PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
arra viszont kíváncsi vagyok, hogy a nextgen konzolok mivel rukkolnak elő
Majd a konzolok bevezetik a köztudatba. Ahogy a HDR-t, a 4K géminget, a PBR-t, és megannyi technót, ami létezhetett volna, ha lenne kiépíthető érdekeltség abban, hogy ha már pécén jönnek először a hardverek, akkor ki is legyenek használva. Mármint a benchmarkokon kívül is 😊
Ez itten riöltime megy 4K-ban(!) egy vega56-on(!)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.08.29. 13:08:07
Adversus solem ne loquitor
Majd ma este jól megnézem.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2019.08.29. 12:43:36
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A sztori eddig nagyon kusza, de majd csak kiegyenesedik, a játékmenet eddig tetszik, bár még az elején vagyok.
A grafika kissé kásás, nem is tudom, hogy mondjam, fura. Az RTX ebben a címben végre tényleg látványos, még ha szerintem erősen túl is van tolva, de a tükröződések nagyon szépek, valóban. Viszont minden maxra tolva elég rendesen megeszi az i7 9700k + 16 gig 2400-on ketyegő RAM + 2080 Super kombót, full HD-ban, erősen bezuhan az FPS olykor, és nagyon sűrű helyzetben még nem is voltam. Igaz, amennyire tudom, még a 2080 ti is beles időnként 60 fps alá teljes RTX-el, szóval ennek a játéknak semmi sem elég.
RTX nélkül hasít persze, de azt kell mondanom, hogy ehhez már tényleg hozzáad valamennyit ez a tech. Más kérdés, hogy sacca 45-50% performansz büntiért mindez megéri-e...
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
- egy jol osszerakott, atgondolt jatek
- normalis baratsagos menu rendszer, "normalis" felfoghato tutorial, itt is az atgondoltsag ami eszembe jut
- decent, semmiextra harcrendszer, normalis -megintcsak atgondolt- iranyitas
- picit horroros, picit F.E.A.R-es, picit misztikus hangulat
- grafika ok, semmi extra itt se, hangok egesz jok, semmi extra
- erdekel a foszereplo, ez is pozitiv
- sztori... oooo.... ooooo? ooo?! na itt akadok el
van valami elozmenye ennek a jateknak? ha nincs, akkor csak en vagyok ilyen butuska, hogy zudul ram a sok WTF, es fogalmam nincs mi van? barmi tortenik: "ez ki?" "ez mi?" es mar rohan is tovabb a jatek a kovetkezo "ez mi, ez ki"-re
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.08.29. 08:25:06
Amikor meg repülnöm kell, mindig azt viszem a fedélzetre az ipadhoz, nem mellesleg nagyon jó "füldugónak" is odafent!
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.08.29. 07:43:44
PS5 II PSVR
Kár hogy most sajnálok rá 60 euro-t.
Nemrossz-nemrossz, lehet benevezek majd a fullra is...
természetesen van mindenféle fos item meg collectible, amikről fogalma sincs nagyjából az embernek, hogy mi az istenre jók.. 😄
Nem volt nehéz szerintem annyira, a boss is meglett elsőre - bár valszeg majd később jön az ultranagy szopás... Hollow Knight is pár óra után szopatott le nagyon durván 😄
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ja és hat(6)(six) játék van még előrendelve idén csak switchre 😮
Mindenérdekel-semmiresincsidő 😞
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.08.28. 19:35:09
Kint a demo steamen. 2D souls 😊
Norbi: nem adom el, kellett egy wireless füles, ez meg épp kapóra jött. Amit kapnék ilyen árban azok sem jobbak, szal marad.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.08.28. 18:49:32
Mondjuk van cloud 2 is, az kényelmesebb sokkal az tény. Platinum tetején az a gumis szar állandóan nyomja a fejem.
Ezek a sony fülesek eléggé meme-k után kiáltanak továbbra is 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.08.28. 18:39:40
A remnant óta a Gunfire amúgy is felsőpolcra került nálam <#eljen>#eljen>
kik csinálják? van benne "magasvár" nevű hely a térképen
Ára is jó, Dragon Age fíling és 40+ órányi content
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.08.28. 17:41:00
PS+ Titles for September: Batman: Arkham Knight & Darksiders 3
hoppá... Darksiders 3-nak én nagyon örülök, mert már hajtom egy ideje... 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.08.28. 17:35:51
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
én nagyon gondolkozom rajta, hogy berántom - csak fosok hogy tényleg annyira játszhatatlan... youtube-on természetesen semmi videó erről a jelenségről 😄 dehát max eladom..
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2019.08.28. 16:55:50