez most valahogy kimaradt 😞 Azthiszem pH-n jött az infó, de már ebben sem vagyok biztos. Érdemes oda is benézegetni.

Moby
Pár órán keresztül volt elérhető. Néhányan bepórábltuk, de senki egy lukas garast nem adott érte,m hogy lesz belőle valami, valamelyik nagyker durva elárazásának tűnt, mert egyszerre jelent meg csomó bolt kínálatában.
Nem az volt. Az átvételi ponton még kettő volt belőle, tehát biztos, hogy volt belőle készlet ennyiért. 17750Ft-ot fizettem érte. Még most sem hiszem el 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.08.28. 12:26:35

mucsácsó
hehe, azt én is megköszönném - bár gyanítom ez ilyen egyszeri eset volt ennyiért 😄
n000rbi
Szép fogás, használd egészséggel! (egy link jöhet privátban, ha lehet még ennyiért kapni 😄)

mucsácsó
nálam látszott, meg darkynál is ezek szerint 😄
gregoryan
csak én nem látom a Spoiler cuccot?

darkSectorxxx
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2019.08.28. 12:19:23

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Nekem az élet ezt dropolta 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

mucsácsó
ennyiért tényleg ajándék 😄
mindenhol csak 45-55k-ért látni, szal.. mák, grat! 😄
darkSectorxxx
Honnan ennyiért? 😊

mucsácsó
honnan? 😮 😮
Moby
Tizennyócezerér azthiszem az idén ezt semmilyen vásárlás nem fog ja ütni 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

gregoryan
Asszem akkor nálad van a hiba, ha nem érted.
a baj, hogy nem az h élethű hanem egyfajta kb csalás..
Szerinted mennyi munka vagyminőségi munka van ebben a gameben (Control) és mennyi egy Red dead 2 ben?
Nem ez a game fogja megnyerni a legélethűbb grafika dijjat idén sem az fix.
Ennyi erővel ülj be gy játékfilmre egy moziba ott is ezt kapod.

Moby
Pedig eléggé érthető dolog. Milliószor linkeltem már a témában, és még milliószor fogom.
uncanny valley
bővebben

Kongy
Várj... ha jól értem az a baj, hogy túl élethű a mocap és szép a játék? 😄 Wow, na ilyet se hallottam még negatívumként 😄😄😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

gregoryan
Ez a Control ez nem nnyira..

nem rossz, meg megint ilyen kis MINDFCK story mint mindig a Remedy-től, de ez a grafika nagyon nem jön be.. ez a Hú de szép, már film inkább KB, az egész inkább egy élőszereplős Mocap-es valami. Nem tudom, nekem sok.. Aki szerette a Quantum Breaket annak tuti jó lesz, bár szerintem az sem volt egy év játék.

Kandurex
Szerintem paraszt vakítósdi, vagyis úgy próbálják előadni, a legtöbb összehasonlításban olyan, mintha se tükröződés, se bevilágítás nincs az rtx off részeken. Aha, persze, soha nem volt ilyen.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
Én láttam képeket nem vagyok ray tracingtől elájulva se itt se más játékban az fps viszont feleződik PCn. Ez a ray tracing még fiatal technó

Viszont Ray Tracing odabasz😊
mucsácsó
lehet-lehet, én csak 1-2 évre rá nyomtam utólag 😊 bár én még úgyis nagyon élveztem, nagy élmény volt PS3-on 😊

rohadtul kíváncsi vagyok, hogy a GTA6-tal mit alkotnak majd, de kb. belegondolni sem merek...
RDR2-vel is rohadt magasra került a léc azért minden téren, de következő generáció nyilván mégdurvább lehetőséget nyit meg a fejlesztők előtt majd 😊

az biztos, hogy bármikor is jön - sztem egy bő 3-4 évet még várhatunk rá sajna fixen - utána az állunk a padlón lesz éveken át 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.08.27. 23:11:45
Annak idején a PSN-ről letöltős verzióból volt legendás pop upolós gif, ami a lemezesre már 1.0-ra sem volt igaz. A GTA IV-hez képest mindenki elájult aperformance-tól.

Amely IV-et Tinman is elég szenvedős formában élvezhetett csak sok évvel később PC-n is, de ott jó alternatíva nem is volt.
Seth
A map az egyik legrosszabb része a játéknak, de majd meglátod 😄

mucsácsó
Én is PS3 Slimen toltam a GTA V-öt végig anno, és abszolúte nem találkoztam popuppal (meg is lepett emlékszem, mivel számítottam rá, hogy lesz bőven) - de tényleg nem volt, erre kifejezetten emlékszem.. monjduk én HDD-ről toltam, lehet az is közrejátszott 😊

...ellenben a GTA IV anno X360-on egy popup tenger volt nálam, néha már azért nem volt kedvem vele játszani se -- volt nem egyszer láthatatlan falba ütközésem 😄

szal szerintem gép és gép között is lehetett különbség - akár HDD vagy olvasófej ratyisága..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.08.27. 18:41:30
mucsácsó
Meg az enginek és az elvárások is változtak azért az elmúlt években 2013-hoz képest 😊

az meg hogy miért jön genváltáskor prevgenre is a sok fosminőségű port, eléggé egyszerű: pénz a kiadónak 😞
sokan maradnak lastgenen még évekig tuti ilyenkor - addig pedig bőven nagy profitot ki lehet szipolyozni még viszonylag olcsón - más kérdés, hogy mennyire kókány minőséggel... 😄
Kandurex
Hétvégére behúzom én is.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.08.27. 18:14:12

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Moby
Ránéztem erre a controlra. A grafika ugyanaz a tejfelben úszó zsizsegős fertelem mint a quantum break. Viszont a játék meglepően érdekesnek ígérkezik. Mondjuk azon, hogy a főhősnő állásból kettőésfélméter magasra ugrik, azon azért hangosan felröhögtem 😊
Jó a fizika benne, de ezt már Gero írta.

Moby
Én végigtoltam ps3-on. Nemhogy popup cunami nem volt, de egyetlen problémára nem emlékszem. Ott fetrengtünk a képernyő előtt, és nem hittük el, hogy ezt így kihozták a gépből.
Láttam én is videókat. Szerintem azok a gépek vagy rosszak voltak, vagy az olvasójuk dögledezett, vagy a bánat tudja

Tinman
Volt/van még X360 és PS3 konzolom is, tolhattam volna, de pont anno azt beszéltük, hogy ez így, ebben a formában oké, hogy "mitkinemhoztakahardverbőlwow", de mindannyian jól tudtuk, hogy nem sokat kell aludni és jön a normális verza. Nem véletlen, hogy amikor volt PS2-öm, az SotC-t kb. 15 percig "élveztem", majd a fosfrém miatt legközelebb PS3-on indítottam csak el és ott le is toltam. Jah, várnom kellett volna a PS4-esre, de ha megüt egy jó szintet technóban a játék, akkor én már örömmel tolom. A Sotc PS2 nem ilyen volt és számomra a GTA V PS3 sem ilyen volt.

Soha nem felejtem el, a linkelt problémák sorát a konzol verzákról... a legdurvább a popup cunami volt.