PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
switch ex

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Ez a "gyerekjáték" odaver gameplaybe meg mindenbe a mostani játékok 90%nak. Platinum játékok nagyon jók, ez az egyik legjobb tőlük

Egész pofásnak néz ki. Kedvem támadt újra játékot venni. Ez van PS4-re?
Moby
Platinum Games.
Bayonetta(k). Vanquish. Nier: Automata.
Nagyon fura halmazában lehetsz a játékosoknak, ha ezek a címek még ilyen (tesztek, hírek) tekintetben sem találtak el. Én mindenestre jó szívvel ajánlanám bármelyiket. Az astral chaint csak azután merném, ha végigjátszottam.

Adversus solem ne loquitor

gregoryan
Van ennek mélysége? Kérdem én tudatlanul? Vagy mint annó a Double-dragonnak volt, vagy a Golden Axe -nak, csak annyi???

Moby
Dehogy absz. adekvát választ is adjak a "kinek készítik...?" kérdésre:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Jelentéktelen 4 nap késéssel, de ide bírt érni.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.09.03. 11:19:37

Moby
2 kicsi 1 nagy 😊

gregoryan
Nem KÉT.. HÉT. van neki. ne értsd félre
Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2019.09.03. 10:19:56

gregoryan
mondjuk ebben igazat szóltál 😊)) Nagyon ott van...
ű
megvan az új mottóm :dd

Ulthanito
Én azt hittem, hogy két gyereked van.

Olyannyira gyerek vagy, hogy a Tescoban bébiételt veszel magadnak steak helyett, és a cipőboltban is a gyerekcipőknél kezdesz válogatni magadnak, right? <#conf>

Lószart vagy gyerek! Én sem vagyok, meg itt senki sem. Az, hogy gyerek módjára képes vagy belefeledkezni egy játékba, az megint más kérdés. A gyerekeid közelében sem gyerek-gyerek kommunikáció, hanem felnőtt-gyerek kommunikáció zajlik köztetek.

Szóval szép-szép. amit leírsz, még aranyos is, de egyrészt nem adekvát válasz a témafelvetésre, másrészt meg vaskos csúsztatás.

Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.09.03. 10:21:27

PS5 II PSVR

j0nNyKa
<#szeret>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Moby
Hogy az istenben tudnék felnevelni 3 gyereket, ha nem őrzöm és táplálom magamban azt, ami én vagyok? Milyen elbaszott szerencsétlen nyomorult gyerekkoruk lenne, ha nem tudnék velük leülni legózni, társasozni, ha nem tudnék egy estimesét átéléssel elmesélni, vagy kitalálni nekik? A nagyobbik fiamnak 2 éven keresztül csak egy saját mesét mesélhettem, mert más nem érdekelte, csak egy általam kitalált mese, amiben egy elromlott sorompó szerepelt, egy sorompójavító bácsi, aki minduntalan földhöz vágta a sapkáját mérgében ha újra és újra elromlott a sorompó. És nincs a piacon egy elromlott sorompóról szóló mese, pedig kerestem nem keveset, és itthon is 6-700db mesekönyv van.
Szóval én nem nagyon engedhetem meg magamnak, hogy felnőjjek, még kell vagy 15 évig legalább csináljam, és nem hiszem, hogy megválok tőle azután is. A felnőttlét szar, és abból áll az életem H-P 8-16 -ig, de ott nincs más, csak kötelezettségek, felelősség, stressz, és munka. Baszódjon meg a felnőttkor!

Scifi anime zúzás, 5*-os platinum féle gamefeel-el és combat mélységgel. Jóez, jöhetne sokkal több ilyen.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Ulthanito
Pedig egyszerű: gyerekeknek.

PS5 II PSVR

gregoryan
Fú gyerekek, én megnéztem most ezt az Astral Chain-videókat, hogy mi is lesz ez..nagyon nem én vagyok.

Nem vagytok már kissé " felnőttek" ezekhez a fajta gamekhez?? mondjuk nem vágom kinek készítik....

Ulthanito
Én is így vagyok vele. Nem pörög sem napi, sem heti, sem havi szinten, de például legutóbb egy családi összejövetelen elővettem, és nagy örömet okozott a családnak. Illetve, beszereztem az Astrobotot, azzal is bohóckodtunk kicsit az asszonnyal.

Azzal a 30 ezer forintért, amiért el lehetne adni, nem vagyok beljebb, inkább megtartom.

PS5 II PSVR

Moby
2 helyre rendeltem meg mára, hogy biztos meglegyen, egyik sem hozta. Lemondtam róla. Majd digitben, valami akcióban megveszem.

Moby
Ne add el, elvileg ps5-höz is jó lesz, és a psvr2 csak később jön. Annyira szar pénzért mennek már, hogy nemigaz. Én is eladtam, aztán csak jött olyan, amihez kellett, megint vettem. Igaz olcsóbban, mint amennyiért eladtam, de értelme így sem volt. Pár tízezerért elálldogál a szekrényben végeredményben.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.09.02. 14:47:20

mucsácsó
nálam eladósorba került a v2-es VR szett 2 move-val együtt, ha esetleg valakit érdekelne 😊
Rage47
jee, több száz óra VR-ban, aztán már ki sem akarsz szállni 😄
Ulthanito
Akkor én ezt beszerzem, köszi!

PS5 II PSVR

Moby
Dehogy egy küldetés tolható VR-ban...az egész játék VR-ban tolható!

Ulthanito
És most már meg is tartod? :-D

A No Man's Sky az a játék, amivel már évek óta szemezgetek, és még mindig nem tudom, hogy belevágjak-e. Tudom, hogy felpumpolták nagyon tartalommal, hibákat javítottak, és most egy (?) küldetés VR-ban is tolható, de még mindig nem tudom...

PS5 II PSVR

Moby
De igen, januárban. Aztán pont egybeesett a hír, hogy jön a beyond a nms-hoz, meg pont volt egy alkalmi vétel psvr 35-ért, szal ráugrottam mindkettőre.

Ulthanito
Te nem eladtad a VR-odat már ezer éve?
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.09.02. 07:34:24

PS5 II PSVR

Ulthanito
Neked mindegy, te úgyis lenyomod elsőre vagy másodikra...<#nevetes1>

PS5 II PSVR

TDC Geronimo
astral chainé' menjé' inkább 😄

Moby
Jó há ne engem kérdezzé, kérdezd mr. gyémántszakállt! 😄

/én is bízom benne a TloUP2 okán, hogy csak viccőt ezzel a egésszel 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.09.01. 21:14:19

TDC Geronimo
Gears 😄

Moby
Mondjuk én nem fogom meglátni, mer holnap reggel végre átveszem az astral chaint, és helószia minden másnak egy hétre minimum 😄

Moby
Virágbóti? Ha az, ez még lehet tán. nemtudom. Nem is olvastam ilyen hibáról.

Moby
Neil Druckmann odáig van a Gears5-ért. <#ticking> Még 4 nap, és kiderült, hogy nem-e csak egymás faszát szopkodják-e Rod Fergussonnal 😄

Myselor
nálam fos.leszedem hozzá nicns fent egyelőre de furcsálltam is hogy nem működik bossoknál sohan emtudtam használni pedig megkönnyítette volna
Moby
Fog sincs. Ha fő' van tő'tve annak be kell tennie. Nálam megy, mint a csipa.
Legújabb peccs fentvan?

Myselor
pc-n nyomom.lenyomom az F-t és semmi.nagy ritkán tudom betolni lehet hiba mint a darksiders 3nál.nemtudtam berakni enchantot
Moby
Nem nyomja be???<#guluszem1> Azt mé nem? Az valami hiba, vagy kontrollergáz (én pécén nyomom, szal nem tudom konzolon hova van bindolva).

Myselor
vannak jo modjaim turret is van.de nem tudom használni egyszerűen nem nyomja be csak nagy ritkán ez mitől függ?
Moby
Viszel magaddal ilyen elterelő-növény modot. Amikor jönnek a kis sencik, akkor ledobsz nekik elterelésképp, és lőheted feszt a kinget.

Myselor
fasza kis game ez a remnant de néha tényleg kurvára érzem ezt hogy nem egy emberre van tervezve. undying king boss vicc .ennyi fele figyelni ennyi lőszert vinni stb.elég nagy állatság túl van tolva keményen
mucsácsó
Dettó... az egyik legtöbbet újrajátszott játékom (Half-Life 2 után talán 😄)..

Mondjuk a Max Payne 3 se volt rossz, de az már ugye nem Remedy, meg tök más feeling - de azért szerintem az is adta 😊

Alan Wake nekem sajnos kimaradt, csak párszor játszottam vele egy kicsit - viszont Control nekem az eddig látottak alapján - kövezzetek meg - nagyon bejön 😊 Eléggé emlékeztet a Psi-Ops-ra, amit szintén imádtam anno
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.09.01. 14:54:14
Én utoljára a Max Payne 2-vel szórakoztam jól tőlük, akár ott is abbahagyhatták volna.
darkSectorxxx
Műmosoly? Mint a fogkrém reklámokban? 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Absz. egyetértek.

Kongy
Nem lenne vészes ez a Control, de van pár idegesítő dolog ami megöli az egészet. Kezdésnek ott a kretén checkpoint rendszer. Nem tudom mi volt itt a cél, de csak a frusztrációt érték el vele. Ez Alan Wake-ben meg a QB-ben is teljesen jó volt, hát itt nagyot akartak fingani, de besz.rtak. Aztán ott vannak az újratöltődő random ellenfelek, amiket gyűlölök egy játékban. Az ellenféltípusok is egysíkúak, már 10 éve untam azt, hogy egy azaz EGY darab emberre rakétavetővel kell lőni... tényleg?! Ki a f.szom találta ezt ki?? Vicc. A helyszínek pedig baromira egysíkúak... Nos, mindössze ennyi gond van a játékkal, de amúgy korrekt szerintem, semmi kiemelkedő.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
Hát remedynek továbbra is marad az alan wake a legjobb játéka. Ez a control ez elég gyenge eresztés lett. Nekem ennél a quantum break jobban tetszett.

TDC Geronimo
Fake out, túl hamar postoltam 😄

Seth
van egy fake-out credits is , arról beszélsz vagy az igaziról ? Mondjuk egyik rosszabb,mint a másik 😄

PSN ID.: Beegabor

TDC Geronimo
uhm.. ez a control vége??? 😄

Az Until Dawnban is amikor mosolyogtak, mindig úgy éreztem mintha a következő pillanatban egymás torkának akarnának esni. 😊 Úgy tűnik ez probléma azóta is fenn áll. 😊