PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Bayonetta(k). Vanquish. Nier: Automata.
Nagyon fura halmazában lehetsz a játékosoknak, ha ezek a címek még ilyen (tesztek, hírek) tekintetben sem találtak el. Én mindenestre jó szívvel ajánlanám bármelyiket. Az astral chaint csak azután merném, ha végigjátszottam.
Adversus solem ne loquitor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jelentéktelen 4 nap késéssel, de ide bírt érni.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.09.03. 11:19:37
Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2019.09.03. 10:19:56
Olyannyira gyerek vagy, hogy a Tescoban bébiételt veszel magadnak steak helyett, és a cipőboltban is a gyerekcipőknél kezdesz válogatni magadnak, right? <#conf>#conf>
Lószart vagy gyerek! Én sem vagyok, meg itt senki sem. Az, hogy gyerek módjára képes vagy belefeledkezni egy játékba, az megint más kérdés. A gyerekeid közelében sem gyerek-gyerek kommunikáció, hanem felnőtt-gyerek kommunikáció zajlik köztetek.
Szóval szép-szép. amit leírsz, még aranyos is, de egyrészt nem adekvát válasz a témafelvetésre, másrészt meg vaskos csúsztatás.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.09.03. 10:21:27
PS5 II PSVR
Szóval én nem nagyon engedhetem meg magamnak, hogy felnőjjek, még kell vagy 15 évig legalább csináljam, és nem hiszem, hogy megválok tőle azután is. A felnőttlét szar, és abból áll az életem H-P 8-16 -ig, de ott nincs más, csak kötelezettségek, felelősség, stressz, és munka. Baszódjon meg a felnőttkor!
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Nem vagytok már kissé " felnőttek" ezekhez a fajta gamekhez?? mondjuk nem vágom kinek készítik....
Azzal a 30 ezer forintért, amiért el lehetne adni, nem vagyok beljebb, inkább megtartom.
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.09.02. 14:47:20
A No Man's Sky az a játék, amivel már évek óta szemezgetek, és még mindig nem tudom, hogy belevágjak-e. Tudom, hogy felpumpolták nagyon tartalommal, hibákat javítottak, és most egy (?) küldetés VR-ban is tolható, de még mindig nem tudom...
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.09.02. 07:34:24
PS5 II PSVR
/én is bízom benne a TloUP2 okán, hogy csak viccőt ezzel a egésszel 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.09.01. 21:14:19
Legújabb peccs fentvan?
Mondjuk a Max Payne 3 se volt rossz, de az már ugye nem Remedy, meg tök más feeling - de azért szerintem az is adta 😊
Alan Wake nekem sajnos kimaradt, csak párszor játszottam vele egy kicsit - viszont Control nekem az eddig látottak alapján - kövezzetek meg - nagyon bejön 😊 Eléggé emlékeztet a Psi-Ops-ra, amit szintén imádtam anno
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.09.01. 14:54:14
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
PSN ID.: Beegabor