PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
na mondjuk ez kurvajól néz ki, ez tény <#eljen>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
1080ti-vel küldöm én is, és ja, ezt a 2xxx RTX generációt szerintem ki fogom hagyni
arra viszont kíváncsi vagyok, hogy a nextgen konzolok mivel rukkolnak elő

gregoryan
Szerintem én vagyok a vak és a válogatós de nekem ezért a plusszért tuti nem érne meg semmit váltani 1080TI ről 2080 ra. Régen volt pl a Nvidia Physix meg ATi kártyák közti különbség.. na ott odabaszott a látvány meg az effekt és a viselkedése a tárgyaknak mármint a különbség. Konkrétan volt h haverral toltuk, én Nvidia ő ATI a Borderlandsokat és a gyerek elkészült a látványtól..

Moby
A technológia most is létezik, most is lehetne használni, csak senki nem érdekel. Az RTX-et is azért """nyomják""" (jött rá eddig három kbsemmi), mert az nvidiának fontos.
Majd a konzolok bevezetik a köztudatba. Ahogy a HDR-t, a 4K géminget, a PBR-t, és megannyi technót, ami létezhetett volna, ha lenne kiépíthető érdekeltség abban, hogy ha már pécén jönnek először a hardverek, akkor ki is legyenek használva. Mármint a benchmarkokon kívül is 😊

Ez itten riöltime megy 4K-ban(!) egy vega56-on(!)

Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.08.29. 13:08:07

Adversus solem ne loquitor

Kandurex
Ide nekem vele! Abban a pillanatban! <#vigyor>

Majd ma este jól megnézem.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kongy
Nálam is dettó ugyanez, pár óra játék után is. Nem egészen értem miről szól, csak annyit, hogy van egy nagy gonosz cég, ami valami rosszat tett a főhőssel korábban, meg jön a Hiss, valami vírus is van, meg alternatív valóság, a főhősnővel is van valami mentális defekt.... de.. eh, katyvasz az egész. Gondolom majd idővel értelmet nyernek a dolgok, lesznek flashbackek, amiből kiderülnek a múltban történtek.. legalábbis remélem.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2019.08.29. 12:43:36

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

j0nNyKa
majd, a "leghamarabb 2020 aprilis" nekem azt jelenti hogy.... jovo ilyenkor?

Moby
Namost ezzel a "baj", hogy ehhez még RTX sem kéne, meg ennyi kraft, de majd jön a ps5, és körbe lesz röhögve ez az rtx dolog 😊

Moby
Fincsike lesz 20 fps-en 😄

Kandurex
Ha már control, jöhet a hétvége <#hawaii>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

j0nNyKa
<#eljen>

Voltan
OK, a dropok RTX mellett vannak. Mondom, az RTX csilivili nélkül hasít, ott nincs gond.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

j0nNyKa
en meg 100 alatt nem lattam az fpst, sot a mai jatekokhoz kepest a control brutal stabil (ertsd kicsi skalan mozog az fps), olyan 130 ala meg nem ment, 160 a teteje a monitornak, altalaban ott csucsul

Voltan
Controlt meg Youngblood-ot sikerült jóáron megvennem kuponon tegnap, kicsit játszogattam a Controllal.
A sztori eddig nagyon kusza, de majd csak kiegyenesedik, a játékmenet eddig tetszik, bár még az elején vagyok.

A grafika kissé kásás, nem is tudom, hogy mondjam, fura. Az RTX ebben a címben végre tényleg látványos, még ha szerintem erősen túl is van tolva, de a tükröződések nagyon szépek, valóban. Viszont minden maxra tolva elég rendesen megeszi az i7 9700k + 16 gig 2400-on ketyegő RAM + 2080 Super kombót, full HD-ban, erősen bezuhan az FPS olykor, és nagyon sűrű helyzetben még nem is voltam. Igaz, amennyire tudom, még a 2080 ti is beles időnként 60 fps alá teljes RTX-el, szóval ennek a játéknak semmi sem elég.

RTX nélkül hasít persze, de azt kell mondanom, hogy ehhez már tényleg hozzáad valamennyit ez a tech. Más kérdés, hogy sacca 45-50% performansz büntiért mindez megéri-e...

Voltan
Én idén vettem fülest, vaciláltam a Cloud 2-n is, de végül egy Alpha lett a legújabb HyperX usb 5.1 hangkártyával. Zseniális a cucc, imádom. Rohadt kényelmes, és pokoli jó hangzása van. Asszem, megtaláltam a márkámat, nagyon szeretem.

darkSectorxxx
Valahogy úgy. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Valahogy úgy. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Ha azt a technikát akarom demózni, hogy miként lehet rengeteg erőforrást felhasználni valami hótszarra, na arra tökéletes techdemo 😄

darkSectorxxx
Quantum Break szerintem látványos volt ott nekem sok nyál nem volt, itt viszont simán elhuszem hogy techdemo kategória.

j0nNyKa
ezt a Controlt kellene... nemistudom, felfognom? <#idiota> nem tudom milyen jateka volt mar ezeknek a fejlesztoknek, de eddig:
- egy jol osszerakott, atgondolt jatek
- normalis baratsagos menu rendszer, "normalis" felfoghato tutorial, itt is az atgondoltsag ami eszembe jut
- decent, semmiextra harcrendszer, normalis -megintcsak atgondolt- iranyitas
- picit horroros, picit F.E.A.R-es, picit misztikus hangulat
- grafika ok, semmi extra itt se, hangok egesz jok, semmi extra
- erdekel a foszereplo, ez is pozitiv
- sztori... oooo.... ooooo? ooo?! na itt akadok el

van valami elozmenye ennek a jateknak? ha nincs, akkor csak en vagyok ilyen butuska, hogy zudul ram a sok WTF, es fogalmam nincs mi van? barmi tortenik: "ez ki?" "ez mi?" es mar rohan is tovabb a jatek a kovetkezo "ez mi, ez ki"-re

Moby
Szörnyen néz ki. Az egész játék, ahogy a színekkel bánik, az állandó zsizsik, a permanens mindent beborító kefír...karcolja a szemem. Egy pillanat alatt megyünk át a mindenkurvapirosból a mindenkurvakékbe egy frém alatt. Nagyon érdekes, kifejezettem Sam Lake-es a narratíva, jó a gameplay, játszatja magát, megintújraremedy, de közben egy vizuális terror. Az Alan Wake szép volt. Ez nem. Pont olyan, mint a kvantumbrék. Milliószorosan túltolt nyálkatengerben nyüzsgő hangyaboj.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.08.29. 08:25:06

Ulthanito
A cloud nagyon jó. VR-hoz is, mint tudjuk, de egyébként is nagyon szeretem a hangzását. Azt használom, meg egy Astro A50-et (ezt PS-hez), és bizony a negyed annyiba kerülő cloudnak nincs miért szégyenkeznie mellette!

Amikor meg repülnöm kell, mindig azt viszem a fedélzetre az ipadhoz, nem mellesleg nagyon jó "füldugónak" is odafent!
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.08.29. 07:43:44

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
Ez azért odabasz. Alan Wake engine amúgyis effektparádé volt most RTX-el meg hogyne.... 😊

Kár hogy most sajnálok rá 60 euro-t.

Rage47
<#taps>
mucsácsó
Lenyomtam a demót, félóra se volt 😊 a legelején mondjuk 2x is leestem kapásból 😄 😄

Nemrossz-nemrossz, lehet benevezek majd a fullra is...
természetesen van mindenféle fos item meg collectible, amikről fogalma sincs nagyjából az embernek, hogy mi az istenre jók.. 😄

Nem volt nehéz szerintem annyira, a boss is meglett elsőre - bár valszeg majd később jön az ultranagy szopás... Hollow Knight is pár óra után szopatott le nagyon durván 😄
TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Hát ez bizony öblös egy fostömlő 😊

Seth
12 fps talán a legalacsonyabb, nem vészes <#banplz>

PSN ID.: Beegabor

TDC Geronimo
Nem nézem meg de azt hallottam hogy base console az tényleg nagyon gáz.

mucsácsó

siralomház 😞
Moby
Kizárt. Ott vár switchen a hollow knignt, és szégyenszemre még hozzá sem nyúltam, aztán lassan a folytatás jön.

Ja és hat(6)(six) játék van még előrendelve idén csak switchre 😮
Mindenérdekel-semmiresincsidő 😞

Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.08.28. 19:35:09

TDC Geronimo

Kint a demo steamen. 2D souls 😊

Moby
Játszani egy egyest használok, de az ugyanaz, mint a kettő. (van egy alpha-m is, de az nem ilyen célra van 😊 )

Norbi: nem adom el, kellett egy wireless füles, ez meg épp kapóra jött. Amit kapnék ilyen árban azok sem jobbak, szal marad.

n000rbi
Hangban semmit nem várnék tőle, a nyitott Sennheiseremet egy Marantzról zúgatom, csak csábító volt ennyiért mondjuk pl. VR-hoz. Nézd a jó oldalát: simán nyereséggel tudsz belőle kiszállni 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
cloud 2ről beszélsz te is?

Moby
Ja, jó amúgy VR-hoz is, ha ez releváns információ egyáltalán 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.08.28. 18:49:32

Moby
Szerintem is szól, de a jól a cloud szól 😊 A gow téma van már jóideje a ps4-en, hát az úgy szól a DAC-ba dugott cloudon, hogy az valami elképesztő. A platinumon meghallgathattam ugyanennek a 64Kb-es mp3-as változatát <#idiota>

TDC Geronimo
Nem tudom szerintem jól szól. Én azon nézek filmeket is PCn.

Mondjuk van cloud 2 is, az kényelmesebb sokkal az tény. Platinum tetején az a gumis szar állandóan nyomja a fejem.

Moby
A platinum fülest meg ne sirassátok. A cloud lenyeli keresztben kényelemben, nadepláne hangban. Ennek az eredeti ára egy rosszul sikerült vicc lehet 😄
Ezek a sony fülesek eléggé meme-k után kiáltanak továbbra is 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.08.28. 18:39:40

Moby
<#taps><#taps>
A remnant óta a Gunfire amúgy is felsőpolcra került nálam <#eljen>

Moby
Jó hát ezek a decimához is hülyék voltak, nem vártam, hogy majd u4-el fognak hasítani 😄D

j0nNyKa
maximum dragon age 3 feeling (az meg háááááát... ok), azér az eredeti dragon age-hez ne hasonlítsd már

kik csinálják? van benne "magasvár" nevű hely a térképen

TDC Geronimo
Ez még lehet egy nagy meglepetés.

Ára is jó, Dragon Age fíling és 40+ órányi content

Seth
Nice. DS3 nagyon érdekelt

PSN ID.: Beegabor

Na ennek nem örülök. Mindkét játék megvan. Mindkettőt végigvittem már. Darksiders 3 jó nagy bukás lehetett, ha ilyen hamar belerakták plusba. Mondjuk szar is volt.
TDC Geronimo
Egész jó. Batman nagyon jó de azt gondolom már letolta mindenki. DS3at meglesem majd én is
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.08.28. 17:41:00

mucsácsó

PS+ Titles for September: Batman: Arkham Knight & Darksiders 3

hoppá... Darksiders 3-nak én nagyon örülök, mert már hajtom egy ideje... 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.08.28. 17:35:51
Kongy
Performance-ról nem tudok nyilatkozni, PC-n tolom, ott hasít 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

mucsácsó
nah, ez szuper hír! 😊 én is szinte csak azt látom, hogy mindenki dicséri 😊

én nagyon gondolkozom rajta, hogy berántom - csak fosok hogy tényleg annyira játszhatatlan... youtube-on természetesen semmi videó erről a jelenségről 😄 dehát max eladom..
Kongy
Kipróbáltam én is a Control-t. Minden szkepticizmusom ellenére nagyon élvezem. A QB után, meg az előzetes Control gameplay videók után kb leírtam az egészet. Nagy kár volt! Sztori még nagy katyvasz, de a gameplay szórakoztató, szóval elleszek vele az tuti.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2019.08.28. 16:55:50